Tony Hawk\'s Pro Skater 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK, bocsi!!!
Aquli
Sgonzalez igazad van, a gond ott kezdodik, hogy 56k modemmel, 1-2k/sec letoltesi sebesseggel nehez 700+ megat leszedni, egyszerubb ~150-et.
Aquli Ha lesz rip irjatok meg mert kell!!!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Ja bocs most látom hogy rip-hez kéne. De mért kell az a fránya rip? Én is daemon tools-szal csinálom, olyan mintha ki lenne írva cd-re!!!
Egy kicsit lejjebb volt: http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1012036063
Vagy 4-et vissza kell lapozni a topciban, mert elég sokat írogatnak oda..
nehogymár... játszani akarok vele!
hát nálam 1024-en fix hertz-en megy, ha átállítom, kikapcsol a moncsi... 😞
Aquli
DANTE: azt tudom miert van: vedd lejjebb (vagy feljebb) a monitor frissitesi frekvenciajat (hertz) es jo lesz!
Aquli
Rip van valahol?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

kherály, felraktam, elindul, csak éppen most meg a monitor kikapcsol kapásból... hihetetlen
most nézem, rosszul írta fel... az exe-k 0byte-osak lettek install után, sebaj újraírhatóra nyomtam fel!
mégegyszer!
Amúgy az install 700 mega, csak rohadtsok fileból áltt!

Xboxon már kipróbáltam és olyan feelingje van, hogy az nem semmi😊
hát wez érdekes, felraktam, erre kiírja, hogy a THPS3.exe nem win32 alkalmazás, mi a halálért???
behalok, az install majdnem 45perc volt😊
80-as cd kell neki?
skorpio7
Hát az enyémen még nem .De amint láttam , már volt változás ( rendezés a programok között ) az elmúlt félórában , így szerintem reggelre tuti fent leszenk a most még hiányzó game-k .És ez a lényeg . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Hát igen , valahogy úgy lehet , bár már nem emlékszem rá . 😊

skorpio7
Te aztán ismered a supergamez fórumait haver . 😊))

magus
szépen kérlek!!!
(este kinn lesz xtreamen)
na de pliz adj linket mert arra nehéz bejutni

EndreMan
KEEERRRRRUUUNNNKK SZEEEEEPPEEEEENNNN!!!!!!!!!

magus
03/29/2002 Tony Hawk 3 FairLight
jajj de kéne😊

Wednesday, March 27, 2002 - 9:29 am CT
Pro Skater 3 Goes Gold

Activision on Tuesday announced it has shipped the PC version of Tony Hawk’s Pro Skater 3, developed at Gearbox Software. The game will include several new platform specific features such as exclusive online modes, downloadable user-created maps, and fully customizable mouse, game controller, and keyboard configurations. Tony Hawk’s Pro Skater 3 for the PC will kickflip onto retail shelves with a suggested retail price of $39.99 and has been rated T, with blood, mild lyrics and suggestive themes, by the ESRB.
Lacc
A héten már kijön.
Nah, felhozom a topikot, mert elvileg 25.-en aranylemezre kerult!
magus
lesz pc-re?

magus
www.arcadeathome.com
www.psxemu.com
www.emuchina.net

van egy pár...

rrtheking87: Az emut (VisualBoy Advance), assz'em a http://www.gameboyroms.ini.hu -ról szedtem le. A játékot meg valami ftp-ről, de már nem tudom a címet 😞 Egy másik topicban adták meg, mert én is kerestem... Lehet, hogy az SG-n, de lehet, hogy az Index-en?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Darkon
Nem nem érdemes nagyon kiábrándító!! Inkább ne add rá a fejed mert nagyot csalódsz várd meg a THPS3-at.

Born to win

Sub
mikor jelenik már meeeg???

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Darkon
Hát igen jó öreg Skate or Die! Milyen jókat lehet a két "punk-deszkással(Aster és a többiek) nyomatni😊 Évekig gyürtük a SOD-ot de a szemetek nem adták ki C64-re a 2-t(az elérhetetlen álom) csak szar szemét Amigára😞 Egyébként tényleg jó ötlet(sikeresen átvették az MTV SK8-bõl) hogy mások is vannak a pályán sokkal hangulatosabb lesz így. No nem mintha a közelébe érne az igaz sk8boarding-nak de azért jó volt a THPS2-vel elpötyögni.

Born to win

Sub
az nem lesz roossz 😊

Sub
ja én mindenkivel perfektre nyomtam a kariert

Aquli
aztan persze majd 1024*768+high detail mozgasban jo lesz. ezek a kepek nekem ps2gyanusak, mer ott van valami 5xx*4xx max felbontas

Aquli
a grafika jo, meg megfelel, de szerintem nem olyan egetrengetoen szep. egyebkent nagyon jo lesz, thps2-vel hetekig jatszottam. szerintem nem is kene bele az a tulajdonsag novelos szarsag.

Sub
ezek a PC-s verzióból valók?

TIBI
reméljük minél hamarabb megjelenik

^^

Sub
Ja és az sem valami hiteles hogy "szlájdolok" fél kilométereket

Darkon
Bár az összes közül(MTV sk8boarding, Boards&Blades és hasonló gyenge próbálkozások) közül ez volt a legjobb de a realitással még nagy bajok vannak. Ha mondjuk fele olyan élethüre megcsinálnák mint a fifákat annak már nagyon lehetne örülni.

Born to win

Sub
azt mondják valósághûbb lesz meg mondjuk én sem szeretnék akkorákat ugrani mint a Nagy fal :-)

Darkon
Mikor? Hol? Demo? Valósághübb lesz mint a 2?(nagyon remélem! nem szeretnék megint 8 flip-et + 360 flip-et meg egy fs flipet egymásután benyomni úgy hogy közbe még akár egy cigit is elszívhatnák(ha lennének ilyen káros szenvedélyeim😊)

Born to win

Sub
Mikor jelenik már meeeeeg????
Tudja valaki?