Tony Hawk\'s Pro Skater 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráugrasz az induláskor elötted lévő korlátok egyikére, aztán onnan át a másikra (közben lehetőleg csinalj valami Kick trükköt), aztan ha a vegere ertel, akkor leugrasz, ugras kozben manual, elmanualozol a mozgolepcso korlatjaig, arra megint felugrasz, csinalsz rajta nehany trukkot. Igy - ha jol csinaltad - 70-80.000 Pontot biztos kapsz, de a folytatast a fantaziadra bizom (nekem ezen a helyen egy ugrassal 230.000 a rekordom)
Tony Hawk-al nyomom es ha jol veszem ki,akkor a medence folotti drotokon kell invertelnem.
toMpEr: Nekem nem invertet kellett csinálnom, hanem BluntSlide-ot a kirakatok fölötti naptetőn! (Custom skater-rel.)
Most a Darth Maul-lal nyomom, és vele meg valamilyen trükköt kell bemutatni a két negyedív között, ott ahol le lehet menni a múzeumba.
A Stat - esetemben a Force - pontokat is és a SKATE betűit is nagyon szívatós helyekre tette! Ugrálhatok le a hajóról és reméykedhetek, hogy jó legyen az irányzékom :-/
Nos, ahogyan észrevettem, a betűk, a stat pontok helye és azok a mutatványok, amiket fényképeznek, minden pályán, karakterenként változnak. Ennyivel is tovább tart a játék! 😊
Nem úgy, mint a THPS2-ben, ahol a végefelé elég volt 4x, 5x nekifutni egy pályának és kész volt minden.
Ja, melyik fickóval kell Neked a hajós pályán Invert-et összehozni?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Csinálsz néhány trükköt,hogy felmenjen az Special csik, utanna a levegoben megnyomod egymas utan a < > és a Grab billentyűt, de ezt el is magyarazza szepen, erthetoen
Cserébe áruld el,hogy hogyan kell az Invert-et megcsinalni a hajos palyan!
Eddig a legtöbb, amit egy ugrással elértem, az olyan 5000 körüli pont volt.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Honnan lehet leszedni, mert az Activision honlapján nem találtam meg 😞
Azota kijott egy patch, szerintem ha azt felrakod es utanna bepipalod a 60hz refresh-t akkor menni fog.
A gombokat egymás után kell nyomni! Kivéve, ha valamelyik átlós irány van megadva (de ha jól emléxem akkor speckóban nincs átlós irány).
Szóval minden billyentűzet kombinációt EGYMÁS UTÁN? kell lenyomni és NEM EGYSZERRE (vagy valamelyik részét egyszerre)???
A Special-t pedig sikeresen végrehajtott trükkökkel tudod növelni!
Köszi

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Nézd meg a #139-es hozzászólást és sokmindenre választ kapsz. Pl.: Ha először nyomod végig valakivel, akkor lesz egy új karakter, akit választhatsz. Ez a Dark Maul. Nagyon impozáns figura a duplapengés lézerkardjával 😊
a hajós pálya az utolsó, amit akkor kapsz meg, ha mind a 3 érmes pályán sikerült valamilyen érmet szerezned (a szine nem számít). Sz'al a 3. megszerzett érem után nyílik meg. A #139-es hozzászólásban is benne van.
llacee: Az 5 deszkást el kell bvölnöd a mutatványaiddal. Ez azt jelenti, hogy a közelükben kell valami hatásos gyakorlatot bemutatni és akkor örülnek. 😊 De ami a lényeg: eltűnnek. Ha sikerült egyet elcsodálkoztatni, akkor jön a kiírás, hogy az 5-ből mennyit bűvöltél már el. Nem túl nehéz és aránylag közel is vannak egymáshoz.
Én most játszok először a Tony sorozattal és a 3.-al kezdtem.
Nagyon béna vagyok,careerben a második pályán tartok.Már csak a 2 cuucot kéne megcsinálni a köv pályához.70.000 120.000 kazetta vagy az 5 deszkással kell valamit csinálni.Az utóbbi kettőhöz lenne esélyem,mert 35e nél többet még nem sikerült összefiguráznom.
Tudnátok segíteni a deszkásokkal mit kell csinálni ? Hülyegyerekszinten elmondva :o)
Köszi a segítséget előre is !
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Egy másik a pálya jobb oldalán (ha az indulási pont az alap) egy erkélyen van. Ezt úgy szedtem le, hogy az előtte lévő lampionos madzagon csúsztam és beugrottam. Lehet, hogy a mellette lévő negyedcsövet használva is eléred...
Ja, mégegy van a léghajó alatt is a neonrácsok fölött.
A hajó nekem nagyon tetszik. Kellő képpen szívtam is vele 😊)
A SKATE-et még hagyján összeszedni, de a 7 csajnak trükközni, az a nem semmi (főleg, mire megtalálod őket) 😊)
A Kazi fönt van azon a kémény vagy farok vagy mi a fene az, ami a nagymedence után van. Kezdéskor meg is mutatja. Nah, ezt úgy szedheted le, ha azon a madzagon csúszol, ahol a zászlócskák vannak, majd ráugrasz a piros-csoda tetejére. Itt van egy félcső, kicsit tuningolod a special-t és egy laza ugrással le is lehet szedni. Nem kell kiugrani a félcsőből, csak fölfelé ugrándozni! 😊 Könnyen le lehet potyogni!
A zászlós zsinegek induláskor a fejed fölött feszülnek. A kazi - ha az indulási pont az alap - a félcső bal oldalán, középen van.
Az a hajós pálya nem szar mi? szerintem a SKATE-et összerakni nem könnyű (a K betű😉. De hol van a pályán a VIDEÓKAZI? csak az kéne meg pontokat elérni.
Siegel: meg kell csinalni a foldrengest, ekkor berepedezik a hid. Valahogy fel kell ugrani a hidra, ahol egy kocsi felig fel van akadva a szelere. Ahol fel van akadva, ott vegig kell grindelni, es leesik, es megallitja az uldozest. ennyi.
Ahol a rendőr üldözi az autót, ott hogyan kell emgállítani őket vagy mi? 3. bajnokság előtti pálya. ha valakitudja lécci irja meg kössz csalán
az elso bajnoksagon gold, a masodikon silver, a harmadikon bronz érmem van. az a baj hogya álltalába elesek, és ha egyet esel má nem enged elsőnek lenni szerintem
Szerintem húzásra legalkalmasabb a PowerStrip progi. Próbálkozz azzal.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
2. skater islanodn, ha végigcsuszol a kis toronynál, ahol van a secret tape, ott vane gy kaloz zaszlo, ha azon vegig csuszol kinyilik egy kapu, az udvarra hol egy kalozhajo van, es ott vn az uccso, stat point is.én csak ezt tom.
3. a stat pontok mindenkinél ugyanazok. az uccso kinn van ahol mondtam...
1. Hogyan tudtok több 100 000-et csinálni egy egy pályán? Én mindig elesek a grabbekbe. Álltalában ha lehet Gapeknél nyomok egy flippet, eztán egy grabbet, de mivel lehet elérni még több pontot? mer ez igy lófaszpicsa.
2. Tudtok valamelyik pályán "titkos" helyet? Én csak a RIOson találtam. ha mész az úton, körbe, találsz a házfala között egy bedeszkázott kerítést amit ki lehet törni. nekem ott volt a NEW DECK, Steve Caballeroval (vele nyomatom, nekem ő a best)
3. Ha valaki Steve-vel nyomja mondja má meg hol vannak a stadtpointok vagy mik a 2. bajnokságon?
asszem ennyi, de ha lesz még írok. Chat valakivel? ICQ-n?

Megszerzése a következő: Induláskor le a füvön, majd jobbra le az úton (itt van a NorthernTremor korlát is) az üveges épületig. Át az épületen hátra... Ott célszerű átmenni, ahol a kis kerek medence van, mert akkor pont szembe kapcs egy negyedcsövet. Ezen átugorva eljutsz, egy szintén két rácsot tartalmazó padlóra. Itt a rácsok melletti falkiugróm kell slide-olni és meg is lesz a THEY'RE GRATE! GAP. Ekkor nyílik ki mindegyik rács, itt is és a tetőn is!
A Keypad 3 a THPS2-ben volt alapértelmezett, bocs!
Az LA-i rácsos stat-pont nekem sem megy (még). Pedig, már csak az az egy hiányzik...
Állat ez a game! 😊