Tony Hawk\'s Pro Skater 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már kezdem unni a játékot, nincs kedvem 21-szer végigvinni (akkor kapom meg a neversoft eyeballt) Most a Steve Calabbabbaval vagy kivel viszem végig. A #353 as kérdésem a Costum Skaterrel kapcsolatban, és a #349-es írás Tokyóval kapcsolatban még mindig érdekelne.

Egy újabb kérdés: Még mindig nem tudtam rájönni mi az a Snowboard mode
Ramore
Köszi, én is végigvittem azóta az egészet, sikerült az invert is!!!
toMpEr
Rengeteg dolog (pl: replay elohzo):
http://thps.sinfree.net/thps3.html

Ja

Hova tudok feltölteni képeket? Gary címe nem jó :(
Ramore
Head Hunter

Leírnád egy kicsit érthetõbben ? A leeresztett medencén kell csúszni a kiinduló pont irányában?
Ramore
És a PC kimarad???
THPS 4: Megnéztem ezt a gamét, de itt mást is kell csinálni, mint deszkázni. Legalábbis a screenshot-ok alapján... (karddal elhárítani a golyókat... :))
Arról nem is szólva, hogy X-box-os cucc.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ramore
Köszi!
Ramore
Gary

Hogyan kell a hajós pályán az invert trükköt megcsinálni és pontosan hol? :)
Most próbáltam ki a F11-et, köszi gary.
Ezt elfelejtettem: Rossz az a cím, amit megadtál a képekkel kapcsolatban.
Egy kérdés: Ha a costum skaterrel csak 1-szer számít ha végigviszed, vagy többször is végig lehet vele vinni (úgy értem, hogy kapjunk új embereket)
Mégegy kérdés: Mi annak a Special grab tricknek a neve, amikor a hapi behajlítja a lábát, felemeli a kezét, és azt is behajlítja, és így pörög?
THPS4: Ez melyik pálya? Vagy ez nem a THPS3?
Head Hunter: Ok, felejtsd el a PrintScreen-t, mert az csak a vágólapra rak ki egy képet és ha újra megnyomod, akkor fölülírod a régit!
Használd az F11-et, annyiszor, ahányszor akarod, mert az a játék könyvtárába, azon belül a Data\Screens alkönyvtárakba, számozva pakolássza a mentett képernyõket.(BMP)

A 2. részben PC-n is volt Big Drop, de ha manual-ra érkeztél, akkor esélyed volt a túlélésre...

A #139-es hozzászólásban van némi infó arról, hogy hányszor kell végignyomni, valamelyik rejtett karakterhez...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ja, és egy psx-es különbség:
Ha az Airporton egy nagyon kicsi lámpáról leesel, vagy bármelyik kicsi hejrõl akármelyik pályán leesel, még ha a Landinged Max, kiír valami olyat, hogy Big Drop, és elesel.
PrintSreen: Lehet, hogy valamit rosszul csinálok, de megnyomom a PrintSreent, és nem történik semmi.

Yolika: Köszi a Suburbiás tippet, mert én egy teljesen más, nehezebb úton szereztem meg a kazit (Kezdéskor a fura rampról felugrok, kb. szazadszorra sikerült mindenkivel :) )
Hitm@n
:)))

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Köszi szépen!!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Adeon: Az elsõ bug-ot a Foundry pályán találtam, amikor a medence (vagy mi az, amibe bele kell lökni a fickót) melletti rácsokba estem bele térdig... LA-pálya, induláskor az S-alakú korláton csúsztam volna, de sikeresen a levegõben követtem a korlát ívét. Szintén ezen a pályán az autók néha egy szinntel az úttest fölött mennek. Tokyo-ban az autók induláskor föl-föl tûnnek a pályán belül is. De a legszebb, az volt, amikor a hajón estem be 1x a torta alá... Valahogy úgy volt, hogy fölülrõl estem rá és ott is maradtam, amikor fölemelkedett az újabb torta, akkor leestem és csak az idõlimit mentett ki onnan :))

Most Private Carrera-val nyomulok a hajón. Dekoratív csaj, pláne, hogy kicsit beleszóltam a ruházatába :))

Head Hunter: Kép mentésre én is a PrintScreen-t használom. A képeket pedig az ftp.supergamez.hu címre töltöm föl és itt is az upload/thps3 könyvtárba. FTP-t kezelõ program kell hozzá, de megteszi a WinCommandder is.

Sajnos, PC-n nincs lehetõség a visszajátszásra...

De ha nem akkor lehet kiszedni, ha visszajátszod, hanem valamit megnyomsz játék közbe, akkor mondjátok már el légyszi, hogyan kell. (Én semmi gombot nem állítottam át)
Félreértettél! Én azt gondolom, hogy úgy lehet kiszedni a képet, ha visszajátszod, és megállítod.
Én nem azt kérdeztem, hogy psx-en hogyan lehet visszajátszani, hanem, hogy pc-n hogy lehet
yolika
Foundry: a pálya szélén, a falakon van 5 db vmi(csap/kerék/...), amit az emberkék próbálnak elfordítani, de nem megy nekik. ezeken kell végig grindelned, és kinyílik az ajtó, közvetlen az indulási hely mögött.

Suburbia: miután odaadtad a fejszét a muksónak, be tudsz menni a ház hátsó részébe(a végén jobbra kell elugranod, és ekkor kapsz asszem egy "I've got a bad feeling about this" gap-et. itt fel is tudsz menni a házba(mintha a kazettát is itt kell megszerezni.) ezen kívql a bódékról indul egy egy kötél a kisértetház felé, amin felugrálva, egy félcsQhöz érsz a ház tetején.
Hitm@n
Hi all!

Nem tudnátok segíteni,hogy a Foundry-n hogy kell kinyitni a reaktor ajtaját?

És Suburbia-ban van ilyen titkos helyszín?

Elõre is köszi!

Los Angelesen a rekordom 700 ezer
toMpEr
Printscreen :)

Hogyan tudtok beilleszteni képeket? Az érdekel, hogy a játékból hogyan szeditek ki.
Gary: Mi annak az oldalnak a címe, ahova betöltöd a képeket?
Ramore
Los Angeles
Milyen mód az a LA? LAN?
Ramore
Már csak 400000 pontot kéne csinálnom LA-ben. :) De még 350000 a rekordom! :(
toMpEr
Nekem van fent feliratozo, es nem is latom a videokat. Megdermed a kép, amikor valami muvi jonne, nyomok par ollie-t meg entert aztan mar egy uj jatekban is talalom magamat. A videot meg megnezem a data konyvtarbol.

Jaj, az ALT+F4 kimaradt, mint végsõ menedék :))
Igaz, hogy ilyenkor elveszik, ami nem volt mentve...

toMpEr: Ha látod a videókat, akkor Neked nincs is ilyen gondod, hiszen alapesetben ez lenne a logikus, de próbáld ki, hogy telepítesz egy feliratokat kezelõ programot a Mediaplayer alá! Az szépen elindul a THPS3 videókkal együtt és ettõl olyan szépen megdermeszti az utolsó képet (természetesen, a videó kezdete elõtti utolsó képkockáról van szó). Ha nyomogatod a gombokat, akkor a játék ugyan úgy viselkedik, mint normálisan kellene neki, azaz leállítja a videót, visszaad a menübe, vagy folytatja az éremszerzés ünneplését, de ez csak a hangokból derül ki, mert a kepernyõn még mindig az a bizonyos: Videó Elõtti Utolsó Képkocka díszeleg...
Nos, amellett, hogy lemaradsz a videóról még a menüt sem látod.
Erre van megoldás több is:
1. Uninstallni a Mediaplayer feliratozóját. (Több gépen is megcsináltam, ahol nem mentek a videók és úgytûnik tényleg ez a legjobb megoldás)
2. Lehet nyomogatni az enter-t és az ollie-t, de ez nem minden esetben jön be. Pl.: ha az OPTIONS/MOVIES-ból indítasz egy videót.

Ramore
Köszi, mindjárt utána nézek!
toMpEr
Nálam nyomogatni kell az entert meg az ollie-t aztan tovabbmegy

Ramore: Ez így túl egyszerû lesz! Tessék szenvedni! :))

Juss föl a hídra és keresd meg a beszorult autót, majd grindelj egyet, át a tetején keresztbe.

Nem a videók hiánya okozza a fagyást, ami nem is fagyás, mert a program ugyan fut tovább csak a képet felejti el továbbvinni...

Egyébként a videókban találtam "encoded by TMPGEnc (ver. 2.53.35.130)" de semmi jelentõsége, mert az O2 logo helyére betettem egy hard mpg-t és szépen vitte :)))

A tényleges probléma - ami nálam is fönt állt - az az, hogy a Médiaplayer-hez föl van telepítve valamilyen föliratozó (pl.: Vobsub, DivXG400, lehet, hogy van több is, de én ezeket ismerem és ezekkel volt baj).
Ha ezt uninstallod megjavul! Legalábbis nagyon remélem!

Hammer: A legtöbb warez site-on fönt van. A qczi-n yoohoo-s, http://rescuewt.freeweb.hu/ -n is. Itt megnéztem a 01, 20, 45-ös rész letölthetõ. Kis szerencsével a többi is!

Ramore
Elmesélnéd, az autósüldözés megoldását is? Az elöbbiekért köszi!!!
Ramore
Köszi a tippeket. Tudja valaki, hogy az ISO verzióban hányadik darabjában vannak a játék videó bejátszásai? Nekem rip verzióm van és lefagy a videóknál a game. :(
Ramore: LA-ben először el kell indítanod a földrengést csak utána tudod leszedni a TAPE-t.

FÖLDRENGÉS: induláskor, az előtted lévő épület körül van 3 hosszabb korlát, és van egy, ami átvezet az épületen. Ezeken kell csúszni, ahhoz, hogy a földrengés leamortizálja a magasban lévő autóutat vagy hidat. Egyébként az autós üldözés megállításához is ez az első lépés.

KAZETTA: A kazettához szintén a kiindulási ponttól lehet eljutni. Balra van egy vezeték a tetőre, ezen föl, majd át a hídra. Ott látsz két deszkát a híd korlátjára támasztva erről kell fölugrani a szemközti ház párkányára, itt előre, megint átugrani a másik házra és ha itt megállsz, jobbra fordulsz, már látod is a kazit (feltéve, ha a setup-ban kikapcsoltad a ködöt).

Ramore
Megüzennéd, hogy Los Angelesben a secret tape-t hogyan szerezzem meg, illetvew a földrengéshez hogyan ütközzek a felüljáróval?

Köszi előre is!
SaWo
Figyeljetek má' a luxushajón azzal a kis oldalhajókával mit kell csinálni? Ja meg a secret tape-t nem tudom leszedni, pedig gonodlo, hogy hogy kell, a póznán

yolika
Most már meg van, köszi szépen
CaviaR
Köszönöm!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Yolika: Ne add föl ilyen könnyen! Nekem is sikerült, Neked is fog! Persze, lendületből és villogó special-lal nagyobb sikert érhetsz el! Főleg, ha előre, előre + ugrás-sal emelkedsz el a földtől.

Adeon: A gépedről NE illessz be képet, mert azt max. Te fogod látni. A supergamez-en csináltam egy THPS3 könyvtárat, ide töltök föl én is néha képeket(ha a FW nem enged be), és innen linkelem így:
{img src="ftp://ftp.supergamez.hu/upload/thps3/kép.jpg"}
FONTOS: a { } jeleket cseréld le < > ezekre.

Ezt csak be kell illesztened a hozzászólás szövegébe és ha sikerült, akkor látszik is a kép.

yolika
thx, bár ezt már próbáltam és nem sikerült
azért köszi
Yolika: A #76-osra:
Azt a másik oldalról tudod mexerezni... kb. így:

yolika
mivel ez is, (mint minden játék mostanában) dvd tokban jelent meg, ezért csak ilyet lehet találni, mindenesetre feltettem az sg ftp-re a yolika könyvtárba a dvd-set és egy saját, nem eredeti elülsQ borítót(na jó más készítette)
yolika
ha csinálsz egy grab-et, vagy egy lip trick-et, akkor miközben érkezel le a földre, nyomsz egy 9-est(vagy hogyha másra van beállítva, akkor azt a gombot, amelyikkel állást váltasz
Egy kérdés, mi az a revert?
Na, végre elindult. A pc-s tony hawk 3 mintha egy másik játék lenne a psx-hez képest.
CaviaR
Valakinek van véletlenül egy cd borító hozzá? Elég csak az eleje. URL is örömmel fogadok.

Köszi!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!