493
Tony Hawk\'s Pro Skater 3
-
#396 csóró ;) -
Gary #395 Junior: Kódokat a #139-es hozzászólásban találsz. Két borító: DVD-s cover, +1 másik.
agyhalál: Airport 1 stat: Azt a legkönnyebben az ív alakú terminálról (a képen Tony feje takarja egy részét) lehet a legkönyebben elérni. A fényképezős fickótól is megoldható úgy, hogy a csomagszállítós rész tetejéről fölugrasz a lámpára, csúszol, majd megint átugrasz a következőre és ha szerencséd van, pont a stat pont előtt veszted el az egyensúlyod! :)))
Erről a képről nem derül ki, hogy a pont éppen az ív fölött van-e, de ha a kettő között, akkor ferdén menj neki az ívnek, mintha át akarnál ugrani (transfer) a kettő között. Előbb-utóbb sikerülni fog!
Airport 2 stat: Ezt úgy lehet, ahogyan a kazettát leszedted, csak tovább kell csúszni...
Skater Island stat vagy deszka: az indulási hely jobb oldalán a medencéből lehet kiugrani arra a lámpára.
Doom katona rulez! :) Én most nyomom a démon-csajjal. Nagyon fázhat a keze, mert mind a kettőt meggyújtotta! :)) Viszont meglehetősen kevés ruhadarabot visel! :) ráádásul alapból max-on vannak a stat vagy milyen pontjai... -
#393 Kösz Gary, próbálkozok majd így is. -
#392 Hy All!
Azt szeretném megkérdezni hogy akinek van a thps3-hoz CRACKje az küldje már el nekem lécci e-mailban. Fontos lenne! Előlre is köszi!
Üdv.:
sub -
Gary #391 agyhalál: Én a grab-eket favorizálom, amiket revert-tel és manual-lal összekötök, mikor csökken a lendület, akkor jöhetnek a lip-ek, amikkel szépen (de lassan) lehet emelni a pontot. A végén jöhet a slide és a kick-trükkök.
Érdemes egy menetbe besűríteni mindenből (grab, kick, slide, manual), mert az is emeli a pontot.
Rio: induláskor manual közben kick-trükkök, így eljutok szemben az alagutas rampáig, itt slide (jobbra vagy balra) közben kicktrükkök, majd a végén leugrás, manual a szembenlévő ívig, ott grabt-rükk, revert, manual vissza az alagutas oldaláig, ahol lip-trükk. Ha még bírod, akkor fölugrás, kick, revert, manual az íven grab vagy lip... stb. ez már közel 200ezer pont ha sikerül.
Suburbia: én is az íveket használom pontszerzésre. Lip-et a rampa fölé magasodó deszkákon, grab-et két ív között, mert akkor egy-egy gap is becsúszik, ami szintén több pont.
Airport: Ahogyan írod és minél tovább... a 2. mozgólépcső aljában van két ív egymással szemben, itt is lehet, de alul - a csomagszállító kocsival vigyázva - szoktam összehozni a magas pontokat.
Gondolom a 2 stat pont a lámpákon van, majd ha fönt lesz, megnézem.
Skater Island: Induláskor jobbra van egy alacsony falú medence-szerűség. Itt lehet grab, manual, lip dolgokkal ügyeskedni. Ahol én szoktam, az a pálya bal fölső vége, ott is az a rész, amit a hajóról szétlőnek, ha kimész. Sz'al, mielőtt kimenél az utolsó stat pontért, próbálkozz itt. Ív-szakaszok egymással szemben, amik között érdemes trükköket csinálni.
A special-t növelve próbálkozz a speckó trükkökkel is! Elég ha csinálsz egy grab trükköt és egy revertet, az már max-ra viszi föl a special-t.
Gyors összegzés: a grab trükköket jobban pontozza, mint a slide+flip+manual-t, de érdemes mindenből csinálni, mert azt szereti a game :))
Igény szerint tehetek föl replay-eket... -
#390 Egy kis segítségre lenne szükségem.
Rio: aranyra kellene, hogy lehet ezen a pályán minél több pontot összeszedni? Eddig slideokkal próbálkoztam, sok manuallal összekötve és flippekkel a pálya külső részén csúszkálva. Hátha valakinek máshogy jött össze az első hely.
Suburbia: innen a sickscore hiányzik, itt a lakókocsik melletti félcsőnek összetákolt cuccokon szoktam nyomni grab+flippeket, néha manuallal összekötve.
Airport: mozgólépcsőkön manual, flip, slide, de a sick itt se jön össze, plussz van még 2 stat pont amit nem tudok összeszedni, a képeket felrakom a szerverre agyhalal filenévvel.
Skater Island: a deszkát a kiindulópont feletti lámpára teszi, ez se jön össze, se az arany, itt is inkább slide+flip+manual, amivel próbálkozok.
Ha valaki tud segíteni, megköszönném.
agyhalál -
Magon #387 T'om, hogy nagyon tré, meg minden, de nem tud valaki egy url-t az iso-hoz? (A rescue-s már törölve van...:( ) -
Head Hunter #386 Bevallom, foGGalmam sincs hogy lesz-e -
Head Hunter #385 Gary: Nekem is ez a problémám néha. Nálam ezek a megoldások:
1 megoldás: Várok, ameddig bejönnek (Néhány perc után vagy 30 bejön egyszerre
2 megoldás: Egy kis idő után megunom az első megoldást, kilépek (a játékból is) és kis idő múlva újra megpróbálom. -
Gary #384 Head Hunter: Sajnos nekem nem megy (vagy csak nem vártam elég sokáig a szerverek kilistázására), pedig föl tettem az 1.01-es patch-et - gondolom a tűzfal miatt, ami mögött a gépem csücsül...
A játékosokat látom, tudok velük chat-elni, de a szerverlista üres :( -
#383 Most frankón nem lesz PC-n THPS 4????? -
Head Hunter #382 Gary:Az volt a probléma az ftp-vel, hogy supergames-t írtam. Remélem, hogy fel tudok ma már tenni 3 képet, mert már nem BÍROM ki
A multip nekem is először nem ment, csak a pach 1.01-el.Tudom, hogy tomper már mondta neked. Nem akarok nagyoskodni, de eddig senki nem győzött le a neten. -
Gary #381 Vissza a jövőbe trükk rulez! :))
Assz'em a GBA-s THPS3-ban is összejött véletlenül, de csak 1x!
Utána már hiába szerencsétlenkedtem vele, nem jött be :( -
Gary #379 SaWo: FTP.SUPERGAMEZ.HU Névtelenül (anonymous), jelszónak az e-mail címed.
Head Hunter: Jó Neked, én sikertelenül próbáltam a Net-es játékot... Amúgy a replay-ek nagyon bug-osak, de ilyenekre, meg a magas pontszámok bizonyítására jók! :)) -
Head Hunter #378 Gary: Köszi, de már sikerült megtalálnom Azért köszi, de ettől függetlenül megnézem. Nekem az ftp-t nem hozza be :(
Netjátékban sikerült megtalálnom a titkos helyet, és csak ott tartózkodtam, mást nem is csináltam -
#377 Hi A supergamez-nek mia kiszolgálója,m eg ugye nincs jelszó hozzá? Névtelen kapcsolódás kell igaz? Help plz -
Gary #376 toMpEr: Köszi a linket!
Head Hunter: A link jó, ez a SuperGamez FTP-je.
A Custom Skateres dolog - szerintem - csak 1x működik, utána már nem kapsz újabb karaktereket...
Tokyo-ban a rejtett pályát úgy érheted el, ha a #368-as linkről letöltöd a Replay aktiválást, futtatod, majd letöltöd ezt és kicsomagolod a játék könyvtárán belül a Data\Settings\Replay-be. Be a gaméba és ott betöltöd, megnézed, megvilágosodsz :)))
Sajnos elírtam a file nevét, de azért a Tokyo-i pályán történnek az események. A munkahelyemen nyomultam, ezért olyan vérfürdős a dolog (kicsit szaggat)... -
Head Hunter #375 És arra is, hogy csak kóddal lehet megszerezni :( -
Head Hunter #374 Rájöttem, hogy a quakes hapi nem a phobos, hanem a DOOM -
erexkiss #373 úgy csuszik a deszka az aszfalton mint a havon. a szörfös csávóval (Kelly Slater) kombinálva nagyonjó feelinget ad a játéknak. Mintha vizen mennél...!!!! -
Head Hunter #371 Én már kezdem unni a játékot, nincs kedvem 21-szer végigvinni (akkor kapom meg a neversoft eyeballt) Most a Steve Calabbabbaval vagy kivel viszem végig. A #353 as kérdésem a Costum Skaterrel kapcsolatban, és a #349-es írás Tokyóval kapcsolatban még mindig érdekelne.
Egy újabb kérdés: Még mindig nem tudtam rájönni mi az a Snowboard mode -
#370 Köszi, én is végigvittem azóta az egészet, sikerült az invert is!!! -
#368 Rengeteg dolog (pl: replay elohzo):
http://thps.sinfree.net/thps3.html -
Head Hunter #366 Ja
Hova tudok feltölteni képeket? Gary címe nem jó :( -
#364 Head Hunter
Leírnád egy kicsit érthetőbben ? A leeresztett medencén kell csúszni a kiinduló pont irányában? -
#363 És a PC kimarad??? -
Gary #361 THPS 4: Megnéztem ezt a gamét, de itt mást is kell csinálni, mint deszkázni. Legalábbis a screenshot-ok alapján... (karddal elhárítani a golyókat... :))
Arról nem is szólva, hogy X-box-os cucc. -
#358 Köszi! -
#356 Gary
Hogyan kell a hajós pályán az invert trükköt megcsinálni és pontosan hol? :) -
Head Hunter #355 Most próbáltam ki a F11-et, köszi gary. -
Head Hunter #354 Ezt elfelejtettem: Rossz az a cím, amit megadtál a képekkel kapcsolatban. -
Head Hunter #353 Egy kérdés: Ha a costum skaterrel csak 1-szer számít ha végigviszed, vagy többször is végig lehet vele vinni (úgy értem, hogy kapjunk új embereket)
Mégegy kérdés: Mi annak a Special grab tricknek a neve, amikor a hapi behajlítja a lábát, felemeli a kezét, és azt is behajlítja, és így pörög? -
Head Hunter #352 THPS4: Ez melyik pálya? Vagy ez nem a THPS3? -
Gary #350 Head Hunter: Ok, felejtsd el a PrintScreen-t, mert az csak a vágólapra rak ki egy képet és ha újra megnyomod, akkor fölülírod a régit!
Használd az F11-et, annyiszor, ahányszor akarod, mert az a játék könyvtárába, azon belül a Data\Screens alkönyvtárakba, számozva pakolássza a mentett képernyőket.(BMP)
A 2. részben PC-n is volt Big Drop, de ha manual-ra érkeztél, akkor esélyed volt a túlélésre...
A #139-es hozzászólásban van némi infó arról, hogy hányszor kell végignyomni, valamelyik rejtett karakterhez...
-
Head Hunter #348 Ja, és egy psx-es különbség:
Ha az Airporton egy nagyon kicsi lámpáról leesel, vagy bármelyik kicsi hejről akármelyik pályán leesel, még ha a Landinged Max, kiír valami olyat, hogy Big Drop, és elesel. -
Head Hunter #347 PrintSreen: Lehet, hogy valamit rosszul csinálok, de megnyomom a PrintSreent, és nem történik semmi.
Yolika: Köszi a Suburbiás tippet, mert én egy teljesen más, nehezebb úton szereztem meg a kazit (Kezdéskor a fura rampról felugrok, kb. szazadszorra sikerült mindenkivel :) ) -
#346 :))) -
#345 Köszi szépen!!
-
Gary #344 Adeon: Az első bug-ot a Foundry pályán találtam, amikor a medence (vagy mi az, amibe bele kell lökni a fickót) melletti rácsokba estem bele térdig... LA-pálya, induláskor az S-alakú korláton csúsztam volna, de sikeresen a levegőben követtem a korlát ívét. Szintén ezen a pályán az autók néha egy szinntel az úttest fölött mennek. Tokyo-ban az autók induláskor föl-föl tűnnek a pályán belül is. De a legszebb, az volt, amikor a hajón estem be 1x a torta alá... Valahogy úgy volt, hogy fölülről estem rá és ott is maradtam, amikor fölemelkedett az újabb torta, akkor leestem és csak az időlimit mentett ki onnan :))
Most Private Carrera-val nyomulok a hajón. Dekoratív csaj, pláne, hogy kicsit beleszóltam a ruházatába :))
Head Hunter: Kép mentésre én is a PrintScreen-t használom. A képeket pedig az ftp.supergamez.hu címre töltöm föl és itt is az upload/thps3 könyvtárba. FTP-t kezelő program kell hozzá, de megteszi a WinCommandder is.
Sajnos, PC-n nincs lehetőség a visszajátszásra... -
Head Hunter #339 De ha nem akkor lehet kiszedni, ha visszajátszod, hanem valamit megnyomsz játék közbe, akkor mondjátok már el légyszi, hogyan kell. (Én semmi gombot nem állítottam át)