Tony Hawk\'s Pro Skater 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy újabb kérdés: Még mindig nem tudtam rájönni mi az a Snowboard mode
Hova tudok feltölteni képeket? Gary címe nem jó :(
Leírnád egy kicsit érthetõbben ? A leeresztett medencén kell csúszni a kiinduló pont irányában?

Arról nem is szólva, hogy X-box-os cucc.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Mégegy kérdés: Mi annak a Special grab tricknek a neve, amikor a hapi behajlítja a lábát, felemeli a kezét, és azt is behajlítja, és így pörög?
Használd az F11-et, annyiszor, ahányszor akarod, mert az a játék könyvtárába, azon belül a Data\Screens alkönyvtárakba, számozva pakolássza a mentett képernyõket.(BMP)
A 2. részben PC-n is volt Big Drop, de ha manual-ra érkeztél, akkor esélyed volt a túlélésre...
A #139-es hozzászólásban van némi infó arról, hogy hányszor kell végignyomni, valamelyik rejtett karakterhez...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ha az Airporton egy nagyon kicsi lámpáról leesel, vagy bármelyik kicsi hejrõl akármelyik pályán leesel, még ha a Landinged Max, kiír valami olyat, hogy Big Drop, és elesel.
Yolika: Köszi a Suburbiás tippet, mert én egy teljesen más, nehezebb úton szereztem meg a kazit (Kezdéskor a fura rampról felugrok, kb. szazadszorra sikerült mindenkivel :) )
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Most Private Carrera-val nyomulok a hajón. Dekoratív csaj, pláne, hogy kicsit beleszóltam a ruházatába :))
Head Hunter: Kép mentésre én is a PrintScreen-t használom. A képeket pedig az ftp.supergamez.hu címre töltöm föl és itt is az upload/thps3 könyvtárba. FTP-t kezelõ program kell hozzá, de megteszi a WinCommandder is.
Sajnos, PC-n nincs lehetõség a visszajátszásra...
Én nem azt kérdeztem, hogy psx-en hogyan lehet visszajátszani, hanem, hogy pc-n hogy lehet

Suburbia: miután odaadtad a fejszét a muksónak, be tudsz menni a ház hátsó részébe(a végén jobbra kell elugranod, és ekkor kapsz asszem egy "I've got a bad feeling about this" gap-et. itt fel is tudsz menni a házba(mintha a kazettát is itt kell megszerezni.) ezen kívql a bódékról indul egy egy kötél a kisértetház felé, amin felugrálva, egy félcsQhöz érsz a ház tetején.
Nem tudnátok segíteni,hogy a Foundry-n hogy kell kinyitni a reaktor ajtaját?
És Suburbia-ban van ilyen titkos helyszín?
Elõre is köszi!

Gary: Mi annak az oldalnak a címe, ahova betöltöd a képeket?
Igaz, hogy ilyenkor elveszik, ami nem volt mentve...
Nos, amellett, hogy lemaradsz a videóról még a menüt sem látod.
Erre van megoldás több is:
1. Uninstallni a Mediaplayer feliratozóját. (Több gépen is megcsináltam, ahol nem mentek a videók és úgytûnik tényleg ez a legjobb megoldás)
2. Lehet nyomogatni az enter-t és az ollie-t, de ez nem minden esetben jön be. Pl.: ha az OPTIONS/MOVIES-ból indítasz egy videót.
Juss föl a hídra és keresd meg a beszorult autót, majd grindelj egyet, át a tetején keresztbe.
Nem a videók hiánya okozza a fagyást, ami nem is fagyás, mert a program ugyan fut tovább csak a képet felejti el továbbvinni...
Egyébként a videókban találtam "encoded by TMPGEnc (ver. 2.53.35.130)" de semmi jelentõsége, mert az O2 logo helyére betettem egy hard mpg-t és szépen vitte :)))
A tényleges probléma - ami nálam is fönt állt - az az, hogy a Médiaplayer-hez föl van telepítve valamilyen föliratozó (pl.: Vobsub, DivXG400, lehet, hogy van több is, de én ezeket ismerem és ezekkel volt baj).
Ha ezt uninstallod megjavul! Legalábbis nagyon remélem!
Hammer: A legtöbb warez site-on fönt van. A qczi-n yoohoo-s, http://rescuewt.freeweb.hu/ -n is. Itt megnéztem a 01, 20, 45-ös rész letölthetõ. Kis szerencsével a többi is!
FÖLDRENGÉS: induláskor, az előtted lévő épület körül van 3 hosszabb korlát, és van egy, ami átvezet az épületen. Ezeken kell csúszni, ahhoz, hogy a földrengés leamortizálja a magasban lévő autóutat vagy hidat. Egyébként az autós üldözés megállításához is ez az első lépés.
KAZETTA: A kazettához szintén a kiindulási ponttól lehet eljutni. Balra van egy vezeték a tetőre, ezen föl, majd át a hídra. Ott látsz két deszkát a híd korlátjára támasztva erről kell fölugrani a szemközti ház párkányára, itt előre, megint átugrani a másik házra és ha itt megállsz, jobbra fordulsz, már látod is a kazit (feltéve, ha a setup-ban kikapcsoltad a ködöt).
Köszi előre is!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Adeon: A gépedről NE illessz be képet, mert azt max. Te fogod látni. A supergamez-en csináltam egy THPS3 könyvtárat, ide töltök föl én is néha képeket(ha a FW nem enged be), és innen linkelem így:
{img src="ftp://ftp.supergamez.hu/upload/thps3/kép.jpg"}
FONTOS: a { } jeleket cseréld le < > ezekre.
Ezt csak be kell illesztened a hozzászólás szövegébe és ha sikerült, akkor látszik is a kép.
Azt a másik oldalról tudod mexerezni... kb. így:

Köszi!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!