493
Tony Hawk\'s Pro Skater 3
-
#39 lesz pc-re? -
#36 www.arcadeathome.com
www.psxemu.com
www.emuchina.net
van egy pár... -
Gary #32 rrtheking87: Az emut (VisualBoy Advance), assz'em a http://www.gameboyroms.ini.hu -ról szedtem le. A játékot meg valami ftp-ről, de már nem tudom a címet :( Egy másik topicban adták meg, mert én is kerestem... Lehet, hogy az SG-n, de lehet, hogy az Index-en? -
#24 Nem nem érdemes nagyon kiábrándító!! Inkább ne add rá a fejed mert nagyot csalódsz várd meg a THPS3-at. -
#23 mikor jelenik már meeeg??? -
#21 Hát igen jó öreg Skate or Die! Milyen jókat lehet a két "punk-deszkással(Aster és a többiek) nyomatni:) Évekig gyürtük a SOD-ot de a szemetek nem adták ki C64-re a 2-t(az elérhetetlen álom) csak szar szemét Amigára:( Egyébként tényleg jó ötlet(sikeresen átvették az MTV SK8-ből) hogy mások is vannak a pályán sokkal hangulatosabb lesz így. No nem mintha a közelébe érne az igaz sk8boarding-nak de azért jó volt a THPS2-vel elpötyögni. -
#19 az nem lesz roossz :) -
#14 ja én mindenkivel perfektre nyomtam a kariert -
#12 aztan persze majd 1024*768+high detail mozgasban jo lesz. ezek a kepek nekem ps2gyanusak, mer ott van valami 5xx*4xx max felbontas -
#11 a grafika jo, meg megfelel, de szerintem nem olyan egetrengetoen szep. egyebkent nagyon jo lesz, thps2-vel hetekig jatszottam. szerintem nem is kene bele az a tulajdonsag novelos szarsag. -
#9 ezek a PC-s verzióból valók? -
#6 reméljük minél hamarabb megjelenik
-
#5 Ja és az sem valami hiteles hogy "szlájdolok" fél kilométereket -
#4 Bár az összes közül(MTV sk8boarding, Boards&Blades és hasonló gyenge próbálkozások) közül ez volt a legjobb de a realitással még nagy bajok vannak. Ha mondjuk fele olyan élethüre megcsinálnák mint a fifákat annak már nagyon lehetne örülni. -
#3 azt mondják valósághűbb lesz meg mondjuk én sem szeretnék akkorákat ugrani mint a Nagy fal :-) -
#2 Mikor? Hol? Demo? Valósághübb lesz mint a 2?(nagyon remélem! nem szeretnék megint 8 flip-et + 360 flip-et meg egy fs flipet egymásután benyomni úgy hogy közbe még akár egy cigit is elszívhatnák(ha lennének ilyen káros szenvedélyeim:)) -
#1 Mikor jelenik már meeeeeg????
Tudja valaki?