Tony Hawk\'s Pro Skater 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szal Suburbian hogy tom megszerezni a secret tape-t?
Pl.: Tokyo. Ezen a pályán elég körülményes összevadászni a stat-pontokat, pedig már túl vagyok a felén (a játék felén, azaz még vagy 8 fickóval kell végigküzdenem magam és kész). De nem kapkodom el, ki kell tartanom vele a 4. rész PC-s megjelenéséig 😊))
Egyébként az 1-bõl vannak benne pályák, de azt karrier módban nem játszhatod, meg ugye elõször ki is kell nyitni...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
1 észrevétel, nemtom ti, hogy vagytok vele de ez az elsõ 4 pálya nekem nem nyerte el teljesen a tetszésemet. Nem azt mondom, hogy szarok csak szerintem a thps1 és 2-ben szerintem jobbak voltak a pályák. Remélem a játék vége fele lesz 1-2 jobb pálya is.

A hógolyóval dobálódzó srácot, úgy tudod elintézni, ha a kiindulási ponton lévõ hókotró lapátjárol (ahonnan induláskor legurulsz) felugratsz és közben érinted azt a fát, amelyik a srác mellett áll.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Mégvmi a hógolyózó gyerekkel kell vmit csinálni szintén a 2-es pályán?
A #391-es hozzászólásban leírtam a saját taktikámat. Hátha Neked is bejön...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

¡Hala Madrid!
A THPS2 megvásárlását Neked kell eldöntened, hogy Neked megéri-e...
Ez az egyik olyan program, ami azon kevesek közé tartozik, amit végig nyomtam PC-n. Sõt, még utána is elõ-elõvettem.
Egy kérdés: Érdemes megvenni a THPS2-t?????
Az EyeBall-ra kíváncsi vagyok, bár addig még pár órát eltöltök a gép elõtt, mire eljutok odáig...
Egy emberrel nem kell végigvinned ha megvan a DOOM Guy, mert ha megvan, egy ember kivételével mindenkivel végigviszed megkapod a FPS módot, és ha az utolsó emberrek is végigviszed megint megkapod. Szóval csak ha maximalista vagy, akkor vidd végig mindenkivel.....
.
-ot teszek az ügy végére! 😊))"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Vissza kéne olvasni nekem is...
Végül is nem volt jobb áttenni, csak elfelejtettem, hogy honnan van, hiába no öreg-Sam 😊
Azt a könyvtárat azért csináltam, hogy egy helyen legyenek a THPS3-as dolgok...
Akkor még 1x bocs, az érdem Téged illet, végül is Te vadásztad a képeket!
Kft.: Ismerem azt a helyet, de ez a stat pont kicsit messzebb van attól a kerítéstõl...
Én már mindenkivel fégigvittem kivéve a Bucky Lasekkel vagy kivel..
Fuuu de meglepQdtem amikor kiderült, hogy a Neversoft Eyeballnak kezdésbQl van 40 stat pointja

agyhalál: Airport 1 stat: Azt a legkönnyebben az ív alakú terminálról (a képen Tony feje takarja egy részét) lehet a legkönyebben elérni. A fényképezõs fickótól is megoldható úgy, hogy a csomagszállítós rész tetejérõl fölugrasz a lámpára, csúszol, majd megint átugrasz a következõre és ha szerencséd van, pont a stat pont elõtt veszted el az egyensúlyod! 😊))
Errõl a képrõl nem derül ki, hogy a pont éppen az ív fölött van-e, de ha a kettõ között, akkor ferdén menj neki az ívnek, mintha át akarnál ugrani (transfer) a kettõ között. Elõbb-utóbb sikerülni fog!
Airport 2 stat: Ezt úgy lehet, ahogyan a kazettát leszedted, csak tovább kell csúszni...
Skater Island stat vagy deszka: az indulási hely jobb oldalán a medencébõl lehet kiugrani arra a lámpára.
Doom katona rulez! 😊 Én most nyomom a démon-csajjal. Nagyon fázhat a keze, mert mind a kettõt meggyújtotta! 😊) Viszont meglehetõsen kevés ruhadarabot visel! 😊 ráádásul alapból max-on vannak a stat vagy milyen pontjai...
Azt szeretném megkérdezni hogy akinek van a thps3-hoz CRACKje az küldje már el nekem lécci e-mailban. Fontos lenne! Elõlre is köszi!
Üdv.:
sub
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Érdemes egy menetbe besûríteni mindenbõl (grab, kick, slide, manual), mert az is emeli a pontot.
Rio: induláskor manual közben kick-trükkök, így eljutok szemben az alagutas rampáig, itt slide (jobbra vagy balra) közben kicktrükkök, majd a végén leugrás, manual a szembenlévõ ívig, ott grabt-rükk, revert, manual vissza az alagutas oldaláig, ahol lip-trükk. Ha még bírod, akkor fölugrás, kick, revert, manual az íven grab vagy lip... stb. ez már közel 200ezer pont ha sikerül.
Suburbia: én is az íveket használom pontszerzésre. Lip-et a rampa fölé magasodó deszkákon, grab-et két ív között, mert akkor egy-egy gap is becsúszik, ami szintén több pont.
Airport: Ahogyan írod és minél tovább... a 2. mozgólépcsõ aljában van két ív egymással szemben, itt is lehet, de alul - a csomagszállító kocsival vigyázva - szoktam összehozni a magas pontokat.
Gondolom a 2 stat pont a lámpákon van, majd ha fönt lesz, megnézem.
Skater Island: Induláskor jobbra van egy alacsony falú medence-szerûség. Itt lehet grab, manual, lip dolgokkal ügyeskedni. Ahol én szoktam, az a pálya bal fölsõ vége, ott is az a rész, amit a hajóról szétlõnek, ha kimész. Sz'al, mielõtt kimenél az utolsó stat pontért, próbálkozz itt. Ív-szakaszok egymással szemben, amik között érdemes trükköket csinálni.
A special-t növelve próbálkozz a speckó trükkökkel is! Elég ha csinálsz egy grab trükköt és egy revertet, az már max-ra viszi föl a special-t.
Gyors összegzés: a grab trükköket jobban pontozza, mint a slide+flip+manual-t, de érdemes mindenbõl csinálni, mert azt szereti a game 😊)
Igény szerint tehetek föl replay-eket...
Rio: aranyra kellene, hogy lehet ezen a pályán minél több pontot összeszedni? Eddig slideokkal próbálkoztam, sok manuallal összekötve és flippekkel a pálya külsõ részén csúszkálva. Hátha valakinek máshogy jött össze az elsõ hely.
Suburbia: innen a sickscore hiányzik, itt a lakókocsik melletti félcsõnek összetákolt cuccokon szoktam nyomni grab+flippeket, néha manuallal összekötve.
Airport: mozgólépcsõkön manual, flip, slide, de a sick itt se jön össze, plussz van még 2 stat pont amit nem tudok összeszedni, a képeket felrakom a szerverre agyhalal filenévvel.
Skater Island: a deszkát a kiindulópont feletti lámpára teszi, ez se jön össze, se az arany, itt is inkább slide+flip+manual, amivel próbálkozok.
Ha valaki tud segíteni, megköszönném.
agyhalál
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
1 megoldás: Várok, ameddig bejönnek (Néhány perc után vagy 30 bejön egyszerre
2 megoldás: Egy kis idõ után megunom az elsõ megoldást, kilépek (a játékból is) és kis idõ múlva újra megpróbálom.
A játékosokat látom, tudok velük chat-elni, de a szerverlista üres 😞
A multip nekem is elõször nem ment, csak a pach 1.01-el.Tudom, hogy tomper már mondta neked. Nem akarok nagyoskodni, de eddig senki nem gyõzött le a neten.
Assz'em a GBA-s THPS3-ban is összejött véletlenül, de csak 1x!
Utána már hiába szerencsétlenkedtem vele, nem jött be 😞
Head Hunter: Jó Neked, én sikertelenül próbáltam a Net-es játékot... Amúgy a replay-ek nagyon bug-osak, de ilyenekre, meg a magas pontszámok bizonyítására jók! 😊)
Azért köszi, de ettõl függetlenül megnézem. Nekem az ftp-t nem hozza be 😞
Netjátékban sikerült megtalálnom a titkos helyet, és csak ott tartózkodtam, mást nem is csináltam

Head Hunter: A link jó, ez a SuperGamez FTP-je.
A Custom Skateres dolog - szerintem - csak 1x mûködik, utána már nem kapsz újabb karaktereket...
Tokyo-ban a rejtett pályát úgy érheted el, ha a #368-as linkrõl letöltöd a Replay aktiválást, futtatod, majd letöltöd ezt és kicsomagolod a játék könyvtárán belül a Data\Settings\Replay-be. Be a gaméba és ott betöltöd, megnézed, megvilágosodsz 😊))
Sajnos elírtam a file nevét, de azért a Tokyo-i pályán történnek az események. A munkahelyemen nyomultam, ezért olyan vérfürdõs a dolog (kicsit szaggat)...
“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)