Tony Hawk\'s Pro Skater 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy az 1 és a 2 is szerintem nagyon király game volt, elég sokat nyomultam mind a 2-vel. Itt is szeretném végigvinni ha nem is mindenkivel de a kedvencekkel igen. /Tony Hawk, Caballero/. Még valami van amit jó lenne ha megcsinálnánák, pár régi deszkást bepakolni a játékba, persze nem alapból hanem unlockolni kellene õket. Amúgy ennél jobb gördeszkás játékot csináltak már?
Kiváncsi leszek, jelenleg az airporton deszkázgatok. Pár dolgot már megcsináltam viszont megint lenne 1 kérdésem
Szal Suburbian hogy tom megszerezni a secret tape-t?
Jaja, lesz. Majd fogod azt is átkozni! 😊)
Pl.: Tokyo. Ezen a pályán elég körülményes összevadászni a stat-pontokat, pedig már túl vagyok a felén (a játék felén, azaz még vagy 8 fickóval kell végigküzdenem magam és kész). De nem kapkodom el, ki kell tartanom vele a 4. rész PC-s megjelenéséig 😊))
Egyébként az 1-bõl vannak benne pályák, de azt karrier módban nem játszhatod, meg ugye elõször ki is kell nyitni...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Köszi a helpet, sikerült ezeket is megcsinálni.
1 észrevétel, nemtom ti, hogy vagytok vele de ez az elsõ 4 pálya nekem nem nyerte el teljesen a tetszésemet. Nem azt mondom, hogy szarok csak szerintem a thps1 és 2-ben szerintem jobbak voltak a pályák. Remélem a játék vége fele lesz 1-2 jobb pálya is.
agyhalál
A deszkásokat a parkban találod meg, mindegyik kezében van deszka, könnyû megtalálni õket, az elsõ például kapásból tõled jobbra van amikor indulsz.
A hógolyóval dobálódzó srácot, úgy tudod elintézni, ha a kiindulási ponton lévõ hókotró lapátjárol (ahonnan induláskor legurulsz) felugratsz és közben érinted azt a fát, amelyik a srác mellett áll.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Köszi Gary. Asszem ráéreztem a dologra, mert meglett a gold medal is. Még 1 kérdésem lenne a 2. pályán azok a gördeszkások akiket le kell nyûgözni merre találhatóak? Mind a görpark közelében vannak vagy van amelyik kivül található a fás rész fele?
Mégvmi a hógolyózó gyerekkel kell vmit csinálni szintén a 2-es pályán?
Háát, több pontot kell gyûjtened! 😊))

A #391-es hozzászólásban leírtam a saját taktikámat. Hátha Neked is bejön...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Szasztok, 3. pályán a Riói versenyen hogy lehet arany érmesként végezni, bronz és silver sikerül aranyról mindig lemaradok.
Neten keresztül szokott vki játszani?
lee86: Van.

lee86
nem tudná vki megmondani azt, hogy a játékban van e olyan 2player mód, ahol valami koronát kell elvenni az ellenféltõl?plz help...

¡Hala Madrid!

Ramore
Én nem fleózom le aki kevesebb pontot ért el a játékban, hanem segíteni próbáltam, te is voltál kezdõ a játékban egyszer. Õ is el fog érni 500k körüli eredményt, mint itt mindenki!
Siman lehet rontani is. Meg 2-3 rontassal is lehet 99.9 -et kapni. A pontos kovetelmenyeket nem tudom, de egy-ket 200k folotti gyakorlattal, olyan 500k koruli osszpontszammal mar rontasokkal egyutt is meg szokott lenni a 99.9.

Ramore
Nem szabad rontani egyszer sem. Ellenben trükk trükk hátán. Csak ennyi!
agyhalál
#260 & #267

Szegény EyeBall 😊)

A THPS2 megvásárlását Neked kell eldöntened, hogy Neked megéri-e...

Ez az egyik olyan program, ami azon kevesek közé tartozik, amit végig nyomtam PC-n. Sõt, még utána is elõ-elõvettem.

Velem is KB. ez volt. (Az eyeballal kapcsolatban) Azt nem szeretem benne, hogy sokszor switchelnem kell, mivel az egyik keze eléggé csúnyán néz ki. De hogyha switchelek, akkor a lábával ugyanez van.....
Egy kérdés: Érdemes megvenni a THPS2-t?????
Head Hunter: Ha THPS-rõl van szó, akkor én maximalista vagyok! 😊 A 2-ben is az voltam, sõt az összes GAP-et is megcsináltam. Kár, hogy a PC-s THPS3-ban nincs ilyen lista...

Az EyeBall-ra kíváncsi vagyok, bár addig még pár órát eltöltök a gép elõtt, mire eljutok odáig...

Különben a Neversoft Eyeball nagyon állat!!!!!
Nemnem....
Egy emberrel nem kell végigvinned ha megvan a DOOM Guy, mert ha megvan, egy ember kivételével mindenkivel végigviszed megkapod a FPS módot, és ha az utolsó emberrek is végigviszed megint megkapod. Szóval csak ha maximalista vagy, akkor vidd végig mindenkivel.....
yolika
ez is már sok volt😊, na mindegy, visszatérve a topichoz, ha végigjátszod minden emberrel, akkor milyen bónuszokat kapsz? (esetleg új pálya? mert azt nagyon kamáznám)
Akkor én most ünnepélyesen

.

-ot teszek az ügy végére! 😊))

yolika
bazze, ez már elég hülyén hangzik, engem tényleg nem érdekel, csak úgy megjegyeztem. nem kell akkora ügyet csinálni belõle (de akkor minek írom ezt? 😊 )
Yolika: Ah, igazad van, micsoda lamer vagyok!
Vissza kéne olvasni nekem is...
Végül is nem volt jobb áttenni, csak elfelejtettem, hogy honnan van, hiába no öreg-Sam 😊
Azt a könyvtárat azért csináltam, hogy egy helyen legyenek a THPS3-as dolgok...
Akkor még 1x bocs, az érdem Téged illet, végül is Te vadásztad a képeket!

Kft.: Ismerem azt a helyet, de ez a stat pont kicsit messzebb van attól a kerítéstõl...

airport 1 statot egyszerübben is meg lehet szerezni a pálya kezdésén jobbra balra van egy jegy pénztár a jobb oldalinál belehet menni a csomag szállitóba és az kivisz a tetõre ahol egy helikopter is van a tetõn végigmész a keritésig és onnan pont elérhetõ a stat.
yolika
nem, tényleg semmiség, csak én is feltettem már a sg ftp-jére, és pont azt a kettõt(#286) csak azon mosolyogtam, hogy mért volt jobb neked átteni a saját könyvtárodba is és onnan kilinkelni . 😊
Vagyis Q-t ír az õ hejett
Miért Q ír az ó ???????
A DOOM-ot én tettem fel
Én már mindenkivel fégigvittem kivéve a Bucky Lasekkel vagy kivel..
Fuuu de meglepQdtem amikor kiderült, hogy a Neversoft Eyeballnak kezdésbQl van 40 stat pointja
Mire gondolsz? A borítókra? Nem én szkenneltem, de a forrás sem ismert. Sajnos már azt sem tudom, hogy én honnan szedtem le...

yolika
csóró 😉
Junior: Kódokat a #139-es hozzászólásban találsz. Két borító: DVD-s cover, +1 másik.

agyhalál: Airport 1 stat: Azt a legkönnyebben az ív alakú terminálról (a képen Tony feje takarja egy részét) lehet a legkönyebben elérni. A fényképezõs fickótól is megoldható úgy, hogy a csomagszállítós rész tetejérõl fölugrasz a lámpára, csúszol, majd megint átugrasz a következõre és ha szerencséd van, pont a stat pont elõtt veszted el az egyensúlyod! 😊))
Errõl a képrõl nem derül ki, hogy a pont éppen az ív fölött van-e, de ha a kettõ között, akkor ferdén menj neki az ívnek, mintha át akarnál ugrani (transfer) a kettõ között. Elõbb-utóbb sikerülni fog!

Airport 2 stat: Ezt úgy lehet, ahogyan a kazettát leszedted, csak tovább kell csúszni...

Skater Island stat vagy deszka: az indulási hely jobb oldalán a medencébõl lehet kiugrani arra a lámpára.

Doom katona rulez! 😊 Én most nyomom a démon-csajjal. Nagyon fázhat a keze, mert mind a kettõt meggyújtotta! 😊) Viszont meglehetõsen kevés ruhadarabot visel! 😊 ráádásul alapból max-on vannak a stat vagy milyen pontjai...

agyhalál
Kösz Gary, próbálkozok majd így is.

Sub
Hy All!
Azt szeretném megkérdezni hogy akinek van a thps3-hoz CRACKje az küldje már el nekem lécci e-mailban. Fontos lenne! Elõlre is köszi!
Üdv.:
sub

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

agyhalál: Én a grab-eket favorizálom, amiket revert-tel és manual-lal összekötök, mikor csökken a lendület, akkor jöhetnek a lip-ek, amikkel szépen (de lassan) lehet emelni a pontot. A végén jöhet a slide és a kick-trükkök.
Érdemes egy menetbe besûríteni mindenbõl (grab, kick, slide, manual), mert az is emeli a pontot.

Rio: induláskor manual közben kick-trükkök, így eljutok szemben az alagutas rampáig, itt slide (jobbra vagy balra) közben kicktrükkök, majd a végén leugrás, manual a szembenlévõ ívig, ott grabt-rükk, revert, manual vissza az alagutas oldaláig, ahol lip-trükk. Ha még bírod, akkor fölugrás, kick, revert, manual az íven grab vagy lip... stb. ez már közel 200ezer pont ha sikerül.

Suburbia: én is az íveket használom pontszerzésre. Lip-et a rampa fölé magasodó deszkákon, grab-et két ív között, mert akkor egy-egy gap is becsúszik, ami szintén több pont.

Airport: Ahogyan írod és minél tovább... a 2. mozgólépcsõ aljában van két ív egymással szemben, itt is lehet, de alul - a csomagszállító kocsival vigyázva - szoktam összehozni a magas pontokat.
Gondolom a 2 stat pont a lámpákon van, majd ha fönt lesz, megnézem.

Skater Island: Induláskor jobbra van egy alacsony falú medence-szerûség. Itt lehet grab, manual, lip dolgokkal ügyeskedni. Ahol én szoktam, az a pálya bal fölsõ vége, ott is az a rész, amit a hajóról szétlõnek, ha kimész. Sz'al, mielõtt kimenél az utolsó stat pontért, próbálkozz itt. Ív-szakaszok egymással szemben, amik között érdemes trükköket csinálni.

A special-t növelve próbálkozz a speckó trükkökkel is! Elég ha csinálsz egy grab trükköt és egy revertet, az már max-ra viszi föl a special-t.

Gyors összegzés: a grab trükköket jobban pontozza, mint a slide+flip+manual-t, de érdemes mindenbõl csinálni, mert azt szereti a game 😊)

Igény szerint tehetek föl replay-eket...

agyhalál
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Rio: aranyra kellene, hogy lehet ezen a pályán minél több pontot összeszedni? Eddig slideokkal próbálkoztam, sok manuallal összekötve és flippekkel a pálya külsõ részén csúszkálva. Hátha valakinek máshogy jött össze az elsõ hely.
Suburbia: innen a sickscore hiányzik, itt a lakókocsik melletti félcsõnek összetákolt cuccokon szoktam nyomni grab+flippeket, néha manuallal összekötve.
Airport: mozgólépcsõkön manual, flip, slide, de a sick itt se jön össze, plussz van még 2 stat pont amit nem tudok összeszedni, a képeket felrakom a szerverre agyhalal filenévvel.
Skater Island: a deszkát a kiindulópont feletti lámpára teszi, ez se jön össze, se az arany, itt is inkább slide+flip+manual, amivel próbálkozok.
Ha valaki tud segíteni, megköszönném.

agyhalál

T'om, hogy nagyon tré, meg minden, de nem tud valaki egy url-t az iso-hoz? (A rescue-s már törölve van...😞 )
Bevallom, foGGalmam sincs hogy lesz-e
Gary: Nekem is ez a problémám néha. Nálam ezek a megoldások:
1 megoldás: Várok, ameddig bejönnek (Néhány perc után vagy 30 bejön egyszerre
2 megoldás: Egy kis idõ után megunom az elsõ megoldást, kilépek (a játékból is) és kis idõ múlva újra megpróbálom.
Head Hunter: Sajnos nekem nem megy (vagy csak nem vártam elég sokáig a szerverek kilistázására), pedig föl tettem az 1.01-es patch-et - gondolom a tûzfal miatt, ami mögött a gépem csücsül...
A játékosokat látom, tudok velük chat-elni, de a szerverlista üres 😞

Ramore
Most frankón nem lesz PC-n THPS 4?????
Gary:Az volt a probléma az ftp-vel, hogy supergames-t írtam. Remélem, hogy fel tudok ma már tenni 3 képet, mert már nem BÍROM ki
A multip nekem is elõször nem ment, csak a pach 1.01-el.Tudom, hogy tomper már mondta neked. Nem akarok nagyoskodni, de eddig senki nem gyõzött le a neten.
Vissza a jövõbe trükk rulez! 😊)

Assz'em a GBA-s THPS3-ban is összejött véletlenül, de csak 1x!
Utána már hiába szerencsétlenkedtem vele, nem jött be 😞

SaWo: FTP.SUPERGAMEZ.HU Névtelenül (anonymous), jelszónak az e-mail címed.

Head Hunter: Jó Neked, én sikertelenül próbáltam a Net-es játékot... Amúgy a replay-ek nagyon bug-osak, de ilyenekre, meg a magas pontszámok bizonyítására jók! 😊)

Gary: Köszi, de már sikerült megtalálnom Azért köszi, de ettõl függetlenül megnézem. Nekem az ftp-t nem hozza be 😞
Netjátékban sikerült megtalálnom a titkos helyet, és csak ott tartózkodtam, mást nem is csináltam
SaWo
Hi A supergamez-nek mia kiszolgálója,m eg ugye nincs jelszó hozzá? Névtelen kapcsolódás kell igaz? Help plz

toMpEr: Köszi a linket!

Head Hunter: A link jó, ez a SuperGamez FTP-je.
A Custom Skateres dolog - szerintem - csak 1x mûködik, utána már nem kapsz újabb karaktereket...

Tokyo-ban a rejtett pályát úgy érheted el, ha a #368-as linkrõl letöltöd a Replay aktiválást, futtatod, majd letöltöd ezt és kicsomagolod a játék könyvtárán belül a Data\Settings\Replay-be. Be a gaméba és ott betöltöd, megnézed, megvilágosodsz 😊))
Sajnos elírtam a file nevét, de azért a Tokyo-i pályán történnek az események. A munkahelyemen nyomultam, ezért olyan vérfürdõs a dolog (kicsit szaggat)...

És arra is, hogy csak kóddal lehet megszerezni 😞
Rájöttem, hogy a quakes hapi nem a phobos, hanem a DOOM
úgy csuszik a deszka az aszfalton mint a havon. a szörfös csávóval (Kelly Slater) kombinálva nagyonjó feelinget ad a játéknak. Mintha vizen mennél...!!!!

“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)