13258
-
#393 mindig is abban bíztak :P -
#392 bebizonyosodott, hogy Big Ben mégsem olyan rossz, és kell ő ebbe a csapatba, Maddox lúzer sajnos.
a Pats idén még a playoffért is megizzadhat, azért annak örültem volna ha sikerült volna a Denvert legyőzni. asszem csak a tél+foxboro kombóban bízhatnak. -
#391 Valamit nagyon elb*szhattak a Sport1-nél -
#390 nem olyan rosszak, de jó a Steelers D-line. bár Brees nem olyan nagy szám, bár jó átlagos, jó az ütemérzéke, de semmi különöset nem tud. viszont ott van a liga legjobb futója, Tomlinson, a legeredményesebb TE Gates, és a WRek sem rosszak. -
#389 Most néztem meg a Pittsburgh- San Diego meccset.
Most komolyan, ez a San Diego alázta a Patset 41-17-re? Nehéz elhinni
[a Chargergst most látta először játszani] -
Etelkozi Vata #388 Ebben igazad van! De sajnos ezt a szabályok, a játék rendszere így teszi lehetővé. De ebben tényleg egyetértek veled. Kivéve, mint Pats szurkoló, ha Pats meccsről van szó. :) -
#387 Ízlések és pofonok különbözőek:) én azt a meccset szeretem ami izgalmas és nem azzal telik az utolsó 2 perc hogy húzzák az időt és várják a megfelelő időt a Field Goal elrúgására... -
Etelkozi Vata #386 Nem igazán értem, mi ezzel a baj? A futás sem biztonságos. Fumble! Penalty! Esetleg negatív yardot eredményező futás. Miért kéne döntetlen állásnál az egy akciónyi időt futásra vesztegetni. Ráadásul futásnál az óra sem áll meg, hacsak nem futnak ki az oldalvonalon túlra, de az is rizikós.
Nem értek veled egyet, az amerikai foci ilyen, és ilyennek kell elfogadni. És nem a Pats csinálja csak ezt, hanem MINDEGYIK csapat. Még a Florida is, csak nem sok alkalmuk adódik erre. Sosem fogsz NFL csapatot döntetlen állásnál 10-15 másodperccel a vége előtt az utolsó kehetőségre futni, vagy dobni.
Egyébként a csapat nagyságát bizonyítja, hogy mindíg meg tudják csinálni azt a drive-ot, legyen az 70 yardos, amit kell. -
#385 Engem akkor is zavar mert a "biztonsági" játék legyen a futás ne a fg rúgogatás... Szerintem pont a játék sava borsát veszi el... HA Pats meccs van (és sajnos az S1 rengeteget közvetít ilyet) és döntetlenre állnak az utolsó negyedben akkor kikapcsoloöm a tv-t metrt Vinatieri úgy is berúgja...:/ Ez a bajom... -
Etelkozi Vata #384 Ne nagyon cseszegessétek a Patriots stílusát, mármint hogy az utolsó két percen belül egy jó drive a végén egy field góllal, mert minden csapat pontosan ugyanezt csinálná, ha ilyen helyzetbe lenne. Kevés csapat van, amelyik elmondhatja magáról, hogy bármikor, bárhol, bárki ellen döntetlenre tud állni az utolsó két percben, úgy, hogy nála a labda.
Csak azért nem mindíg negyedikre lövik a field gólt, mert van, hogy már nincs idő még egy akcióra, muszály rúgni. Másrészt meg melyik csapat kockáztatna meg ilyen helyzetben egy interceptiont vagy fumblet eredményezhető akciót, ha egyszerúen be is rúghatja? Ugyan már. Az amerikai foci ilyen, a Patriots meg egy nagy csapat. Még 20 sérülttel is.
UFF. -
#383 Ne is emlegesd:) Brady-től és manningtől így is rémálmaim vannak:D Mint a gépek dobnak találnak:D Csak legyen egy jó elkapó játékos:) -
#382 rossz belegondolni, hogy a Tomlinson-Gates-McCardell trió mit tudna mondjuk egy Peyton Manningel, vagy egy Favreal, esetleg Bradyvel :D -
#381 :) -
#380 na jó, azért ez az SD Offense 41 pontot dobott a Patsnek -
#379 Hát azért az a 3. negyed durván aggasztó volt.... 3 olyan drive-ja volt a San Diegonak hogy a Steelers azt sem tudta hova kapjon:) -
#378 az rendben van sztem -
#377 Meg a Defensive line is... -
#376 Batch statjait úgy nézd, hogy a Lionsban kezdő volt :)
a következő meccsen ő lesz amúgy kezdő, Madox a backup. Fast Willy meg a Bus készülhetnek egy hosszú délutánra. -
#375 huhhh... Azért ebben a szituban nem volt más választás.... HA Big Ben fennmarad szerintem nem utaztak volna a FG-re hanem végigküzdik a Touchdown-ért a meccset... dehát egy 49/40-es cserével??? Az eléggé biztos bukás lett volna:D -
#374 este annyira ráparáztam, hogy miután leadta a sport2 a meccset, megnéztem neten mi van vele, de szerencsére nem olyan súlyos mint amilyennek kinézett, 1 meccset kell kihagynia -
#373 Ma néztem a monday night football ismétlését...
Szegény Big Ben lesérült:( Visszabicsaklott a térde... -
#372 hát nem volt kellemes :Ð
sportmániában csak official Wilson van 8k-ért, asszem nemsokára jön kínai változat is ("gyakorló" labda) viszont a Decathlonba (Budaörsi Ikea mellett) van Kipsta, 2 vagy 3 méretben (én ott vettem, de nem az official size-t mer a gebe kezemmel azt nem tutttam rendesen fogni szal egyel kisebbet vettem)
nemláttam még élőben minilabdát de ha jól tom az csak ijen dísz (az tuti h egy kosárlabdás minilabdát simán "körbemarkolod" a kezedben) -
#371 épp ezt unom, hiába dobál brady 300 ydot, mindig vinatieri, vinatieri, vinatieri... de idén nem fognak sbt játszani -
#370 köcce! -
#369 Milyen az a NFL minilabda? Értem, hogy kisebb, de ezt is használják?
McFrost: Sport2 21:00
port.hu -
#368 holnap mikor lesz a meccs? -
#367 THX -
#366 Nézd, szvsz az Atlanta sem csinált volna mást. Adott esetben elég lett volna egy jó Tom Brady féle megmozdulás, és már cseszhették volna az egészet. Hiszen a Patriots arról is híres, hogy az utolsó pillanatokban hihetetlen dolgokra képes... -
#365 sportmania.hu, itt árulnak -
#364 Eh, fájhatott...
Merre lehet venni minőségi labdát (Budapesten)? -
#363 jók a képek kedvesem! -
#362 o máj gád :) -
#361 pénteken vettem egy lasztit, vasárnap úgy értem a labdához h eltört az ujjam
:ÐÐÐÐÐ -
#360 Várható volt,hogy ez lesz,mert ezt csinálják évek óta,ha szoros a meccs.
Tudtam,hogy ez lesz,ha egyenlít is a Falcons.
Érdekes nem,hogy amikor közvetítik az Patriots meccseket ,mindig nyernek.
Jólenne már egy olyan Chargers elleni szívást egyszer végignézni élőben.
Komolyan,mindenkinek szurkolok már aki megveri őket.
Amúgy a Steelersnek szorítok leginkább,tetszik a játékuk.
Nehéz dolguk lesz majd most.
Packers nagyon elkapta a tegnapi meccset!Jólenne feltámadnának mostmár!
-
#359 Packers - Saints 52-3
"4TH QUARTER
TD Nick Barnett, 95 Yd interception return (Ryan Longwell kick is good), 8:19."
az szép. igaz hogy Saints ellen, de mégis hol volt eddig az a védelem, aki most hirtelen csinál 2 TDt, meg 3 pontot enged? -
#358 tavaly a Colts ellen is eljátszották ezt a dolgot már 2 térdelés és egy field goal. Múltkor a Steelers ellen mi volt?? ugyanez... Tavalyi szezonban Vinatieri 18-szor döntött el meccset field goallal.. ne vicceljetek, hogy ez nem okoz csalódást a végén, hogy egy olyan irányító mellett mint brady aki 3 playes drive-al 90 yardot megy és 7 pontot szerez csak így tudnak nyerni???
NEMÁÁÁR...
ilyenkor olyan csalódott vagyok mert egy jó meccset elbasznak és az élményt mert ez a végén már minden csak nem küzdés... Az utolsó percben mást sem látok csak a szenvedést a defense oldalán. Hiába állítja meg az előrenyomulást ha jön Vinatieri és berúgja... -
#357 A Falcons is biztos ezt csinálta volna. -
#356 YEAH
31-28 T-17 másodperc -
#355 31-28 -
#354 ez az amiért útálom a Patriotsot.. lejáratják az órát a végén és berúgnak gy field goalt... undorító számomra.. ezért nem is fogok soha szurkolni nekik...