13258
feenMUx.jpg
  • [Jakuza]
    Most mar nagyon kivancsi vagyok eddig mind mas nyert mint amit leirtam.
    Mar csak a Cincinnati van hatra, amely hazai palyan jol jatszott eddig nagyon.Kivancsi vagyok mi lesz, hazai palyan csak 2szer nem erte el a 20 pontot, igaz akkor pont a Pittsburgh verte el 13:27re.
  • [Jakuza]
    23:0 a vege
  • MrSpock
    De ez várható volt.
    Ez a Carolina nagyon erős!
    20:0 a részeredmény a 4.negyedben.Hiába Eli.Manning,meg Tiki Barber,nembírnak
    Delhomme-kal.
  • robotnyk
    Giants is elszállt
  • 5w0rdf15h
    Ha mástól nem is de a Coltstól úgyis kikapnak
  • MrSpock
    Kezt olyan lenni a Patriots,mint a német fociválogatott.
    Akármilyen szarul játszanak,eljutnak a döntőig.
    Sajnos.Bár nagyon bízom,hogy jól megruházzák már Belichik csapatát.
  • [Jakuza]
    Majd kiderul mi lesz.
    Mondjuk a Jax tippet en is inkabb a szivemre hallgatva irtam be, bar ereztem, hogy nem lesz meg. Talan majd a kov csapat. :P
    A TB veresege viszont szamomra meglepetes, foleg, hogy ilyen keves pontot gyujtottek otthon ez nem volt rajuk annyira jellemzo, bar volt tobbszor is hogy hasonlo pontot ertek el de inkabb a 20 pont kornyeki vagy folotti meccsek voltak inkabb jellemzoek rajuk.
    Bar azt tudni kell hogy a Redkins az utolso 6 meccset megnyerte, de sok eselyuk igy sem lesz szvsz Seattleben a kovetkezo merkozesen.
  • [Jakuza]
    Ezzel a jatekkal ?
    En nem hiszem.
    De engem is meglepett a Jaguars hihetetlen szar jateka, foleg ugy hogy jo mutatokkal (12-4) erkezett a rajatszasba.En is pont ezt kerdeztem meg magamtol, hogy ezeknek hogy lehetett ilyen merleguk.
    Amugy az is rohely, hogy a Patriots sem jatszott jol, tel;jesen huen tukrozi a statisztika, szinte alig voltak jobbak a Jaguarsnal megis 28-3-re nyertek.

------------------Jaguars-----------Patriots
    Return Yards ----- 120--------------140
    Time Of Pos. --- 29:34-------------30:26
    Net Yards Rushing 87--------------118
    Net Yards Passing 205--------------189
    Total Net Yards -- 292--------------307
    Comp.-Att. ------ 21-39-------------15-27
    Field Goals ------ 1-2 --------------0-0
    Red Zone Eff. --- 0-0-0%-------------0-0-0%
    Goal To Go Eff. - 0-0-0%-------------0-0-0%
  • MrSpock
    A Redskins is legyűrte a Tampát.Nemgondoltamvolna,úgylátszik ellentétesen játszanak mint ahogy én vártam.Akkor ma kikap a Steelers,és a Panthers.
    Úgylátszik ez nem kívánságműsor
    Csak aztszeretném,hogy a Patriotsot valaki nagyonmegverje már egyszer!
  • MrSpock
    Kegyetlenszarok voltak!Felmerült bennem,hogyafenébe jutottak ezek idáig?
    Patriots is gyenge volt,de mindig mákjuk is,Td-k is.Idegesített,hogy sosem bírták,de csak épp földrevinni a támadót.
    Csalódtam,bár az az igazság,hogy valahogy enmtudom,nemvolt itt a helyük.Ennél egy Kansas,vagy egy jó Dallas is többreképes.Vagy egy Atlanta.
    Gyenge csapat ez a Jaguars,mákjuk volt a sorsolásnál,és szerintem szerencséjük is.
    Itt meglátszik ki bírja az 1 meccseket.
    Csak az a baj,hogy a Pats,iylen játékkal is símán elmegy a döntőig,és meg is nyerheti.A majdani elenfele meg berezel,elidegeskedi a meccset,és..de reméljük nemígy lesz.
  • [Jakuza]
    Te jo eg milyen szanalmas volt a Jacksonville tamado sora.
    A Colts az elso felido utan vezetett volna mar vagy 3 touchdownnal.
    Raadasul a Patriots egyaltalan nem jatszott jol, amit a www.nfl.com oldalon a statisztikak is jol mutatnak.
  • robotnyk
    hát ez nem jött be :D
  • Dougie
    milyen álomkórt?
    itt a playoff ideje...
  • [Jakuza]
    Na hajnal 2-kor kezdodik a meccs.
    Mar nincs is olyan messze, csak kerdes, hogy fogom kibirni hajnalban az alomkort. :P
  • [Jakuza]
    NS.

Shaun Alexander, a Seattle Seahawks futójátékosa lett az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság, az NFL idei alapszakaszának legértékesebb játékosa.
    A 28 esztendős runningback idén 28 TD-jével megdöntötte az egy szezonban elért legtöbb touchdown rekordját, ő futotta a legtöbb yardot a ligában, és vezetésével a Seattle megnyerte a Nemzeti Főcsoportot, az NFC-t.

A díjat a ligával foglalkozó 50 prominens amerikai sportújságíró ítéli oda. Alexander 19 szavazatot kapott az ötvenből, megelőzve az Indianapolis Colts 13 jelölést kapott irányítóját, Peyton Manninget. Rajtuk kívül Tom Brady, a New England Patriots quarterbackje kapott még tíz szavazatot, Tiki Barber, a New York Giants futója hatot, Carson Palmer, a Cincinnati Bengals QB-je pedig kettőt.
  • robotnyk
    inkább a Steelers secondaryn, meg a Bengals rush D-n fog múlni, ha utóbbi jó lesz, csak akkor fog Big Ben teljesítménye lényeges
  • 5w0rdf15h
    Sztem akkor is az Indianapolis lesz a végső győztes... Manning a Colts támadósorával és a védelmével megállíthatatlan (a végén is csak azér kaptak ki, mer a kulcsjátékosok nem játszottak nehogy megsérüljenek :) )
    Én Phili drukker vok, dehát sajnos az idén a sok sérülttel megtelt egy egész korház :SS
  • MrSpock
    Itt már teljesen mindegy kis hogyan jutott be,1 meccs és kész.
    De azért bízom,hogy a patriots nemjut tovább.Bár ha nagyonszurkolok ellenük győznek egy Vinatieri fieldgóllal.Tippejeim a győztesekre.
    Tampa Bay
    Jacksonville
    Carolina
    Pittsburgh
    Bár utóbbi rázós,mert ha Roti sokat bénázik(benne van)simán kikapnak.De ha remekel akkor nincs megállás.
  • [Jakuza]
    Ugy legyen. :P
    Amugy semmi felteteles mod nincsen abban, hogy nekik a leggyengebb a mutatojuk az AFC-ben.
    Meg a ket Wild Cardosnak is jobb a mutatoja egy-egy gyozelemmel, mint a New Englandnak.
  • robotnyk
    én meg azt mondom, hogy még a wild cardon sem jutnak túl.
  • Etelkozi Vata
    Ezeknek a feltételes módú mindatoknak sok alja nincsen. Ott vannak, és meg is nyerik a bajnokságot, ha már ott vannak. És ezt az állításom egészen addig tartom, amíg ki nem esnek! :)
  • [Jakuza]
    Es a leggyengebb mutatoja a Patriotsnak az AFC-ben.
    Orulhet hogy a leggyengebb csoportban jatszott, kulonben meg a rajatszas se lett volna meg, ha van Tom Brady, ha nincs.
  • Etelkozi Vata
    Ennyi pont elég lesz! A dinasztia az dinasztia!
  • robotnyk
    eddig is career high szezonja volt, sokkal többet már nem tud tenni
  • Etelkozi Vata
    Uraim, innentől indul a Tom Brady Show. Csak figyeljetek.
  • quack
    váháá továbbjutott a Giants jee
    Carolina jó csapat, de sajna ha Barbert lekapcsolják akkor nem lesz sok esély...

lehet valahol mo-n Superbowl 40. polót venni?
  • robotnyk
    utolsó kivételével ki is egyeznék vele
  • [Jakuza]
    Es a remelheto tovabbjutok. :P

Tampa Bay
    Jacksonville
    N.Y. Giants
    Cincinnati
  • robotnyk
    Wild Card Weekend

Saturday, January 7

4:30 p.m. on ABC -- Washington (10-6) at Tampa Bay (11-5)
    8:00 p.m. on ABC -- Jacksonville (12-4) at New England (10-6)

Sunday, January 8

1:00 p.m. on FOX -- Carolina (11-5) at N.Y. Giants (11-5)
    4:30 p.m. on CBS -- Pittsburgh (11-5) at Cincinnati (11-5)
  • [Jakuza]
    Egyik randabb mint a masik. :P
  • gabber_saviola
    http://home.pages.at/romanotti/New%20England%20Patriots%20Cheerleader.jpg
  • robotnyk
    James Dungy, 18, the son of Colts coach Tony Dungy, was found dead early Thursday morning by his girlfriend.
  • Dougie
    texasi, jó hogy ajánlott
    Go Longhorns
  • Bucser
    Nagyon lealázták a monday Nights-on a Green Bay-t... Kár értük...
  • robotnyk
    Vince Young válogatás
    erősen ajánlott
  • Etelkozi Vata
    Emberek, én szóltam hogy jön a Pats!
    Azért a Tampa elleni meccs már valami!
  • robotnyk
    ja, bár sok értelme nem volt még otthon sem, olyan gyér volt az o-line, hogy ha végig így játszottak volna, Manning 50 sacknél tartana, a csapat meg negatívban

ráadásul 2 pont hátrányban 2:30nál már az SD 20 yardnál voltak, erre, 2 passz kísérlet, elsőre intentional grounding, aztán sack, és mindjárt 38 yardról puntolhattak...
  • Dougie
    nem
  • Bucser
    van rá 2 negyedük... Patriots már bent van Playoffban.. szerintetek Mimaminak van még esélye?? Jövő héten a 4-10-es Tennessevel játszik aztán meg a Patsel... most 7-7-re állnak.. 9-7-essel lehet esélyük Wildcardra??
  • quack
    ááhh má eldőlt szvsz nem fognak 4tdt csinalni