13258
-
#553 Most mar nagyon kivancsi vagyok eddig mind mas nyert mint amit leirtam.
Mar csak a Cincinnati van hatra, amely hazai palyan jol jatszott eddig nagyon.Kivancsi vagyok mi lesz, hazai palyan csak 2szer nem erte el a 20 pontot, igaz akkor pont a Pittsburgh verte el 13:27re. -
#552 23:0 a vege -
#551 De ez várható volt.
Ez a Carolina nagyon erős!
20:0 a részeredmény a 4.negyedben.Hiába Eli.Manning,meg Tiki Barber,nembírnak
Delhomme-kal. -
#550 Giants is elszállt -
#549 Ha mástól nem is de a Coltstól úgyis kikapnak -
#548 Kezt olyan lenni a Patriots,mint a német fociválogatott.
Akármilyen szarul játszanak,eljutnak a döntőig.
Sajnos.Bár nagyon bízom,hogy jól megruházzák már Belichik csapatát. -
#547 Majd kiderul mi lesz.
Mondjuk a Jax tippet en is inkabb a szivemre hallgatva irtam be, bar ereztem, hogy nem lesz meg. Talan majd a kov csapat. :P
A TB veresege viszont szamomra meglepetes, foleg, hogy ilyen keves pontot gyujtottek otthon ez nem volt rajuk annyira jellemzo, bar volt tobbszor is hogy hasonlo pontot ertek el de inkabb a 20 pont kornyeki vagy folotti meccsek voltak inkabb jellemzoek rajuk.
Bar azt tudni kell hogy a Redkins az utolso 6 meccset megnyerte, de sok eselyuk igy sem lesz szvsz Seattleben a kovetkezo merkozesen.
-
#546 Ezzel a jatekkal ?
En nem hiszem.
De engem is meglepett a Jaguars hihetetlen szar jateka, foleg ugy hogy jo mutatokkal (12-4) erkezett a rajatszasba.En is pont ezt kerdeztem meg magamtol, hogy ezeknek hogy lehetett ilyen merleguk.
Amugy az is rohely, hogy a Patriots sem jatszott jol, tel;jesen huen tukrozi a statisztika, szinte alig voltak jobbak a Jaguarsnal megis 28-3-re nyertek.
------------------Jaguars-----------Patriots
Return Yards ----- 120--------------140
Time Of Pos. --- 29:34-------------30:26
Net Yards Rushing 87--------------118
Net Yards Passing 205--------------189
Total Net Yards -- 292--------------307
Comp.-Att. ------ 21-39-------------15-27
Field Goals ------ 1-2 --------------0-0
Red Zone Eff. --- 0-0-0%-------------0-0-0%
Goal To Go Eff. - 0-0-0%-------------0-0-0%
-
#545 A Redskins is legyűrte a Tampát.Nemgondoltamvolna,úgylátszik ellentétesen játszanak mint ahogy én vártam.Akkor ma kikap a Steelers,és a Panthers.
Úgylátszik ez nem kívánságműsor
Csak aztszeretném,hogy a Patriotsot valaki nagyonmegverje már egyszer! -
#544 Kegyetlenszarok voltak!Felmerült bennem,hogyafenébe jutottak ezek idáig?
Patriots is gyenge volt,de mindig mákjuk is,Td-k is.Idegesített,hogy sosem bírták,de csak épp földrevinni a támadót.
Csalódtam,bár az az igazság,hogy valahogy enmtudom,nemvolt itt a helyük.Ennél egy Kansas,vagy egy jó Dallas is többreképes.Vagy egy Atlanta.
Gyenge csapat ez a Jaguars,mákjuk volt a sorsolásnál,és szerintem szerencséjük is.
Itt meglátszik ki bírja az 1 meccseket.
Csak az a baj,hogy a Pats,iylen játékkal is símán elmegy a döntőig,és meg is nyerheti.A majdani elenfele meg berezel,elidegeskedi a meccset,és..de reméljük nemígy lesz. -
#543 Te jo eg milyen szanalmas volt a Jacksonville tamado sora.
A Colts az elso felido utan vezetett volna mar vagy 3 touchdownnal.
Raadasul a Patriots egyaltalan nem jatszott jol, amit a www.nfl.com oldalon a statisztikak is jol mutatnak. -
#542 hát ez nem jött be :D -
Dougie #541 milyen álomkórt?
itt a playoff ideje... -
#540 Na hajnal 2-kor kezdodik a meccs.
Mar nincs is olyan messze, csak kerdes, hogy fogom kibirni hajnalban az alomkort. :P -
#539 NS.
Shaun Alexander, a Seattle Seahawks futójátékosa lett az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság, az NFL idei alapszakaszának legértékesebb játékosa.
A 28 esztendős runningback idén 28 TD-jével megdöntötte az egy szezonban elért legtöbb touchdown rekordját, ő futotta a legtöbb yardot a ligában, és vezetésével a Seattle megnyerte a Nemzeti Főcsoportot, az NFC-t.
A díjat a ligával foglalkozó 50 prominens amerikai sportújságíró ítéli oda. Alexander 19 szavazatot kapott az ötvenből, megelőzve az Indianapolis Colts 13 jelölést kapott irányítóját, Peyton Manninget. Rajtuk kívül Tom Brady, a New England Patriots quarterbackje kapott még tíz szavazatot, Tiki Barber, a New York Giants futója hatot, Carson Palmer, a Cincinnati Bengals QB-je pedig kettőt.
-
#538 inkább a Steelers secondaryn, meg a Bengals rush D-n fog múlni, ha utóbbi jó lesz, csak akkor fog Big Ben teljesítménye lényeges -
#537 Sztem akkor is az Indianapolis lesz a végső győztes... Manning a Colts támadósorával és a védelmével megállíthatatlan (a végén is csak azér kaptak ki, mer a kulcsjátékosok nem játszottak nehogy megsérüljenek :) )
Én Phili drukker vok, dehát sajnos az idén a sok sérülttel megtelt egy egész korház :SS -
#536 Itt már teljesen mindegy kis hogyan jutott be,1 meccs és kész.
De azért bízom,hogy a patriots nemjut tovább.Bár ha nagyonszurkolok ellenük győznek egy Vinatieri fieldgóllal.Tippejeim a győztesekre.
Tampa Bay
Jacksonville
Carolina
Pittsburgh
Bár utóbbi rázós,mert ha Roti sokat bénázik(benne van)simán kikapnak.De ha remekel akkor nincs megállás.
-
#535 Ugy legyen. :P
Amugy semmi felteteles mod nincsen abban, hogy nekik a leggyengebb a mutatojuk az AFC-ben.
Meg a ket Wild Cardosnak is jobb a mutatoja egy-egy gyozelemmel, mint a New Englandnak. -
#534 én meg azt mondom, hogy még a wild cardon sem jutnak túl. -
Etelkozi Vata #533 Ezeknek a feltételes módú mindatoknak sok alja nincsen. Ott vannak, és meg is nyerik a bajnokságot, ha már ott vannak. És ezt az állításom egészen addig tartom, amíg ki nem esnek! :) -
#532 Es a leggyengebb mutatoja a Patriotsnak az AFC-ben.
Orulhet hogy a leggyengebb csoportban jatszott, kulonben meg a rajatszas se lett volna meg, ha van Tom Brady, ha nincs. -
Etelkozi Vata #531 Ennyi pont elég lesz! A dinasztia az dinasztia! -
#530 eddig is career high szezonja volt, sokkal többet már nem tud tenni -
Etelkozi Vata #529 Uraim, innentől indul a Tom Brady Show. Csak figyeljetek. -
#528 váháá továbbjutott a Giants jee
Carolina jó csapat, de sajna ha Barbert lekapcsolják akkor nem lesz sok esély...
lehet valahol mo-n Superbowl 40. polót venni? -
#527 utolsó kivételével ki is egyeznék vele -
#526 Es a remelheto tovabbjutok. :P
Tampa Bay
Jacksonville
N.Y. Giants
Cincinnati -
#525 Wild Card Weekend
Saturday, January 7
4:30 p.m. on ABC -- Washington (10-6) at Tampa Bay (11-5)
8:00 p.m. on ABC -- Jacksonville (12-4) at New England (10-6)
Sunday, January 8
1:00 p.m. on FOX -- Carolina (11-5) at N.Y. Giants (11-5)
4:30 p.m. on CBS -- Pittsburgh (11-5) at Cincinnati (11-5) -
#524 Egyik randabb mint a masik. :P -
#523 http://home.pages.at/romanotti/New%20England%20Patriots%20Cheerleader.jpg -
#522 James Dungy, 18, the son of Colts coach Tony Dungy, was found dead early Thursday morning by his girlfriend. -
Dougie #521 texasi, jó hogy ajánlott
Go Longhorns -
#520 Nagyon lealázták a monday Nights-on a Green Bay-t... Kár értük... -
#519 Vince Young válogatás
erősen ajánlott -
Etelkozi Vata #518 Emberek, én szóltam hogy jön a Pats!
Azért a Tampa elleni meccs már valami! -
#517 ja, bár sok értelme nem volt még otthon sem, olyan gyér volt az o-line, hogy ha végig így játszottak volna, Manning 50 sacknél tartana, a csapat meg negatívban
ráadásul 2 pont hátrányban 2:30nál már az SD 20 yardnál voltak, erre, 2 passz kísérlet, elsőre intentional grounding, aztán sack, és mindjárt 38 yardról puntolhattak... -
Dougie #516 nem -
#515 van rá 2 negyedük... Patriots már bent van Playoffban.. szerintetek Mimaminak van még esélye?? Jövő héten a 4-10-es Tennessevel játszik aztán meg a Patsel... most 7-7-re állnak.. 9-7-essel lehet esélyük Wildcardra?? -
#514 ááhh má eldőlt szvsz nem fognak 4tdt csinalni