13258
-
#593 hát manning nem tudom mit evett reggelire, fura helyekre mennek a passzai -
#592 hát Colts offense eddig két driveból semmi -
#591 vigyázzatok vele, mert amit telepít, van benne egy trojan, nod csak in depth vette észre -
#590 aki akarja nézni, PPSTREAMEN megy a cucc (pplive.uw.hu) itt további info -
#589 Colts 3 'n' out első driveban... jó meccs lesz -
#588 10 play, 84 yard, Ben 7/6, elkapta Randle El -
#587 Steelers kezdett saját 15ről, főleg passzal végig, gyönyörű passzolt TD -
#586 én majd nézem, szal ha van msned vagy icqd, közvetíthetem :)
btw, szerintem ha nem is lesz annyira sima mint az alapszakaszban, a Colts fog nyerni. Manning még mindig jó formában van, és Edge is jól fut, he esetleg a Steelrs ráállna a WRekre. de ez sem valósítható meg, túl sok a jó target, Clark, Stokley igazából csak 3-4dikek és mégis milyen jók, és akkor Wayne meg Harrison.
Steelersnél nincs ennyi lehetőség. Colts rush-d nagyon jó, szóval Bennek úgy kéne játszania legalább mint a Bengals ellen, sőt még jobban. igazából akkor lenne esély, ha legalább a defense csinálna 3 turnovert, úgy hogy az offense nem csinál egyet sem.
tényleg nem tudom kinek szurkoljak, de bármelyik csapat nyer, nyerje az a SBt is! -
#585 Kíváncsi leszek Manning mit tud teljesíteni.Ez a rájátszás.Szerintem nemfognak nyerni,mert egyszerűen hibázásra fogják kényszeríteni.
A Steelers védekezése a futójátékellen nagyonjó,és tudják,hogy P.M.meg nagy passzoló,tehát felkészülnek rá.
Az egyik alapból megy,a másikra meg szisztematikusan készülnek.A védelmen sok múlik,hogytudnak majd a közelébe férkőzni.Nagy meccs lesz az biztos.A Coltsnak bizonyítínia kellene már,hogy eltudnak jutni a döntőig.
Dejólenne látni a meccset!
Nemtudom miértnemlehet megoldani,hogy ilyenkor mind a 4 meccset élőben nézhessük,bár gondolom pénzkérdés.
-
#584 én is így látom.
remélem, hogy a Steelersnek sikerül idegenben hoznia a meccset. -
#583 Hát amit mondtam bevállt, várható volt h ez lesz a Denver életveszélyes volt otthon egyedül a Colts nyert ott szal sztem ez a New England vhol belül érezhette h nem sok esélyük van, a végén meg már ugyanaz volt a helyzet mind az alapszakaszban mikor 28-0ra vezetett a Broncos és mindenki pihent már és leszarták h mi lesz mer már behozhatatlan volt. Sztem ugyanez lesz Indianapolisban is ott nagyon de nagyon jl kéne játszani Big Bennek meg a védelemnek h vmi is sikerüljön mer ha nem megin lemossák őket mind az alapszakaszban. -
#582 Nagyon varhato volt.
Ez a Patriots nem az utobbi evek csapata, amely kibrusztolta a merkozeseket.
Az egesz evben csak botladoztak.
Raadasul szerintem tul van lihegve a Brady tema, mert nem Manning szintu jatekos, a csapat vedekezo munkaja miatt tart ott, ahol tart.
Nem mondom, hogy rossz vagy csak atlagos iranyito jatekos, de kozel sincsenek neki olyan intuitiv megerzesei, mint Manningnek.
Fogalmazhatunk ugyis, hogy o az iparos. Talan hasonlithatjuk a jatekat a Nemet precizitashoz, amely melyen belesulykolta a tennivalokat, de tobbet nem.
Persze lehet hogy tevedek, de az biztos, hogy a precizitas oriasi erenye, de ezenkivul semmi pluszt nem nyujt adott szituaciokban.
Az esti osszecsapast meg nagy izgalommal varom, bar ha a passzjatek elleni vedekezeset nezzuk a Steelersnek, nagy valoszinuseggel nem sok eselye van nekik.
Bar mint tudniilluik ez a rajatszas, es itt mar minden megtortenhet. -
#581 Vége a nagy menetelésnek,a Belichik mágiának.
úgynézki a múlthéten szöges ellentétbe játszottak,ahogy tippeltem,de most eddig 2-ből 2.Este nyer a Steelers,és a Panthers.
A 3 "Fumble",főleg a puntok utáni 2 súlyosan érintette a Patriotsot,aztán ugye még rásegített,az amúgy jóldobáló Brady IT-je,egy 100 yardos visszafutással.Huh,ott a végén angyon lelazult a srác,kicsit könnyelműsködtek,ha bevetődik előre,de nemlátta senki hogy jön jobbról a vonat.Igaz 1 yardról már Mike megcsinálta a TD.A Végén éreztem,hogy Brady dob mégeyg IT-t,hisz sürgete az idő,nyagyonkeklettvolnaa pont.
Ja persze Vinatieri is kihagyott egy viszonylag könnyű FG-t.Onnantól már nemment.
Igaz Brady megvillant egyszer de az már kevés volt.
Jó a védelme nagyon a Broncosnak,ahogy csinálták a zsebeket Plummernek.Szuperul lefogták a támadókat.pedig nemvolt nagyon meggyőző az irányítő,de persze mikor kellett megtudta dobnia labdát.
Nemszeretem a Patriotsot,de mégis szinte sajnáltam őket a végefelé,teljesen összeroskadtak.Brady,Bruschii,Dillon,Vina,és Belichik szemében hűen tükröződött,hogy nincs tovább.
Vége,nincs címvédés,nemsikerült zsinórban harmadszor.
-
#580 sajnálom a 'Skins D-t, kb 2 negyedig tartotta az erejükből, nem bántam volna ha megütik a Seahawksot.
másik meccsről meg: egyszer minden sorozat megszakad, hiába dobott majdnem 350et Brady. jó, hogy új bajnok lesz, nincs SBben Brady csoda, Belichick varázslat, és Vinatieri field gól.
ma este fogalmam sincs kinek drukkoljak, Steelersnek vagy a Coltsnak, mindkét csapatot nagyon kedvelem.. mindegy, csak jó meccs legyen, aztán majd meglátjuk -
#579 Na igen eddig tartott a Brady show. -
#578 Azért megjegyezem,jólett volna látni a Colts -Steelers meccset is élőben.
Igazi csemege lett volna.Persze ez nem foci,hogy mondjuk mind a két csatornán menjen.Bár nemegyidőben lesz a 2 meccs. -
#577 Huh..vége a meccsnek!
Nehezen indult a mérkőzés,de végül belelendültek,sok szép megmozdulás volt,nagy csata.És persze óriási betlizések is!
Az eredményt nemírom le,mert gondolom többen délután fogják megnézni.
Este Go Panthers,és Steelers!
A másik meccset korábban játszották.
Seahawks-Redskins 20:10
-
Dougie #576 kár hogy a Colts meg a Bengals nem kerülhetett volna össze, max az AFC döntőbe...
ha a Bengals nyer akkor Colts-Patriots lett volna... -
#575 En meg azt hiszem ez forditva igaz, kellemetlenebb lett volna a Bengals Manningeknek.
A Steelersnek kozel sem annyira jo a vedelme a hosszu passzok ellen, raadasul a mostani idenyben a futojatek ellen eleg jol vedekezik a Colts.
Legtobb pontot is a Cincinnati erte el ellenuk 37et.
Ezzel szemben a Pittsburgh meg eroltette ellenuk a futast, szinte teljesen eredmenytelenul.
Gyakorlatilag lenullaztak oket, mindossze 7 pontot tudtak elerni azt sem futojatekbol, mikozben kaptak 26ot ugy hogy a harmadik negyed kozepetol mar nem is vette komolyan a meccset a Colts.
Amugy en erdekes modon a Denvert kozel sem tartom annyira eselyesnek a Patriots ellen, mint amennyire a Jaxtol vartam.
A hideg biztos nem lesz elony szamukra, mert a Patriotsnak fekszik talan legjobban a hideg idojaras, pont az o stilusuknak a legjobb ha hideg az ido es lehet brusztolni. -
#574 Nagyjából egyetértek.Azért még a Panthers is befuthat.
Hétvégén már okosabbak leszünk. -
#573 Sztem elég nyilvnávaló volt az egész alapszakasz alatt, hogy tökmind1 ki megy a Coltshoz egyszerűen nem tudják megverni őket ha minden kulcsjátékos játszik!!! Denverben meg egyszerűen borzalmas játszani a magaslat miatt meg a hideg miatt sztem ígyis úgyis Colts Broncos döntő lesz :) a másik oldalon meg egyértelmű esélyes a Seahawks :) -
#572 Jobblett volna Coltsnak a Bengals!
Na de majd hétvégén meglátjuk,vagyis csak az eredményt.Kár,hogy nemadja ezt a meccset is a sport1.
Aztán lehet Manninggék símán nyernek.Bármi lehet.
Manning nagyonjó irányító,de valahogy elvéreznek ismét,ha nem hétvégén akkor a elődöntőben. -
#571 elgépelted, arra írtam -.- -
#570 Oke nem wild,hanem wide valoban elgepeltem, de mondjuk nem az a fontos az irasban.
Bar lehetne vad is. :P
-
#569 szerintem a Cincyben inkább Chad Johnson a wild receiver, nem Henry :D -
#568 Ki fogta volna meg a labdat ? Palmer utan 3 perccel megserult a Bengals fogoja Henry aki szinten egyik kulcsjatekosa a Cincinnatinak ?
Ugyanmar te azt mondod, hogy ezek nem jatszanak szerepet egy merkozesen.
En meg azt mondom hogy egy 32TD-t dobo QB igencsak hianyzik a csapatbol arrol nem is beszelve, ha a csapatbol meg kiesik egy alap Wild Receiver akkor nincs olyan csapat, aki nem erezne meg foleg ugy hogy kozben a masik oldalon Polemalu nem valt ki es hagytak jatszani.
Ezeknek mind donto jelentoseguk van egy merkozesen.
Meg le se vittek Palmert a palyarol es mar latszott Chad Johnson arcan a ketsegbeeses.
Kitna meg csak 1,5 negyedig jatszott jol utana egyszeruen elmult belole a most megmutatom erzes, s nem tudta motivalni a jatekosokat azert nem tudott talpra allni a Cincinnati.
Raadasul idezzek tolled : "Majd írhatod,hogy elfogult vagyok,mert a Steelersnek szurkolok."
En egyik csapatnak sem szurkolok, mivel Colts rajongo vagyok.
Majd ott kiderul mire is kepes a Steelers, egy elso szamu iranyito ellen, aki inkabb a passzjatekot reszesitti elonyben, es amit nagyon nem szeret a Pittsburgh.
-
#567 homefieldnek 10-0ig volt jelentősége -
#566 Polamalu-nak azért volt egy szép interceptionje is:) -
#565 Ezért nemszeretem ha valaki lesérül,mert ugye milett volna ha..nem teljescsapat,tartalékok játszottak..stb.stb.Adott egy nagy paszt az elején és?Mi a garancia,hogy a későbbiekben is adott volna.
Kitna is benyomta a TD-t,nagyszerű passzal.A védőjátkékkal nemtudták megállítani a steelers,nem a támadósor volt nagyon béna.
Azoknak kell megoldani akik a pályán vannak,mindent.
Nemtudom,sokan olyan nagyjelentőséget tulajdonítanak 1-1 embernek.Ez csapatsportág.Hiába jó az irányító,ha nemtudják megfognia a labdát,vagy fordítva. Filedgoalnál mi volt?Semmi köze Palmernek hozzá.Ez az amin ellehet bukni,nemcsak az Interceptionokon.Lehet magyarázni,hogy levolt törve a csapat,meg satöbbi,vezettek 10-0-ra jólindultak.
Ha nemvédik rendesen akkor..ja tényleg,miértnemvédték meg Palmert,hogy a közelébe sem érhessenek?
Itt kezdődik,ha megfogják neméroda,nemfogjameg a lábát,és a nyamvadt térde nemmegy szarrá.Ennyi.Gyenge védelem,nagyárat fizetett,ezt ők is tudták,mert szándékosságról szó sem volt.
Végre egy meccs ahol a jóljátszó,illetve a jobbanjátszó csapat ynert,és a vesztes sem panaszkodhatott,kiadott mindent magából.
Egyszerűen nemértek még meg nagyobb dolgokra..majd jövőre,vagy utánna.
Akárcsak a Jaguars,eljutottak idáig,megvolt az esély.
Azért a második félidőben már abszolúte a passzelleni védekezésre álltak át,és meg is látszott 2IT is volt.
Majd írhatod,hogy elfogult vagyok,mert a Steelersnek szurkolok.
De eddig ők játszották a focit!
Denver,Carolina,Pittsburgh,bármelyik nyeri a SB-t örülni fogok! -
#564 Ki beszelt HA-krol ? Olyan szabalytalansagot kovetett el, amit mashol a birok egybol megtorolnak kizarassal.
A masik, hogy nem veletlenul az elso szamu iranyito Palmer.
Az elso megmozdulason meglatszott 60Yardos passz pontosan a szelso kezebe.
A Pittsburg vedekezese nem valami fenyes a passz jatek ellen, igy hogy kiesett az liga egyik legjobb iranyitoja egesz mas lett a jatek kepe. -
#563 Nem kell a sok HA jól játszott s steelers Big Ben is jól tolta és következésképpen győzött a Pittsburgh ennyi, ha ott lett volna Palmer akkor se lett volna sok esélyük...hiába nem lehetett megállítani őket....hiába nem véletlenül mosolygott annyit az edző :) -
#562 De szabalytalankodott es azonnal kikellett volna zarni.
A buntetest akkor is megkapta volna a Pittshburg, ha kizarjak az nem valtoztatott volna semmin. -
#561 Ha,és ha,de nemlett így ez történt.Ha nem zsbálytalankodik polamau,akkor nincs az a bünti,lehet nemérnek el TD-t,és még enyni pontot sem csinálnak.
Ha Carson Palmer nemsérül meg..lehet dob 5 interceptiont,és rajta megy el a meccs.Ki tudja?
A lényeg hogy a hétvégén iszonyú nagy meccsek lesznek.
-
#560 Akkor meg nem igazan, mert a tamadasban eleg jol ment nekik, de amikor a fieldgol kiserletenel hibaztak akkor mar teljesen biztos voltam benne.
Akkor mar erezheto volt rajtuk a bizonytalansag, raadasul akkor mar gyengult a tamadojatekuk is.
Onnantol kezdtek bizonytalanna valni, amikor a birok nem fujtak be a nyilvanvalo pass. interference-t, amit a masik oldalt megiteltek.
De nem a birokon mulott, hanem fejben nem voltak rendben, de azt allitom meg mindig hogy Polamalut kikellett volna zarni, azert az nagyban megvaltoztatta volna a jatek kepet. -
#559 Szar volt a védelmük is. Amikor az 1. TD-nál átmentek rajtuk, már várható volt, hogy az lesz, ami lett ... -
#558 Palmer serulese eldolte tette a merkozest mar a kezdeskor.
Amugy szvsz Polamalut kikellett volna zarni azert a jatekidon kivuli szabalytalansagert. -
#557 Jó meccs volt!
Legalább jól is játszott mindkét csapat.
Go Steelers!
A jövő héten!
Denver-New England
Indianapolis-Pittsburgh
Mindkét meccs óriási lesz.
-
#556 Ah megserult Carson Palmer. -
lord nihilus #555 a jaguars elleni meccs zsííír volt!!!
:DDDDDDD -
lord nihilus #554 NEW ENGLAND PATRIOTS 4EVER !!!!!!!!