13258
feenMUx.jpg
  • Laffite
    Brutális meccs volt, nem is tudom hány fordulattal... már olyan álmos voltam, hogy állva kellett néznem, hogy ne aludjak el, de csak kivártam valahogy a végét! :) Nem irigylem Feelyt. -8 pontról kínkeservesen feláll a csapata, aztán háromszor is megnyerhetné nekik a meccset és mindháromszor elbénázza azt az egy dolgot, amiért tulajdonképpen a fizetését kapja. Nem biztos, hogy sokat aludt a meccs utáni éjszaka...
  • [Jakuza]
    Ja.A vegere mar sik ideg voltam.
    Pedig a Giants vedelem hihetetlenul jol jatszott, es erre az a balfek elront 3 rugast is, igy ohatatlan volt a vereseg.
    Gondolom hamar jonni fog egy uj kicker mert nem hiszem, hogy meg nagyobb tetmerkozesen elviseli egy ilyen jatekos a nagy nyomast.
  • robotnyk
    Feely iszonyat balfasz volt, ilyen szinten ez nem megengedhető. ugye csapatjáték, együtt nyernek, együtt kapnak ki, de 3 FG-t nem hagyhat ki egy kicker, főleg nem úgy hogy mind 43on belüli volt, egy 39est ha high schoolban kihagy a kicker, bezárják délutánra.
  • Gorvik #470
    Ki van még fenn?
    Giants vagy Seahawks????? :D
  • robotnyk
    NE-KC 16-26
    Brady 1TD, 4INT
  • robotnyk
    hogy sikerült jegyet szerezni? legálisan?
  • robotnyk
    sport1es közvetítésen volt szó róla, ez tényleg emancipáció, ha a nők kint nagyon sportolni akarnak, elmennek soccert játszani, ez kb olyan vicc mint a női jégkorong.
  • Rincewind
    Jah meg annyit fuznek hozza, hogy a Cowboys es a Lions drukkerek szepen megfertek egymas mellett. Nem voltak elszeparalt szekciok, nem voltak verekedesek, nem volt semmi gond. Neha beszologattak egymasnak, de ez is inkabb viccelodes volt, mint komoly dolog. Ugyanez ugye nem mondhato el egy magyar focimeccserol, ahol tobb szar rendort kell kivezenyelni, hogy a sok gyoker, altalosiskolat sem vegzett barmot lerendszabalyozzak... :P
    Ebbol is latszik mekkora oriasi szakadek tatong a ket orszag kulturaltsaga kozott. :/
  • Rincewind
    Nemtudom hanyan voltak kozuletek professional focimeccsen, de gondolom azert nem olyan tul sokan. Ugyhogy gondoltam kerekitek ide egy rovid elmenybeszamolot, ugyanis vasarnap megjartam eletem elso nagy football meccset (persze elotte voltam tonnanyi high school, meg college meccsen, de azert az megsem ugyanaz :).

Oke, November 20, Dallas. Az ido szep, sut a nap, de nincs meleg, pont jo. Kilatasok a delutanra nezve: Dallas Cowboys vs. Ditroit Lions football game. :)

Tetves regota vartam mar ezt a napot, leven regota Cowboys fan vagyok (meg akkor is, ha Aikman ota elegge szarok a sracok :).

A jegyek:

Hogy legyen valami fogalmatok mekkora budos nagy felhajtas van a game korul: korulbelul 2 orat ultunk a dugoba, mire elertuk a stadiont (4 savos autopalya, dugig tomve, mert mindenki a gamere ment), es legalabb 20 percet gyalogoltunk, mire a parkolobol a stadionhoz ertunk (akkora budos nagy a parkolo! :)

A dugoban (bar ez eppen nem latszik, mert megindult a sor :), a hatterben a stadion:

A lenyege az egesz jateknak... :)))

Kozeli kep (bekarikazva Crystal Risher, ha valaki esetleg ismerne :):

Ezen a ket kepen latszik milyen oriasi a stadion (tomve volt, egyetlen szabad helyet nem lattam):

Az, hogy milyen erzes ott lenni, azt sajnos se leirni nem lehet, se a kepen nem tudjak visszaadni. Eszmeletlen nagy show az egesz, a jatek szinte elveszik a koritesben. Persze maga a jatek is jo volt. Igaz lattam mar oket jobban is jatszani, de azert csak 20 to 7 lett az allas. Raadasul sikerult egy uj team recordot is felallitani: 56 yardos field goal. Igen impressziv volt, pont a kapu mogott ultem, ahova bement.

A jatek utan persze nem allt meg az elet. Mikor a legtobb ember lelepett, a leghardcoreabb mag elment az oltozok bejaratahoz autogrammra vadaszni. Sikerult is elkapnom Drewt a Quarterback-et, de az ipse eleg nagy seggluk, es csak par embernek irta ala a cuccat, aztan gyorsan lelepett (en nem voltam koztuk). Majd talan legkozelebb... :P

Nagyjabol ennyi. Ha jovore vissza tudok jonni, akkor Season ticket-em lesz az holt ziher. :)
  • [Jakuza]
    Eh.
    Nos azt hiszem ez is csak a noi emancipacio miatt csinaltak.
    Kerdes milyen szabalyokkal ?
    15 yard Face mask holding penality helyett, lesz majd 15 yard Big boobs holding penality ? :PPPPP
  • Gorvik #463
    American Football Women's League- vajon milyen lehet egy meccs :C
  • Dougie
    akár a döntőig is eljuthat a cowboys, giants, panthers, buccaneers, falcons, bears, seahawks közül bármelyik (de az egyik biztos...)
  • Dougie
    az persze egyértelmű hogy az afc erősebb, de a super bowl egyik csapata pedig mindenképpen nfc-s, és az csak egy meccs, amin bármi lehet
    simán lehet nfc-s bajnok idén, az afc-sek meg jól lefárasztják egymást mire eljutnak a döntőig...
  • robotnyk
    hát legalábbis az offenseben
  • [Jakuza]
    Azert van ez, mert ha megnezed, a Chichago elmegy egy AFC-s csapathoz, egybol zakozik. :P
    Hiaba pozitiv a merlege az NFCs csapatok ellen, ha a masik divizioban ellatogat egy ellenfelhez es egybol kikap.
    Na jo a Baltimore-t sikerult megverniuk az AFCbol, de ugye egy Baltimore azert ugye nem egy Colts,Patriots,Steelers kepessegu csapat (sorolhatnam tovabb), ugye ezzel mindenki egyetert.
  • Dougie
    és mindenki csak az AFC-ről beszél...
    mi van a Chicago-val pl? simán playoff - ebben a szezonban a Bears védelme a legjobb - és ugye tudjuk: "Defense wins championships"
  • robotnyk
    ez abból a szempontból igaz, hogy 2 percre biztos jobb Brady, mert, bár 15 yardon belülre szeret dobni, utolsó 2 percben pontosan dob 20-30ra is egymás után többször is.
  • Etelkozi Vata
    Ja, még az eszembe jutott, hogy van egy mondás az USA-ban, amcsi focival kapcsolatban. Nem így, ahogy le fogom írni, de ez a lényege.
    Payton Manning a legjobb, legerősebb, legpontosabb, legértékesebb QB. De ha fontos meccset akarsz nyerni, vagy kiélezett helyzetben az eredményen fordítani, akkor válaszd Tom Bradyt.
    Na, szóval kérdés, hogy az igazán fontos PO meccseken mire lesz képes Manning és a többiek. A PO más világ, és azon sem csodálkoznék, ha wild cardos csapat jutna az SB-be, valami divizió második. Lehet ilyen a Steelers, vagy a Bengals, vagy éppen a Chargers.
  • Etelkozi Vata
    "Sajnos" egyet kell értenem. Azért tettem macskakörömbe, mert nem nekik szurkolok, de szó-mi-szó, nagyon jól játszanak, mind támadásban, mind védekezésben, és abszolút megérdemelnék az SB-t.
    De persze meglepetések mindíg lehetnek, azért mert végig hazai pályán játszik valaki a PO-ban, az még nem garancia. A döntő meg talán Detroitban lesz? Ezt nem tudom.

Hajrá Patriots, fel a fejjel!! :)
  • robotnyk
    állati jó meccs volt, főleg az első félidő, tavaly az Colts-Packers volt ilyen talán a második héten, b2b dobálták akkor is a tdket. kicsit most a Colts lesz olyan, mint a Pats, mindenki jósolgat és fogadkozik, hogy majd a Pats, majd a Bengals, majd a Steelers, de nem lehet megfogni őket. plusz ha nyernek még 3 meccset vagy 4et, akkor wild cardon nem játszanak + végig otthon domeban lesznek, nem fognak megfázni sem foxboroban sem máshol, és tényleg csak azon fog múlni hogy mit játszanak a Super Bowlon. sok meglepetés van az NFLben, de hogy a Colts nagydöntőt játszik februárban, az tuti, mark my words :)

a Steelers talán az a csapat akit legjobban bírok (bár annyi szimpatikus, és szerethető csapat van hogy nehéz kiválasztani az igazit), de még Big Bennel sem tudnak 30-40 pontot hozni, az pedig a minimum, ha valaki Manningéket verni akarja.
  • [Jakuza]
    Ja es a kovetkezo heten, a Monday Night Football szenvedo alanya valoszinuleg a Steelers lesz a Colts remek szereplesenek, aki raadasul hazai palyan jatszhat.
    Joval kevesebb csapat bukta el a statisztikak szerint az SB-t ilyen gyozelmi szeria utan, mint forditva.
  • [Jakuza]
    Hat en nem lennek a helyedben ilyen biztos abban, hogy nem nyerik meg a bajnoksagot.
    Raadasul inkabb ilyen csapat nyerje meg a SB-t, mint egy olyan, amely mezonygolokkal nyer az utolso pillanatban.
    Raadasul csak 4 merkozest jatszottak otthon iden, es az idegenbeli merkozeseiken sem valami fiokcsapatokat gyoztek le.
    Ha valaki iden megerdemli a bajnoksag megnyereset, azok ok.
  • Dougie
    a playoffban mindenképpen bye-osok lesznek, 1 meccset nyernek és máris ott találják magukat az AFC döntőjében...
  • MrSpock
    A Colts nemlesz bajnok azt lemerem most fogadni!
    Hiába a remek szereplés az alapszakaszban,elfognak vérezni.
    Na persze én is tévedhetek,de ennek a jó szériának meglesz a böjtje.
  • [Jakuza]
    Indianapolis merlege 10-0.
    Az NFL oldalan mar azt irjak, hogy "Hogyan nyerik meg a bajnoksagot ?"
  • [Jakuza]
    Ezt adja a Sport1 vagy rosszul tudom ?
    Sajnos nekem messze van, igy max a TVben tudom megnezni.
  • forzajuve
    mé'nem lehet ingyen beengedni a népet?
  • braincruiser
    nesztek egy offtopic:)

I. HUNGARIAN BOWL

Budapest Wolves @ Debrecen Gladiators

2005 November 19. szombat 12:00

BVSC Stadion - Budapest

jegyek kaphatók a Ticket Express irodáiban, vagy a helyszinen.

további infok:
    MAFL
    WOLVES.HU
    GLADIATORS.HU

GYERTEK ÉS SZURKOLJATOK!
  • [Jakuza]
    Hm.
    Nagyon lecsuszott a topic, pedig voltak a hetvegen is erdekes dolgok.
    Mint pl a Colts tovabb menetelese vagy a Phily utolso percekbeli gyaszos leszereplese.
    De beszelhetnenk a Nathan Vashert altal elert 108 yardos NFL csucsrol is.
  • [Jakuza]
    Hat en nem merek joslasokba belemenni iden.
    Annyira kiegyensulyozott most a mezony, persze a Coltstol eltekintve.
    Raadasul hosszu meg az igeny, a most gyengelkedok is hirtelen erore kaphatnak, es ez forditva is igaz lehet a most jol szereplokre is.
    Az alapszakasz vegefele mar okosabbak leszunk.
  • robotnyk
    hát az majd a wild cardtól függ
  • Etelkozi Vata
    Tök egyetértek a tippeddel. Az Indianapolis szerintem kb. 14-2-vel fog végezni, tuti playoff hazai pálya. Kérdés még, hogy az AFC 4 között nem kerülnek-e össze? Mert ott van még a Denver, meg ahogy írtad, a Bengals is. Tehát lehet, hogy nem elődöntö, hanem 8-ad döntő lesz a Colts-Steelers.
    Szerintem így jutnak be a PO-ba:
    1. Colts, 2. Bengals, 3. Denver, 4. Pats (mert megnyerik a saját, marha gyenge csoportjukat), 5. Steelers, 6. San Diego.

A másik főcsoportban nehezebb jósolni. De csoportgyőztesként Carolina, Giants, Hawks, Bears mehet be a PO-ba.

Tudom, csak okoskodás, de legalább megy a topic! :)
  • robotnyk
    ha ez a colts idén nem játszik SB-t (és ez a minimum), akkor soha.

igazából a steelers-bengals után lenne könnyebb tippelni, de sztem AFC döntő Steelers@Colts, NFC döntő pedig (kockáztatok) Giants@Falcons
  • Bucser
    Hát a mostani atlanta elleni meccs nem jósol szép jövőt nekik idén sem:( de talán majd jövőre:

FIRST QUARTER
    ATL - Dunn, 1 run (Peterson kick)
    DRIVE: 9 plays, 71 yards, 4:36.

SECOND QUARTER
    MIA - Williams, 23 run (Mare kick)
    DRIVE: 5 plays, 64 yards, 2:28.

ATL - Finneran, 11 pass from Vick (Peterson kick)
    DRIVE: 12 plays, 92 yards, 6:10.

MIA - FG Mare 28
    DRIVE: 4 plays, 5 yards, 1:18.

THIRD QUARTER
    ATL - FG Peterson 21
    DRIVE: 14 plays, 91 yards, 7:15.

Megint egy touchdown-al kaptak ki:(
  • Etelkozi Vata
    Akkor bejut a PO-ba.
  • Bucser
    ÉS hátha a Dolphins megismétli a tavalyi csodát és idén is megveri a Patset:D Egyszer:)
  • [Jakuza]
    Ugy legyen, ahogy mondod, mivel a Patriots nem tartozik kedvenceim koze. :P
  • Etelkozi Vata
    Biztos, hogy nem lesz ott, az Indianapolis és a Pittsburgh is sokkal jobbak idén. A Play-off nem elérhetetlen, mert a Jets, a Bills 0-ák, a Dolphins meg verhető.
  • [Jakuza]
    Persze mas kerdes a Play-Off, de ha nem ment alapszakaszban, akkor mar sokkal nehezebb ott jatszani, foleg ha allandoan idegenbe kene utazni a rajatszas beli merkozesekre.
    Marpedig szerintem meg lesz boven veresege a Patriotsnak iden, ezert ketlem, hogy AFCbol bekerulne iden a SuperB-ra.
  • Etelkozi Vata
    Hát ez ilyen. A legjobb csapat győzőtt, ez egyértelmű. A támadó egység eddig is a legjobb volt, de most a védelmük is nagyon erős lett.
    Azért a playoff az más tészta, ezt tudjuk. Azért örülnék, ha a Pats secondary és Seymour meg Light játszhatna. Más lenne ez a bajnokság.