13258
feenMUx.jpg
  • Bucser
    Jó kis meccs lesz ez a Redskins-Cowboys:)
  • [Jakuza]
    Na de nem azert mert nem jatszott Manning.
  • robotnyk
    nah ennyit a 0-ás colts szezonról?
  • [Jakuza]
    Nem semmi lesz a mai Washington-Dallas meccs.
    Amugy is mindig ki-kimeccs szokott lenni, de most meg jobban kielezodott a helyzet a rajatszas miatt.
  • quack
    köszi
  • Etelkozi Vata
    Álnév! Afrogermán származású vagyok, és Gerhard-Jörgen Diafa Mgomgambi az eredeti nevem. De az titok!

Na, de ez nem ide való!
  • Dougie
    NFL Tiebreaking Procedures

amúgy elsősorban head-to-head, aztán diviziómérleg, majd a többi...
  • quack
    hú de rohadtul örülnék ha bejutna a giants a playoffba
    még van 3 meccs, kc elég nehéz lesz sztem, wasinghton szintén nem, de azért verhető, oakland kötelező...
    egyébként ha a csoportban egyenlő w/l arány van akkor mi dönt?
  • torrente
    Bazzeg, ilyen nevet választani! Qrva yo!
  • [Jakuza]
    El se fog odaig jutni a Patriots.
    Meg focsoport dontot sem fog jatszani szvsz.
  • Etelkozi Vata
    Én bízom a Patsben, visszajött néhány sérül, mint például az RE Seymour, vagy Dillon, szóval akár lenyomhatják most a Buccanerst is. Aztán a play-offban a Brady, Vinatieri kettős majd oda koppint a "verhetetlen" Coltsnak a Dome-ban.

Majd meglátjátok, én szóltam!!
  • Bucser
    Ebben igazad van:)
  • robotnyk
    azért nem mindegy hogy 14-2 lerosszabb esetben, vagy 11-5 legjobb esetben
  • [Jakuza]
    Hat most szerintem nem lesz ilyen, mert a helyzet nem ugyanaz.
    Itt nem engedhentek maguknak meg semmifele botlast.
    Tudjak nagyon jol hogy elethalalharcot vivnak most mind a 3 ellenfel ellen.
    Bar lehet, hogy a 11-5os mutato is keves lesz, legalabbis most ez nagyon ugy tunik a csoportokra tekintve.
  • Bucser
    "Bar ugytunik, hogy mar csak a Tampa Bay merkozes lesz szamukra tobb eselyes, igaz otthon jatszanak ellenuk."

Hát tavaly is volt már hasonló kijelentés aztán a Miami (akik akkor a liga legutolsó helyén csücsültek az idióta Dave Wannstedt miatt) elverte őket:D
  • [Jakuza]
    :PPPP

Amugy en leginkabb most a Patriots kovetkezo szereplesere leszek kivancsi, mert bizon,y ha meg bejon egy-ket zako akkor bizony sokat kell idegenben jatszaniuk.

Bar ugytunik, hogy mar csak a Tampa Bay merkozes lesz szamukra tobb eselyes, igaz otthon jatszanak ellenuk.
  • Bucser
    Gratulálok elmés megszólalásodhoz...
  • viktorock
    aki balfasz haljon meg
  • Bucser
    Hmmm a dolphins 2. lehet a csoportjában?:) Megverte a San Dego Chargerst. Amilyen az állás jelenleg ez még talán a bármi lehet kategória. (bár csoda lenne bekerülniük a playoffba:D van 2 hét és közben a 8-5-ösöknek bukniuk kell sorban amire kicsi az esély:D) Szóval majd lássuk nem adom fel:)

Addig is a charger meccs eseményei:)

FIRST QUARTER
    SD - McCardell, 8 pass from Brees (Kaeding kick)
    DRIVE: 15 plays, 62 yards, 7:44.

SECOND QUARTER
    MIA - Mare, 29 FG
    DRIVE: 9 plays, 57 yards, 3:59.

SECOND QUARTER
    MIA - Mare, 39 FG
    DRIVE: Drive: 8 plays, 53 yards, 3:17.

MIA - Chambers, 8 pass from Frerotte (Mare kick)
    DRIVE: 3 plays, 24 yards, 1:01.

MIA - Chambers, 35 pass from Frerotte (mare kick)
    DRIVE: 6 plays, 87 yards, 2:51.

FOURTH QUARTER
    SD - Brees, 4 run (Kaeding kick)
    DRIVE: 13 plays, 73 yards, 7:52.

MIA - Mare, 20 FG
    DRIVE: 7 plays, 21 yards, 1:20.

SD - Gates,8 pass from Brees (Kaeding kick)
    DRIVE: 8 plays, 56 yards in 0:56.
  • Dougie
    szerintem nyugodtan olvasd el akkor mégegyszer a hozzászólásomat és (jéé) rá fogsz jönni, hogy én nem állítottam semmit a mostani meccsről...

tehát az hogy 0%-ban volt igazam, csak azt bizonyítaná hogy a jövőbe látsz, ugyanis amit én írtam az még nem történt meg...

ha esetleg nehéz lenne visszakeresni kb. 5 hozzászólással arrébb:

ezért is szinte lehetetlen egy 16-0-as szezon, nincs értelme az utolsó meccsek tmegnyerni, amikor már mindenképpen a legjobb mérleggel rendelkeznek, ezt minden csapat így csinálná

csak szólok, hogy ez az eset most vált érvényessé... de nem baj

ja, és nem fogadunk hogy Manning bent lesz végig a szezon hátralévő összes meccsén?
  • [Jakuza]
    Az csak elgepeles, de neked kb 0 %-ban volt igazad a hozzaszolasodban, az enyimmel ellentetben.
    Esetleg ha a helyesirasrol akarsz ertekezni, az amerikai foci helyett, akkor talan egy nyelvtan cimu topicot kellene keresned.

• robotnyk
    nyugi van :)
  • Dougie
    továbbá Chicago, de hagyjuk, 3-szor is el lehet gépelni véletlenül...
  • Dougie
    amúgy meg Philly és Pittsburgh a helyesírásuk...
  • Dougie
    csakhogy ki beszélt a mostani meccsről? még nem volt biztos az elsőség

arra fogadj (ha mersz), hogy ezek után Peyton Manning minden Colts snapnél bent lesz
  • [Jakuza]
    Philit irtam veletlenul a Pitsburgh helyett, ebben valoban nem volt igazam. :P

• robotnyk
    egyel elszámoltam, mert még nincs meg a home field, csak ha most nyernek, de továbbra is tartom a jövő héttől. Dungy is erősen gondolkodik rajta, szóval attól hogy mi egy héttel előre jártunk neked még nincs igazad :P
  • [Jakuza]
    Ugy tunik kikellett volna egy lottot is toltenem.
    13-0 cseresor nelkul es a Chichagot is siman verte a Phili.
    Szoval ennyit er az, hogy ki kezdte nagyon reg es nem az iden. :PPPP
  • [Jakuza]
    Hat nemn tudom.En meg Montanat is lattam jatszani, de nem emlexem a kozel 20 ev alatt olyanra, hogy ilyen sorozattal rendelkezo csapat ilyen modon allt volna fel.
    Az hogy 10-2nel valamelyik csapat mar nem erolteti magat ertheto, de a veretlen csapatok mar csak pesztizsbol is csipkedni szoktak magukat.
  • Dougie
    jaja, látom valaki nem az idén kezdte...
    ezért is szinte lehetetlen egy 16-0-as szezon, nincs értelme az utolsó meccsek tmegnyerni, amikor már mindenképpen a legjobb mérleggel rendelkeznek, ezt minden csapat így csinálná (tavaly a Philly kb. az utolsó 3 meccsén cserecsapattal játszott, mint ahogy az Atlanta is, meg a Patriots is, a végén már a Steelers is meg a Chargers is - ezt mindenki így csinálja, és most is ez lesz majd az utolsó heteken)
    Az már kérdés, hogy a tavaly 4 közé jutott csapatok közül idén kb. 1 jut egyáltalán be a playoffba... változnak az idők
    pl. az NFC-ből lehet hogy a 6 bejutó csapat közül csak 1 olyan lesz akik tavaly is bejutottak, és 5 olyan akik tavaly nem...
  • robotnyk
    tavaly is ugyanezt csinálta a Colts, ráadásul hazai pályán, asszem egy driveot volt bent Manning, aztán ő hívta az offensive playeket Sorginak
  • [Jakuza]
    En akkor lennek meglepodve, ha az tortenne, amit te irtal.
    Nem bevett szokas ez az NFLben.
    Amugy a masik dolog, most fog kiderulni, hogy valojaban milyen eros a Chichago Bears.
    Bar szerintem siman kikap Pittsburghben.
  • robotnyk
    nem lennék meglepve ha csak 1 negyedet játszana az alap csapat, 0 vereség ide vagy oda, sztem nem vennék jól ha akkor sérülne meg Manning amikor már megvan a hazai pálya
  • [Jakuza]
    Kivancsi vagyok ma a Jacksonville merkozesre, ha nekik sem sikerul a Coltsot megallitani, akkor egyedul mar csak a Seattle-nek marad eselye nagy valoszinuseggel az utolso elotti forduloban.
  • Gorvik #479
    Végülis ő választotta ezt az utat...
    Természetesen kár érte, mint minden katonáért
  • AnuluWork #478
    Amiről tegnap beszéltek a mérkőzés alatt a SPORT 1-en: vagyis Pat Tillman, akiről kiderült, hogy a sajátjai lőtték meg, csak nem Irakban, hanem Afganisztánban ...
  • robotnyk
    "Big Bennel sem tudnak 30-40 pontot hozni, az pedig a minimum, ha valaki Manningéket verni akarja."

ez bejött.
    Coltsnak ez a most vagy soha idény, jövőre már nem lesz James, most kell gyűrűért menni.
  • [Jakuza]
    11-0
  • robotnyk
    kabátzsebből :D
  • Rincewind
    Persze, nem tudom hogyan lehet jegyet venni illegalisan. :)
    Szepen felmentunk a netre, megrendeltuk egy privat jegyirodatol, es ket nap mulva mar hozta is a FedEx.