13258
feenMUx.jpg
  • [Jakuza]
    A vegeredmeny a lenyeg es az hogy megvertek az NE Patriotsot.
    Vegre nuku field gol a vegen egyszeruen legazoltak oket.
  • Etelkozi Vata
    Asszem a TD passzokat elég jól eltaláltam, 4-ből négy. Az eredményt nem. :(
  • Etelkozi Vata
    Perzse hogy tippelhetsz! :)
    Nézzük az enyémet.
    Colts mondjuk 21. James Running TD, meg Manning-Harrison, Manning-Wayne passz TD
    Patriots: Dillon 1 R TD, Brady-Branch 1 P TD, plusz valamelyi TE is fog egy TD-t, aztán Vinatieri FG a végén.

21-24
  • robotnyk
    ha tippelhetek, akkor a Colts nyer és 27-20 lesz a vége :)
  • Etelkozi Vata
    Ma meg Colts-Patriots. A Colts most nőhet fel igazi nagy csapattá. Évek óta nem tudják a Patset megverni, ők a mumus. Vagy ma, vagy soha. Szerintem a Patriots nyer. Mindenesetre bazi nagy meccs lesz.
  • robotnyk
    Giants-49ers meccsen találtam egy érdekes statisztikát.

Brandon Jacobs (NYG), 5 futás, 3 yard, 2 TD :D
  • robotnyk
    Packers akákivel találkozik, mindig egyel többet hibázik mint az ellenfél
  • MrSpock
    Packers az idén nemlesz ott a rájátszásban.Nagyonelcseszték a mai meccset is.
    Talán majd jövőre,ha Favre mellé összeraknak egy csapatot. Go Steelers!Roti nélkül is egészen jól muzsikáltak!
  • Bucser
    Na a miami a Saints felett aratott győzelmével 2. immáron az AFC east csoportban:) Minden tökéletes:) Ricky Williams visszatért Dave Wannstedtet elzavarták és végre rendesen működik ez a csapat:D

AFC east állása

Patriots 4-3
    Miami 3-4
    Buffalo 3-5
    NY Jets 2-5

Következő meccsük az Atlanta Falcons ellen fog menni.. Kíváncsi vagyok mit tudnak kihozni magukból:)
  • Etelkozi Vata
    Ezenkívül mondj egy csapatot, amelyik a szép játékra megy és nem a győzelemre!
    Sikerült? Mert akkor nagyon ügyes vagy!
  • Etelkozi Vata
    Bocs, ez butaság. Szerinted mi a különbség Brady 30-50 yardos passzai, vagy Manning passzai között? Semmi! Hogyan szerel Eugene Wilson és hogyan Patrick Kerney? Egyformán! Mi az, hogy szép játék?
  • quack
    örülök h léteznek rajtam kívűl magyar Giants szurkolók :)

én a Patriotsot azér nem szeretem mert nemnagyon jáccanak szép játékot, csak a győzelemre mennek...
  • robotnyk
    azért a Steelers ma is rám hozta a frászt, a Ravens Reed és Lewis nélkül is iszonyat keményen küzdött, hatalmas meccs volt.
  • Iori
    dehogy lesznek, kizárt hogy idén is odaáig eljutnak
  • MrSpock
    Nem utálom a Patriotsot,csak szeretném látni,hogy egyszer nemjönössze nekik.
    Ahol nem egy utolsó másodpercben elért fieldgóllal nyernek.
    Ha simán 3-4 TD-vel hozzák a meccset nagyszerű játékkal az ok,tapsolok.
    Jó csapat ez tény,és Brady egy precíz irányító.Vinatieri meg eldönti a meccseket.
    Tehát én elismerem hogy jók,de azért szeretném őket látni szenvedni is kicsit(nagyon)a győzelemért.
  • Dougie
    azért ezt a mérhetetlen Patriots utálatot magyarázzátok már meg, most azért mert évekig a csúcson tudtak maradni, meg kulcsfontosságú sérülések ellenére is tartották nagyjából azt a szintet amit tudnak...
    vagy azért mert BB egy zseni... én nem vagyok Pats fan, de az amerikai foci nem arról szól hogy valaki ellen kellene szurkolni, szerintem legalábbis...
    vagy ha egy csapat "véletlen" egyszer meg tudta védeni a címét akkor az már unalmas? vagy mi a probléma, az hogy túl sok meccset nyertek pár éven belül?
    inkább el kellene ismerni, hogy ebben a free agent rendszeres időszakban ilyesmire képes egy csapat...
  • MrSpock
    Én is szorítok a "kisebbeknek"akik régen nagy múlttal rendelkeztek,Dolphins,49's,Cowboys.Jólenne ha valaki a Patriotsot lenyomná végre.Lemerem fogadni,hogy túlélik az alapszakaszt,és a végén majd ottlesznek a döntőben:-(
  • Bucser
    NA de legalább a Dolphins földbe döngölte a Saints-et 21-6-ra:)

Csak így tovább és talán van esélyük rájátszásra?? reméljük nem fulladnak ki az alapszakasz végére..
  • MrSpock
    Kansas nagyon elcseszte,ilyen gyenge taktikai húzásokat ritkán látni.
    Ha ment a passzjáték miértnem csinálták?Mintha valami kezdő irányitotta volna a csapatot.Többször volt esély egyenlíteni,sőt símán fordíthattak volna.
    Na mindegy úgyis a Steelersnek szurkolok:-)
    Csak bosszantó,hogy iylen tiszta szituációkat elcsesznek.
  • Gorvik #414
    Nem hinném :)

Mostanában nem alakul új csapat Budapesten? Újnál szerencsét próbálnék, amúgy nem.
    Bár anno nem sok hiányzott hogy a Vipersnél kipróbáljam magam.

Khm...
  • Animefox
    Frááászt ne szórakozz ember!!! Akkor nem olyan posztra raknak be!!! Ennyi!!! Ennyi!!! Hogy ne kellenél????
    Egyébként FÚÚÚÚJ NEW ENGLAND PATRIOTS!!!!
    NEW YORK GIANTS FOREVEEEER!!!!!!
  • Gorvik #412
    Dehogynem, csak sajnos nem felelek meg semmilyen követelménynek. :(
  • Animefox
    Na ma hajnalban lesz egy jó kis meccs. Nézzétek...
  • Animefox
    Ja és a kosárlabda??? Ugyanolyan csak az már korábban elterjedt itthon... Meg a jégkorong... most meg ezt kell elkezdeni.. van rá ígény akkor el kell kezdeni. nem? Ha törik ha szakad. Tradíciók és hagyományok ide vagy oda!
  • MrSpock
    Na jó de azért nem tradicionális sportág nálunk,mégis az amcsi gyerkőcök már tojáslabdával,vagy baseballkesztyűvel születnek.Na jó van aki kosárlabdával:-)
    Rossz térddel azért óvatosabb lennék!
  • Bucser
    szerintem a sportnak a kúltúrához nem sok köze van:) Hanem aki szeret egy sportot azt csinálja ha tudja:) A vívást abba kellett hagynom a nagyon rossz térdeim miatt. De TE-ként még vihettem volna valamire:) 187 centi 90-95 kilómmal:)
  • MrSpock
    Ez az amerikai foci,olyan nálunk mintha szumó lenne.
    Nincs benne a kultúrában,és valahogy idegenül hat,nincs hagyománya.
    Nekünk itt a foci,európaiaknak.
    Én speciel jobban szeretem az NFL-t,mint a focit.Igazából csak a vb-t ami odaszögez a tv-elé.
  • Animefox
    Eeezzzz... szomorúú.... Ejnye emberek nem így kell hozzá álni. Bucser téged viszont sajnállak...
  • Bucser
    én Tightend szívesen lennék:)
  • robotnyk
    nem igazán, inkább nézem
    bár ha elkezdenék gyúrni, falembernek jó lennék :D
  • Bucser
    Engem érdekelne, hogy űzzem de Szeged környékén nem sok lehetőségem van rá sajna. Stóval nekem marad avárakozás csendben nézegetve a közvetítéseket:)
  • Animefox
    Na!!! Hol vannak az NFL fanok???? :(
  • Animefox
    Lehet hogy volt már szó, de én megkérdezném, hogy valaki tudja e hogy mi a pálya az itthoni MAFL terén? Köztetek valaki nem gondolkodott azon hogy itthon üzze a sportot?? hüm?
  • Etelkozi Vata
    Az igaz, hogy egy szívrohammal nem lehet viccelni. De végülis ő egy fiatal ember(33, vagy 32 éves), ráadásul sportember, sőt, profi élsportoló. Olyan fizikai alapokkal rendelkezik, hogy talán az ő korában (kb. én is ilyen idős vagyok, tehát bizton mondhatom) neki lehet futni még egyszer. Az orvosok elég sokszor és elég alaposan bevizsgálták, nyílván meg van az oka, hogy engedik játszani.
    Reméljük a legjobbat.
  • Bucser
    Mivel nem vagyok Pats Fan én kívánok neki hosszú életet és egyébként sem vagyok nagy híve a mindent a csapatért felállásnak...
  • robotnyk
    rengeteg jó idénye volt. van 3 gyűrűje, családja, és nem hiszem hogy van értelme visszajönnie. most lehet azt mondják a Pats fanok, hogy de jó lesz ha visszajön, de mit fognak akkor mondani ha elvágodik majd a pályán?
  • Bucser
    Szerintem Bruschi váűlaszthat játszik vagy visszavonul... Lehet hogy ő azért játszik, hogy legyen egy utolsó jó idénye...
  • robotnyk
    nagyot kockáztat, nem jön jól egy csapatnak sem egy temetés szezon közben.
  • Etelkozi Vata
    Bruschi két hét múlva lehet, visszatér
    azért ő nagy erősítés lehet.
  • robotnyk
    hát azért tavaly csak a playoffban kellett, most meg már 3-3