13258
-
#353 A végére egy kis izgalom
28-28 -
#352 Franc
28-20 -
#351 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tény, hogy eddig ez a "Touchdown" szót nem igazán használtam -
#350 ugyan dehogy
szolgáld ki magad -
#349 zavar hogy ismerkedem a sportággal? :) -
#348 gabber új szót tanult .c -
#347 Touchdown
28-13 -
#346 Aztarohatt Ez szép volt
27(+1)-13 -
#345 yeeeeaaah
Touchdown!!!
21-13 -
#344 KUENEN valami ZSENI!!!
Erre iszom:)
58 Yard "Ilyen nincs, ilyen nincs hát ez fantasztikus!!!" -
#343 58 yard
14-13 NE-ATL -
#342 nyom az Atlanta , nem gyengén
-
#341 jó meccs -
#340 Na menjen a pecsába a Sport1. Azt hittem a "sazokásos" időben adják le. De legalább még nem maradtam le semmiről.
[nagy]Go New England Patriots! -
#339 -
#338 -
#337 -
#336 New England -
Redvin #335 Mondjuk Vick nelkul nehez lesz -
Redvin #334 szerintem atlanta -
#333 NA vajon ki nyeri a mai meccset?? Az Atlanta vagy a New England?? -
#332 GoGoGoGo
N.Y.Giants -
#331 Ez a patriots nem ugyanaz mint ami tavaly megnyerte a bajnokságot... tele van sérültekkel szabályosan hadikórház jellege van... Vagy nézd meg a Jets-et.. esnek kelnek mert a 2 irányítójuk év végéig szabadságolva lett a preseasonban.... Grat nekik hozzá... -
#330 nagyon durván elpicsázták a patst -
#329 A patriots nem muzsikál igazán jól az idén. Sok a sérültjük. Én akkor is azon vagyok meglepődve, hog a Miami van az AFC east élén:) (persze nekem ez pozitív:) -
#328 San Diego 41
New England 17
Wtf? -
Etelkozi Vata #327 A Ravens-Jets jó meccs lesz (bár melyik nem az).
Imádom nézni a két Lewist. -
#326 Sport1 Vasárnap
22:30 Amerikaifutball. Baltimore-NY Jets, NFL, 4. játékhét (élő)
Szerda
16:45 Amerikaifutball. Carolina-Green Bay, NFL, 4. játékhét (gondolom ismétlés) -
#325 Helyes, helyes!
Go Patriots!
Amúgy nem tudjátok, hogy hol lehet interneten keresztül nézni az itthon le nem adott meccseket? -
#324 szintén nekik szurkoltam -
#323 Hát tavaly kikaptak a csúfosan bénán játszó Dolphinstól:) Én azóta nem lepődök meg semmin:) -
Etelkozi Vata #322 Nem! Én mindig nekik drukkolok! Meg minden bostoni, vagy környéki csapatnak, kivéve Celtics. A kosarazást nem csippantom, nem érdekel. -
#321 Csak én drukkoltam a Patriotsnak? -
#320 Én nem kétkedtem egy percig sem és kifejezetten tetszett a játék amit játszottak (mondjuk menthetetlen Dolphins drukker vagyok hála az égnek onnan eltakarították azt a balfék Wannstedtet mindjárt 2-1-es aránnyal kezdték a szezont) És ha az a receiverek közötti passzolgatás bejön.... Ahhh gondolni se merek bele... élvezetes kreatív football volt amit játszottak... Mindkét csapat nagyon jól játszott és győzött a jobb!! -
#319 aha
sajnálom a steelerst, de főleg Big Ben-t, örülnék, ha bebizonyítaná a kétkedőknek hogy nem véletlen kezdett 15 győzelemmel -
#318 Bocs akkor csak fumble volt pár:) de Brady dobott akkor intet jól emlékszem??? -
#317 nem dobott INT-t -
#316 Éppen ezért volt ilyen izgalmas a meccs:) én nem szeretem a a már felénél letudott játszmákat:) A New England felállt a 3. negyedben akárcsak a Washington a 4.-ben. Jó és élvezetes meccs volt azt kell mondjam:) És ahhoz kellett az a bohókás átadás:) Igazából ott bukták el mikor big Ben intercetionokat kezdett el dobálni (volt vagy 3-4 turnover a meccsen amit a patrióták csináltak meg buta buta fumble-k...) -
#315 Randle El nagyon elszúrta akkor, mikor az elején egy hosszú passz után, mikor 10en belülről jöhettek volna, továbbadta a labdát, mint a rögbiben. ha azt ott nem szórakozzák el, egész más lehetett volna az eredmény -
#314 Majd meglássuk:) egyenlőre nem úgy néznek ki:D
Viszont végre nyert megint a Dolphins:) A Carolina Panthers ellen 27-24-re:)
jelenlegi állás a Steelers vezet 10-7 -re a New England ellen. Nagyon jó a meccs:)