13258
feenMUx.jpg
  • Gorvik #353
    A végére egy kis izgalom
    28-28
  • Gorvik #352
    Franc
    28-20
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tény, hogy eddig ez a "Touchdown" szót nem igazán használtam
  • franco
    ugyan dehogy
    szolgáld ki magad
  • gabber_saviola
    zavar hogy ismerkedem a sportággal? :)
  • franco
    gabber új szót tanult .c
  • gabber_saviola
    Touchdown
    28-13
  • Gorvik #346
    Aztarohatt Ez szép volt
    27(+1)-13
  • Gorvik #345
    yeeeeaaah
    Touchdown!!!
    21-13
  • Bucser
    KUENEN valami ZSENI!!!

Erre iszom:)

58 Yard "Ilyen nincs, ilyen nincs hát ez fantasztikus!!!"
  • Gorvik #343
    58 yard

14-13 NE-ATL
  • gabber_saviola
    nyom az Atlanta , nem gyengén

• gabber_saviola
    jó meccs
  • Gorvik #340
    Na menjen a pecsába a Sport1. Azt hittem a "sazokásos" időben adják le. De legalább még nem maradtam le semmiről.
    [nagy]Go New England Patriots!
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    New England
  • Redvin
    Mondjuk Vick nelkul nehez lesz
  • Redvin
    szerintem atlanta
  • Bucser
    NA vajon ki nyeri a mai meccset?? Az Atlanta vagy a New England??
  • Kori
    GoGoGoGo

N.Y.Giants
  • Bucser
    Ez a patriots nem ugyanaz mint ami tavaly megnyerte a bajnokságot... tele van sérültekkel szabályosan hadikórház jellege van... Vagy nézd meg a Jets-et.. esnek kelnek mert a 2 irányítójuk év végéig szabadságolva lett a preseasonban.... Grat nekik hozzá...
  • robotnyk
    nagyon durván elpicsázták a patst
  • Bucser
    A patriots nem muzsikál igazán jól az idén. Sok a sérültjük. Én akkor is azon vagyok meglepődve, hog a Miami van az AFC east élén:) (persze nekem ez pozitív:)
  • Gorvik #328
    San Diego 41
    New England 17
    Wtf?
  • Etelkozi Vata
    A Ravens-Jets jó meccs lesz (bár melyik nem az).
    Imádom nézni a két Lewist.
  • Bucser
    Sport1 Vasárnap

22:30 Amerikaifutball. Baltimore-NY Jets, NFL, 4. játékhét (élő)

Szerda

16:45 Amerikaifutball. Carolina-Green Bay, NFL, 4. játékhét (gondolom ismétlés)
  • Gorvik #325
    Helyes, helyes!
    Go Patriots!

Amúgy nem tudjátok, hogy hol lehet interneten keresztül nézni az itthon le nem adott meccseket?
  • Kori
    szintén nekik szurkoltam
  • Bucser
    Hát tavaly kikaptak a csúfosan bénán játszó Dolphinstól:) Én azóta nem lepődök meg semmin:)
  • Etelkozi Vata
    Nem! Én mindig nekik drukkolok! Meg minden bostoni, vagy környéki csapatnak, kivéve Celtics. A kosarazást nem csippantom, nem érdekel.
  • Gorvik #321
    Csak én drukkoltam a Patriotsnak?
  • Bucser
    Én nem kétkedtem egy percig sem és kifejezetten tetszett a játék amit játszottak (mondjuk menthetetlen Dolphins drukker vagyok hála az égnek onnan eltakarították azt a balfék Wannstedtet mindjárt 2-1-es aránnyal kezdték a szezont) És ha az a receiverek közötti passzolgatás bejön.... Ahhh gondolni se merek bele... élvezetes kreatív football volt amit játszottak... Mindkét csapat nagyon jól játszott és győzött a jobb!!
  • robotnyk
    aha
    sajnálom a steelerst, de főleg Big Ben-t, örülnék, ha bebizonyítaná a kétkedőknek hogy nem véletlen kezdett 15 győzelemmel
  • Bucser
    Bocs akkor csak fumble volt pár:) de Brady dobott akkor intet jól emlékszem???
  • robotnyk
    nem dobott INT-t
  • Bucser
    Éppen ezért volt ilyen izgalmas a meccs:) én nem szeretem a a már felénél letudott játszmákat:) A New England felállt a 3. negyedben akárcsak a Washington a 4.-ben. Jó és élvezetes meccs volt azt kell mondjam:) És ahhoz kellett az a bohókás átadás:) Igazából ott bukták el mikor big Ben intercetionokat kezdett el dobálni (volt vagy 3-4 turnover a meccsen amit a patrióták csináltak meg buta buta fumble-k...)
  • robotnyk
    Randle El nagyon elszúrta akkor, mikor az elején egy hosszú passz után, mikor 10en belülről jöhettek volna, továbbadta a labdát, mint a rögbiben. ha azt ott nem szórakozzák el, egész más lehetett volna az eredmény
  • Bucser
    Majd meglássuk:) egyenlőre nem úgy néznek ki:D

Viszont végre nyert megint a Dolphins:) A Carolina Panthers ellen 27-24-re:)

jelenlegi állás a Steelers vezet 10-7 -re a New England ellen. Nagyon jó a meccs:)