13258
-
#233 a konferencia döntők hamar eldöltek
most nem azt akarom monsdani hogy rossz meccsek voltak, azok is nagyon nagy összecsapások voltak.
de a döntő a végéig kiélezett küzdelmet hozott -
#232 Elég vontatott volt a közvetítés,valahogy a lelkesedés hiánya érződött.
Mind műsorvezető,mint interjúalanyok részéről.
Olyan szurkolunk de semmi nagy ováció.Csak a kommentátorok egy picit.
Így mikor folyta játék gond nemvolt,csak mikor a stúdiót kapcsolták.
Mindenki olyan megilletődött volt,Spiller is mint egy kis jólnevelt Óvodás,vigyorgott,és jaj valyon mi lesz kérdés ült az arcára.
Volt szerencsém pár amerikai közvetítést hallgatni,ott kicsit jobban csápolnak,ez nem csak az NFL-re vonatkozik,hanem úgy általában.Sokkal jobb nézni,mert magávalragadja az embert. -
#231 Én is így látom. Ez a "mészölykálmánésnyilasitibibámegatöbbiekosztjukazészt" stílus nem igazán szolgálja az adott sportág népszerűsítését. Mennyivel jobb lett volna Floridából képeket nézni, mint a studiót hallgatni. De szerintem erre rájött azóta Sport1 is. A szakértőséget sohasem fogom megszeretni, és hülyeségnek is tartom, hogy meccsek előtt/alatt/közben/után/később "szakértők" elemeznek dolgokat, amiről ha fogalmuk lenne, akkor itthoni csapat játszaná majd a európai amerikai meccset, illetve világbajnokok lennénk fociban, és bek győztes lenne Nagy Laci éppen aktuális csapata. Ezért sajnálom, hogy ez jött vissza hétfő éjjel. :( -
#230 Több havernak bereklámoztam, hogy milyen jó lesz, nézzék erre mondták, hogy lassú és vontatott volt, hála a "stúdiónak". Nem éppen ezen a meccsen szeretik meg a nem hozzáértők ezt a sportágat, sokkal inkább a konferencia döntők láttán. -
#229 Azért itt az utolsó percig volt izgalom, azokon meg nem annyira, korábban eldőltek. Semmivel sem volt ez rosszabb mérkőzés a többinél. A "studió" baszta szét a közvetítést, darabos lett, meg ilyenek, és ez rányomta a bélyeget a mérkőzésre. Azért ritka, hogy 3 pont a különbség a SBn úgy, hogy az utolsó percekben támad a vesztésre álló csapat. Pl. poén lett volna bejelentkezni a még itthon lévő amerikai katonák köréből, ha még vannak. Vagy mit tudom én? -
#228 A többi meg New England volt ... :) Mintha csak a Vodafone által szponzorált RTL + Palik közvetítéseket hallgatta volna az ember 2003-ban. :) -
#227 Most lehet hogy azt mondjátok nem vagyok normális,de:
Elaludtam a felvezetésen... -
#226 és szerinted milyen meccsek voltak ehhez képest a konferencia döntők? -
#225 Szvsz aez a meccs szenzációs volt
közdelem magasiskolája -
#224 Az konferencia döntők voltak a legjobb meccsek, ez az SB szerintem csak egy szódával ment el. -
#223 Egész szezonban hibátlan volt a közvetítés, erre a csúcsmeccsen szerintem is csapnivaló volt a közvetítés, legalábbis a "stúdió" része, nevezetesen a kovács-dámosy kocsmájának a reklámozása. -
#222 Nascar-t szerintem nem fogják adni -
#221 a közvetítéssel a legnagyobb gondom az volt hogy nyíltam kimondta Philli drukker -
#220 Ja 2 hét sincs s kezdődik a Nascar!
Spillerrel nincs bajom,kicsit lassú,de amúgy okés.
persze hogy örülünk,hisz végre itthon is láthatták az emberek,milyen nagy sport ez! -
#219 én elhiszem, hogy nem tökéletesek a közvetítések. de a spillertől sem lehet elvárni, hogy egy szezon után tökéletesen vágja az egészet, meg a sport1től sem. spillert kifejezetten kedveltem nhlben máté pál MELLETT, de kommentátornak nem az igazi, ez kétségtelen, az év végére át is adták az élőket faragónak, aki azért jobban képben van.
tök jó dolog, hogy felvállalták ezt a sportágat, örüljünk neki. már csak egy kis nascar hiányzik a kínálatból :P -
#218 Nyomathatták volna az amerikai reklámokat,biztosan érdekesek lettek volna:-)Na persze igazad van,hisz azért jobb,de tényleg jobblett volna csak 2 emberke,nempedig 5 percenként csrélődve,mindenki valamit benyögött,se idő se mondanivaló nemigen volt.Persze ez időhiány miatt is lehetett.
Majd jövőre is megnézzük,várom azért a következő szezont is,nagyszerű sport,nagy játék.
Most kár,hogy nba-nhl-sincs,így már nagyon nincs mit nézni. -
#217 Én sem értem miért így kell közvetíteni.
Minden kis pihenésben bekapcsolni,inkább a helyszínt kelett volna adni,a hangulatot,hogy micsoda nagy show.
Mennyni szakértő van ilyenkor.:-)Nem mostkell reklámozni a magyar csapatokat,elég volt egész idényben hallgatni őket.Koko,meg Gangxta,meg mittudoménkicsodák.Ha már szakérteni akarnak,eléglett volna 2 ember a stúdióba,és úgy is lehetett volna hogy a képet hagyni a meccsen,és hang alatta,és a végén elemzgetni,nem pedig folyton megszakítani.Bár így kilehetett menni közben.
Itt sosem lesz olyan,mint az usa-ban,de még európában sem.Ez amerikai sport,olyan mint a Halloween.Nemzeti sport,csak másolni lehet,de az európai ember sosem érezheti magáénak.Nem is lett nagyon sikeres az európai bajnokság.
Hobbinak jó,meg jó szórakozás dobálgatni,játszogatni.
Csak míg kinnt pici kortól már tojáslabdáznak,egyetemi szinten már óriási népszerűségnek örvend.Tízezrek járnak ki meccsre.
Szóval a közvetítés elég szar volt,kb mint az olimpiai. -
#216 még mindig jobb, hogy visszakapcsoltak a stúdióba, minthogy miközben az amerikai tv reklámoz, addig a kamera beállításokat, az öltözködő kommentátorokat, vagy visszafelé tekert ismétléseket mutassanak. -
#215 hát elég kritikus volt ez a közvetítés az tény
de a meccs kárpotolt azért érte gondolom -
#214 Az egész közvetítés viszont kritikán aluli volt. Az összes idiótát odavitték. Csak tudnám, ki a fasz kiváncsi a győri cápákra és Kokóra a SB ideje alatt? Nem kellett volna inkább nyomni a pályán lévő dolgokat? Ráadásul bebaszták őket egy discoszerű bigyóba, vagy mi volt az, de a zene 3ig hangosabb volt, mint a "riporterek". -
#213 Igaz de a kritikus pillanatakoban mindig megtudják csinálni.
Persze megérdemelték,hisz 2 angy esélyest búcsúztattak.
Szerintem a Colts,és a Steelers is megverte volna az Eaglest. -
#212 2000-ben mikor bajnok lett a Patriots szétszedték a csapatot ezért nem tudta megismételni a győzelmet sőt a Playoffban sem jutottak be.
ha jól megfizetik a játékosokat akkor maradnak együtt -
#211 "igaz ez nem jellemző kintre"
ez így ebben a formában nem igaz, ezért is érdekes, hogy a Pats eddig együtt maratt. most már az edzők megindultak, Weis (offensive co.) a Notre Dame egyetem, Crennel (def. co.) pedig Cleveland vezetője lesz. -
#210 Hajrá Patriots
végignéztem a meccset
számomra hihetetlen izgalmakat hozott, a végjáték különösen nagy volt
ez a meccs a védelemről szolt, hatalmasat játszott mind a kettő védelem.
Eagles-nek van még jövője ha nem szedik szét a csapatot, igaz ez nem jellemző kintre -
#209 ehhez képest csak 12/4 volt a 3rd down conversionjük :) -
#208 Szerintem sem volt annyira rossz meccs,de olyan egyértelmű volt,amikor vezetett a Patriots éreztem,hogy simán nyernek.
Úgy néz ki hogy csak annyit adtak ki amennyi a győzelemhez kellett.
Megfogyeltem a Patriots mindig az idővel játszik,és érdeks az esetek 90%-ban 3.menetet Brady megdobja.Ez az erősségük.A vezetést nemigen engedik ki.
Reménykedtem talán a végén,de olyan kevés idő volt,nemvolt esély.
Az utolsó TD volt a legszebb mozzanat a meccsen.
Sajnálom az Eaglest,szerintem nemlesz több ilyen lehetőségük.
Jövőre nemtudnak bejutni.A Patriots meg remélem nemjut be megint.
Jobban szeretem a támadófelfogású játékot,bár mindiga védlem nyeri a meccseket,vagyis mondjuk ez annyira nemigaz,mert itt jó volt a Philly védleme,de támadásban nemremekeltek. -
#207 nem volt ez olyan rossz meccs sztem, bár azért a Phily győzelmével még jobb lehetett volna :) (mondjuk tényleg nem egy olyan élvezetes reklámmeccs volt mint a szezon elején a Colts-Packers)
az döntött szvsz, hogy hiába volt az első félidőben az Eagles defense nagyon jó, ezt McNabb nem tudta kihasználni, és sokat hibázott, utána meg a Pats átszaladt a secondaryn főleg. nem hiába lett Branch MVP. -
#206 Nem ez volt életem legjobb meccse, amit láttam, sőt....
-
#205 Akkor inkább a chearleaderek! :) -
#204 Mi a picsunak mutatják a "studió" nézőit ennyit? :) -
#203 Kezdődik!
Go Eagles!!!!!!!!!!!!!! -
#202 én is nézem, igaz közöm sincs hozzá, hogy mivel isszák ezt a sportot :P -
#201 Lets go Patriots -
#200 Nemsokára kezdődik -
#199 jah, mindjárt megyek aludni :) -
#198 Today the day! -
#197 Nkem nemkellett kivenni,kiadták,így simán nézhetem,bár úgyis éjszaka mentem volna.
Bekészítve minden aztán hajrá!!! -
Etelkozi Vata #196 Én már kivettem a szabadságomat hétfőre, nincs az az isten, hogy a SB-t felvételről nézzem meg.
Sör, chips, satöbbi, bekészítve.
Tőlem kezdhetik.
Hajrá PATS! -
#195 Szerintem is Patriots győzelemmel fog fejeződni a szezon. Ettől függetlenül egy szoros meccset remélek. -
#194 Nemsokára vasárnap este,bekészülök és go Eagles!
De az az érzésen,hogy a Patriots hozza a meccset.
Ez atomcsapat,és nemfogok annyira keseregni.,mint tavaly.
A lényeg jó meccset lássunk,ha lehet szoros legyen!
Az idö is remélem kedvezö lesz!