13258
feenMUx.jpg
  • AnuluWork #193
    Vegyek ki szabit? :)

Múltkor is nézem, erre elmegy az adás. Kedves kábelbarátaim ismét baszakodni kezdtek az antennával, persze nem hétfő éjjel, amikor tényleg mindenki alszik, hanem vasárnap. Hát gratula!
  • robotnyk
    ja hipphopp vége is lesz 4re :)
  • Ramore
    az nem olyan vészesen késői időpont :))
  • robotnyk
    22:45től már indul a közvetítés, a kickoff olyan 0:30 körül lesz
  • franco
    ott annyit kell. a sport1-en már reklámozták is már de nem ugrik be,sry.
  • a.carkey
    Ha jól emlékszem Floridában lesz. Ott is +6 órát kell hozzáadni, nem? :(
  • a.carkey
    Mi lesz a döntővel?

6-án ha adja a Sport 1, melyik idősávba fog esni?

Estire vagy éjjelire?
  • Serpa
    tegnap végig néztem mind2, egy huzamban.
    csak a "vasgyúrúkat" sajnálom, szimpatikusabbak voltak.

de a másik ágon, a "sasoknak" örülök.

szépen latakarították a pályát, Philadelphiában.
  • a.carkey
    (Mármint a Super Bowlt.)
  • a.carkey
    Sajnos ez eldőlt. Meglepődnék, ha nem a New England nyerne ...
  • Ramore
    Jó meccs volt mindkettő, Patriots és az Eagles is megérdemelte a győzelmet. Patriotsék meggyőzőek voltak idén már nem először, azt hiszem a lehető legjobb csapatok fogják izgalmassá tenni az idei Superbowl-t.
  • robotnyk
    a tavalyi SB-n a Patriots volt a szimpatikusabb, de mostmár egy kicsit sok lesz belőlük. szvsz simán fogják verni az Eagles-t is
  • MrSpock
    Sajnos a Steelers elbukta ameccset.
    patriotsot meglehet egyáltalán verni?
    Úgy szurkoltam,izgultam végig,mindig bíztam na majd most,na majd most,aztán nemlett most.Sima vereség.
    Pedig a végére egészen jól muzsikáltak,csak hát az első negyed,az betette a kaput,meg ugye a rutin.
    Bradyéknek csak nyugodtan kellett játszani,semmi kockáztatás.
    Kíváncsi lettem volna ha élesebb a meccs,tudnak e hibázni.
    A döntőben az Eagles..hááát..nemtom..nekem nemvoltak elég meggyőzők,hogy megtudják e várni ezt az atomcsapatot?
    Talán az esélytelenek nyugalmával,és 100%-os játékkal talán..
    Szurkolok nekik,mert ezt nemhiszem el,hogy nemlehet egyszerűen legyőzni a Patriotst!A legjobb támadócsapatot megették,a legjobb védekezőt meg megszórták.
    Go Eagles,2 hét és meglátjuk.
    Jól tippeltem 4-ig simán elétartott a meccs!
    aztán néztem egy kis teniszt,és elaludtam.
  • forestjr79
    persze, hajrá Steelers!
  • franco
    nah 1 megvolt...bírjátok még?
  • robotnyk
    én az első meccset megnézem, a másodikra meg beállítom a videót, elég lesz az SB-n éjszakázni :)
  • robotnyk
    minusz derékszög van :)
  • forestjr79
    Sziasztok! Látom ti is készültök a meccsekre! Kár, hogy nem a Steelers meccs van előbb, félek, hogy nem fogok tudni fennt maradni. Milyen döntőt szeretnétek? Nekem egy Steelers-Eagles döntő az álmom Pittsburgh győzelemmel.
  • franco
    én is rákészültem,megettem 3 tál bablevest uh tutira nem fogok tudni aludni....
  • Serpa
    te jóóó ég !
  • robotnyk
    alakul a pálya Philyben :D

• Ramore
    Én is rákészültem, de szinte semmit sem aludtam. :)
  • MrSpock
    Nemsokára kezdődik az első meccs,már rákészültem,aludtam délután,kb úgy 4-ig eltart biztosan a Steelers meccs.
  • Etelkozi Vata
    Azért a legnagyobb játékot idén McNabb nyújtotta, de már nem emlékszem melyik, egyébként sport1-es meccsen, amikor 14 másodpercig volt nála a labda, és végül futott az akcióból vagy 15 yardot (mert már jócskán hátraszorították), aztán meg adott egy akkora paszt lendületből, hogy még. A passzban nem vagyok 100 százalékig biztos, de mintha.
    A Steelers erőssége tényleg a védelme, de nem Rőtlis Berger ott a nyerőember, hanem Jerome Bettis.

Csak az érdekesség kedvéért:

2004 Team Rank
    ........Off....Rank...Def...Rank
    Pass...185.6....28...191.2....4
    Rush...154.0.....2....81.2....1
    Total..339.6....14...272.4....1

Remélem, megtartja a táblázat a formáját.

Szóval védekezés és futás. Rőtlinek itt nem jut sok szerep.
  • Etelkozi Vata
    Jogos a két pont, ezt a két atlantai csapatot mindíg összekeverem.

Amúgy a próféta szóljon belőled, és akkor a PATS megint döntős.
    Én már a következő 2 héfőre szabit vettem ki, hogy egyenes adásban nézhessem a meccseket, sajnálnám, ha nem tudnék nekik szurkolni.

És Falcons, igen!
    A Phillynek most már hagyományosan nem sikerülnek az NFC döntők, mért pont most?
  • MrSpock
    Szerintem igenis van esélye a steelersnek.Nemjátszottak jól a múltkor,de minden csapat egyszer rosszul játszik.
    Szarul ment nekik de így is továbbmentek(kellett hozzá mázli)
    De ha az igazi csúcsformájukat hozzák,símán nyernek!
    szerintem,meg a szakértők szerint a legjobb védelem az övék,és támadni is tudnak,Bennek jól kell dobnia,magabiztosnak kell lenni.
    Nagyon várom már mindkét meccset!!!
    Bespájzolok és szurkolok a Steelersnek,meg az Atlantának.
    Szerintem ez a sportok királya!
    Igazi kemény küzdelem,és nem alattomos,minden érthető,a bírók csalni nemtudnak stb..
    Vick-nek élmény nézni a játékát,ahogy tud cikázni,és ugye ez nagy fegyvertény,főleg ha az ellenfél nemszámít dobásra,és akkor meg..
    Nehezebb játszani mint a csak folyton dobó irányitók ellen.
  • Iori
    #161: FALCONS!

Sztem a Steelersnek nem lesz sok esélye a Patriots ellen vasárnap ,ha azt a gyenge teljesítményt nyujtják amit a Jets ellen nyujtottak. Big Ben nagyon gyenge volt, és nem hinném hogy megváltoztatná a világot,főleg a NE ellen nem. Ha Bruschi és társai megint ugy játszanak ahogy a Colts ellen akkor nem kérdés hogy ki fog tovább jutni. (sajna a NE megint nagy döntős lesz, pedig nem szeretem őket)

Másik ágon van a Falcons meg az Eagles. Nagy kérdés lesz hogy mennyit fog tudni futni az ATL, és a Phily kitudja e kapcsolni Vicket a játékból és passzra kényszeriteni (amit nem igazán szeret Mike). Mint minden Atlanta mecsen, az X-factor most is Vick, rajta mulik a Falcons sorsa, ha tud futni akkor továbbjut a Falcons ha meg nem akkor az Eagle mehet Jaxvillbe. Sajna ugy érzem hogy kedvenc csapatom a Falcons kifog esni, de remélem nem igy lesz. GO ATL!
  • Ramore
    Jó kis meccsek várnak ránk a hétvégén, annyi biztos!
  • MrSpock
    Igen nagyszerűen teljesített,de ugye a rájátszás hangulata az más.
  • robotnyk
    bizony okkal voltak elájulva tőle.
  • Etelkozi Vata
    Okkal voltak elájulva Manningtől, de a Patriotsal kétszer sem bírt.
    Sajnos, való igaz, az idei Steelers jobb, mint a PATS, de ellenük senki nem mehet biztosra.
    Ráadásul Brady ilyenkor már nem szokott hibázni.
  • MrSpock
    Én nem bánkódom,sőt a Aptriotsnak szurkoltam a meccsen,mert egész szezonban elvoltak ájulva Manningtől.
    Go Steelers!
    Hétvégén legyűrik az atomvédelmet!
  • Etelkozi Vata
    Én mondom, ne bánkodjatok a Colts kiesése miatt.
    A nagybetűs MECCS a Steelers-Patriots lesz. Már legalábbis az Amerikai főcsoportban. Hajrá PATS!

A másik ágon kíváncsi leszek a McNabb-Vick összecsapásra. A Vick az egy zseni.

Szerintem PATS-HAWKS döntő lesz!
  • MrSpock
    Eléggé tanácstalanok voltak,de ő sem tudta felrázni a csapatot,a végefelé már a fejét csóválta.Ez nem az ő napja volt,Foxboro nem lopja be magát a szívébe.
    Hétvégén bízom,hogy a Steelers megállítja a Patriotsot,durva lenne azért 4 éven belül 3 döntőt játszaniuk,meg persze nyerni.
    Itt mindenki egymásra van utalva,ha nem jó a tamádóegység,akkor ugye megfeszülhet az irányitó is,meg persze forditva,ha nemtudja odadobni ahova kellene.De azért egy Colts kaliberű csapattól ez nagyon kevés volt,mivel ugye a legnagyobb pontátlagot értek el a szezonban.Itt meg semmit,az egész csapat szétesett.
  • Ramore
    a társai sem voltak a csúcson, szinte semmit nem segítettek neki.
  • MrSpock
    Fúúú ez mekkora blama volt a Colts-nak 3 pontot tudtak csak csinálni.
    Jövőhéten 2 nagy meccs élőben!Go Steelers!Remélem sikerül kijátszaniuk ezt a védelmet!
    Peyton Manning nagyon harmat volt.Ilyen mikor csak 1 meccs számít,nemtudta hozni magát.
  • Bucser
    MEkkora elégtétel lenne számomra miután a Miami megverte őket (liga utolsóelőttiek vagy utolsók nem tudom),ha repülnénak a playoffbol...
  • MrSpock
    Milyen jól játszott a Falcons!
    Látta valaki?Vick nagyon ment,tetszett a futójátékok,gyorsak voltak.
    Van esélye a végső győzelemre is.
    Steelers meg megizzadt,hosszabbításban sikerült a továbbjutás.
    Ha ez volt a főpróba,akkor az előadás jobb lesz,és ynernek!
    Este Hajrá New England!Remélem megszorítják a Colts-ot.
  • MrSpock
    Sima zakó lett a vége!Favre eléggé letört volt a végén,de hát rajta is múlott,nem villogott.
    Hétvégén nagy meccsek lesznek!
  • MrSpock
    Jó a meccs,még minden lehet,bár a Packers eléggé bénázik!