13258
feenMUx.jpg
  • Kori
    Ahhoz hogy valakit Montana-hoz hasonlítsunk azért egypár szezont le kell nyomni kiemelkedő tljesítménnyel

tény nem volt rossz a csávó sajnálom én is
  • [Jakuza]
    Az a gaz, hogy az meg 4 napos hir tegnap mar mast mondtak, de remenykedem, hogy nem a legrosszabb tortenik meg, bar sohasem lesz valoszinuleg mozgekony ilyen serules utan.
  • Dougie
    Lehet, hogy a kovetkezo Montanatol, lettunk megfosztva.
    Naa, azért ne túlozzunk ennyire, Palmernek volt egy jó szezonja, aztán már itt tartunk hogy Montana...
    amúgy meg tuti hogy vissza fog jönni
  • robotnyk
    Although his patient suffered what he called “severe ligament damage,” Carson Palmer’s surgeon is optimistic that the Bengals quarterback can return in time for the start of the regular season.
  • Kori
    Patriots saját magának köszönheti a vereséget

ekkora alaphiba halmazt csinálni egy elődöntőben nem lehet
    a denver csak a Patriots hibáiból csinált pontot
  • [Jakuza]
    Egy valakit sajnalok, de nagyon.
    Az pedig Carlson Palmer.
    Allitolag 95% az eselye annak, hogy nem lephet tobbet jatekoskent a palyara.
    Ugy gondolom, hogy a Bengals lehetett volna a kovetkezo sikercsapat es Palmer volt olyan tehetseges mint a nagy iranyitok, akik mar beirtak magukat a NFL historiaskonyveibe. Szerintem Palmer olyan szintu jatekos volt, aki meg egy atlagos kepessegu csapattal is kepes lett volna Superbowlt nyerni.
    Lehet, hogy a kovetkezo Montanatol, lettunk megfosztva.
    Megegy rovas, amiert nem lesz sose a szivem csucske a Steelers.
    Persze nem szandekos volt a szabalytalansag a QB-vel, de rajuk jellemzo volt mindig is az alattomos jatek es ezert sose voltam oda ertuk.
    Az idenybeli tortenesek utan meg vegkep nem lesz. :P.
  • [Jakuza]
    De ez tortent. :P
    Ilyen erovel mondhatnank azt is, ha a birok konzekvensek, akkor a Polemalu nem is jatszhatott volna sportemberhez nem melto magatartas miatt, mert elobbi merkozesen kikellett volna allitani es akkor IT se lett volna. :P
    De ebbe ne menjunk bele.
    Visszaterve Edgere, nem tudom hogy mennyire fogja megerezni a hianyat a Colts, , de lehet elofordulhat, hogy egy gyengebb futo is eleg mert a csapatnak nem annyira a futojatek az erossege.
    Amugy lehet, hogy egy termetesebb, nagyobb erofuto kellene nekik.
    Aki a legvegen attudja gyomoszolni a zsugat a 1-2yardos helyzetekben is nehany emberrel a nyakaban.
  • robotnyk
    azért alapszakaszban nagyon jó volt ez az o-line, arra meg én sem számítottam hogy éppen Big Ben fogja fél óra alatt kivégezni a secondaryt (vagy inkább 2 drive alatt kis túlzással)

kísértetiesen hasonlított amúgy a meccs a Rams elleni MNFre, ott is leadtak egy félidőt, meg 30 pontot, de ezt egy olyan trágya D ellen, mint ami a St Louisnak van, meg lehetett csinálni.

Dungyt inkább a konzervatívitása hátráltatta megint, 3 yardról nem mentek neki 4dikre, így kidobtak egy kb 95 yardos támadást a kukába, ami bizony hiányzott a végén. persze ha, meg esetleg, de pl Polamalu INTet nagyon csúnyán benézte a bíró, az annyira egyértelmű volt, hogy szerintem a challenget is csak minden mindegy alapra dobták be. ha meg az nincs, akkor Manning talán pályára sem lép, de semmiképpen nem csinál TDt 4 passzból.
  • [Jakuza]
    Nem tudom, de elofordulhat.
    De a vedelmet mindenkeppen erositeni kell valami uton-modon, mert hiaba a zsenialitasa, ha csak az esetek 40%-ban tudjak megvedeni.
    Hiaba veszi eszre nagyon hamar, hogy az ellenfel mit akar csinalni es szervezi at a csapatot, az csak idoleges strategia lehet csak igy.
    De azt azert szerintem, ez az Indianapolis lenyegesen erosebb, mint az akkori Dolphins. Itt hamarabb lesz Manningnek gyuruje, mint ahogy Dannak a Miamiban lehetett volna.
    A merkozesen amugy Dungi bakik sorozatat kovette kulonben, ami egy play-off meccsen vegzetesnek szamit. (Ugytunik nagyon megviselhette a fia halala)
    Ugye az elso fieldgolnal hibazott egy oriasit es pont az a 4 pont hianyzott a vegen, a vegen meg nem szabadott volna hagynia Manninget 3szor shotgun formaciozni.
    Ilyen szinten ez nagy butasag.
  • robotnyk
    sztem Peytonnak bele kéne mennie a pay-cutba, hogy megtarthassák Edget, különben olyan lesz, mint Marino - egy zseni, gyűrű nélkül. Jakuza, mint gondolsz erről?
  • [Jakuza]
    Pont az volt gyenge a Coltsnal, ami miatt az elozo evekben nem nyerhetett SuperBowlt es vegre az idenyben jo volt, hogy nem tudtak rendesen vedeni Manninget.
    Erre pfff ujra elojon ez a betegseg az elso felidoben vegig.
    Aztan mar hiaba jatszottak le a palyarol a Steelerst tul sok elonyt adtak nekik.
    Ezekutan go-go-go Broncos.
  • Bucser
    de igen. Csak senki nem mert felállni előle hátha akkor történik valami fantasztikus.:) Kár hogy a Bears a végén kicsit leeresztett mikor a legjobban kellett volna hajrázniuk...
  • Dougie
    senki nem nézte a legtöbb pontot hozó meccset?
    nem volt rossz pedig
  • MrSpock
    Most ha a Carolina nyer akkor teljesen úgyalakul minden ahogy vártam.
    Egyébként elég jól felkészült a Steelers Manningból.Tudnak passz ellen is védekezni.
  • MrSpock
    Igen,talán így lett végülis igazságos,hisz Polamalu labdája után megvolt nagyon a sansz.Az volt a fordulópont,de amit ott megkaptak,és Bettis fumblejénél,de végül nemtudtam mitkezdeni vele.
    Már felkészültem a hosszabításra,erre Vanderjagt kihagyta.
    Manning lehet sosem nyer Sb-t?Bár még fiatal.
  • MrSpock
    Hogyrúgta így mellé?komolyan így lehet én is megrúnám!
    Hihetetlen,de ez van.Megkapták az esélyt 2-szer is,de kihagyták.
  • [Jakuza]
    Kihagyta. Rotfl

Ilyen makja nincs meg egy csapatnak.
  • robotnyk
    nincs OT!!!
    Vanderjagt kihagyta! kész vagyok teljesen
  • MrSpock
    Ilyen nincs fumble,még egy esély!Hihetetlen!
    Kinek lesz mákja?
  • [Jakuza]
    LOl 30 Yardnal mar a Colts.
  • robotnyk
    OT
  • MrSpock
    Iggggeeeeen!Óriási volt!
    Jön a Busz és vége!
  • [Jakuza]
    LoL es kimakolja a Steelers.
    Aztan meg fumble lol. Lerobbant a busz.
  • robotnyk
    ááááááá!!!!!!!! szívinfarktus
  • robotnyk
    MILYEN DEFENSE!!!!!!
  • [Jakuza]
    Sot a Steelersnek puntolni kellett.
    Mar csak fieldgolig kell eljutni, hogy hosszabitas legyen.
  • MrSpock
    Persze megcsinálták a TD-t és a 2 pontot is.21-18
    Izgalmas lesz a hajrá!
  • MrSpock
    Hmm.Mi volt ezen incomplete?
    Felakart állni akkor pördült ki.
    Most ezt elnézték a bírók,adtak mégegy esélyt a Coltsnak.
  • robotnyk
    Smells Like Bullshit!
  • MrSpock
    Kész!
    Manning Interception!
    Polamalu hogy elkapta!
    Mostmár elúszött a Colts álom!
    Nagyon leeresztettek a szezon végére,pont mikor a legjobban kellett volna.
  • MrSpock
    Nézem én is!Köszi a tippet!
    Go Steelers!Meglesz a meccs!Ha most jól támadnak eldől!
  • robotnyk
    21-10
    Dallas Clark

Indy D-n a sor.
  • quack
    röhej...sajnalom azert Manninget, szar lehet mindig igy kiszivni..
  • robotnyk
    megjött A Busz. 21-3
  • robotnyk
    a félidő végére Vanderjagt 20 y field gól. szép drive volt saját 2ről.
  • robotnyk
    nem hiszem el, hogy Manningnek ekkore playoff iszonya legyen. kb 10 passz, mind alibi, 2 complete. alapszakaszban fél kézzel bekötött szemmel jobban passzol. Steelers iszonyatos nagyot játszik egyenlőre!
  • robotnyk
    Ben Millernek, TD, 14-0
  • ozsi
    nfl
  • ozsi
    hajrá COLTS !!!
  • robotnyk
    igazából az interceptionben is volt egy kis mák, szóval ha ezt kihasználja a Steelers, izzadhat az Indy