13258
-
Dougie #953 Trent Green sérüléséről kinek mi a véleménye?
és a Ravens D-ről?
Packers 0-ról?
SB esélyesként emlegetett Panthersről?
stb. -
lord nihilus #952 ne legyen igazad...:DD
amugy sajnálatos volt h onnan volt egy igazolásunk, és a ginants ellen lábsérülést szenvedett :,( -
#951 Viszont igy lepeselonybe kerult egy csoport ellenfelevel szemben, hiszen a Buffalo vele egy csoportban van.
Sot jovoheten szinten egy csoportbelivel jatszik a Jets-el, bar szerintem ott kifog kapni.
-
lord nihilus #950 eredmények ha valaki nemtudná s,etleg... -
lord nihilus #949 A pats gyengén kezdett de remélem jobb lesz a folytatásba(safetyvel....lol) -
#948 Amugy jo nezni VU playeren a meccseket.
Kiteszi az ember a TV-re es alig lathato a kulonbseg a TV adasok kozott.
Raadasul tobb mecset lat az ember igy, mert itthon csak 1 merkozest kozvetitenek, igy pedig lattam 4-et.
Igaz az NYG merkozes vegere 5 utan mar igencsak almos voltam. :P
Viszont megerte.
Raadasul jovo heten mar olyan rangado lesz, mint pl Redkins vs Cowboys, igy nem marad le az ember egy csomo jo merkozesrol, mert az osszefoglalo nem nyujtja ugyanazt az elmenyt. -
#947 Koszonom Punker.
Most pedig visszaterve a tegnapi merkozesekre.
A Dallas erthetetlen szamomra, miert erolteti tovabbra is Bledsoe-t.
Tegnap siman nyerhettek volna, erre IT hegyeket dob Bledsoe megint.
Inkabb hoznanak valami fiatalt, sokkal jobban jarnanak. -
#946 Spam&Flém OFF! -
#945 " © Bucser
ma 13:21 | Privát | Galéria | Válasz | #686
Van egy kis problémám... Valaki rossz néven vette hogy felhívtam a figyelmét arra, hogy mekkora baromságot mondott és most spammel privátokkal.. mit lehet tenni ez ellen:)
Ja és kérném, hogy az Amerikai Foci topicból 941-től töröljetek.. de lehet korábbról is ahol flame volt. Köszönöm..."
Én legalább tettem valamit ellene... nem úgy mint te jancsika... -
#944 Off:
Te oreg, vegyel mar vissza es ne offold mar szet a topicot, kezd unalmas lenni, foleg miutan a masik fel abbahagyja, tovabbra is csak nyomod ide a hulyesegedet.
Na mindegy a moderator majd rendet tesz, hiszen irtam mar neki, hogy szetoffolod a topicot. -
#943 "akkor en is hagy dontsem mar el, hogy mi a velemenyem, hogy melyik mecs volt jobb szerintem." Lehet ám alapod miután csak az egyiket láttad
Én legalább nem akarok orákulum lenni, hogy melyik volt jobb:) ellenben te megmondod a tutit- hogy biztos a manning párbaj volt a jobb:D hát LOL. -
#942 Te Jakuza: Ne privizzél már... 0 vagy De az üzenetek hangvétele és tartalma alapján nem helytálló a 35-40 közötti életkor... Kb a 15 évesek viselkednek így mikor kiderül, hogy mekkora faszságot mondanak aztán megakarják védeni de az sem megy nekik. -
#941 Egyébként Bocsánat mindenkitől én voltam a hülye, hogy leálltam megit vitatkozni veled... Mert te csalhatatlan és tévedhetetlen vagy.
Ohh kérlek taníts hisz mindent tudsz
A beosztottjaid neked is nyalnak aztán ha kimentek köpnek egyet?? ilyen típusú főnök lehetsz... ha egyáltalán az vagy.. -
#940 Vagy aki csak makacs és kurvára nem tudja belátni, hogy nem igazán volt értelme a mondatnak amit írt.... Szerződéseket azért ne írjál, mert nem sok ember fogja aláírni ha ilyen hanyagul fogalmazol.
Ja meg azt írod no comment.. akkor minek Kommentálod? Vagy esetleg megint csak kifejezésekkel dobálozol? Gondolkodj kicsit mielőtt flamelsz -
#939 No comment.
Ugytunik, csak szamodra ertelmezhetetlen ugy latszik a mondat, ha veletlenul lemarad egy vesszo.
A vesszohiba ellenere is siman ralehet jonni egy csopp esszel, hogy mirol van szo, foleg miutan nincsen "jatekosai" utan pont es uj mondat.
Raadasul siman lathato, hogy "a Giants jatekosai szinte nem is voltak a kozeleben, egy-ket alkalommal eltekintve" mondatresz mire utal.
Legalabbis egy ovis szamara is vilagos lett volna, vagy olyanok szamara akik nem csak kotekedni akarnak egy vesszohiban.
Ja es ha te kikered magadnak,hogy mit nezzel (igaz senki sem mondta mit kell nezned), akkor en is hagy dontsem mar el, hogy mi a velemenyem, hogy melyik mecs volt jobb szerintem. -
#938 Neked meg érthetően írni....
Csak hogy lásd a különbséget
"Viszont ezzel szembem Peytont hihetetlenul jol vedtek a Giants jatekosai szinte nem is voltak a kozeleben, egy-ket alkalommal eltekintve" Ezt írtad
Ez lehet így olvasva és értelmezve:
Viszont ezzel szembem Peytont hihetetlenul jol vedtek, a Giants jatekosai szinte nem is voltak a kozeleben, egy-ket alkalommal eltekintve
És lehet így is
Viszont ezzel szembem Peytont hihetetlenul jol vedtek a Giants jatekosai, szinte nem is voltak a kozeleben, egy-ket alkalommal eltekintve
Remélem vágod, hogy ki értelmezett és ki nem figyelt mit írt.
Magyar óra vége. Offtopicot abba hagytam.
"A Manning sracok csataja amit latni kellett volna neked inkabb." Ezt meg hadd döntsem el én miután láttam a meccset. Mellesleg miután megnézted a Cardinals 49ers meccset nem hiszem hogy ezt mondod... -
#937 "a Giants jatekosai szinte nem is voltak a kozeleben"
Talan ertelmezni is kellene a mondatokat, nem csak kotekedni.
Ja es arrol, hogy ki okoskodik, mi a ****ert kotekedsz akkor, hogy hol es ki jatszik ?
Lehet leszakadni rolam. -
#936 Akkor máskor használj vessztő^^ Mert én így olvastam
"Viszont ezzel szembem Peytont hihetetlenul jol vedtek a Giants jatekosai"
Ja és aki mindig okoskodik általában te vagy... -
#935 Es szerinted en ezt nem tudom ? Szoval ne okoskodj mindig.....
Mondom, a Giants jatekosok nem jutottak Peyton, kozelebe ugy vedtek ot a zsebben.
Tehat ertelmezz:
Colts a futojatek ellen szarul jatszott, "ezzel szemben Peytont hihetetlenul jol vedtek, a Giants jatekosai szinte nem is voltak a kozeleben." -
#934 btw peyton van a coltsnál és Eli a Giantsnél... -
#933 Köszi hogyelmondtad.. valszeg letöltöttem volna és megnéztem volna felvételről. Gratulálok... Egyébként éppen eléggé izgalmas volt 49-ers Cardinals meccs:) Sok ponttal és szó szerint az utolsó másodpercig kétséges kimenetellel:) -
#932 A Manning sracok csataja amit latni kellett volna neked inkabb.
Nagyszeru es szoros mecs volt.
Amugy Colts nyert 26-21-re.
Tiki Barber megint nagyszeru formaban van. Kivancsi leszek bejut e a Giants a rajatszasba, mert sokat fejlodtek nagyon es hihetetlenbul jo most a futojatekuk.
Amugy ugy erzem a Colts vedelme eleg ingatag, nem nagyon tudtak megbirkozni a futojatekkal, egyszeruen nem talaltak meg az ellenszeret.
Viszont ezzel szembem Peytont hihetetlenul jol vedtek a Giants jatekosai szinte nem is voltak a kozeleben, egy-ket alkalommal eltekintve. -
#931 Azt hiszem a 49ers Cardinals meccset látni kell:) Nem akarok spoiler írni de rohadt jó meccs:) -
#930 Én arizona meccset nézek. Nem tudom a Sport2 mit ad mert nem jön be nálam:( -
#929 Ahhhhhhhhhhhh! A kibaszott Sport2 is bemondja az előző eredményket! Még szerencse, hogy a Giants meccs az utolsó ma és azt le tudom tölteni az eredmény megtudása nélkül. (nem fogok a topikba se jönni) -
#928 Egyetért -
#927 Szerintem mindenki nevében kérlek, hogy ez legyen az utolsó eredmény amit ide beírtál. Aki akarja megnézi az eredményeket, de pl én és még páran szeretnék a későbbiekben letölteni és megnézni az egyes meccseket.
Ha csak én gondolom így, akkor szóljatok. -
#926 10/9 18:00 Seattle at Detroit
9:6 -
#925 Én is arra gondoltam csak nem tudtam hogy kik mentek a Lionshoz.Akkor a Denver meccset nézem :) -
#924 broncos-rams, másik szerintem sima 'hawks győzelem -
#923 Hali!
Szerintetek melyik lesz izgalmasbb meccs a Denver-St. Louis vagy a Seattle-Detroit?
(Én az elsőre voksolok) -
lord nihilus #922 gondolom igen, mivel itthon min.15 és félért kapsz...(énis néztem pár helyen) -
#921 jaja......
eBayen találtam egy jó Bradys mezt ami ha minden jól alakul és más nem licitál akkor száll. költ. együtt 10638Ft...sztetek megéri?? -
lord nihilus #920 New england patriots-ra gondolt -
#919 Schedule for opening NFL weekend
NBC:
8/09 1:30 Uhr Miami at Pittsburgh
FOX:
10/9 18:00 Seattle at Detroit
10/9 21:15 San Francisco at Arizona .
CBS:
10/9 18:00 Broncos at Rams
NBC:
11/9 1:15 Indianapolis at N.Y. Giants
ESPN:
12/9 0:00 Minnesota at Washington
12/9 3:15 San Diego at Oakland -
#918 ha az Ohio State-Texas meccsre gondolsz akkor azt az ABC közvetíti ami fogható a TVU Playerrel. -
lord nihilus #917 holnap, 1-kor(ottani idő szerint), de hogy hol nemtom... -
#916 bocs de nekem kevés ez a "pats" mert fingom sincs az NFL-hez. sry. -
#915 banok, pats meccset lehet majd vhol nézni? meg mikor lesz :D -