13258
-
#833 agyrázkódás és szerintem nem tudni, hogy a mozgásközpont mennyire sérült lévén fekszik... -
#832 szeptember vége v. okt eleje -
#831 lásd Rooney (asszem így írják) csonttörés és már edz 1.5 hónap
jó a törés és baleset különbözik -
#830 ja csak kérdéses, hogy azért egy motorbaleset után milyen gyorsan térhet vissza egy élsportoló szintjére... -
#829 mikor lesz a szezonkezdés? -
#828 nagy dokik biztos dolgoznak rajta rendesen
-
#827 hát kíváncsi vagyok összevarrják e szezonnyitásra... -
#826 ja de legalább nincs maradandó sérülése, de így is mire rendbe jön több hónap jobb esetbe is... -
#825 THX -
#824 Annyiban stabil az állapota, hogy tud magáról nincs kómában és tudja mi történt vele és hogy miért került korházba:) -
#823 az van h Roethlisbergernek súlyos motorbalesete volt és komolyan megsérült de már stabil az állapota -
#822 kicsit magyarul is léci -
#821 basszameg.....
bocsánat csak nem találok szavakat... -
#820 Roethlisberger injured in accident
Monday, June 12, 2006
Quarterback Ben Roethlisberger was injured in a motorcycle accident late Monday morning at the intersection of Second Avenue and the 10th Street Bridge in Pittsburgh.
According to published reports, Roethlisberger was traveling on Second Avenue when a vehicle coming in the opposite direction turned left in front of him. Roethlisberger was unable to stop and hit the passenger side door of the vehicle.
Following the accident, Roethlisberger was transported to Mercy Hospital.
Dr. Larry Jones, Chief of Trauma at Mercy Hospital issued the following statement shortly before 2 p.m.:
"Mr. Roethlisberger is in serious but stable condition., He is right now in the operating room undergoing some surgery for injuries he received in this accident today. We want to leave it at that for right now. He is stable, and he was talking to me when he was leaving for the operating room. He is coherent, he's making sense, he knows what happened, he knows where he is. From that standpoint he is very stable."
Lt. Kevin Krauss of the Pittsburgh Police Department said police are investigating the accident and that he expected the department to issue a press release some time after 3 p.m. today.
"On behalf of everyone within the Steelers organization, I want to express my concern for Ben Roethlisberger," said Steelers president Art Rooney II. "I am sure Ben knows that we are praying for his complete recovery. So far, we have been encouraged by the early reports from the medical team at Mercy Hospital.
"Our public relations staff will pass along any additional updates as we receive them from the hospital."
-
#819 Ezt ugye most nem mondod komolyan ? :P
http://www.efaf.info/ az Europai szovetseg honlapja.
Sot van magyar bajnoksag is.
Lassuk a mai napi magyar SportTV-n milyen esemenyek voltak musoron.
11:45 Amerikaifutball (ism.)
Bp. Wolves-B. Bruins
22:30 Amerikaifutball
II. Hungarian Bowl
Szoval azert itt is van ilyen sport, persze mas szinvonalat kepvisel.
De itt ugyanugy szerepelnek a komolyabb europai gardakban USA-bol erkezo focistak.
Hogyan mukodik ideat ?
Ugyanazok a szabalyok itt is elhiheted.
-
#818 Tegnap NFL networkon volt egy europai meccs. Vicces, hogy egeszen tegnapig halvany lila fingom nem volt, hogy ezt a sportot europaban is jatszak. Ami sokkal meglepobb, hogy egy igen nagy stadion tele volt nezokkel, szoval gondolom van erdeklodes iranta. Ami viszont furcsa volt, hogy mindenki angolul beszelt, egeszen pontosan a megkerdezett jatekosok Amerikaiak voltak. Valaki elmondhatna, hogy hogyan mukodik ez a sport odaat europaban. :) -
#817 Elkezdődtek az igazoltatások május elsején. A Miami Dolphins úgy tűnik erősen módosítja támadósorát:) Kíváncsi vagyok idén bejutnak-e a playoffba:) folytatniuk kellene a szezon 2. felére jellemző szeriát:) -
lord nihilus #816 itt vannak szabályok is(#815) -
lord nihilus #815 2006.04.29-én elindul a magyar szezon -
#814 Hi all! Tudna vlki adni egy linket egy full szabalykönyvhöz? Lehetőleg magyarul?
Vagy ha neten nincs akkor hol lehet megvenni? -
#813 Hát ha a nagy öreg vállal is egy szezont vajon képes lesz e a Green Bay egy jó csapatot köré tenni? Mondjuk ha zseb jól is végezte a dolgát Favre egyszerűen Interceptiont dobott... vagy incomplete lett a passz. Ébn az alapján amit láttam a játékában nem voltam elragadtatva a teljesítményétől... ÉS ez nem csak az offensive wall hibája szerintem.. -
Dougie #812 Favre wants to play if Pack improves -
#811 bakker,nem olvastam vissza:)
-
#810 gatorade reklám :) -
#809 #801^^ -
#808 Ehhez mit szóltok?
Michael Vick
-
#807 nagyon sok helyen lehet venni,pl. bemész egy sportboltba
Pesten a bevásárlóközpontokban is lehet kapni
Ha nem pesti vagy és egyetlen egy sportboltban sem találsz,akkor innen rendelhetsz:
http://www.holdfenyteam.hu/nflkieg/
Van egy pár... -
ASPOD #806 hello!
Tudnátok abban segíteni, hogy honnan tudok beszerezni amerikai foci labdát?előre is köszi az infot! -
#805 asszem gatorade reklámba volt használták fel, persze fék -
lord nihilus #804 hát ja, a hátraeső csávón látszik h fék munkálkodás -
#803 ez ugyanaz a nemtommilyen reklám, mint amikor Ronaldinho 15ször felsőlécre rúgja a labdát, meg amikor a srác egész pályáról dobja a kosarakat, vagy 10et. fake :) -
lord nihilus #802 eszt nem hiszem el...aznem...dehát...hogyaza...mikó...??? -
#801 MIchael Vick-nek van egy keze:) -
#800 ollan volt mint egy barátságos meccs
időnként:)) -
lord nihilus #799 várj, én még csak most kezdem nézni :) -
#798 a vége felé az az ütközés nem semmi volt -
lord nihilus #797 mivel gálameccs nem is csoda -
#796 látszottm a ,eccsen hogy probowl tétnélküli -
#795 na mácsak félnap és jönnek az ászok -
lord nihilus #794 juj de jó :(
megint csak videóról látom majd