13258
-
#1033 Szoljon valaki, ha talal Colts-Jets torrentet. -
#1032 Jelenleg a San Francisco-Kansas City merkozes megy a FOX-n. (TVUPLAYER)
CBS valamiert szarakodik es nem jon be nalam. -
lord nihilus #1031 demonoid.com-on szoktak lenni -
#1030 youtube? -
#1029 öf.-t honnan tok downloadolni?
(nfl.comon kívűl) -
lord nihilus #1028 btw aki esetleg nemtudná, a sport tv szombat délelőtt 11.00-kor adja az előző forduló összefoglalóját! -
lord nihilus #1027 engem jobban izgat a bengals - patriots meccs :))
(ÉLŐ 22:15 Amerikaifutball. Cincinnati-New England, NFL, 4. játékhét (élő) ) -
#1026 Most vasarnap esi meccs (Bears vs. Seahawks) nagyon jonak igerkezik! -
#1025 Szerintem a tavalyi szezonhoz kepes James nem hianyzik, mert Manning mar tulsagosan is eroltette a passzjatekot, igy a futojatek nem igazan ervenyesult.
Tul atlathato lett. -
#1024 a Colts Jamesszel vesztette a legtöbbet. alig 80 yard run/meccs kevés lehet. -
#1023 Szerintem meg a Colts gyengebb lett.
Sokkal gyengebb a vedelme mint tavaly. Ugy mondom ezt, hogy Colts szurkolo vagyok.
A Seattle az erosebbnek tunik, raadasul jol is igazoltak.
Es ha a tenyeket nezzuk igy a mult tukreben, egyertelmuen neki kellett volna nyerni a tavalyi SB-t, ha a birok nem segittik a rossz iteleteikkel a Steelerst.
Meglatjuk mi lesz iden.
-
#1022 Alexander pár hetet kihagy, a lábában eltört egy csontja. -
lord nihilus #1021 szvsz a seattle és a colts jobbmint tavaly :| dúrván kenik a dolgot -
#1020 Hat ez nagyon gaz.
Vick es a dobostatisztikaja. LOL
Sosem fog megtanulni dobni, komoly eredmenyeket elerni akaro edzonek ilyen QB-t el kell felejtenie. -
#1019 jók :) -
lord nihilus #1018 mintha neked tettem volna be de nembaj -
#1017 Kivételesen egyetértek. -
#1016 Hat attol, hogy Patriots kepeket szursz be ide, attol meg nem fog megvaltozni a velemenyem. :P -
lord nihilus #1015
-
lord nihilus #1014 hát sokan másként vélekednek erről -
#1013 Mar leirtam ezzel kapcsolatban a velemenyem Bradyrol.
Jokor volt, jo helyen, egy jo csapatban. -
#1012 mellesleg a cards-rams mérkőzés egy tragikomédia volt, annak aki sírni/röhögni akar, az nézze meg. -
#1011 jó lenne tudni, Bradynek mikor volt utoljára 55 pass attemptje egy meccsen -
#1010 Az az eredmeny szuletett amit vartam, ugy a Pittsburgh, mint a New England merkozesen. -
#1009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát, akármennyire is nyelte be a blitzeket a Bengals, gyalázatos QB teljesítmény, és a lehető legrosszabb helyen és időben összehozott turnoverek miatt kikapott a Steelers :/ muffed punt, lost fumble saját térfélen, int endzoneban.. mindegy, hosszú még. -
#1008 miért eagles meccset kezdenek? egesz bears meccs alatt azt pofaztak h nyg - seattle meccs jön :\ -
#1007 Jelenleg a Chicago-Minnesota merkozes megy a FOX-n. (TVUPLAYER)
CBS-en Cincinnati-Pittsburg (TVUPLAYER)
-
#1006 Morten Andersen, 46, rejoins Falcons Click here to find out more!
NFL.com wire reports
FLOWERY BRANCH, Ga. (Sept. 19, 2006) -- Forty-six-year-old Morten Andersen is returning to the Atlanta Falcons after Michael Koenen flopped badly in his attempt to do all the kicking.
Andersen, the second-leading scorer in NFL history, returns to the league after last kicking with Minnesota in 2004. He will handle extra points and all field goal attempts -- except those well beyond 50 yards. -
lord nihilus #1005 köszke
számomra a hétvége meccse amúgy a denver new englandi szereplése, reménykedek h a tavalyi /ami idén volt :)/ playoff meccsért most visszavágnak Bradyék... -
#1004 Persze megint nem adja semmi.
Amugy szvsz a sajat vedelmet kellene inkabb helyre tennie.
Meg nem artana valami plusz taktikai formaciokat gyakorolni, mert tul egysiku a jatek, szinte mindig a shotgun formaciot es a passzokat erolteti es ennek megint nem lesz jo vege. -
#1003 11 inch
btw, a hétvége meccse:
Colts-Jax, remélem Manning helyreteszi a Jaguars secondaryt -
lord nihilus #1002 kicsit off a kérdés de milyen hosszú pontosan egy szabványos futball-labda? -
#1001 Vegig. -
lord nihilus #1000 Ben jáccott? -
#999 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tegnapi merkozesen Jax vedelme brillirozott.A Steelersen vegig latszott, hogy otletuk sincs, hogy mit kellene tenniuk ahhoz, hogy gyozhessenek. 2 Yardnal szinte tobbet nem tudtak elore haladni a futojatekban akcionkent. A passzjatekuk meg az elejen ugy-ahogy mukodott, de alig telt el nehany perc es a Jax vedelme egybol rajott mit lehet tenni ez ellen.Big Bent a merkozes vege fele pedig szinte mar-mar megalaztak, olyan nyomas volt rajta.Utoljara 25 eve nem kapott ki Steelers nullara. -
lord nihilus #998 vagy nem... -
#997 Mas csapat hamarabb rafog jonni a rajatszasban.
Patriots iden is bucsuzni fog mar a rajatszas kezdeti szakaszaban. -
lord nihilus #996 hát elég későn jöttek rá a dolgokra :P :D:D:D
hajrá patriots!! -
#995 jetset sajnáltam tegnap, egy ot-t megérdemeltek volna -
#994 De magukra talaltak azok is es rajottek, hogy nem Barbert kell aznap eroltetni.
Ilyen hullamvolgyek vannak.
Nezd meg a Jets merkozest.
Ha nem kisnyuszi modjara szalad ki a Jets, akkor siman behuzzak a merkozest.
Csak keso volt mig osszeszedtek magukat es amig megtalaltak a jatekmodot, amit jatszaniuk kellett.Ugyanez tortent a NYG-nel, csak hamarabb sikerult a godorbol kimaszni.