13258
feenMUx.jpg
  • robotnyk
    nem igazán számítottam arra, hogy Addai ilyen jó lesz.

viszont jobb receiverek kellenének? ugyanmár. vannak Clarknál jobb TEk. de olyan receiver sora egy csapatnak sincs, mint a Coltsnak. Wayne, Harrison, Clark... 12 fölötti átlag elkapásonként, 3 td.. ennél több Wayne és Harrison mellett nem kell.
    viszont ezzel a D-vel nehéz lesz gyűrűt nyerni, sajnos.
  • [Jakuza]
    Latod Robotnyk ewn mondtam, hogy annyira nem fog hianyozni James a Coltsbol.
    Az Addai fiu siman potolja.
    Rookie letere nagyon ugyes, azt hiszem siman meglesz neki is az 1000 Yard folotti mutato, ha le nem serul.
    Inkabb jobb elkapok kellenenek vagy TE-k, mert pl Clark nem az igazi.
    Nem azt mondom, hogy rossz jatekos, de a Tight End poszton sokkal jobb jatekosok vannak nala.
    Sokszor dadog a kezeben a labda es a blokkolo szerepkorben sem az igazi.
  • lord nihilus
    Meglatod Belichick bácsinak vannak még trükkjei a tarsolyban
  • [Jakuza]
    Legjobb ? :D
    Meglatod majd, hogy pottyan ki iden is.
  • roberto
    hát igen meglátszik hogy a new england a legjobb csapat az nfl-ben.TOM BRADY 4EVER!!
  • lord nihilus
    Tom Brady nagyot alakított lolz!!!
    alig várom h este lássam a meccset
  • Sitnyikk
    hali!
    Igen nagy meccs volt a Colts-Broncos meccs! :) Forza Colts!!!!! :D nos srácok, azért fordulok hozzátok, hogy szerintetek egy most épülő csapathoz szponzorokat honnan lehetne találni?
  • robotnyk
    a steelers innen nem jut playoffba. 2-5, sem a defense, sem az offense nem fog 9et zsinórban nyerni, mert innen az kéne "minimum" és a csoportot elnézve az is csak wild cardra lenne elég
  • lord nihilus
    nem tok mit hozzáfűzni, ráadásul a csoprtjukba is van két nehéz falat

a Denver-Indianapolis meccs viszont inkább olyan dolog ami miatt lehet örömmel beszélni, fantasztikus volt

[Vinatieri jöjjön vissza :D:D:D]
  • Bucser
    Steelers - Oakland meccs

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Roethlisberger rekordot döntött. 4 Interceptiont dobott ebből egyik egy 35 yard return TD a másik pedig egy 100 yardos int. ret TD lett. A Raiders támadósora nem erőltette túl magát futtatták az időt. Majd a végén Raiders védelme lemosta a Steelers támadófalát. Ha nem találnak ki valamit ez a csapat nem fog a playoff 2. fordulójánál messzebre jutni.. (ha egyáltalűán bejut a Playoffba)
  • Bucser
    Vááá erre vártam!!!
  • tonto787
    Sziasztok!
    Ha valaki szeretne amerikai focizni és szegedi vagy a környék beli akkor nézd meg az nfl.hu forumán a szegedi amcsi foci topicot és íratkozz fel...
    Ott értekezünk és probáljuk szervezni a csapatot!Jelentkezzetek és reméljük mihamarabb sikerül összehozni egy igazi amerikai foci csapatot amivel indulhatnánk magyarországon a különböző versenyeken.Ne szégyenkezz ha nem vagy a legnagyobb vagy még nem vagy "profi" mi sem vagyunk egyiksem ugy is megtalálja mindenki azt a poszt amit szeretne és amit tud játszani.Addig is játszunk egymás ellen amíg nem sikerül összehozni egy csapatot...
    Gyertek minél többen!!!
  • robotnyk
    akkor igen
  • Cike
    tudjátok én irtam multkor hogy a tampát mikor kőzvetitik és asszem nem is kell messzire menni mégis csak 1-szer csak de lesznek a tv-be az alapszakaszba nov 13 monday night tolnak ott ugye mindenképp lesznek nem mert hétfőn csak 1 meccs van???
  • lord nihilus
    NA EZT TESSÉK VÉGIGNÉZNI MIND AZ 5-öt!!!!!4444
  • lord nihilus
    ánnem kamu
  • lord nihilus
    tom de a coltsnak se lesz könnyű ott győznie, főleg ha majd esik a esső

ps: ne kötöszköggyé má plz :D:D:D
  • [Jakuza]
    A Denver nem a Colts mumusa, hanem a Patriotse. :P
  • lord nihilus
    Holnapi meccsek:
    Arizona at Green Bay 1:00 p.m.
    Atlanta at Cincinnati 1:00 p.m.
    Baltimore at New Orleans 1:00 p.m.
    Houston at Tennessee 1:00 p.m.
    Jacksonville at Philadelphia 1:00 p.m.
    Seattle at Kansas City 1:00 p.m.
    San Francisco at Chicago 1:00 p.m.
    Tampa Bay at N.Y. Giants 1:00 p.m.
    St. Louis at San Diego 4:05 p.m.
    Indianapolis at Denver 4:15 p.m. <<<<Sport 2(22.15)
    N.Y. Jets at Cleveland 4:15 p.m.
    Pittsburgh at Oakland 4:15 p.m.
    Dallas at Carolina 8:15 p.m.

Hétfői meccs:
    New England at Minnesota 8:30 p.m. <<<<Sport 2(kedd-20.30)
  • DanielT
    Most pedig irány a Blue Bowl döntő! :DD Minnyá kickoff!

Előre szólok, ha ott lesz az a pár nyomorult aki a Wolves védelem összes pályán történő megmozdulása során üvölti, hogy DÍFENSZGÓL DÍFENSZGÓL akár akkor is amikor a saját red zonejukon belül védekeznek mondjuk 1 yardra az end zone tól, akkor odamegyek és egy szabjával az egész családjukat a szemük láttára szabdalom fel. Különösen kegyetlen leszek azzal, aki a hajókürttel tü-tü-tü ütemeket dudálva szintén a dífenszgólt élteti.

Én szóltam.
  • lord nihilus
    remélem megverik a denvert má kezd az azom tele lenni az über-fantasztikus játékukkak :SSSS
  • [Jakuza]
    Viszont vegre a Colts a kepernyore kerul es nem is akarmilyen merkozesen.
    Nagy derbi lesz a Denver-Indianapolis merkozes.

Es termeszetesen elotte az Atlanta-Cincinnati vagy a Baltimore-New Orleans merkozes se lesz kutya a TVUplayeren. :P
  • [Jakuza]
    Ha eljut az SB-ig :P
    Amugy keves az esely ra.
  • Cike
    egy gyors kérdés a tampát mikor fogják már kőzvetiteni mert naon szeretném már látni őket?!
  • [Jakuza]
    En a www.bwin.com (Bet and win) oldalan szoktam fogadni.
  • robotnyk
    sportingbeten pl
  • roberto
    Hol lehet az NFL-ben lévő csapatokra fogadni?
  • lord nihilus
    lol! tiszta haszon, grat
  • [Jakuza]
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azert valamit megerezhettem a Giantsal kapcsolatban. :P
    Igy a fogadasom is megfialt 5100 lett a 2000Ft-bol.
  • lord nihilus
    hát azért nem vennék mérget semmire, a körbeverések azért rendesen vannak és lesznek is az biztos. Másokkal ellentétben én pl azt mondom a Saints csoprtja az egyik legdurvább csoport, a pats-nek pedig nincs könnyű sorsolása inkább hullámzó, hiszen a csoportja viszonylag könnyű de egyszerre kapják majd sorba a nehezeket(bears, colts, vikings stb.). Bízom a kedvenc csapatom jó szereplésében, és éppen azért szerettem meg ezt a sportot mert semmi sem biztos, minden kiélezett a papírforma is csak addig az amíg el nem kezdődik a playoff...:)
  • [Jakuza]
    Na azert vannak olyan csapatok ahol a papirforma ervenyesul.
    Lasd pl Colts.

A Steelers idei szereplese nem meglepo szamomra, mert a tamadojatek szinte csak Benbol es Wardbol all.
    Patriots a gyenge sorsolasnak koszonhetoen hozza a formajat, Cinci es a Denver is azt nyujtja ami elvarhato toluk.
    Baltimor, Minnesota szinten.
    Seattlenel erezheto volt a megtorpanas miutan kidolt a legjobbjuk, nem veletlenul tettem ellenuk a Rams merkozesen,ahol csak a szerencsejuknek koszonhetik, hogy gyoztek, de erre a hetre mar nem tartott ki a szerencse.

Ami meglepo a Saints szereplese, bar varni lehetett, hogy az uj stadion kicsit megnyomja oket, de azert ez meglepoen jol sikeredett.
    A rajatszasban azert erosebb csapatokkal is talalkozik majd, ahol lehet nem lesz eleg a rutin.
    Jets es NYG-tol tobbet vartam, tul hullamzo a teljesitmenyuk, pedig sokkal tobbre lennenek kepesek.
    Udito szinfolt a Bears tamadojateka, regen lattam oket ilyen jol tamadni, es ez nem ebben az evezredben volt. :P
    Viszont szvsz ez a rajatszasban szinten keves lesz.
    Van egy olyan sanda gyanum kulonben, hogy olyan csapatok fogjak jatszani a SB-t akire most nem is igazan gondolnank.
    Pl en a Coltsot, bar Colts szurkolo vagyok nem varom a nagydontobe, mert tul keves a futojatek es nem lehet arra epiteni, hogy majd a passzjatek mindig bejon, raadasul sokkal veszelyesebb is, marpedig a rajatszasban csak nuanszok fognak donteni.
  • lord nihilus
    hát lassan a "papírforma" kifejezés elveszíti értelmét :DD
  • Bucser
    hát szerintem ezen a hétvégén igencsak borultak a papírformák:)
  • [Jakuza]
    Hat a rendes jatekido vege egy igazi krimi volt.
    Nem lovom le a poent, mert aki nem latta annak meghagyom az eselyt az izgulasra.
    Bar ahogy nezem valaki mar lelotte a vegeredmenyre vonatkozo poent. :P
    Amugy Vik ennyit TD paszt meg egy merkozesen se adott a 6 eve alatt, ha jol emlexem a legtobbje eddig 2 volt.
    Nem veletlenul ir rola egy cikket Carucci.

"Michael Vick is a great running QB, but now Vic Carucci sees Vick as a passing QB. Vick's arm was the catalyst for Atlanta, as noted in Carucci's Week 7 snapshots. "

De a masik mecsen az a 62 Yardos FG nem akarmi volt.
    Azt tudni kell hogy az NFL rekord az 63 Yard.
    Tehat nem akarmi volt, foleg hogy a lesajnalt Buccaneers nem kis hostettet hajtott vegre.

A hetfo esti merkozesre Carucci Dallas gyozelmet var bar nekem valami azt sugja, hogy a Giants nyerni fog.
  • Bucser
    Miután nem voltam itthon így csak sport 2-höz volt szerencsém (minnesota vs Seattle)

Hát mit mondjak... igaz a mondás.. szegény embert még az ág is húzza.
  • LegoTGR
    Hát, én a Pittsburg győzelmének jobban örültem volna, de tényleg jó meccs volt.
  • [Jakuza]
    A phily mecset is erdemes megnezni.
    Na nem a szinvonal miatt, hanem a vege miatt. :P
  • [Jakuza]
    Mekkora mecs volt az Atlanta merkozes.
    Nagyszeru befejezessel.
    Big Ben pedig leserult 3an estek a nyakaba fekudt is a foldon tobb mint 5 percig.
  • LegoTGR
    Hát, 31:35, pedig vezetett is a pittsburg.
    remélem azért feljönnek.
  • [Jakuza]
    Fox: Carolina vs Cincinnati
    CBS: Pittsburgh vs Atlanta

19h-tol