13258
-
#1153 nem igazán számítottam arra, hogy Addai ilyen jó lesz.
viszont jobb receiverek kellenének? ugyanmár. vannak Clarknál jobb TEk. de olyan receiver sora egy csapatnak sincs, mint a Coltsnak. Wayne, Harrison, Clark... 12 fölötti átlag elkapásonként, 3 td.. ennél több Wayne és Harrison mellett nem kell.
viszont ezzel a D-vel nehéz lesz gyűrűt nyerni, sajnos. -
#1152 Latod Robotnyk ewn mondtam, hogy annyira nem fog hianyozni James a Coltsbol.
Az Addai fiu siman potolja.
Rookie letere nagyon ugyes, azt hiszem siman meglesz neki is az 1000 Yard folotti mutato, ha le nem serul.
Inkabb jobb elkapok kellenenek vagy TE-k, mert pl Clark nem az igazi.
Nem azt mondom, hogy rossz jatekos, de a Tight End poszton sokkal jobb jatekosok vannak nala.
Sokszor dadog a kezeben a labda es a blokkolo szerepkorben sem az igazi. -
lord nihilus #1151 Meglatod Belichick bácsinak vannak még trükkjei a tarsolyban -
#1150 Legjobb ? :D
Meglatod majd, hogy pottyan ki iden is. -
#1149 hát igen meglátszik hogy a new england a legjobb csapat az nfl-ben.TOM BRADY 4EVER!! -
lord nihilus #1148 Tom Brady nagyot alakított lolz!!!
alig várom h este lássam a meccset -
Sitnyikk #1147 hali!
Igen nagy meccs volt a Colts-Broncos meccs! :) Forza Colts!!!!! :D nos srácok, azért fordulok hozzátok, hogy szerintetek egy most épülő csapathoz szponzorokat honnan lehetne találni? -
#1146 a steelers innen nem jut playoffba. 2-5, sem a defense, sem az offense nem fog 9et zsinórban nyerni, mert innen az kéne "minimum" és a csoportot elnézve az is csak wild cardra lenne elég -
lord nihilus #1145 nem tok mit hozzáfűzni, ráadásul a csoprtjukba is van két nehéz falat
a Denver-Indianapolis meccs viszont inkább olyan dolog ami miatt lehet örömmel beszélni, fantasztikus volt
[Vinatieri jöjjön vissza :D:D:D] -
#1144 Steelers - Oakland meccs
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Roethlisberger rekordot döntött. 4 Interceptiont dobott ebből egyik egy 35 yard return TD a másik pedig egy 100 yardos int. ret TD lett. A Raiders támadósora nem erőltette túl magát futtatták az időt. Majd a végén Raiders védelme lemosta a Steelers támadófalát. Ha nem találnak ki valamit ez a csapat nem fog a playoff 2. fordulójánál messzebre jutni.. (ha egyáltalűán bejut a Playoffba) -
#1143 Vááá erre vártam!!! -
tonto787 #1142 Sziasztok!
Ha valaki szeretne amerikai focizni és szegedi vagy a környék beli akkor nézd meg az nfl.hu forumán a szegedi amcsi foci topicot és íratkozz fel...
Ott értekezünk és probáljuk szervezni a csapatot!Jelentkezzetek és reméljük mihamarabb sikerül összehozni egy igazi amerikai foci csapatot amivel indulhatnánk magyarországon a különböző versenyeken.Ne szégyenkezz ha nem vagy a legnagyobb vagy még nem vagy "profi" mi sem vagyunk egyiksem ugy is megtalálja mindenki azt a poszt amit szeretne és amit tud játszani.Addig is játszunk egymás ellen amíg nem sikerül összehozni egy csapatot...
Gyertek minél többen!!! -
#1141 akkor igen -
Cike #1140 tudjátok én irtam multkor hogy a tampát mikor kőzvetitik és asszem nem is kell messzire menni mégis csak 1-szer csak de lesznek a tv-be az alapszakaszba nov 13 monday night tolnak ott ugye mindenképp lesznek nem mert hétfőn csak 1 meccs van??? -
lord nihilus #1139 NA EZT TESSÉK VÉGIGNÉZNI MIND AZ 5-öt!!!!!4444 -
lord nihilus #1138 ánnem kamu -
lord nihilus #1137 tom de a coltsnak se lesz könnyű ott győznie, főleg ha majd esik a esső
ps: ne kötöszköggyé má plz :D:D:D -
#1136 A Denver nem a Colts mumusa, hanem a Patriotse. :P -
lord nihilus #1135 Holnapi meccsek:
Arizona at Green Bay 1:00 p.m.
Atlanta at Cincinnati 1:00 p.m.
Baltimore at New Orleans 1:00 p.m.
Houston at Tennessee 1:00 p.m.
Jacksonville at Philadelphia 1:00 p.m.
Seattle at Kansas City 1:00 p.m.
San Francisco at Chicago 1:00 p.m.
Tampa Bay at N.Y. Giants 1:00 p.m.
St. Louis at San Diego 4:05 p.m.
Indianapolis at Denver 4:15 p.m. <<<<Sport 2(22.15)
N.Y. Jets at Cleveland 4:15 p.m.
Pittsburgh at Oakland 4:15 p.m.
Dallas at Carolina 8:15 p.m.
Hétfői meccs:
New England at Minnesota 8:30 p.m. <<<<Sport 2(kedd-20.30)
-
#1134 Most pedig irány a Blue Bowl döntő! :DD Minnyá kickoff!
Előre szólok, ha ott lesz az a pár nyomorult aki a Wolves védelem összes pályán történő megmozdulása során üvölti, hogy DÍFENSZGÓL DÍFENSZGÓL akár akkor is amikor a saját red zonejukon belül védekeznek mondjuk 1 yardra az end zone tól, akkor odamegyek és egy szabjával az egész családjukat a szemük láttára szabdalom fel. Különösen kegyetlen leszek azzal, aki a hajókürttel tü-tü-tü ütemeket dudálva szintén a dífenszgólt élteti.
Én szóltam. -
lord nihilus #1133 remélem megverik a denvert má kezd az azom tele lenni az über-fantasztikus játékukkak :SSSS -
#1132 Viszont vegre a Colts a kepernyore kerul es nem is akarmilyen merkozesen.
Nagy derbi lesz a Denver-Indianapolis merkozes.
Es termeszetesen elotte az Atlanta-Cincinnati vagy a Baltimore-New Orleans merkozes se lesz kutya a TVUplayeren. :P -
#1131 Ha eljut az SB-ig :P
Amugy keves az esely ra. -
Cike #1130 egy gyors kérdés a tampát mikor fogják már kőzvetiteni mert naon szeretném már látni őket?! -
#1129 En a www.bwin.com (Bet and win) oldalan szoktam fogadni. -
#1128 sportingbeten pl -
#1127 Hol lehet az NFL-ben lévő csapatokra fogadni? -
lord nihilus #1126 lol! tiszta haszon, grat -
#1125 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azert valamit megerezhettem a Giantsal kapcsolatban. :P
Igy a fogadasom is megfialt 5100 lett a 2000Ft-bol. -
lord nihilus #1124 hát azért nem vennék mérget semmire, a körbeverések azért rendesen vannak és lesznek is az biztos. Másokkal ellentétben én pl azt mondom a Saints csoprtja az egyik legdurvább csoport, a pats-nek pedig nincs könnyű sorsolása inkább hullámzó, hiszen a csoportja viszonylag könnyű de egyszerre kapják majd sorba a nehezeket(bears, colts, vikings stb.). Bízom a kedvenc csapatom jó szereplésében, és éppen azért szerettem meg ezt a sportot mert semmi sem biztos, minden kiélezett a papírforma is csak addig az amíg el nem kezdődik a playoff...:) -
#1123 Na azert vannak olyan csapatok ahol a papirforma ervenyesul.
Lasd pl Colts.
A Steelers idei szereplese nem meglepo szamomra, mert a tamadojatek szinte csak Benbol es Wardbol all.
Patriots a gyenge sorsolasnak koszonhetoen hozza a formajat, Cinci es a Denver is azt nyujtja ami elvarhato toluk.
Baltimor, Minnesota szinten.
Seattlenel erezheto volt a megtorpanas miutan kidolt a legjobbjuk, nem veletlenul tettem ellenuk a Rams merkozesen,ahol csak a szerencsejuknek koszonhetik, hogy gyoztek, de erre a hetre mar nem tartott ki a szerencse.
Ami meglepo a Saints szereplese, bar varni lehetett, hogy az uj stadion kicsit megnyomja oket, de azert ez meglepoen jol sikeredett.
A rajatszasban azert erosebb csapatokkal is talalkozik majd, ahol lehet nem lesz eleg a rutin.
Jets es NYG-tol tobbet vartam, tul hullamzo a teljesitmenyuk, pedig sokkal tobbre lennenek kepesek.
Udito szinfolt a Bears tamadojateka, regen lattam oket ilyen jol tamadni, es ez nem ebben az evezredben volt. :P
Viszont szvsz ez a rajatszasban szinten keves lesz.
Van egy olyan sanda gyanum kulonben, hogy olyan csapatok fogjak jatszani a SB-t akire most nem is igazan gondolnank.
Pl en a Coltsot, bar Colts szurkolo vagyok nem varom a nagydontobe, mert tul keves a futojatek es nem lehet arra epiteni, hogy majd a passzjatek mindig bejon, raadasul sokkal veszelyesebb is, marpedig a rajatszasban csak nuanszok fognak donteni.
-
lord nihilus #1122 hát lassan a "papírforma" kifejezés elveszíti értelmét :DD -
#1121 hát szerintem ezen a hétvégén igencsak borultak a papírformák:) -
#1120 Hat a rendes jatekido vege egy igazi krimi volt.
Nem lovom le a poent, mert aki nem latta annak meghagyom az eselyt az izgulasra.
Bar ahogy nezem valaki mar lelotte a vegeredmenyre vonatkozo poent. :P
Amugy Vik ennyit TD paszt meg egy merkozesen se adott a 6 eve alatt, ha jol emlexem a legtobbje eddig 2 volt.
Nem veletlenul ir rola egy cikket Carucci.
"Michael Vick is a great running QB, but now Vic Carucci sees Vick as a passing QB. Vick's arm was the catalyst for Atlanta, as noted in Carucci's Week 7 snapshots. "
De a masik mecsen az a 62 Yardos FG nem akarmi volt.
Azt tudni kell hogy az NFL rekord az 63 Yard.
Tehat nem akarmi volt, foleg hogy a lesajnalt Buccaneers nem kis hostettet hajtott vegre.
A hetfo esti merkozesre Carucci Dallas gyozelmet var bar nekem valami azt sugja, hogy a Giants nyerni fog. -
#1119 Miután nem voltam itthon így csak sport 2-höz volt szerencsém (minnesota vs Seattle)
Hát mit mondjak... igaz a mondás.. szegény embert még az ág is húzza. -
LegoTGR #1118 Hát, én a Pittsburg győzelmének jobban örültem volna, de tényleg jó meccs volt. -
#1117 A phily mecset is erdemes megnezni.
Na nem a szinvonal miatt, hanem a vege miatt. :P -
#1116 Mekkora mecs volt az Atlanta merkozes.
Nagyszeru befejezessel.
Big Ben pedig leserult 3an estek a nyakaba fekudt is a foldon tobb mint 5 percig. -
LegoTGR #1115 Hát, 31:35, pedig vezetett is a pittsburg.
remélem azért feljönnek. -
#1114 Fox: Carolina vs Cincinnati
CBS: Pittsburgh vs Atlanta
19h-tol