13258
-
lord nihilus #1113 hát ez így nem látható, de így inkább:
-
lord nihilus #1112 A holnapi mérkőzések:
Carolina at Cincinnati 1:00 p.m.
Detroit at N.Y. Jets 1:00 p.m.
Green Bay at Miami 1:00 p.m.
Jacksonville at Houston 1:00 p.m.
New England at Buffalo 1:00 p.m.
Philadelphia at Tampa Bay 1:00 p.m.
Pittsburgh at Atlanta 1:00 p.m.
San Diego at Kansas City 1:00 p.m.
Denver at Cleveland 4:05 p.m.
Arizona at Oakland 4:15 p.m.
Minnesota at Seattle 4:15 p.m. <<<Sport 2 (22:15)
Washington at Indianapolis 4:15 p.m.
és természetesen a Monday Night game:
N.Y. Giants at Dallas 8:30 p.m. <<<Sport 2 (kedd 02:30 vagy 20:30)
Szabadnaposok: Baltimore, Chicago, New Orleans, San Francisco, St. Louis, Tennessee -
#1111 Ahogy nezem ez nem nagyon jott ossze. :P -
#1110 -
#1109 De lenyegeben ott dolt el a merkozes nem az utolso FG kiserletnel.
Akkor tul nagy maradt volna a kulonbseg es a Chichagoi jatekosok nem tudtak volna felszivni magukat.
De igazabol ilyen hibak mellett az Arizonanak minimum 28-0ra kellett volna vezetnie az utolso negyed elott. -
#1108 persze, de mind nem lenne fontos, ha a kicker berúgja az utolsó FG-t, amit ezen a szinten azért be kell. ráadásul nem is egy noname kicker. -
#1107 Csak es kizarolag sajat magukat okolhatjak.
30 Yardnal ketszer fumble es csak 3 pontot csinaltak belole.
Minimum a masikbol is kellett volna egy mezonygol es nyernek, ehelyett 2 false start es persze ,hogy 52 yardrol nem rugtak be.
Semmi mast nem kellett volna csinalniuk, mint szepen elore gyotorni egy ket yardot futassal, kozben szepen megy az ora majd berugni a mezonygolt.
Ehelyett csunyan elcsesztek.
Annyi eselye nem volt a Bearsnek, hogy semennyi, erre sajat magat megveri a Cardinals. -
#1106 sajnálom a Cardinalst. Leinart nagyon jó, ha következő drafton behúznak valakit az o-lineba, akkor már sokkal jobbak lehetnek csapat szinten is. -
#1105 Errol beszeltem, hiaba egy jo futo offensive fal nelkul semmit nem er, Lasd Edge eseteben.
Amugy az Arizona mecsre visszaterve, megkoszonheti a Bears ezt a merkozest a Cardinalsnak.
Ha nem ilyen butan jatszik az Arizona legalabbb 14 ponttal nyer.
Erre leadtak a merkozest. Es milyen szerencsem volt, a megerzeseim azt sugtak a merkozes elott, hogy az Arizonara kellene tennem egy 2000-est, ugy ereztem megverik a Bearst (11-szeres penz volt az odds), vegul az utoso pillanatban lebeszeltem magam. Meg szerencse, mert halalra idegelt volna ez a merkozes is mint a Seattle fele bukta. -
#1104 Sopcaston érdemes még próbálkozni... -
#1103 Tvu-t nemszidni.van rajta aljazeera:D. amúgy elég normálisan szokott menni,de most 7végén eléggé szakadotozott...főleg jackson 42y TD-nél:S -
#1102 van vmi más? -
#1101 hát a tvu idönként elég szar -
#1100 :C rem azért pár meccset majd sikerül megnéznem. -
#1099 Ne vegyél rá mérget... Mivel a TVU ingyenes rendszer és kb torrent elven működik (továbbstreamelés) ezért ha a fő broadcaster ledobja magát onnantól pápá adás. Hogyha kevés néző van akkor megint csak szar és lassú lesz az adás:(
Szóval nem fenékig tejfel de azért jobb mint a semmi. -
#1098 Hi!
Most jutott eszembe, hogy esetleg a neten is figyelemmel kísérhetem majd az NFL-t. :) Fucking UPC Directben pluszban kéne fizetni a Sport csatornákért.... :C np csak most tudatosult bennem. :C Visszaolvasgatva láttam hogy van egy TVU nevű cucc. Le is szedtem gyorsan, működik is. ^^
Léyneg a lényegben, mostmár kielégítést fog nyerni NFL iránti vágyam. :) -
lord nihilus #1097 jó metsek vótak tennap, csak így tovább a köv. héten is -
#1096 hát nem volt elég, olyan patriotsosan behúzta a meccset a seahawks -
#1095 2-15-STL 33 (1:54) (Shotgun) M.Bulger pass deep middle to T.Holt for 67 yards, TOUCHDOWN. -
#1094 úgy néz ki, Owens rinyája meghalgatást nyert, 3 tdnél tart -
#1093 seahawkst holmgren miatt nem szeretem, kár a ramszért...
saints-eagles meccs is alakul, 24-24 -
#1092 Itt meg 21-7 helyett modositottak az eredmenyt 21-14-re egy holt szar, meg a riporterek altal is vitatott itelettel.
Birom az ilyen birokat, nem latnak szabalytalansagot eloszor, aztan amint elfut a csapat edzoje mellett, aki beszol neki, hogy oreg nem latod, hogy fault volt ?
Erre meg bedobja.
Ugy vagnam ki az ilyen mukikat, hogy a labuk nem erne a foldet.
Arrol nem is beszelve, hogy igy elbukom a penzemet is egy ilyen majom miatt. :P -
#1091 nem publikus stream, fizetős
(perpill nem ajánlanám, 1 hónapja szar) -
#1090 hol nezed? -.-' -
#1089 Brees ellen fél perc malmozás után dobtak intentional groundingot...
szerk: következő playre dobott is egy intet. -
#1088 Na most fonom be a szemoldokom mindjart.
Itt latszik, hogy egy fos biroi itelet, hogyan tud befolyasolni egy merkozest.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyenkor tolnam le a lasztit a torkan a @#$#@$$^&^*#$#@ majomnak.
Mar 24-21-re a Seattle vezet ugy, hogy 3rd kiserlet 12nel 14 pontos Rams vezetesnel, lathattunk egy gyonyoru vedekezest a Rams reszerol, amire a gyoker biro "7" masodperccel kesobb bedobja a sarga zaszlot es itel egy pass interferencet.
-
#1087 lehet nekem is azt kéne...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A houston 2 indításból 2 interceptiont dobott -
#1086 én saints-eaglesszel vígasztalódom :) -
#1085 Ojbá tűnik kénytelen leszek a dallas - houston meccset nézni... -
#1084 előbb néztem egy fizetős streamen, az behalt, átváltottam tvu-ra, ez is behalt. -.- -
#1083 csak nekem tűnt el a TVU-ból a FOX? -
#1082 once in a lifetime :D -
#1081 Na ilyet is ritkan latni.
Kettös kapufa a fieldgolkiserletnel. :D -
#1080 Sot, akar lehetne tobb is a kulonbseg.
Meglatjuk kitart e a vegeig ez a +14 pontelony. -
#1079 eddig jól állsz, szépen blitzel a rams d, bulger meg egész jól dobál -
#1078 Hazai palyan meg veretlen a Rams es a Seahawks legjobb futoja kidolt, tehat szvsz van eselye a Ramsnak.
Amugy a FoX-n most kezdodott a Rams merkozes.
A CBS-n pedig a Houston-Dallas merkozes megy.
-
#1077 merész tét, de a próféta szóljon belőled :P -
#1076 Jo kis mecs lesz az a NYG vs Atlanta, remelem valamelyik adop kozvetitti.
Ha mar itt tartunk a Rams-ot megtettem a Seattle elleneben 1500Ft-al, kivancsi leszek mi sul ki, abbol a mecsbol is. -
lord nihilus #1075 van benne vmi, a patriots inkább a jó edzői stáb és a jó offensive line-nak köszönhetően volt/lesz :) sikeres, Brady-nek túlságosan is hullámzó a teljesítménye...
de inkább zárjuk le az elemzéseket és koncentráljunk a holnapi meccsekre:
Szabadnapos csapatok: Cleveland, Green Bay, Indianapolis, Jacksonville, Minnesota, New England
Buffalo at Detroit 1:00 p.m.
Carolina at Baltimore 1:00 p.m.
Cincinnati at Tampa Bay 1:00 p.m.
Houston at Dallas 1:00 p.m.
N.Y. Giants at Atlanta 1:00 p.m.
Philadelphia at New Orleans 1:00 p.m.
Seattle at St. Louis 1:00 p.m.
Tennessee at Washington 1:00 p.m.
Kansas City at Pittsburgh 4:15 p.m.
Miami at N.Y. Jets 4:15 p.m.
San Diego at San Francisco 4:15 p.m.
Oakland at Denver 8:15 p.m. -
#1074 Akkor sorold a neveket. :P
Mar csak azert mert en kb max "6-7 olyan futot tudok mondani, aki olyan vagy jobb mint Dillon" (persze ez teljesen szubjektiv velemeny)
Sot a maganvelemenyem szerint inkabb nyomott Dillon teljesitmenye a latban a New Englandnal, mint Brady-e :P
Tehat az en velemenyem szerint Dillon sokkal jobb jateos, mint Brady. (persze ezt ugy kell ertelmezni, hogy mas poszton jatszanak, ezert az osszehasonlitasi alap nem igazan megfelelo)