13258
-
Dougie #1073 nem akarok én senkit meggyőzni, tőlem mindenki azt hisz amit akar -
lord nihilus #1072 figyi engem meglehet győzni, de akkor kérlek neveket, statisztikákat stb., mert ez így csak üres hadoválás -
#1071 Mivel en nem vagyok az, sot kifejezetten nem szivlelem a New Englandot, elhiheted, hogy az en velemenyem szerint, jelenleg Dillonnal 10nel tobb jobb futo nincs a mezonyben. -
Dougie #1070 tényleg túlzás, mivel több mint 10 van, de inkább hagyjuk
úgyis mindenki elfogult... (főleg a Patriots-osok) -
#1069 Azert, ez a van Dilonnal 10 jobb futo a mezonyben kisse tulzas. :D -
#1068 Bázzz.... Daunte Cullpepper megint sérült a Dolphinsban tavaly megszerzik draftból ígérik, hogy ilyen jó, olyan jó erre 2.meccsen lesérül. Most 4-1-en áll a Dolphins és Culpepper megint sérült... a 2. évad, hogy az első számú irányító alig játszik...
Azért a jets igen nehéz időszakban van.. Van még valaki náluk aki nem sérült le??
NYJ QUESTIONABLE FB B.J. Askew (Foot)
CB David Barrett (Hip)
WR Laveranues Coles (Calf)
WR Tim Dwight (Thigh)
RB Cedric Houston (Knee)
G Pete Kendall (Thigh)
C Trey Teague (Ankle)
PROBABLE DE Dave Ball (Hand)
RB Kevan Barlow (Calf)
OLB Matt Chatham (Foot)
T Anthony Clement (Shin)
DE Bobby Hamilton (Knee)
FB James Hodgins (Knee)
T Adrian Jones (Thigh)
CB Justin Miller (Hip)
DT Rashad Moore (Personal)
QB Chad Pennington (Calf)
FS Kerry Rhodes (Thigh)
TE Sean Ryan (Chest)
WR Brad Smith (Thigh)
SS Eric Smith (Knee)
DT Kimo Von Oelhoffen (Knee)
RB Leon Washington (Hip) -
lord nihilus #1067 nem tökmind1, mindenki tudja mire kell gondolni...hányszor láttam már mondjuk Roethlisberger nevét több hibával :DDDD -
lord nihilus #1066 a sokkal azért túlzás, nála jobbak biztos voltak/vannak, de ő már beírta a nevét a történelembe...szvsz -
Dougie #1065 ki kérdőjelezte meg Dillon eredményeit és tudását?
csak vannak tőle sokkal jobbak, aki ezt nem látja be az a gáz... -
Dougie #1064 esetleg Maroney, nem?
Dillontól meg van legalább minimum 10 jobb futó, de mindegy -
#1063 maloney és jacobs valóban a jövő ígéretei, viszont Dillon eredményeinek és tudásának megkérdőjelezése enyhén szólva gáz, elfogultság nélkül is bárki elfogadná kedvenc csapatába -
Dougie #1062 dillon és jacobs mint legjobbak? no comment
galloway mint RB? no comment
Maloney? szintén no comment -
lord nihilus #1061 hát ő meg Maloney nagyon durva kettőst kezd alkotni...:D -
#1060 Es akkor meg ott van Tiki Barber, LaDainian Tomlinson. (Julius Jones szvsz gyengebb)
Ezek a jatekosok kimagaslanak a mezonybol, a tobbi leirt jatekossal egyutt.
Amugy, hogy ki a legjobb kozuluk, az szvsz eleg szubjektiv, meg a statjaik sem mervadoak, hiszen nagyon sokat szamit a csapat teljesitmenye mellettuk.
Egyedul egy RB halalra van itelve, ha nem megfelelo a tamogatasa.
A lenyeg, hogy egy igazan jo RB-nek egy idenyen belul tobb mint 1000 yardot meg kell tennie. -
#1059 Corey Dillon?Az jó mert pont a patriotsot szeretem -
Cike #1058 ja és ez a legjobb futo azért gallowayt is oda sorolnám már a tampa szimpátián kivül -
Cike #1057 nem tudjátok mikor fogják kőzvetiteni bárhol tampa meccset vmikor mert bár zom naon szarul kezdtek de én mégis nekik szurkolok? előre is kősz -
#1056 Julius Jones :) -
lord nihilus #1055 dillon, jacobs, alexander szerintem -
#1054 Szerintetek ki a legjobb futó az NFL-BEN?
(Tom Brady)4ever!! -
lord nihilus #1053 hát Plummerrel semmiképpen nem fognak még csak az afc döntőig se menni, a passzjátékuk gyengi sztem pedig van most egy új és kiváló wr-jük.
btw nekem egyre feltünőbb h az nfc most sokkal erősebbnek tűnik (nem enyhén) -
#1052 A Monday night football-rol a velemenyem:
Ket hihetetlenul massziv vedelmet lathattunk, amelyikkel mindegyik csapat tamadosora meg fog szenvedni ezekkel a vedelmekkel.
Egyet viszont nem ertek, ill sosem ertettem.
A Broncosnal miert eroltetik ennyire Plummert ?
Egy jobb iranyitoval akar egy SB-ra eselyes garda lenne. (persze igy is az, de kozel nem annyira) -
#1051 Egyre erdekesebb a Steelers vesszofutasa. -
#1050 FOX
N.Y Giants Washington
most -
#1049 Csak nekem szarakodik a TVU? -
lord nihilus #1048 Chicago - Buffalo mozst a sport2-n ha vki esetleg lemaradt volna, nézzétek :DDD -
#1047 CBS -
#1046 Hétvégén hol közvetítik a New England Dolphins meccset nem tudjátok? -
#1045 Lattam. :P Az elotte levo esemenyek sem akarmik voltak. Colts TD,majd egybol Jets kickreturn TD,utana megint Colts TD 50mp-vel a vege elott.
Az utolso futasnal a Jets mindent megprobalt, de a jatek kozben letelt az ido es kenytelenek voltak ezzel a megoldassal elni.
Majdnem ossze is jott, de nekik az idohiany volt a legnagyobb gond, hiszen ha tobb ido lett volna szamukra, akkor eleg lett volna fieldgol tavolsagig eljutni es akkor johetett volna az overtime.
Szoval egy orult rohanas volt az utolso 3 perc. -
Dougie #1044 pontosabban:
C.Pennington pass short middle to L.Washington to NYJ 40 for 8 yards. Lateral to B.Smith to NYJ 37 for -3 yards. Lateral to L.Coles to IND 44 for 19 yards. Lateral to C.Pennington to IND 37 for 7 yards. Lateral to J.McCareins to IND 35 for 2 yards. FUMBLES, recovered by NYJ-B.Smith at IND 33. B.Smith to IND 37 for -4 yards. FUMBLES, recovered by NYJ-L.Coles at IND 40. L.Coles to IND 27 for 13 yards. Lateral to N.Mangold to IND 27 for no gain. FUMBLES... -
Dougie #1043 a Colts-Jets meccs vége nem volt egyszerű, érdemes megnézni... kb volt vagy 10 hátrapassz -
Dougie #1042 angol tudás hiányában hogy követed a friss nfl híreket? na mindegy
egyébként ágyéksérülése volt, de a következő meccsen valószínűleg játszik - feltéve, ha nem ázik be a Dome, mert akkor csúszós lesz a fű, ami rá nézve veszélyes lehet :DDD -
lord nihilus #1041 sejthető volt h sérülés miatt nem játszott...remélem rendbejön fullosan arra az 5.hétre -
#1040 magyarul????????????????????????? -
Dougie #1039 Oct 1 - Vinatieri will miss his second consecutive game Sunday with a groin injury. The Colts' kicker missed last week's game with the injury, but returned to practice Friday. According to ESPN, coach Tony Dungy was reportedly hesitant to put the kicker back in the lineup because of wet conditions.
Oct 2 - Indianapolis Colts PK Adam Vinatieri (groin) was held out as a precaution during the team's Week 4 game because it rained during the morning and head coach Tony Dungy was fearful the conditions could be dangerous for him kicking. With the team's Week 5 game indoors, Vinatieri is likely to return to action. -
#1038 Azert azt ne feledd el, hogy a legjobb tamadojat elvesztette a Seahawks.
A Colts mecsre pedig kiterve.
Teljesen meglepett a mostani jatek.Ha igy jatszananak egy kicsit jobb vedelemmel, akkor megnyerhetnek siman az idei SB-t.
Es hogy miert mondom mindenzt ?
Nos azert mert a meglepo az vot a jatekukban a Jets ellen hogy vegre Manning elkezdte futtatni Rhodest es Addait.
Tobbet futottak mint shotgunozott, raadasul jol is kevertek a passzjatekot a futasokkal.Pont ezt hianyoltam mar sokszor a Colts jatekabol.
Egy nagyon eros csapatot gyoztek le.
Valahol sajnalom is a Jetset, mert ugy allnak 1-3as mutatoval, hogy pl a Colt es a patriots ellen ugy vesztettek, hogy nem erdemeltek vereseget.
Mas. Valaki tudja mi van Adam Vinatieri-vel ? Mar 3. merkozesen nem o a rugo es semmi hirt nem talaltam arrol, hogy serult lenne, -
#1037 De az Sport2, és azom nincs. -
#1036 Hat lehet erdemesebb lett volna azt neznem. A Seahawks nem volt ellenfel a Bears betonkemeny vedelmenek, igy vegig eleg egyoldalu volt a jatek. Nem lennek meglepve, ha a Bearst viszontlatnam az idei SuperBowlban. -
#1035 Kedd 20:30 -
#1034 Szerdán Sport1-en 14:45kor lesz egy meccs, Philadelphia-Green Bay.