13258
feenMUx.jpg
  • Kori
    ez nem magyar foci hogy a bírót kell szidni

hidd el kellő alapossággal ítélkeztek!!!!!!!!!!!!
  • lord nihilus
    ÉJJEN A STEELERS!!!Grat nekik, megérdemelték
    végre vidijóról végignéztem
    Brady után már Roethlisberger is az egyik kedvencem. Igazán kár, hogy európában nem övez ekkora feszültség, felhajtás, öröm egy meccset...még a BL döntő fociban, nem kergeti ennyire az "őrületbe" az embereket pedig a multkori se volt semmi
  • AnuluWork #751
    Tény, hogy a Seattle 7-3-ig annyi büntit szedett össze a döntőben (+ egy törölt TD), mint az alapszakasz alatt összesen. Biztos bennük a hiba, nem a béna biráskodáson. Talán elfelejtettek focizni?

Ezen a majmon múlott:
  • Kori
    ilyen világeseményen a bírók biztos hogy csak a 100%-ot ítélik meg
    felesleges szidni őket ha történt hiba azt akkor úgyis megírják
  • AnuluWork #749
    Ezt nem én állítottam, hanem alattam vki. Mindegy. Tény, hogy ez kb. olyan eset volt mint az általam említett szögletes lökdösődés. Van aki bejújja, van aki nem. De látható volt, hogy nem ezen múlott. Ha viszont ennyire következetesek a sporik, akkor Roethlisberger TDjénél kb. azt szerettem volna látni, amit egy célfotnál atlétikában: a kikockázást vonalakkal. Nos - bár ez Amerikában az év sporteseménye -, a média aktív jelenléte, a százezer kamera ellenére sem történt meg. Ha a bírók következetesek, és tényleg a szabályokban előírt 100% biztonsággal megadható TDket könyvelik el, ezt nem adják meg. Ezzel a két döntéssel - meg a sok kis szabálytalanság beintése miattival amiket tényleg csak akkor vettek észre ha a Seattlenél volt a labda - tulajdonképpen a meccs főszereplőivé váltak akaratuk ellenére. Kár érte! :(
  • Dougie
    a másik fórumba írták: The coin tosser (TB) should have been the MVP
    nagy szöveg :)

amúgy van olyan, hogy nem az a csapat nyer amelyik jobb volt, most is nagyjából ez volt...
    a Steelersnek 3 jó play-e volt, ami elég is volt a Vince Lombardi Trófeához, van ilyen...
  • Bucser
    A kigyúrt fukszos ürge tudtommal a magyar ligában bíró. Spiller engem mióta nézem közvetítéseket azóta zavar (eléggé műlelkendezés szagú néha). De ez van ezt kell szeretni.. akinek van CBS-e vagy FOX sportsa majd nézi azt:D
  • Bucser
    A videóbírók nem csak a kereskedelmi adón mutatott képet látják, hanem a zártláncú kamerarendszert is.. Nem hinném, hogy a videóbíró tévedett... Az meg hogy a Seattle futói nem ilyen kiélezett helyzetben az endzone-ban lökdösődni kezdenek felugrás előtt... Most mit mondjak.. mit vártak?? A bírók majd egy superbowlon mindent hagyni fognak???

NEm értem a sopánkodókat. Jó meccs volt főleg a 3. negyed. A seattle elbukta a meccset és mindig vannak olyanok akik egy egy ítélet miatt azt hiszik, hogy más lett volna az eredmény... Azért nézzük meg, hogy a Pittsburg az utolsó 10 percben mikor nála volt a labda már szinte csak futatta az időt. ha a Seattle-nek egyel több TD-je van szerintetek nem csinál a Steelers másikat a végére??? De mint tudjuk a sportban és a világban nincs olyan hogy mi lett volna ha. Hasselback sokkal jobban játszott mint Roethlissberger de Hasselback a legrosszabkor adta el a labdát... Ez van. Better luck next time. Ha ilyen marad a Seattle akkor ki fog még jutni SB-re...
  • Kori
    hát a közvetítés igen gázos volt az biztos de a tavalyinál sokkal jobb volt ha emlékesztek rá.

Az hogy a bírók hogyan itélkeztek hagyjuk meg nekik, ők már elég régóta űzik ezt a sportot mi csak most kezdtük
  • robotnyk
    negatívumként megemlíteném a gyalázatos himnuszt, és Mick Jagger gyalázatosan nevetséges félidei riszálását, valamint a sport1es közvetítésben a tökéletesen outsider Spiller bohóckodását, és a kigyúrt-fukszos ürge "szakértését"
  • AnuluWork #743
    Semleges nézőként - egyik csapatot sem igazán szeretem - sajnos a bírók nagyban hozzátettek a meccshez. De negatív értelemben. A Seattlenek meg nem adott TD volt az első. Ez szerintem kb. olyan, mint fociban a szögletnél befújt tizenegyes rángatás miatt. 10 esetből 10x be lehetne fújni, és ugyanígy mégsem ...

Egy idő után viszont kicsit zavart - és ez a végére meg is erősödött MINDEN esetnél -, hogy ha a Seahawks pont közelbe ért, már röpült is a sárga zászló. Ennyire azért nem gázos a Seattle támadósora ... Mindegy. Nem adták meg. Ezért vették a sportfogadások is biztos esélyesre a Pittsburghöt. Ahogy elnézem így utólag, tényleg biztos pénz volt ...

Roethlisberger vitatott TD-je szintén érdekes eset. Tény, hogy Roethlisberger keményen kinézett a partvonal felé a vitatott eset után, vagyis ő sem nagyon hitte, hogy ezt megadják. TV-n felém az jött át, hogy nem került a képzeletbeli vonalra a labda a levegőben, akármit is ábrándoztak a stúdióban lévők. Mondjuk szintén az jött le, hogy egy kivétellel mindegyik Steelers drukker volt. ("Faragun" is az jött le, hogy éppen a gatyájába élvez egyes Steelers pontok után.) Ha az első Seattle TD-t nem adták meg egy hülyeség miatt, ezt sem kellett volna, hisz nem volt konkrétan kivehető. De erről szerintem még lehet majd olvasni a napokban a lapkban ... :)

Mindkét csapat szarul játszott, de a Seattle - a Steelers gyönyörű TD-je ellenére - egy árnyalattal jobban (az eladott labdák ellenére). Viszont tény, hogy ez pontra megy, amiből a Pittsburhnek több volt.

Ez van. Videóbíráskodás ide, videóbíráskodás oda, lenne mit fejleszteni ebben a műfajban is.
  • Kori
    és most 7 hónap vegetáció:(((((
  • Kori
    de Steelers megérdemelten nyert
  • Kori
    hatalmas küzdelmes meccs volt

az erő dominált szerintem
    egyik csapat sem hozta az előzetes formáját szvsz
  • robotnyk
    szép volt, izgalmas volt. úgy lett meg a Steelersnek, hogy Ben, Polamalu is gyenge volt, de a csapat kisegítette őket. a Seahawks nem tudta azt a pluszt hozzátenni, ami az SBhez kell, hiába voltak jó teljesítmények, amikor nem engedhették volna meg, akkor volt sack, akkor volt büntetés, akkor volt INT.

Bettis.. mit lehet mondani, remélem mihamarabb láthatjuk valahol, mint RB coach mondjuk.
  • MrSpock
    Meglett végül!Gratula,kiszurkoltam az idényt,és végig bíztam!
    Go Steelers!
  • Bucser
    Egyébként meg Congrats a Steelersnek és remélem jövőre a Dolphins hasonlót mutat
  • Bucser
    Tudjuk elcsalták a bírók a meccset... csak kicsit összekevered a magyar NB 1-el...

Eléggé "biased" vagy. Vagy inkább csak "sore loser".
  • MrSpock
    Ezt is a bíró fújta be?
    Nagyszerű játék volt!
  • 9csöves9

mit tudnak még kitalálni?:D
  • [Jakuza]
    Tudjuk neked mindegy, ha elcsaljak a birok a merkozest.
    Szerintem, meg nem igy kell megnyernie egy csapatnak egy merkozest.
  • Gabe18
    Lehülyéztem VOLNA...pontosabban.
  • Gabe18
    Hát ha 3x is ezt a "közel vagyunk majd Bettis benyomja" játékot játszották volna,egyből lehülyéztem az egész Steelers edzői stábot...
  • Bucser
    Inkább nézd a meccset ne itt flamelj már:P:D
  • [Jakuza]
    NA ez mar azert kicsit kemeny. :P
    Mit nezett a biro ?
  • [Jakuza]
    Lol.Hogy visszatette a a labdat fel meterrel a biro, hogy ne legyen meg a Seattle-nek a firts down.
  • Gabe18
    Bár én nem nagyon értek hozzá,de a Pittsburgh teljessen beragadt a rajtnál.
  • Bucser
    éljenek a következtetéseid...
  • 5w0rdf15h
    Hát faszom ezt befújni :S
  • [Jakuza]
    Jol van a birok megnyerik a Pittsburghnek a meccset.
  • gabber_saviola
    nah azért remélem nem fújják el ennyire a meccset
  • asfa
    :DDDDDDDDDDDd
  • BADE
    majdnem kiesett a műfogsora:)
  • asfa
    azlál
  • BADE
    nagyon gáz a himnuszt éneklő manusz
  • Ramore
    Go Steelers Go
  • Bucser
    HAzaértem és látni fogom
  • quack
    en is nekik szurkolok, seattle túl jó oket nem csipazom :D
  • szando
    go steelers! :)
    nem lesz olyan sima azért szeintem... :)
  • asfa
    Steelers