13258
feenMUx.jpg
  • Bucser
    @[Jakuza] Azért a magyarázatodat még mindig várom, hogy miben hazudtam én? Vagy egy bocsánatkérést a minősíthetetlen hangnem miatt amit nem hinném, hogy megérdemeltem.
  • [Jakuza]
    A Probowl amit a Sport1 vasarnap 23.45-tol kozvetit.
  • GregSB
    Mikor lesz a Sport1 en a következő olyan meccs, amit érdemes nézni?
  • Bucser
    Akkor emeld ki ezt is:

Nothing says that with better officiating, Seattle would have won.
  • [Jakuza]
    En ugyan nem mondtam, hogy bunda. Viszont a biroi segedlettel nyert a Steelers.
    Ha ez nem igy volt ird ide.
    Vitathatatlanul es tisztan nyertek.
    Ugye te se gondolod, hogy ez volt a valos helyzet >?
    Vagy valoban helyesek voltak az iteletei a biroknak, mint ahogy itt Bucser allitja ?
    Ugyan kerem.
  • Bucser
    "hogy itt sem mondasz igazat. "

Hol nem mondtam még igazat???? Te nem szoktál tévedni??
    Mond már meg nekem.. Mi a bajod??? ennyire frusztrál hogy kiesett a colts vagy mi van?? Vagy ez neked már személyes vendetta??? MIvel bántottalak meg ember???

Az egy dolog hogy különbözika véleményünk de komolyan nem értelek.. kicsit mintha elgurultak volna gyógyszereid... Asszem nem sértegettelek de te folyamatosan azt teszed...
  • [Jakuza]
    Es ez egy szimpla kis cikk volt van durvabb is.
    SuperBowl XL and referees 2006 NFL

Referees stole this game from the Seahawks. I feel that the refs stole a great game from us, the fans of the other 30 teams. Nothing says that with better officiating, Seattle would have won. Nothing says that if Seattle goes up 17-14 after the phantom holding call on Sean Locklear, Big Ben can't march the Steelers down the field to win the game in the final minutes
  • robotnyk
    senki sem mondta, hogy te találtad ki, csak a paranoiád megint büntet. csak te vagy az aki rögtön csalást meg bundázást kiállt, na nem mintha nagyon meglepő lenne, hiszen máshol is ezt csinálod, ahogy megint te vagy az igazság egyetlen hiteles őrzője is.

/ignore
  • [Jakuza]
    Menj mar te mit neztel mar megint ? Mindenki latta csak te nem ? Ez kb olyan mint 4. quarterben a 9 perces Steelers labdabirtoklas. Persze egy szo sem igaz belole.De tudod mit lefogom digitalizalni a videot es bevagom ide hagy egjel azon is, hogy itt sem mondasz igazat.
    Vegulis en talaltam ki ezeket a dolgokat biztos, ahogy Robotnyk allitja.

De nezzunk csak utana, pl mit mondott John Madden.

http://www.buffalonews.com/editorial/20060206/1028854.asp

The first touchdown was one of several questionable calls that went against Seattle. Things went so badly that even the normally cautious Michaels and Madden were noting how many tough calls were going against them.

When a holding call negated a Seattle reception to the Steelers' 1-yard line that could have led to a fourth-quarter go-ahead touchdown, Madden said: "I didn't see holding. There may have been holding. It wasn't in that picture."

When Seattle quarterback Matt Hasselbeck was penalized for hitting below the waist when he tackled the player who intercepted his pass, Madden said: "The officials thought they saw something they didn't see.[Hasselbeck] was making a good play and got penalized for it."

In the first half, Madden said of an offensive interference call on Seattle receiver Darrell Jackson that negated a touchdown: "When you think about push-offs, that's not the type you think about really." But, he added, it was done right in front of the official.

Two members of ABC's halftime team, Steve Young and Michael Irvin, were much more opinionated. Both said it was a bad call.

• Drape
    Ahogy olvasgatom a topicot, csak ennyi jutott eszembe:
    Ez egy igazi "magyar vita", Európában az amerikai fociról. Javarészt Neked köszönhetően.

Nem gond, én is ilyen voltam mint Te, de kinőttem!
  • robotnyk
    Jakuzának az fáj hogy a Colts nem játszhatott sbt, elsősorban azért nem mert két negyed alatt eldöntötte a meccset a Steelers, és még a lejtős rca dome, és egy 1 a 100ból Bettis fumble sem volt elég, hogy megverjék a lesajnált 6th seedet
  • Bucser
    "Arrol a sajat 30as yardnal joval hatrebb visszahelyezett labdarol mar nem is beszelek a 3th attempnel. (Tudta mindenki, hogy sajat 30nal nem lesz 4. kiserlet incheknel"

Az hogy a játékos letette a labdát ahol látni szerette volna és a bíró meg máshova tette????? Ne viccelj már!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MÁsrészt meg nem értelek... Ki vagy te hogy hobbymeccsnézés után te megítéld olyan emberek munkáját akik már több mint tíz éve ezt csinálják???? Ott nem egy bíró van meg 2 partjelző hanem 7 a pályán és külön videóbíró!!!
  • Bucser
    A wr előbb taszit egyet a cornerbacken de mindegy. A probléma az hogy nem tudod elfogadni, hogy nyert a Steelers és elég bicskanyitogató stílusban provokálsz. Azt kijelenteni pedig, hogy a bírók elcsalták a meccset a Steelersnek az egész amcsi foci közösségben meghökkentő kijelentés szerintem. Az arroganciábból meg vegyél már vissza. Attól, hogy erőszakos vagy még nem lesznek mi lett volna ha meccsek és egy vesztese és egy nyertese van a SuperBowlnak...

Én kezdem unni...
  • DEXTER92
    Voltak a sulinkba tesi órán olyan hapik, akik Magyarországon amerikai sportokat játszanak, és edzést is tartanak. Csak baseballoztunk.. sajnos amerikai focira csak 16 év felett, és 80 (!!!!) kiló felett lehet járni.. :((( 57-58 körül vagyok... :)
  • [Jakuza]
    Remelem az elso TD-t (amit nem adtak meg a Seahawksnak) is visszanezted sokszor, hogy ki szabalytalankodott eloszor.
    Az sem volt ugye egyertelmu ?
    Szerintem siman eleg egyszer megnezni es lathato, hogy a vedo megfogja a WR karjat. Vegulis igy lett 3-7, 10-0 helyett.
  • robotnyk
    Favre sansztalan, hogy egyátalán játszon még egy szezont szvsz
  • koRps
    Nem feltétlenül a jobb csapat nyert ez oké (ilyen a sport)

de ne kezdjünk már el bírói csalásról beszélni mert, ez nem így mükxik
    Mo-n szokás: ha nem a kis kedvenced nyer akkor ott biztos elcsaltak valamit
    kurva szar hozzáállás
    sztem:
    pitts megérdemelte az idényvégi teljesítménye alapján, big ben bennvolt, hogy mért? mert a bíró így ítélte meg a videozás alapján, ja és dougie igazat szólt, mikor azt mondta hogy egy döntés megváltoztatásához egyértelmű bizonyíték kell
    és az nem volt (én se tudtam egyértelműen megítélni:) pedig sokszor visszanéztem)
    studió:
    kovács sanyiékat nagyon hiányoltam, még érdi "manning the best" gábort is
    spiller sportja a jégkorong, de ha emlékeztek tavaly azért jól közvetített most tényleg nem volt a toppon (úgy tűnt mintha utolsó pillanatban szóltak volna neki) mind1
    mindenesetre a tavalyi össznépi zöld eagles imádatnál jobb volt
    amúgy go green bay, favre papában van még egy SB :))) vasárnap pro bowl!!! naon kíváncsi vagyok, hétfőn meg megen mosott szar leszek a munka helyen
  • [Jakuza]
    Te melyik adot nezted ?
    Az Alban nemzeti TV-t ?
    A merkozes elso 20 perceben nezz mar utana hany first downt csinalt a Steelers.
    Sehol nem voltak, amig a Seattle szepen araszolt elore, amig a birok nem tettek rola, hogy ne haladjanak. Big Bennek egy ertelmes labdaja nem volt, a futast 2-3 yardnal megallitottak, meg a busz se tudott elorejutni, Polemalu sehol nem volt, a Wr-ek egy labda kozelebe se kerultek.

Itt az elso negyed labdabirtoklasi aranya.

Seattle Seahawks 10:30
    Pittsburgh Steelers 4:30

Itt a 4. amiben szerinted a Steelersnel volt 9 percig a labda. (Biztos most jon az, hogy osszetevesztettem a harmadikkal, mint ahogy a csatornat is amit neztel)

Seattle Seahawks 8:43
    Pittsburgh Steelers 6:17

A masik fele, szepen mutat a 70 yard penalty a Seattle neve mellett, csakhogy nem ennyi volt az osszbuntetes.
    40-50 yardos futasokat, kick return futasokat, TD-t vettek el toluk.
    Arrol a sajat 30as yardnal joval hatrebb visszahelyezett labdarol mar nem is beszelek a 3th attempnel. (Tudta mindenki, hogy sajat 30nal nem lesz 4. kiserlet incheknel)
    Mr.Spock azt irja, hogy azert nem nyertek mert nem rugtak be a field golokat.
    Arra mar nem emlekszik, hogy az elso kiserletnel 10 yardot szamuztek vissza oket a birok, mihelyt a 30as yard vonalahoz ertek. Ugye nem mindegy, hogy 54 yardrol rug valaki, vagy 44rol. Raadasul ebbol erte el a Steelers a vitathato TD-jet. (Amirol maga BEN is nyilatkozta, hogy nem volt TD) Csak ezekkel a buntetesekkel sulytottak a Seattle gardajat 11+3 ponttal. Vegulis nem szamottevo, arrol nem is beszelve, hogy pszichesen mit csinal egy csapattal.
    Az elejen eldolt volna a merkozes, mert ez a Steelers 20 pont kornyekere van hitelesitve. Persze lehet megtartani a labdat 11 pontos elony birtokaban, de mit csinaltak volna mondjuk ugyanennyi hatranynal ?

Csak ennyit ideznek a Saehawks oldalarol, ennyire nem emlitettek meg a bunteteseket.

"The Seahawks had 396 yards compared to 340 for the Steelers of total offense, and had the ball more than six more minutes during the game. But 70 penalty yards compared to just 20 for Pittsburgh killed them throughout the game."

"And just when it appeared the Seahawks would take the lead, the same problem that had cropped up the whole game killed a drive. It was a holding penalty, again. Instead of an 18-yard pass to Stevens to the Pittsburgh 1-yard line, they were on the 30-yard line. Moments later, Hasselbeck was sacked, and then his pass downfield on third down was intercepted by Ike Taylor. Adding insult to injury, 15 yards were tacked on presumably because Hasselbeck’s body tackle was deemed illegal.

A lot of the calls by the officials were downright unfathomable, but player after player didn’t want to blame it on the calls, or refused for fear of reprisal by the NFL.

“I thought that was the turning point of the game,” Hasselbeck said. “We all thought we had the (offsides) penalty (on them). They had the penalty, they called holding. Those are the breaks sometimes.”"
  • MrSpock
    Én nemazt írtam,hogy azért kellett nyernie mert nagyobb tábora van!Épp te állítottad,hogy csak róluk cikeztek,meg ígykellett lennie,hogy a stadion környékén sem volt a Seattle.Csakhogy sokan szurkolnak nekik.Meg talán úgyérzem kicsit jobban is teljesítettek a szezonban,vagyis ahogy idáig eljutottak.
    Egyszerűen ezen anapon több volt bennük,sőt az utolsó 7 meccsükön több volt!
    Ílyenkor csak azt sajnálom,miértnem nyertek 60:3-ra ,hogy mindenkit meggyőztek volna.Egyszerűen te nemtudod elfogadni hogy kész jobbak voltak!
    Érdekes ,hogy a visszhangok sem csalóztak le senkit,még a vesztes oldalról sem.Mert tudják,ő rajtuk múlott,ha..és ha..!
    Ennyi.
    Vitázhatsz itt így meg úgy,de azért vanank itt páran akik objektíven látják a dolgokat.
    Nekem abszolúte nemvolt életbevágó,hogy ki nyer,jó meccs legyen és kész.Steelers az egyik kedvenc csapatom,mert nagyon ötletesen is tudnak játszani.De nemugrottamvolna ki ha nemnyernek,de egy percig nemfordult a meccset látva,hogy ez bekövetkezik,mert lehetett tudni,hogy bármikor képesek sorsdöntő dolgokat csinálni.És nem egy FG döntött!
    Bucser:Én is komálom a Dolphinst,meg a Cowboyst ,éa a Chiefset is!
    Remélem jövőre mindhárom odaér.Azért egy jó Falcons sem ártana.
    Seattlet én speciel nemnagyontudtam hovarakni a szezonban,Tampát,vagy az Carolinát vártam a végére.
    A mérkőzésen egyértelműen a 2. félidő a Steeleresé volt,teljesen összeszedték magukat.Az előző meccseiken meg a rajt volt jó,így jobb is volt,mert nemengedtek ki nagyon.
    Én ezennel lezártnak tekintek minden vitát,nemakarokmeggyőzni senkit,maradjon mindenki a hitében,ha úgy jobban alszik.
    Persze mindig van másik oldal,aki nemnyugszik bele,mégha nincs is igaza,ezt már többször megtapasztaltam itt a topicokban is.
  • Bucser
    JA és már előre látom, hogy megint most a köv playoffban ha Seattle megint bejut arról fog szólni az egész topic, hogy "biztos megint a bírók fogják megnyerni nekik a meccset". Olyan jól el tudtunk dumálni eddig ilyen acsarkodás nélkül... miért nem lehet elfogadni, hogy nyert a jobb??? Én Miami Drukker vagyok mégsincs semmi rosszérzés bennem, hogy Pitts lett az győztes. De hidd el ha a Seattle nyert volna és ugyanígy az sem érdekelne. A Bírók visszanézték és jónak ítélték meg a touchdownt. De mint írtam az utolsó quarterben a Steelersnél volt a labda 9 percig úgy hogy a Seattle védelem azt sem tudta mit csinál. Szerinted nem csináltak volna újabbat ha muszáj????

Mondjuk te már a playoff óta (pontosabban mióta otthonról elvágták a Coltsot) azt szajkózod, hogy így csal Pitts meg úgy. Szerintem meg egyszerűen jobban bírták a hajrát.
  • Bucser
    A poén az hogy a végén mega Seattle nem volt valahogy pályán.... ÉS mint tudjuk már a játéktörténelemből az nyer aki a végén toppon van.

Ezt a "Bírók nyerték meg a Steelersnek a kupát" dolgot meg felejtsük már el... Szerintem eléggé nevetséges...
  • [Jakuza]
    Persze hogy megerdemelte, hiszen kapott 14 pontelonyt a biroktol.
    Na jol van nem 14et mert rugtak volna egy field golt igy mindossze csak 10 pontot kapott az elejen a Steelers ajandekba.
    Annyira jobb volt a Steelers, hogy az elejen kb 20 percig mintha nem is lettek volna a palyan.
    Meg a first downokat se tudtak megcsinalni.A sztarjatekosaikat levettek a palyarol, meg a busz se tudott futni 2-3 yardnal tobbet. Polemalu eltunt mint szurke szamar a kodben, a nevet se lehetett hallani.
    Ha nincs a biroi segedlet, siman vezetett volna az elso felidoben a Seahawk-s mar vagy minimum 13-16 ponttal.
    Egyszeruen amugy is nevetseges volt amit csinaltak a birok.
    Meg se hagytak kickreturn futni a Seattle-t. Az meg kesz rohely, hogy azt allitod, hogy azert kell nyernie valakinek, mert nagy szurkolotabora van es mindenki varta toluk a gyozelmet.
    Alexanderrol 2 szavas cikkek jelentek meg, mig a Buszrol 1 heten keresztul oldalakon keresztul hozsanaztak. Vegulis hazaert, nem "kis" hazai segitseggel.
  • Etelkozi Vata
    Olvasd vissza a hozzászólásodat! Így kell írni semmit hosszú mondatokon keresztül. Nem politikusnak készülsz?
  • Kori
    hát a tavalyi sokkal izgalmasabb volt
  • Kori
    most töltöm le a meccset meg fogom názni a jelenetet
  • Rincewind
    Nagy kar, volt egynehany, emi utan fetrengtunk a rohogestol. :)
  • robotnyk
    nem adták, akkor mindig a helyszínen mutatják valamelyik kamerát, gyakran olyankor próbálgatják a különféle feliratozásokat, effekteket, visszajátszásokat.
  • Rincewind
    Szvsz kicsit langyos volt az idei SuperBowl, nem volt olyan igazi SuperBowl erzese. Tul sima, tulsagosan is elore letudott volt, nemszamitva azt a nehany megkerdojelezheto biroi dontest. Seahawks-nak volt nehany szep pillanata (75 yards interception utan :), de Steelers gyakorlatilag uralta a meccset, igy kicsit elveszett az izgalom... :/

Ismerosom meselte, hogy Roger Staubach idejen a Cowboys meccseket nyert az utolso 2-3 percben. Staubach egyenesen hires volt arrol, hogy akar 14 pontos kulonbsegnel is meg tudta forditani a meccs allasat az utolso percekben (jo lenne, ha meg lehetne venni azokat a meccseket DVD-n, szivesen megneznem). Manapsag ilyet nagyon mar csak filmekben latni. :P

Mind1, azertjo volt az idei SuperBowl, foleg a reklamok a szunetek alatt (nemtudom adtak-e oket a Magyar kozvetitesnel, remelem, mert nehany igencsak buntetett). Remelem jovore viszontlatom majd a Cowboyst a SuperBowlra. PErsze tudom, almodozom... :)
  • MrSpock
    Símán megérdemelte agyőzelmet a Steelers,kiahasználta a helyzetét és kész.
    2 It-nemtudott értékesíteni a Seattle,vagyis pontokra váltani,ja és a FG-kat nem a bíró hagyta ki!Igaz elég messze volt,de bemehetett volna ha jó az irány.Hasselbeck megmondta kritikus helyzetben,eladta a labdát, ezen múlott.
    Szó sincs arról,hogy most kinek kedveztek a bírók,meg hova fújtak.
    És miért csak a Steelersről szólt minden?
    Nézz meg mondjuk egy Fradi-bárki meccset,főleg ha megy az előbbinek..Mindenki a győzelmét várja nem?Nagyobb tábora van,nagyszerűen meneteltek,és jobban meg is érdemelték!Bár ez az én véleményem,és lehet elfogultsággal majd dobálózni,mert van akin szemellenző van és a maga igazát hajtogatja.Az nyert aki több pontott csinált,és a kritikus helyzetben elővarázsolt valamit a tarsolyból.Seattlet bárki megverte volna,Patriots,Colts mindenféleképpen.Nemmondom,hogy rossz csapat mertmeggyőzően menetelt,de az az ág egyértelműen gyengébb volt az egész szezonban.Nekem semmi bajon nemvolt velük,annak ellenére,hogy Steelersnek szurkoltam.de az idei meccseket elnézve az utóbbi csapatnál láttam igazi "játékot"azt a kis pluszt idén ami győzelemre vitte őket.
    Amint bejutottak,tudtam megnyerik,mert erősek voltak,és nemijedtek meg senkitől sem.
    Egyébként a bírói műkodésre,azért mégis ez az egyik legjobb módszer,hogy bárminemű csalás vádja fenntálljon.És nem is kérdőjelezik meg,bár van mikor tévedtek,és mi volt az idén a legnagyobb?Természetesen a Steelers ellen,amit később egyértelműen elismertek.
    Majd a következő szezonban mindenki javíthat,bár van egy olyan érzésem,hogy a Seattle nemfog mégegyszer idáig eljutni,bár lehet nemlesz igazam.
  • Dougie
    emlékszem arra, de az egy kicsit más volt, nem?
    mivel ott lehet némi elfogultsággal azt mondani, hogy márpedig ez szabályos elkapás volt, de itt meg azt ismerte be hogy nem volt TD. Ez olyan mintha ott catch-et ítélt volna a bíró ő pedig azt mondta volna hogy bocs de ez nem volt catch nézzétek vissza - ugyanis itt maga ellen beszélt, de mindegy hagyjuk, nem ezen múlott...
    A Seattle jobb volt, de nem tudta kihasználni a lehetőségeit, a Pittsburgh pedig kihasználta, ennyi...
  • [Jakuza]
    Csak annyit fuznek az osszeshez hozza, hogy ott latszott igazan, hogy kit akarnak gyozteskent latni, hogy a 30-as yardnal a 3th kiserletnel amikor menetelt elore a Seeatle a biro spori, mintegy 50-60 centivel hatrebb tette a labdat, hogy meg veletlenul se legyen meg az elso kiserlet lehetosege.
    (Mit adj isten abbol szulettett a Steelers elso TDje)
    Az elso nevetseges iteletrol nem is beszelek, azt senki nem akarta eszrevenni, hogy eloszor a vedo huzta vissza a tamadot. Egesz heten csak a Steelersrol cikkeztek az ujsagok, mintha a Seattle nem is lett volna meg a stadion kornyeken sem.
    Talan meg a birok is elhittek, hogy ott az nap csak es kizarolag a Steelers nyerhet.
    Hozza is tettek a maguk kis segedletet. Szinte kizarolag csak a Seattle ellen iteltek, ami nem is lett volna olyan baj, de erdekes modon ezek mindig a kritikus szituacioban szulettek.
    Hogy bent volt e az a TD vagy nem ?
    Szerintem nem, de ez az en velemenyem, de nem ezen mulott, ha 10-0ra vezet az elejen a SeaHawks egesz mashogy alakult volna.
    Egy idon utan nincs olyan csapat, amely pszichesen kibir egy olyan terhet, ha folyamatosan ellenuk itelnek, amikor TD-t adnak, vagy kivedekeznek.
    Nem veletlenul nem neztem a merkozest a masodik felidotol, mert elore tudtam mi fog tortenni.
  • robotnyk
    ha nem látszik sehonnan sem, ti honnan tudjátok, hogy nem volt bent? talán inkább azt szerettétek volna, hogy ne legyen benn, vagy ne adják meg. és igen, nem azt challengelik hogy td volt-e vagy nem, hanem a callt.

miközben éppen repülsz előre, a LoSben fertrengő játékosok fölött, és arra vársz, hogy mikor ütközöl a védővel, ne mondjad már nekem, hogy jobban meg tudod ítélni, hogy akár csak egy miliméterre is beért-e a labda a fehér vonal fölé. ebben a szezonban volt egy jelenet, nemtudom melyik meccsen, amikor a WRnek nem adtak meg egy elkapást, mert a bírók szerint az egyik lábával már a fehér részre lépett, és örjöngött a coachnak, hogy challengeje meg, az bedobta, és nem volt igaza. pedig a WR ott volt, és átélte a helyzetet.
  • Dougie
    x kameraállás közül egyikből se lehetett egyértelműen megállapítani...
    ezért nem változtatták meg, mert egyértelmű bizonyíték kell a döntés megváltoztatásához, elárulom hogy ha az eredeti döntés az lett volna hogy nem TD és Cowher dobja be a vörös zászlót, akkor is maradt volna a döntés mert nem volt egyértelmű bizonyíték nemhogy az ellenkezőjére, de semmire így nincs alapja a megváltoztatásnak...

és szerinted ki ítéli meg jobban, az aki konkrétan ott volt és átélte a helyzetet, vagy az aki 20 méterrel arréb állt, a valóságban nem látott semmit és a különböző kamerákból se látott sokkal többet
    annyi történt hogy nem változtattak...
  • robotnyk
    még kevésbé lehet fogalma róla, mint annak aki x kameraállásból látta. nem hiszem hogy azt a pár centit meg tudta ítélni, amivel a labda a fehér vonal fölé ért, vagy nem ért.
  • AnuluWork #759
    Erről van szó. De ez most már úgyis lényegtelen.
  • AnuluWork #758
    Hagyjátok már ezt, hogy csak magyar fociban ítélnek tévesen! Ott van pl. a kézilabda, vizilabda, kosárlabda, jégkorong, tk. a labdajátékok - kiemelten beleértve minden focit -, legyen az hazai vagy nemzetközi, de akár a F1 eseteit, akár a tornát, jégkorcsolyát vagy mást nézünk, tele van bírói tévedésekkel. Fociban a legsúlyosabb tévedés - kb. olyan, mint amit megadtak a Superbowlon is - a 66-os VB döntőn volt.

Itt ugyan volt videobíró, de egy ilyet sohasem adtak volna meg pl. a New England vagy a Cowboys ellen, de a Seattle ellen befújták ...
  • Dougie
    Roethlisberger admits: 'I don't think I got in'
    ennyi...
  • Etelkozi Vata
    Teljesen egyetértek a hozzászólásoddal, különösen a Patriotsot illető mondattal...
  • Gorvik #755
    A harmadik negyed kezdetén azon kezdtem gondolkozni, hogy ezt a meccset a Steelers simán meg fogja nyerni. Persze ezt elvetettem azonnal, de most visszagondolva 2 eladott labda ide, esetleges hibás bírói döntések oda, ezt tényleg simán nyerte a a Pittsburgh.
    És meggyőződésem akkor is nyerte volna, ha a Seahawksnak megadják, Big Bentől meg elvették volna a touchdownt. Igaz talán izgalmasabb vége lett volna. Ha...

Csak halkan megjegyzem: Ha a Patriots nem veszti el a Broncos elleni meccset (mert ugye nem a Broncos nyerte meg...), akkor bizony bizony gyerekek, NFL történelmet írt volna (ez a fránya ha/volna)
  • robotnyk
    nem rajta múlott