13258
feenMUx.jpg
  • DanielT
    De ér. Pont annyit mint szarnak a pofon, vagy halottnak az anális izgatás.
  • Bucser
    Cfosspeed-et már használtam általánosan rohadtul nem javít semmit egy jól beállított hálózaton.
  • banok
    Cfosspeed letöltése. És legyen a gépen Sp2 és nem árt ha a pplive.uw.hu-n található utasítésok alapján állítod be a tűzfaladat.
  • Kori
    igen
  • lord nihilus
    akkó szólhatok szted a modiknak h tegyéék be?
  • Kori
    sztem tök jó
  • lord nihilus
    elég kezdetleges, de csinálok majd jobbat is!:)
  • lord nihilus
    sztetek nem lenne jó ez a banner?
  • Bucser
    MOst pl csont nélkül megy minden.
  • Bucser
    A hagyományos ESPN nekem is szarakszik de pl a fox meg az ESPN 2 jön normálisan.
  • Kori
    felraktam a tvuplayert

milyen sávszél kell a normális képhez?

nekem 1 M-es van de csa 38-46-al jön a kép
    hogyan kell feltuningolni?
  • DanielT
    Köszi! Asszem innen fogom cibálni a cuccokat!
  • lord nihilus
    bizony demonoid.com-on vannak(nba,nfl,foci), meg a http://forums.tenyardtorrents.com/ -ről is hallottam.
    ebben az idényben egy patriots meccsről sem akarok lemaradni
  • Dougie
    már a steelers-dolphins is fent van torrenten (demonoid)
  • DanielT
    Torrentről? Honnan?
  • lord nihilus
    meknéztem a preseason-os giants-patriots meccset és óriási volt...,
    másrészt az idényben számíthatunk pár új zseniális felfedezettre :)
  • koRps
    irigykedsz mi :)))
    felbecsülhetetlen érték lesz
    már most mondom
  • DanielT
    Zseniális... nincs hang az ESPN -en :((
  • DanielT
    Köszi, ezt kerestem, emlékeztem, hogy van ilyen, mert haver is ezen nézte azt a moslék focivébét :)
  • Dougie
    és lassan a Favre mezed is a múltté lesz...
  • Dougie
    Roethlisbergeres mezeddel mit csinálsz, lecseréled Charlie Batch-esre? :DDD
  • Dougie
    ja, mennek
    tvu playerrel (részletekért ajánlom a google-t)
  • DanielT
    Neten mennek valahol a meccsek élőben?
  • koRps
    elkezdődött
    pittsburgh - miami 28:17
    sajnos vasárnap sport2-ön lesz a meccs
    ez nekünk (fibernetesek) szopás
    majd nézhetjük az ismétlést hétfőn, vagy szerdán
    vagy persze a neten
    hophej
    go packers
  • [Jakuza]
    Na igen.
    A legjobb esetben is felfuggesztettet kap es kozmunkara fogjak itelni.
    Bar azert a klub ugyvedjeit se kell felteni, mert biztosan lesz egy jo sztorijuk az uggyel kapcsolatban.
  • Bucser
    hát és még ki tudja, hogy emberölési kísérlet miatt mennyit fog kapni.. lehet hogy "szabadságra kell mennie"...
  • [Jakuza]
    Ns:

NFL: Foley kihagyja a szezont

A teljes szezont kihagyja Steve Foley, az Egyesült Államok profi amerikaifutball-bajnokságában (NFL) szereplő San Diego Chargers klasszisa, akire vasárnap lőtt rá egy rendőr.
    A játékost - aki szeptember 11-én lesz 31 éves - ittasan gyorshajtáson érték, ám a felszólítások ellenére nem állt meg, majd megpróbálta elütni az intézkedő hivatalos személyt, aki ezt követően pisztolyt rántott.

Foley-t már megműtötték, nincs életveszélyben, ám a felépülése sok időt vesz igénybe.

"A legfontosabb, hogy Steve most az egészségével és a rehabilitációval foglalkozzon, a futball ezúttal másodlagos" - mondta A.J. Smith, a Chargers főigazgatója.

Mivel az amerikaifutballista nem sportsérülést szenvedett, így nem kapja meg az idényre megállapított 1,65 millió dolláros fizetését.
  • DanielT
    WOW! Tetszik! Már csak össze kell szednem enyi embert :D Már van 3 :)
  • LasDen #885
    Kikapcsolódásnak: "Emellett a játék kemény fizikai megpróbáltatásokat megkövetelő hivatalos verziója helyett egyre többen ismerkednek meg az ún. flag football szabályaival. Ennek leglényegesebb jellemzője, hogy kemény ütközések, komolyabb fizikai igénybevétel és speciális felszerelés nélkül teszi játszhatóvá az amerikai futballt minden érdeklődő számára. A flag football az Egyesült Államokban is hatalmas népszerűségre tett szert a középiskolások és egyetemisták körében, hiszen csupán egyetlen labda és egy nagyobb füves terület szükségeltetik ahhoz, hogy sérülésveszély nélkül éljük át a játék igazi szépségeit.

A flag football nagy előnye, hogy szabályai csupán irányelvek, így minden esetben hozzáigazíthatók az aktuális játékban résztvevők létszámához, korához, a pálya adottságaihoz. Alapvetően itt is két egyenlő létszámú csapat (egy csapat létszáma 3 és 7 fő között mozoghat) játszik egymás ellen, a cél itt is, akárcsak az NFL-ben több pontot szerezni, mint az ellenfél. A támadó csapatnak 4 próbálkozása van arra, hogy - pálya méretétől függően - 15 vagy 20 métert haladjon az ellenfél gólterülete felé. Ezt a távolságot passzokkal vagy futó játékkal érhetik el a csapatok, míg a szerelés (azaz a támadás megállítása a védők részéről) a labdát birtokló támadójátékos testének egy védő általi két kézzel történő megérintésével (azaz nem ellökésével) történhet. Ez a fajta megoldás szükségtelenné teszi a súlyos és drága védőfelszerelések használatát, egyben lehetőséget teremt a kevésbé kisportolt lányok és fiúk számára is az amerikai futball kipróbálására.

A Flag football további szabályairól, illetve a magyarországi játéknapokról bővebb felvilágosítást kérhető e-mailben ([email protected])."
  • DanielT
    Más téma: Játszanak valahol Bp-n úgy, hogy nem a másik megölése a tét? aka Wolfs és egyéb "nagy" csapatok? Jó lenne csak úgy kikapcsolódásból nyomni!
  • DanielT
    Az a durva, hogy ez egy 9.99 dolcsis labda...
  • robotnyk
    sztem sokkal olcsóbban nem kapsz. sportmanian pl drágább
  • DanielT
    Erre a labda dologra valakinek ötlete?
  • Kori
    én tuti fentmaradtam volna
  • robotnyk
    sajnos az itthoni idő szerint éjjel 2:15kor kezdődik
  • sorti
    Igen sajna Jacksonville-Dallas meccset adnak magyaron, pedig kiváncsi lettem volna a NY Giants-Indianapolis-ra, a két irányító-testvér harcára. Manning a Manning ellen!
  • lord nihilus
    akimindig ott van a pálya szélén :))
  • Dougie
    marad a stream...
    (ja, ráhangolódásképp: a legutóbbi Chiefs vs Rams preseason meccsen történt: Pollard hit
  • [Jakuza]
    Ez van.

Amugy, egy aminek nagyon orulok, hogy Carson Palmer visszatert es nem is akarhogyan, a Green Bay Packers elleni felkeszulesi merkozesen.
    Igaz csak az elso felidoben jatszott, de adott egy 6yardos, majd egy 33 Yardos TD passzot, amit meg a felido vege elott megtoldott egy 15os jo dobassal.
    Remeljuk a terdserulesere nem fog tobbet raserulni.
  • robotnyk
    azért nem törnek össze az nflért sem. a vasárnapi 22:15ös sáv mellett csak MNF lesz (remélhetőleg).