13258
-
lord nihilus #1553 hát ilyet tanítani se nagyon lehet(ráadásul egy Broncos védelem ellen), mint Ronaldinhonál :) -
Dougie #1552 ezer éves, egyébként természetesen Dante Hall :DD -
Darth Krash #1551 Aztaaaaa:) Ez naon lol, tanítani való:))))))))) -
lord nihilus #1550 szép megmozdulás
-
Darth Krash #1549 Na ez is igaz, de attól sztem elég ütőképes lesz a gárda.
( HÍÍÍÍÍÍÍÍ )
Remélhetőleg a Giants is.:)) -
lord nihilus #1548 Igencsak, de az erő futó szerepkörbe így is igazolni/draftolni kell majd valakit, mert igen csonka lesz így a csapat. -
Darth Krash #1547 Egy másik remek HB is búcsút mondd:((((
De van neki egy remek utánpótlása is. -
lord nihilus #1546 Ha jól értesültem a Patriots honlapjáról, akkor Corey Dillon megkérte a vezetőséget h bontsák a szerződését, és ez meg is történt. Még nincs semmi konkrétum, de valószínűleg Tiki Barbert fogja követni(visszavonul).
:((((( -
Sebi83 #1545 HAJRÁ CINCINATTI BENGALS! GO TIGERS! -
#1544 Hoppa.
"Marty Schottenheimer's firing by the Chargers is just the latest hardship in a coaching career that has seen plenty of misery"
Azert megereztuk, azok a hibas dontesek nem multak el nyomtalanul. -
Dexantreal #1543 lol... kaptam bünti pontot, mert nem használtam keresőt.... franc se hitte volna, hogy pont Amerikai foci néven nyitottátok a topikot,inkább szerintem NFL-ként kellett volna nyitni.
Na, de, ha már van ilyen topik, akkor jó.
Nagy volt szerintem a Pro Bowl, jó izgalmas, fordulatos, igazi Pro Bowlhoz méltó mérkőzés volt. -
#1542 Azert en szetrohogtam magam Bulger megmozdulasanal. -
lord nihilus #1541 looool :D -
Dougie #1540 nem lehet valahonnan letölteni az egész Pro Bowl-t japán kommentárral?
de most komolyan
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sean Taylor hitjénél üvöltöztek rendesen...
http://www.youtube.com/watch?v=r94rmkbFMyU -
#1539 Hááát... Asszem érdemes lesz megnézni az imsétlést :)
Ahogy elnézem az eredményt jó sok dolgot elaludtam :D
És legalább most éjjel 2 -ig tart nem pedig éjjel 4 -ig :D -
#1538 malesz -
#1537 Hát én bealudtam rendesen
Pedig direkt rákészültem, hogy sokáig fentmaradok, nah mindegy. Talán majd az ismétlést végigtudom nézni :D
GO AFC :D -
#1536 -
lord nihilus #1535 sztem nfc, de kituggya :) -
#1534 No ma ki nézi a Pro Bowl -t?
Senki? :)
AFC vagy NFC? :)
Sokan az NFC -re tippelnek, de én kitartok az AFC mellett :P
Amúgy meg itt csak a hangulat számít szóval az eredmény annyira nem érdekel. De aki egy kicsit is komolyabban veszi az fog nyerni. -
#1533 Mekkora kulonbseg:
COLTS 2006 RUSH DEFENSE ON FIRST DOWN
Regular Season
Yards per game 90.9
Yards per carry 5.6
10-yard runs allowed 39
AFC Playoffs
Yards per game 30.7
Yards per carry 3.5
10-yard runs allowed 1
-
#1532 De durva ...
-
#1531 nem gondoltam hogy annyira hátul ilyen jó futót fognak draftolni :) -
#1530 Ja es meg valami amit kifelejtettem.
Dallas Clark. Amilyen gyengen jatszott az alapszakasz masodik feleben, annyira feljavult a rajatszasra.
Mea Culpaznom kell emiatt, mert volt mar hogy a jatektudasat megkerdojeleztem, hogy nem valo a csapoatba ilyen botranyos jatekkal.
A Patriots elleni gyozelemhez ugy gondolom o tette hozza a vegjatekban a legtobbet, mindent elkapott es nagyszeruen blokkolt.
Ha o nem jatszik akkor ugy, nem jut a dontobe a Colts.
Full respect! -
#1529 Robotnyk, emlekszel, amikor E. Jamesrol beszelgettunk ?
Nos szerintem ez volt a kulcsa a Colts SB gyozelmenek, hogy elment.
Beigazolodott szerintem, hogy kell ket jo futo a jo szerepleshez.
Addai leigazolasa helyette nagyon jo huzas volt, nagyon jol cserelgettek a ket futot, raadasul plusz motivacioja lehetett igy mindket jatekosnak, amikor becsereltek oket, mindketten megakartak mutatni, hogy helyuk van a palyan.
Persze nem csak ez volt az egyetlen aminek koszonhettek az SB-t, de ez volt a legfontosabb.
A tamadofal nagyszeruen jatszott a csoportmerkozeseknel elszenvedett fiaskok utan, es a vedelem hihetetlenul feljavult Sanders visszateresevel a rajatszasban.
Nagyon nagy szerepuk lett a vegere. A 100Yard kornyeki, vagy alatti futojatek elleni vedekezes, mar lehetove teszi, hogy komoly merkozeseken nyerjen egy csapat.
De el kell ismerni, hogy az igazi SB donto a ket hettel ezelotti New England elleni merkozes volt.
Azt hiszem be fog kerulni a klasszikusok koze, de a rajongok igazabol akkor csettintenenek, ha ezt a dontoben lattak volna.
Sajnos a Bears a donto napjan nem volt a feladat magaslatan, igy vegulis elmaradt a nagyon nagy merkozes.
Talan jovore, de ahhoz le kell igazolniuk egy megfelelo iranyitot, mert Rex alkalmatlan a feladatara.
Most sajnalhatjuk, hogy nem egy Favre-t lattunk ott helyette, mert akkor egy oriasi merkozest lattunk volna.
Favre-ra pedig kiterve. Nagyon orultem neki, hogy nem vonul vissza, remelem serulese se lesz addig, es latni fogonk jovore egy fantasztikus csucsot, amit megerdemel, na persze ha a Sajtfejuek osszekapjak magukat es nem jatszanak alarendelt szerepet.
Bar azt hiszem felfogja oket spanolni, az a tudat, hogy megmutassak Favre mellett nem veletlenul vannak a palyan.
-
lord nihilus #1528 Egyetértek veled. -
#1527 Ahhoz kepest, nem allta meg a helyet.
Ha megallta volna akkor nem jut el allandoan a sajat 20asarol az Indi a rugo poziciokba, hanem megallitjak oket 20-30 Yard utan.
Ne felejtsuk el, hogy siman lehetett volna nagyobb a kulonbseg.
4 pont ajandek, Rhodes futasanal a sajat csapattars szerelese, Dungi FG elfogadasa, az utolso negyedben 1,30nal nem FG kiserlet 32 Yardrol, hanem 4. kiserlet.
A Bears vedelme nem volt jo, kar allitani, siman atszaladtak rajtuk.
Nehogy mar jo defense legyen ami 191 Yardot enged futni a masiknak es meg melle kap, 247 passolt Yardot is.
191 Yard futas az rohej, foleg ugy, hogy igazan nagy futas nem volt koztuk. Ez a jo vedelem ? Amelyikre futasonkent majdnem 5 Yardot vernek ?
Hat ezen a napon nem volt jo, kar ezzel vitatkozni.
Alig volt felvillanasuk ezen a merkozesen, nem jatszottak jol. -
#1526 Nézd, ahooz képest, hogy Grossmannak szinte semmi nem jött be, ahhoz képest, hogy szinte az egész meccsen a Chicago védelme volt fenn a pályán, a támadósoruk alig, ahhoz képest, hogy zuhogott az eső, ahhoz képest az a 12 pontnyi különbség nem sok. Tehát ez a védelem, mivel így halál fáradtan is jól megállta a helyét, nagyon szar nem lehet, különösen, hogy a Colts végig "játszott", támadott. -
#1525 Hat aki ebben a mezonyben igazan megerdemli a gyurut az pont PM.
Van akiknek ez igy sikerult, es van ugy hogy akik megerdemeltek volna, mint pl Dan Marino nem jott ossze.
A sors igazsagtalansaga lett volna, ha Manning nem nyer SB-t, mint ahogy Dannel az tortent.
Az egyik legjobb, ha nem a legjobb iranyito az egesz mezonyben.
Ez a jatektudasrol szol, nem arrol, hogy a palyan kivul milyen.
Talan a "milyen ember is vagyok" musorban ez lenne a kerdes, de ez az iranyitojatek tudasarol szol.
Mas.
Nem tudom Faragoek amugy mit favorizaltak a Bears vedelmet, mert biza ezen a napon sehol nem voltak.
Illetve csak neha, de ahhoz altalaban kevesek voltak, hogy legalabb a mezonygolpoziciokon kivul tartsak a Colts tamadosorat.
Ugy futottak rajtuk at, mintha mashol jartak volna.
Akinek a vedelme sziporkazott az a Colts-e volt, persze hozzajatszott a Rex fiu harmatgyenge szereplese is, de ennek ellenere szinte vegig biztosan alltak a labukon, egy-ket megingastol eltekintve.
-
#1524 ez a 2004es szezonban talán igaz volt PMre, idén nagyon nem.
talán a második mondata volt az emelvényen, hogy ez a győzelem a csapat érdeme. -
Darth Krash #1523 Én személy szerint senkinek se szurkoltam ezen a SuperBowlon, mert nekem egyik csapat se vmi szimpatikus, csak néhány ember közülük.
Az edzőket tisztelem, de őszintén szólva magas színvonalra nem számítottam.
Egyébként ha jól belegondolunk, az eső volt az ami meghozta a hangulatot, és nehezített a játékon, egy pár váratlan fordulatot okozva. De mégis azt gondolom, hogy szép dolog idáig eljutni, de egyik irányító se érdemelte meg azt a gyűrűt. Grossman az alább elhangzottak miatt, Peyton meg azért nem mert saját érdekeit tartja szem előtt, túl beképzeltté tette őt a sztárolása, és csak saját eredményekre, statokra hajt.(szvsz) Azért azt mondom érdekes SuperBowlt láthattunk, le a kalappal Hester, Urlacher, Wayne, Rhodes és Addai előtt, sztem ők tették ezt a meccset érdekessé (no meg az eső).:)
Jövőre remélem Giants vs. Pats döntő lesz (bár tom hogy erre kevés esély van)!! -
#1522 Akkor nezd meg az Arizona elleni merkozesuket.
Nem lehet veletlen, hogy ugyanezeket a hibakat csinalta ott is.
Mint ha ket nagy luk tatongana a tenyere helyen.
Meg amit leirsz itt se fedi a valosagot.
Raadasul nem szep dolog a csapatra fogni azt, hoigy a Grossman passzait ok nem tudjak elkapni.
Ember, hat a labdat se tudta megfogni, nem hogy odadobni nekik!!!
(Nezd meg a mozdulatat a dobas kozben, a bal kezevel olyat csinal, hogy rohogni szoktam. Mint a nok a koromlakkozas utan.)
Lehuzza az ilyen iranyito a liga szinvonalat.
Remelem jovore mar el is tuntetik a szinrol es egy rendes iranyitot hoznak, mert jo csapat a Bears de egy ilyen franya iranyitot meg a legjobb csapatok sem tudnak elviselni.
-
#1521 Ok, ezzel nagyjából egyet értek, de tény, hogy ahogy alázták Faraguék az egész meccs alatt, az szánalmas volt.
Tény, hogy nem ő a liga legjobb irányítója, de bizti, hogy nem csak ennyit tud ... -
#1520 Grossmannek több meccsét is láttam idén, és nyugodtan mondhatom, hogy tévedsz. elég csak a statisztikáit megnézni. Eli Manning enyhén szólva gyenge szezont futott idén, de még így is jobb volt statisztikailag, mint Grossman. (yardban, százalékban, td/int arányban). csak egy gyenge példát hoztam, Breeshez, vagy Peytonhoz ne is hasonlítsuk, még úgy is, hogy utóbbi idei teljesítménye messze elmarad a 2004es alapszakasztól.
Grossman egymaga 28 turnovert csinált, csak az alapszakaszban. volt olyan meccs idén, ahol kevesebb mint 100 yardot hoztak total offenseben, ami gyalázatos, tekintve, hogy egy jobb futó fut többet ennél meccsenként - és így nyertek meccseket! Grossman körülbelül annyit nyújtott idén, mint Ben Roethlisberger, ott az igazi összehasonlítási alap, hogy mit lehet azzal elérni, ha nem húzza ki rendszeresen a sz@rből az offenset a ST, vagy a D.
természetesen az túlzás, hogy nem tud 50y fölé dobni, hiszen egy dolog mentette meg sokszor idén: iszonyat magasan feldobta a labdát egy az egybe lehetőleg, aztán ha pass interference, az jó, ha nem akkor incomplete, vagy interception. nem véletlen, hogy a Bears kickker szerezte idén a legtöbb pontot.
egy szó mint száz, Grossman nem béna, mert bénákat nem bír el a liga, de az biztos, hogy az egyik, ha nem a leggyengébb kezdő irányító volt idén. abszolút kiforratlan a stílusa, teljesen hektikus, kiegyensúlyozatlan, pontatlan. olyan mint egy brazil focista, ha az első 2-3 passza nem jó, akkor onnantól kezdve tragédia, ha jó, akkor el-elsül a keze. -
#1519 Véleményem szerint, hiába tud vki vmit megcsinálni, pl. fociban te állandóan adni akarsz egy jó labdát valakinek, az a valaki meg állandóan lesre fut, akkor nem feltétlenül te vagy a rossz, hanem a két ember esetleg nem érti meg egymást, rossz a taktika (vagy direkt szopat a másik).
-
#1518 Nem volt szel.
Mindossze 8km-es fuvallatok.
A Rex egy ilyen gyenge iranyito.
Bar a Farago biztosan nem jobb nala, de az biztos, hogy nem valo az NFL kozelebe se.
Vini meg mindossze egyszer hibazott, ilyen elofordul.
Az osszteljesitmenyet kell nezni es ott eldol,hogy merkozeseken keresztul csinalja ugyanezt a Grosmann.
-
#1517 Azért Faragu miket le nem közvetített!
Életében először volt ott, aztán már jobbnak érezte magát, mint Grossman, beállt volna helyette. Szinte agyalágyultat csináltak a paliból a stúdióban a "profik" és a kommentátorok.
Bizti, hogy ma nem volt jó Rex Grossman, de annyira nem volt rossz, mint amit mondtak róla. Eladott labdák, gyenge passzok előfordulnak mindenkivel (Manningel is ...). Floridában 240 km/h-s szelet mértek a hétvégén. Annak maradványa elérte a meccs időszakát is. Látva, hogy esett, gondolom szél is volt. Bár nem tudom, hogy kinek kedvezett, de látva Grossman labdáit vsz nem a Bearsnek ...
Az a hülyeség, hogy nem tud dobni 50 yardnál nagyobbat, hát enyhén szólva röhejes. Egyszerűen, ha vkinek a pofájába fúj a szél és a szemébe esik az eső, az nem feltétlenül rossz dobó, csak mert ebben az esetben nem képes pontosan dobni, hisz küszködik a körülményekkel. Vsz nem Rex a liga legjobbja, de annyira nem vészes, mégha az is jött le.
Ezen az alapon Vinatieri is egy középszintű rugó, csak mert ezen a meccsen ennyit hibázott ...
Szóval az egészről csak annyit - akármennyi is volt meccsközben itthonról és Faragutól a fika:
SZAR IRÁNYÍTÓVAL - mégha jó is a védelem - EGYSZERŰEN NEM LEHET CSAK "ÚGY" ELJUTNI A SUPER BOWL-IG!!! -
#1516 *Prince (akkor keltem) -
#1515 Várható volt. -
#1514 Manning az MVP