13258
-
#1513 Price tök jó volt. Különösen aktuális volt a Purple Rain ... :)
Ahogy szakadó esőben végignyomta, kockáztatva, hogy ha egy villám becsapódik, cseszheti ő is, meg a többiek is akik a szinpadon ill a pályán voltak (víztócsák), az azért nem volt semmi. Szarrá ázott ő is. (Mondjuk 6 millió volt csak a biztosítás költsége, szóval erre is biztos gondoltak.) Nálunk ha csak csöpög az eső, már egy Zámbó Árpi kaliberű sztár le is mondja a fellépését. (Na ezek után kiváncsi leszek mikor fogják őket kárpótolni ill. belevenni ezt a szerződésbe ...) Mondjuka cheerleaderek is szarrá áztak. Gondolom mindegyik örült, hogy a többszáz dolláros hajkreációja szinte az első pillanatban tönkre ment. De mosolyogtak mint Demszky a médiarendezvényeken, megállás nélkül.
Jó kis meccs volt. Amikor Cedric Benson kiesett a Bearstől, szinte minden úgy alakult mint tavaly ... De most legalább azért az eső miatt megszenvedett a Colt a győzelemért.
Sajna ahogy vége lett rögtön elhúztam aludni így fog sincs ki lett az MVP. Bár gondolom nagy meglepetés nem fog érni ...
-
#1512 annyira örülök, hogy a támadófoci nyert. tudom, defense wins championship, örök frázis, de hiába hihetetlen jó a Bears D, mikor az offenseben egy ilyen QB szerepel egy egész szezonon keresztül érdemtelenül. Manningnek ott a gyűrű már az ujján, innentől már nincs alapja a piszkálódásnak, mert bár szüksége volt többször is idén a védelemre, bebizonyította, hogy bármilyen statisztikáját elcserélné egy Super Bowl győzelemre.
kár, hogy vége a szezonnak, én már hosszabb ideje jobban élvezem a footballt az európai focinál, de minnél hosszabb a várakozás, annál jobb lesz, mikor ismét elkezdődik majd a szezon. reménykedem, hogy a Saints megismétli majd idei remek teljesítményét, és a fiatalok bizonyítják, hogy nem csak fellángolás volt ez a szezon, bízom benne, hogy a Steelers visszamászik a gödörből, és Roethlisberger is megmutatja, hogy jobb QB annál, mint ahogy most sokan látják. Remélem, hogy látom Favret rekordot dönteni, és Manninget ismét hatalmas passzokat dobálni.
remek szezon volt, legyen még jobb a következő. gratulálok a Coltsnak.
és most kezdőthet a NASCAR szezon :p -
#1511 Colts egyértelműen megérdemelte a Super Bowl -t.
Egy csapat aki 21 - 3 -ról megverte a New England Patriots csapatát akiket mellesleg jobban kamálok mint az Indianapolist, ezen a meccsen nem is volt kérdés, hogy a Colts -nak fogo drukkolni.
Grossman meg sztem megáshatja a sírját. -
#1510 Grat a Coltsnak. :P
Raadasul megint megereztem a dolgok lenyegi reszet a fogadasaimban, bar en ugy gondoltam az elso pontot FG-bol a Colts szerzi.
De amugy minden mast eltalaltam.
Amugy Rex szintu jatekosnak talan meg az NFL Europe-ban sincs helye.
-
#1509 én se komálom Prince-t,de a show részével semmi baj nem volt
amúgy ha a Chicago,ilyen szar irányítóval nyerni fog akkor feleségül veszek egy medvét -
#1508 ezt a half time showt nem láttam, de ha a (ha jól emlékszem) tavalyi rolling stonest ha alulmúlta, akkor borzasztó tehetsége van :P -
ToronyG #1507 Én se láttam még hogy Vinatieri, kihagyná a field-et.
Viszont ez a Prince.... botrány volt -
#1506 Hát srácok. Vinatieri -n nagyon néztem. Még most sem tértem magamhoz.
GO Colts. Go Manning. -
#1505 Az osszes pontjat a Bearsnek a Colts ajandekozta oda. :(
Raadasul meg 4 pontot is elvesztegetni.
Hat ha kikapnak csak magukat okolhatjak. -
#1504 na, addig mutogatták Vinatieri statjait a POban, amíg csak kihagyott egyet. -
#1503 Ezt nem hiszem el! -
ToronyG #1502 sajnos, de fog ezmég változni.
Go Colts! -
ToronyG #1501 Ez a Coca-s reklám mekkora volt :D -
#1500 Azt hiszem, megkoszonheti az egieknek a felhoszakadast a Bears.
Megoli teljesen a passzjatekot. :( -
ToronyG #1499 húúú, mekkora szendvics :S -
#1498 Én csak a streamet nézem:D Bazz az a csúszos labda nem semmi...
Dúrva lesz ez a meccs:D -
#1497 áh, ezt nem is lehet követni, megint naggyá akarják tenni a bears dt -
Kanál #1496 vagy sör reklám vagy valami hatalmas baromság (Y)
igen nagy meccs eddig -
#1495 vagy mégsem. -
#1494 istenem mekkora lúzer ez a colts st
aki tudja nézze a streamet is, mondjuk háttérbe, beszarás reklámok vannak :p -
#1493 AZTAKURVAMINDENIT!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1492 ÚRISTEN!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Kanál #1491 azt a kurva 92 yardos touchdown 14 másodperc alatt -
#1490 Es a picsaba elkezdett szemerkelni az eso. :( -
#1489 Mindegy, most mar igen. :P
Lassan kezdodik a himnusz a csapatok mar bevonultak.
Remelem a tamadofoci nyer ma.
Hajra Colts.! :P -
Kanál #1488 ah eszembe se jutott. köszi -
#1487 TVUPlayer CBS -
Kanál #1486 stream van? -
Monoton #1485
:P -
#1484 néha-néha megnézek pár meccset, de nem az én világom. Mivel tavaly is néztem a szuperbólt, asszem most is nézni kell :P
gyorsan kiválasztottam magamnak az egyik csapatot :Dddd
hajrá Chicago :) -
Kanál #1483 kezdődjön már :C -
#1482 De jo a musor a CBS-en.
Elobb volt egy osszefolalo Bill Wals-rol.
Hat nem akarmi volt. -
#1481 1 -
#1480 SPort1 vagy Sport 2 közvetíti itthon? (attól függ, hogy hol nézem TV-n vagy gépen) -
#1479 TVUPlayer
19:00 Phil Simms All-Iron Team: Difference Makers
20:00 Super Bowl Today
00:00 Kickoff Show
00:30 NFL Football Super Bowl XLI: Chicago Bears vs. Indianapolis Colts -
#1478 Na mar nem sokat kell varni.
Jelenleg amugy az ido Miamiban helyenkent felhos, 20C fokot mernek es 9km-es szel van.
-
Dougie #1477 pár dologra lehet fogadni... link -
lord nihilus #1476 htx! :D már szedem is... -
#1475 Egy kis kedvcsinalonak ez a torrent. (Azert ertik az Amerikaiak, hogyan kell egy osszefoglalot megcsinalni)
NFL Blast Div Championship games -
#1474 Szerintem meg aki vétel előtt áll és ilyet kérdez annak bőven tökéletes a kompozit anyagú is :)