13258
feenMUx.jpg
  • gszp
    Kickoff!!!
  • Bucser
    Én meg Dolphins Playoffban:D
  • Darth Krash
    Remélem idén a Giants jól fog szerepelni..bár a futójáték sztem még nem vmi jó:S Sok ott az újonc és sztem az elején még gondba lesznek. De remélem remek futókat nevelnek belőlük. Manning pedig mintha javult volna pre-season alapján...de kituggya...sajnos még mindig sokat hibázik. Ha megvédik rendesen akkor nem lesz vele gond:) Egyébként hajrá Giants, hajrá Pats!!! Még mindig Giants-Patriots Superbowl-ban reménykedek:D nem sok esély:(
  • [Jakuza]
    Majd Demonoidra biztos felteszik es akkor megnezem utolag.
  • robotnyk
    bánhatod :p
  • [Jakuza]
    A fenebe lemaradtam a Colts merkozesrol!
  • Casillas
    majd a giants ellen októberben asszem
  • 9csöves9
    jól hallottam hogy a Wembleyben játszik most majd a Miami?
  • Bucser
    Jahh tavaly jól meglepett mindenkit a Pittsburgh hisz be sem jutottak a rájátszásba:)

A Giants meg amíg nem neveli ki Manningből az öngyilkos hajlamot addig nagyon a "bármi megtörténhet a pályán" kategória.
  • [Jakuza]
    :D

Szerintem teged azert erdekel a Broncos mert o a NE mumusa. :d
    De felre a trefaval, Dallasra azert leszek kivancsi mert tavaly nuanszokon mulott a tovabbjutasuk a rajatszasban es az ideny vegefele iegncsak osszekaptak magukat.
    Broncos,Bengals,NYG,Chicago,Pittsburgh pedig mindig kepes lehet nagyon jol szerepelni.
    Remelhetoleg a Green Baysre pedig Favre miatt erdemes lesz ebben az idenyben odafigyelni.
  • lord nihilus
    éppen hogy pont most nem áldozott le :D:D

am engem a Broncos fog érdekelni
  • [Jakuza]
    NE ideje lealdozott :D
    Legalabbis nagyon remelem.

Dallasra leszek iden kivancsi.
  • lord nihilus
    ráadásul mindössze egy 4.körösért.../és én is remélem/ :D
  • Etelkozi Vata
    Jól láttam, hogy Randy Moss a Patriotsba igazolt???
    Akkor itt mindenkinek vége, Brady-Moss kettős lefoghatatlan lesz /remélem.../.
  • Kori
    San Diego : Chicago

jó kis meccsnek igérkezik
  • Kori
    ideje volt már
  • [Jakuza]
    Vegre kezdodik a szezon egy het mulva. :D
  • lord nihilus
    lol! :D:D
  • D00M
    lol? :D
  • Casillas

:-c
  • Casillas
    ma volt sportklubon egy félórás műsor 22:15-től
  • nono84
    Köszönöm, akkor továbbra is maradnak az álmos hétfő reggelek. :D
  • pipeppers
    Tudom hány edzés volt, csak udvarias akartam lenni a keletiekkel szemben :))
    Sajnálom, hogy nem láttam. Remélem felvette valaki.
  • wba
    Közvetítik, hetente 2 meccset, itt egy link hogy az első 3 héten várhatóan mit fognak adni.
  • nono84
    Sziasztok , lehet amatőr kérdés,de a sport tv közvetíti a köv. nfl szezont? Mert egy oldalon olvastam egy hozzászólást ahol azt írta valaki hogy nem fogják közvetíteni.
  • D00M
    A nyugat jobban fel volt készülve??? A keletnek midnen szombaton reggel kilenctől este nyolcig edzéseik voltak, a nyugatnak kétszer volt edzése a Cowboys pályán reggel tíztől egyig. A második edzés ráadásul csak félig volt megtartva szinte semmi kontakt nem volt. Szal nem igazán helytálló ez.:) A probléma a keletnél az volt, hogy túl görcsösen próbáltak mindent nem pedig csak játszottak. Meghát a nyugatnak azért volt egy kőkemény Cowboysos LB sora akik csattogtak rendesen, viszont a szolnoki irányító játéka marhára tetszett lehet a fal nem tudta megvédeni, de jó húzásai voltak. Meg egy kicsit fura volt nekem, hogy szinte csak debreceni és Black Knightos játékos volt fennt keleti részről, a többi csapatot alig lehettet látni a pályán. A nyugat azért szépen megoldotta, hogy mindenki játszon, majdnem midnen down után cserélt a védősor, a támadók pedig egy-két playenként váltották egymást. meg kicsit sérelmeztem, hogy lehúzták a csapatunk tradícióját miszerint ejtőernyős hozza a labdát, vagy akkormár már valósították meg volna jól, nálunk mind a 3 ernyős egyszerre ugrik, minden szar nélkül megtalálja a pályát és nem kell egy órát várni míg megkezdődik a meccs. A cheerleaderek meg jók voltak, Eger lányait annyira nem húznám le, ők nyerték a cheerleader kupát idén, de Cowboysos csajok amit műveltek az hűha tátott szájjal néztem.
  • Bucser
    "RICHMOND, Va. -- Michael Vick's lawyer said Monday the NFL star will plead guilty to federal dogfighting conspiracy charges, putting the Atlanta Falcons quarterback's career in jeopardy and leaving him subject to a possible prison term.

The offense is punishable by up to five years in prison and a $250,000 fine, although federal sentencing guidelines most likely would call for less. Vick's plea hearing is Aug. 27."

Forrás nfl.com
  • Casillas
    nyugat messze jobb volt, keletieknek még az extra sem ment be a td után, de nem is az hogy kicsit mellé, hanem szinte "elgurult" a labda oldalra, alig ment át a gólvonalon....
    nyugatiak tuti többet készültek, hát volt olyan reverse playük, amikor nem tudtam hol a labda :D
    utolsó negyed vége felé meg a nyugatiak irányítóján már hárman lógtak, letépték róla a sisakot is, de úgyis kibújt, és adott egy tacsdanpasszt, szal egyéni teljesítménybe is a kelet fölé nőttek sokszor
    röviden szólva nyert a jobb csapat, de a körítés nem volt rossz, meccs előtt ejtőernyősök hozták a labdát a kezdőrúgáshoz, egy zenekar játszott (enyém :-c), játékosok meg osztottak vizet a szurkolóknak (meleg volt végig), de én több szurkolóra számítottam, főleg hogy ingyenes volt a belépés is, de maximum ezren voltunk, szerintem még annyi se...
  • pipeppers
    A meccsről esetleg? :))
    Úgy hallottam a nyugat jobban felkészült, látom, nem volt hiába. :))
  • Casillas
    hazaértem pro bowlról, nyugat nyert 41-6-ra, jövő csütörtökön sportklub, tacsdan magazin, összefoglaló
    félidőbe csirlider parádé jovot eléggé, legfincsibbek szerintem a Debrecen Leonas (?) tagjai voltak, azok közül gyakorlatilag bármelyiket elfogadnám :) nálam második hely a Budapest Cowgirls (igen, a cowboyok csirliderei, hát nem kreatívak a kis drágák? :-c) , 20-22 év körülinek tűntek, és bár nem volt mind jó csaj, de az a néhány kiemelkedő igencsak felhúzza az átlagot a dobogó alsó fokára tettem az Eger Princesst, pár év múlva igencsak szép látvány lesz az a csapat is....
    north pest viperes csajok nem teccettek annyira, ötödikeknek meg már a nevét se tudom, de azér voltak aranyosak abba a két csoportba is
  • robotnyk
    tavaly a colts 0-4 volt preseasonben :p
  • Bucser
    A preseason nem sokat számít.

Tavaly a Dolphins 3-1-es preseasont csinált aztán 6-10 lett a vége a regular seasonban.
  • John Cena
    Packers a Pre seasonba most nagyon megy nekik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Stealers 9-13 GB Seahawks 13-48 GB

• Bucser
    Sajna az egyetlen meccs ami érdekelne nincs fent:(

(Dolphins vs. Jaguars)
  • D00M
    Nagyon köszi, megtaláltam a fórumot és szedem is meccseket!
  • DanielT
    Ezt látod nemtom, de google tenyardtorrents és onnan is szedheted a torrentfileokat.
  • D00M
    Kössz a tippet, és milyen sűrűn lehet regisztrálni az oldalra?
  • DanielT
    Aki esetleg elfelejtette volna: elkezdődött az előszezon!

demonoid.com ról lehet lecibálni a meccseket.
  • Casillas
    ja :)
  • Bucser
    Hogymivan? mecsekről beszélek nem a sorozatról:)