13258
-
Dougie #1753 az összes kicker overrated
ezt már most mondom
egész meccsen nem csinálnak semmit, bejönnek 10 másodpercere és mit csinálnak? azt amiért fizetik őket, a dolgukat végzik, berúgják
nem azt mondom hogy könnyű a dolguk, de mindenki őket isteníti, mert tulajdonképpen ők nyerték meg a meccset, hát nem ők nyerték meg (illetve ők, de nem klasszikus értelembe véve) azért a csapatának el is kellett addig juttatnia a labdát, különben labdába se rúgott volna... de így meg ő(k) a hős(ök)...
és pl. a punterekről senki nem beszél, pedig hatszor nehezebb dolguk van, pl. Moorman meg lett említve a meccs kapcsán, áááá, hova gondolok... -
pipeppers #1752 Ja, összeszedte magát, de azért azt a meccset én Nick Folk-nak adom :) -
#1751 Azért nem elég a dolphinsnak, hogy 0-5-ön állnak.. lehet megint irányítócsere lesz egész szezonra....
"Dolphins' quarterback Green sidelined by grade-3 concussion
Associated Press
DAVIE, Fla. -- Miami Dolphins starting quarterback Trent Green was knocked unconscious with a grade-three concussion -- the most severe -- and he'll undergo further tests on the career-threatening injury to determine his future.
Miami Dolphins
* Complete coverage: Video | Schedule | Stats
* Roster | Depth chart | Transactions
* Official team site: MiamiDolphins.com
Green has been ruled out of Sunday's game at Cleveland a day after he was injured against Houston. Coach Cam Cameron declined to discuss the possibility the injury will prompt the 37-year-old Green to retire.
"I don't think we really know the full extent, because there are some ongoing tests," Cameron said Monday. "Right now I just think there are too many unknowns."
Green was hurt in Sunday's loss to the Texans. He was motionless on the field before being carted away and taken to a hospital, but he flew home with the team.
A severe concussion in the 2006 opener sidelined Green for half of last season when he played for the Kansas City Chiefs. Following that injury, there were concerns about his durability when the Dolphins acquired him in June.
Cleo Lemon, who replaced Green at Houston, will make his second NFL start against the Browns. The Dolphins and St. Louis Rams are the only teams with 0-5 records.
Copyright 2007 by The Associated Press" -
#1750 Ha azt vesszük a meccs végére is összeszedte magát és végül nyertek. -
#1749 Legyen igazad! ^^ -
#1748 Hazai palyan pedig en pont forditva gondolom.
Dallasban nagyon felszokta szivni magat a Dallas. Romo pedig ketlem, hogy egymas utan ketszer rosszul jatszana. -
Etelkozi Vata #1747 Brady-Moss vs Romo-Owens.
Azért ez nem semmi... -
pipeppers #1746 Én mind a két csapatot szeretem, úgyhogy nem tartok tőle :) Csak az szomorít el, hogy valamelyik nem marad veretlen... de sebaj.
Amúgy szerintem is a Patriots az esélyesebb, pláne ha a Dallas úgy játszik, mint a Buffalo ellen... -
#1745 Eleg nagy Cowboys fan vagyok, de azert attol a meccstol tartok. Szerintem tul nagy falat a Patriots jelenleg a Cowboysnak, bar majd meglatjuk. A Bears meccs elott is voltak fentartasaim, aztan szerencsere hiabavalonak bizonyult. Bar a Patriots sokkal erosebb iden...
Ha Romo jo formaban lesz, es jol jatszanak a tobbiek is, akkor van eselye a Cowboysnak. Egyebkent lehet inkabb a Patriots-ra fogadnek... :P -
pipeppers #1744 Volt már ilyenre példa, persze nem ennyire kiélezett helyzetben. -
#1743 KB ennyire jojózott volna a csávó retinája.
-
#1742 ennél már csak az lett volna nagyobb poén, ha a gyerek elsőre kihagyja (elvégre snap előtt kell időt kérni), majd másodikra meg berúgja :D -
#1741 Hétvégén a Nyúinglendpetriots nagyon ott lesz
Sztem azon is lesz egy kis ritmuszavar -
pipeppers #1740 Hát ha én fogadtam volna, azt már nem láttam volna, mert az 5. interception-nél a szívemhez kaptam volna és a 2 pontos kihagyásakor lefordultam volna a székről. :) -
#1739 Az a meccs kész volt,ilyen nincs is bazz!:jajj
Most képzeljétek el aki rátette a vagyonát a Dallasra mert a hétvégén elment a szelvénye,azt az a szívével bevitték Dr.Kovácshoz :)
2 másodpercel a végén 50 yardos gólt rúgni,és ezt megismételni mert az ellen időt kért....ez télleg az év meccse volt.
Egyébként most is ismétlik.
-
pipeppers #1738 Hát ha az elvesztett labdákat nézzük, volt kapok is :) -
#1737 Ez inkább csak adok volt:)
Romo adta a labdát hol a sajátjainak hol a Billsnek:) a Lényeg, hogy ő csinálta a múlthéten a legtöbb TD-t:D (ezt nem tudja de jól hangzott:D) -
pipeppers #1736 Nem biztos, hogy összetört volna, szerintem a tavaly év végi "mutatványa" megtanította, hogy tartsa magát. -
pipeppers #1735 Meg kell, hogy mondjam, amikor T.O. nem kapta el azt a 2 pontosat, arra gondoltam, hogy legalább nem fogja izélgetni Romot. Csak a 4. negyedet lttam, de kitéptem a fél sérómat. Amikor felmentem a torrentre és láttam, hogy 230-an töltik, gondoltam, hogy nem egy síma meccs volt, de hogy egy ilyen adok-kapok... -
#1734 besz@rás, hogy annyira nincs offense a billsnek, hogy 6 turnover sem elég a győzelemhez.
az egész szezonra nézve nagyon nagy szerencséje a cowboysnak, hogy nyertek, mert ha ilyen teljesítménnyel kikapnak, Romo önbecsülését hetekig kanalazgathatták volna össze a bills pályájáról.
Edwards jobb elkapókkal egyébként nagyon jó lehetne west coast offense stílusban, 5-10 yardon belül szinte hibátlan a gyerek. -
#1733 Hatalmas meccs volt!
Cowboysnak szurkoltam,és huh...!Nemsemmi volt a végjáték!
Milyen higgadtan rúgta be másodjára is a mezőnygólt.Ráadásul újoncként és egyből rekordtávról.Romo megnehezítette a saját dolgukat.Remélem hétvégén jobban játszik és győznek a Patriots ellen is:-) -
#1732 En lattam hajnalban, csak nem akartam leloni a poent. :D
-
#1731 Bazzeg ez a meccs:) most néztem meg meló után az ismétlést:) (túl későn volt az eredeti)
Hihhetetlen.. Romo élete legrosszabbját a Bills meg a szezonbeli teljesítményének legjobbját játszotta.
Folk meg no comment:) Lehet megszületett a következő Vinatieri?:) -
#1730 Nemtudom mennyien neztetek a tegnap esti Cowboys - Bills merkozest, de reszemrol legalabb egy kilot leizzadtam mire veget ert. Nem tul regota, mindossze 3-4 eve nezek focit rendszeresen, de ilyen meccset meg nem lattam. Az utolso fel ora gyakorlatilag olyan volt, mint valami psycho triller. ^^
Szinte hihetetlen, hogy egy ilyen helyzetbol sikerult a Cowboys-nak gyoztesen kijonnie. Mondjuk ez nem Romo erdeme, mert o cseszte el az egesz merkozest. 5 interception es egy fumble, ez tuti valami negative record... :P -
pipeppers #1729 Nevess csak :P :) -
lord nihilus #1728 :D -
#1727 Valoszinuleg van valami alapja az "America's team" becenevnek... ^^ -
#1726 THX! -
#1725 http://www.nfl.com/stats/team
itt mindent megtalálsz -
#1724 srácok ki kezdte az idényt még 4-0 val?? vagy 0-4 el?? fel tudnátok itt sorolni PLS!? -
#1723 A Cowboys mindig is Amerika csapata volt.
Vagy nagyon szeretik vagy legjobban utaljak az osszes csapat kozul. -
pipeppers #1722 Nocsak, én azt hittem nem szeretik annyira a Dallas-t, de látom, hogy a legkedveltebb csapat, és nem csak idén. Nagyon helyes :)) GO COWBOYS
-
Dougie #1721 csak egy kis érdekesség
Dallas most popular NFL team, Jags least -
#1720 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát Idén a Miami örülhet ha nem liga utolsóként végez ilyen 4-0-ás kezdéssel... -
#1719 Ryan Longwell, 48 yd field goal , 3:18. Drive: 8 plays, 50 yards in 2:46 azért széP!
-
#1718 23-9 lehetetlen fordítanI!:D -
#1717 TVU
Miami Oakland -
#1716 itt van scoreboard, publikus streamet nem tudok adni. -
#1715 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hol lehet nézni?? -
#1714 16-9, nem 7, 7 perc van a végéig