feenMUx.jpg
  • [Jakuza]
    Robotnyk, emlekszel, amikor E. Jamesrol beszelgettunk ?
    Nos szerintem ez volt a kulcsa a Colts SB gyozelmenek, hogy elment.
    Beigazolodott szerintem, hogy kell ket jo futo a jo szerepleshez.
    Addai leigazolasa helyette nagyon jo huzas volt, nagyon jol cserelgettek a ket futot, raadasul plusz motivacioja lehetett igy mindket jatekosnak, amikor becsereltek oket, mindketten megakartak mutatni, hogy helyuk van a palyan.

Persze nem csak ez volt az egyetlen aminek koszonhettek az SB-t, de ez volt a legfontosabb.
    A tamadofal nagyszeruen jatszott a csoportmerkozeseknel elszenvedett fiaskok utan, es a vedelem hihetetlenul feljavult Sanders visszateresevel a rajatszasban.
    Nagyon nagy szerepuk lett a vegere. A 100Yard kornyeki, vagy alatti futojatek elleni vedekezes, mar lehetove teszi, hogy komoly merkozeseken nyerjen egy csapat.
    De el kell ismerni, hogy az igazi SB donto a ket hettel ezelotti New England elleni merkozes volt.
    Azt hiszem be fog kerulni a klasszikusok koze, de a rajongok igazabol akkor csettintenenek, ha ezt a dontoben lattak volna.
    Sajnos a Bears a donto napjan nem volt a feladat magaslatan, igy vegulis elmaradt a nagyon nagy merkozes.
    Talan jovore, de ahhoz le kell igazolniuk egy megfelelo iranyitot, mert Rex alkalmatlan a feladatara.
    Most sajnalhatjuk, hogy nem egy Favre-t lattunk ott helyette, mert akkor egy oriasi merkozest lattunk volna.

Favre-ra pedig kiterve. Nagyon orultem neki, hogy nem vonul vissza, remelem serulese se lesz addig, es latni fogonk jovore egy fantasztikus csucsot, amit megerdemel, na persze ha a Sajtfejuek osszekapjak magukat es nem jatszanak alarendelt szerepet.
    Bar azt hiszem felfogja oket spanolni, az a tudat, hogy megmutassak Favre mellett nem veletlenul vannak a palyan.