13258
feenMUx.jpg
  • lord nihilus
    Welkerről nemis beszélve aki eddig kifogástalanul játszik a meccseken...ráadásul ha belevesszük azt h milyen botrány volt a New England körül a meccset megelőzően - elég masszív csapat benyomását keltik.
    Már alig várom h hazaérjek és letölthessem az imént említett meccset, illetve a Cincinetti meccset mert azt csak akkor hiszem ha látom :DDDDDDDDDDD
  • Etelkozi Vata
    Nos, a Chargers-Pats meccs végeredeménye eléggé sokat sejtető...
    A Brady-Moss kettős pedig eléggé működik, finoman fogalmazva...
  • robotnyk
    őszintén szólva, nem is értem miért várták tőle.
  • Bucser
    Na azt hiszem Green sem hozza meg a nyarat Miamiba.
  • Bucser
    Egy spoilert vagy valamit lehet hogy páran utólag letöltenénk ezeket a meccseket (én sem nézem pl az eredménytáblát)
  • nono84
    Nyert a Houston. Simán kikapott a New Orleans. Simán nyert a Green bay. Lehet megint jó lesz a Steelers? Nem semmi ez a este :D
  • [Jakuza]
    Hat ez a meccs nagyon kesz, 50 yardnal 4&10 :DDDD
    Es sikerult. Jo hogy adja a CBS a merkozes veget. Itt mulatok kozben az egeszen.
  • [Jakuza]
    JA majdnem 1000 total net yard es meg nincs vege valamint majdnem 100 pont
  • robotnyk
    browns-bengals érdekes az előző heti eredményeket figyelembe véve. a két qb 5td 1int fejenként O.o
  • [Jakuza]
    Jamal Luis lol 203 rushing Yard
  • nono84
    Nem semmi eredmények vannak kialakulóban.
  • robotnyk
    az igen, 0-14ről 31-14re áll a Texans a Panthers ellen.
  • [Jakuza]
    Azert az uj designt az NFL.COM game center oldalan erdemes megnezni.
    Leesett az allam amikor meglattam, hogy meg a kick offnak is halalosan jo animacioja van.
  • [Jakuza]
    Hat en nezem mar a Colts mecset, jo kis kielezett merkozes eddig.

A Dallas merkozesre meg kivancsi vagyok, mert szerintem az idenyben jo lesz a Dallas nagyon.
  • Bucser
    Nekem ma jó lesz a SportTv-s közvetítés is, lévén a Miami játszik a Dallas ellen.
  • gszp
    Nekem általában jó, sőt múlt héten egyszerre ment a Bills-Broncos (Sop), és az Eagles-Packers (TVU).

A minőségben egyetértek, de kis ablakban egész tűrhető. :)
  • [Jakuza]
    Hat nem tudom, nalam a sopcast rohadt szar, elvezhetetlenek vele a merkozesek, kb 5-10 secenkent bufferel es megall a kozvetites.
    Pedig 8mbites netem van a TVU playerrel ilyen nem fordul elo vagy csak nagyon ritkan.
  • gszp
    Myp2p-eu-n teljes lista van, múlt héten teszteltem, a Pats-Jets meccsen kívül mindegyiket be tudtam hozni, úgyhogy ajánlom azoknak, akik válogatni akarnak.

http://myp2p.eu/NFL.htm

Jó szórakozást mindenkinek, már csak két óra!
  • [Jakuza]
    Ma CBS-en Magyar idoszerint a TVU Playeren.

18:00 NFL Today Host James Brown.
    19:00 NFL Football Indianapolis Colts at Tennessee Titans
    22:00 NFL Football Oakland Raiders at Denver Broncos
  • [Jakuza]
    Hat szvsz a Chargers egyaltalan nem jatszott szenzaciosan.
    A Ravens pedig megverte sajat magat a sok fumbleval serul;tek ide, vagy oda.

Latom a Colts merkozesrol senki nem ir.
    Pedig van mirol. Sokkal kiegyensulyozottabb lett a csapat, annak ellenere, hogy a liga 2. legfiatalabb csapatarol van szo.
    A vedelem ott folytatta, ahol az elozo idenyt abba hagyta, egyszeruen szenvedtek ellene a futok.Majdnem mindig 3-4-5 ember ert oda az ellenfel runningbackjaihez.
    Manning meg ugy tunik kezd megvaltozni, most mar sokkal tobb a futojatek es ez altal sokkal nehezebb vedekezni a csapat ellen.
    Nagyon nehez lesz iden megint legyozni ezt a csapatot, mert barkit kepes megverni.
  • Bucser
    MOst vagyok net előtt így csak most tudok írni a Sunday és a Monday Night meccsről.

Chargers vs Bears.: Hát a Bears támadósora még mindig nincs a magaslatokban míg a Chargers szenzációsan játszott Véleményem szerint a Chicago ezzel a játékkal nem jut el a Div. championshipig..

Cincinnati vs Baltimore: A 20 pont amit elért a Ravens szenzációs annak a fényében, hogy 2 nagyon erős védőjátékosuk is megsérült (+Mcnairt is le kellett hozni a döntő percekben) valamint iszonyatos mennyiségű turnovert kellett elviselniük rettenetesen hülye helyzetekben. Ha nincsen az a 4 fumble akkor elvileg a a Ravensnek símán vinnie kellett volna ezt a meccset. Az elején gyengélkedő offense feltámadt a 2.3.4. negyedben csodálatosan játszottak, de a fumble-k nagyon megnehezeítették a csapat életét és a Defensenek sem sok időt adtak pihenésre.

Nagyon jó meccs volt rengeteg fordulattal és a Bengals végül stabil játéka győzedelmeskedni tudott a Ravens hullámzó teljesítménye fölött.
  • lord nihilus
    csak a jets-pats meccset(eddig)...nagyon jó volt, sajnálom h lesérült Pennington :( és mellesleg NFL rekordot döntött Hobbs és egy 108 yardos ko. visszahordással :D
  • Dougie
    egyébként durva, hogy milyen posztú playerek is szereztek interceptiont az első héten:
    Elvis Dumervil (Den)
    Robert Geathers (Cin)
    Travis Johnson (Hou)
    Michael Myers (Cin)
    Dewayne White (Det)
    Kevin Williams (Min)

hogy mi a közös bennük? mint a DL-ban játszanak (akik nem igazán szoktak passzt lefülelni)
  • Dougie
    jaja
    bár Fyre-t (a Browns első meccsen kezdő irányítóját) már el is cserélték a Seattle-hez
    így Anderson fog kezdeni (de csak addig amíg nem állnak majd 0-5-nél, akkor jön Quinn tanulni) persze az egész csak a Dallasnak jó (2008-as Browns 1st round pickjük van, ami első 3, max első 5 lesz...)
    egyébként McCown (Raiders) is megsérült, Pennington (Jets) is megsérült és Eli Manning (Giants) is megsérült, csak hogy a QB-k közül említsek párat...
  • robotnyk
    steelers jól kezdett, de a cleveland idén is pofozógép lesz, szóval sokat ez még nem jelent. szerintem a browns elbohóckodik még 3-4 meccset az első 2 irányítójával, aztán jöhet Quinn.
    bengals-ravenst élőben láttam, éjjel, nem volt rossz meccs, megérte felkelni. az a csoport megint nem lesz egyszerű, de most nem a Ravens fogja a csoportot nyerni. vagy igen, és tévedtem :p
  • Dougie
    "A 25 éves Everett csapata egyik legjobb védője."

én meg azt hittem hogy backup TE
  • Dougie
    senkinek semmi véleménye semelyik meccsről, vagy csak simán senki nem látott semmit?
  • Dexantreal
    Szegény! Remélem, talán mégis lesz csoda!
  • nono84
    Mostmár tudom miért imátkoztak a játékosok a pályán:(az összefoglalóban benne van)
    NFL: Kevin Everett súlyos sérülést szenvedett
    Súlyos, minden bizonnyal maradandó sérülést szenvedett Kevin Everett, a Buffalo Bills amerikaifutballistája a profiliga (NFL) idénynyitóján.
    A Denver Broncos játékosa, a labdát birtokló Domenik Hixon vállal ütközött Everettel, akinek hátrabicsaklott a feje, és nyakcsigolyája megroppant. A mozdulatlanul fekvő sérültet negyedórán át ápolták a pályán, majd kórházba vitték, ahol négyórás, életmentő műtéten esett át.

Orvosa szerint minimális az esélye annak, hogy a fatális baleset után újra játszhat még.

A 25 éves Everett csapata egyik legjobb védője.
  • Dexantreal
    Csak úgy mondtam :P és reménykedni lehet :P, az hal meg utoljára :P.
    Thanks infot Dougie #1639-nél!
  • Dougie
    From Worst To First: Ranking All 32 Teams

2007 Season Predictions

2007 DVOA Projections

amúgy ez a Football Outsiders egy nagyon jó oldal, mindig tök hosszú elemzések, analízesek, vélemények, cikkek vannak benne (és érdekesek is általában)
  • Dougie
    az SI jóslatokkal nem egészen értek egyet (pl. a Steelers tutira 50% felett lesz, hogy csak egyet mondjak)
    az első forduló meccseiből eddig csak 6-ot láttam (a többi folyamatban van)
    de nincs köztük a Dolphins első meccse, majd ha megnézem, akkor megmondom mit gondolok róluk az idén

(de így látatlanban, az a gond, hogy nehéz a csoportjuk (az ő szempontjukból), a Pats ellen 2 L valószínű (bár lepték már meg őket pár éve, mikor valami 25 meccset nyert zsinórban a NE)
    szóval a csoportban a Bills és a Jets is hasonló erősségű, azok a meccsek dönthetnek (meg a másik baj az, hogy aki nem csoportgyőztes, azok közül (16 minusz 4 = 12) vagyis 12-ből csak 2 jut playoffba
    mivel azt a csoportot a Patriots nyeri (szinte biztos), így csak a 2 másikra pályázhatnak, de olyan ellenfelek lesznek (a csoportriválisaikon kívül) mint a Ravens-Steelers-Bengals közül aki nem nyeri meg a csoportot (és akkor még ott van a Denver is mint valószínű csoportmásodik) hogy a többi jobb csapatot ne is említsem

egyszóval van rá némi esély, de nagyon nehéz lesz (amúgy nekem a Dolphins védelme kimondottan tetszik (legalábbis tavaly is tetszett már, és idén csak erősödött az a csapatrész (bár igaz hogy öregedtek is))
    na mindegy, majd megnézem hogy a Redskins ellen mit produkáltak (nem csak a végeredményre gondolok)
  • robotnyk
    sports illustrated jóslatok
  • Bucser
    A Dolphinsra mit jósolsz idényre? van-e esélyük Playoffba jutni?
  • Dougie
    ebben mi a meglepő

a Chiefs idén az 1/1-re lesz esélyes nem a playoffra (legalább jöhet majd Brohm)
    Green távoztával Huard a kezdő QB (aki még mindig jobb mint Croyle), nincs normális támadófal, Kennison (az egyetlen épkézláb WR megsérült a meccs legelején), Johnsonra figyel az összes ellenfél
    a védelemből Jared Allen el van tiltva két meccsre,
    a védelem életkora teljesen vegyes (teljesítményük pedig ingadozó) a két kező CB átlagéletkora kb. 32-33 év (mögöttük senki), a két safety-é 22-23
    és akkor még Donnie Edwardsról (kb. 35 éves) nem beszéltem aki mellett Derrick Johnson játszik (kb. 25 éves)

nem tudom hogy lehet a szezon csalódása (ha nincs miben csalódni, ugyanis tudott dolog (legalábbis szerintem) hogy sokkal rosszabb rekordjuk lesz mint az előző években)

A Houston-t meg mindenki lesajnálja (pedig új qb-vel, rookie of the year védővel, tavalyi 1/1-gyel, 19 éves diplomással, Robinsonnal stb.) nem rosszak

a másik meg az, hogy a Chiefs idegenben mindig is gyenge volt (már hosszú évek óta látványosan gyengébb mint otthon, de az idén otthon se lesz valami fényes)
    (a fogadóirodáknál is a Houston volt az esélyesebb a meccs előtt amúgy)
  • D00M
    Közben megnéztem és a Houston Texans-tól (!!!!) kaptak ki 20-3 ra.
  • D00M
    Abból sokminden nem lesz, Dan Marino a szezon caslódásának aposztrofálta őket, ráadásul nagyon el is kalapálták a csapatot, valami sok-3-ra
  • Dexantreal
    Chiefs is jó lenne, nagyon örülnék nekik!
  • robotnyk
    stream linkek meccsekhez, most találtam, talán van aki nem ismeri.
  • gszp
    Cowboys Pepsi reklám :)