13258
feenMUx.jpg
  • robotnyk
    tény, hogy decemberben 60+ gigát szedtem le, csak nem akarom kísérteni a sorsot. :)
  • DanielT
    Már nem mér a Chello kb 3 hónapja. Legalábbis minden ismerősöm erről számol be plusz a fórumokon is hallottam.
  • [Jakuza]
    Na igen az a franya adatkorlat, bar azt mondjak, hogy megszuntetik.
    En meg varom az ADSL sebesegemelest, allitolag a 2Mbites kapcsolatombol 8Mbites lesz. :)
  • robotnyk
    áh nem, chellom van, de majd lehet megnézem
  • [Jakuza]
    Megnezted Robotnyk a Insight Bowl-t ?
    Mint egy Holywoodi tortenet 38:7-rol. :)
  • robotnyk
    The glare, the scowl … the Super Bowl title. And after 15 seasons at the helm of the Steelers, Bill Cowher has stepped down as the team's head coach.
  • lord nihilus
    szvsz az első(jó szoros lesz azé sztem), a végkimenetelt max egy FG fogja eldönteni
  • Darth Krash
    Szerintetek melyik Phili vs. Giants meccset láthatjuk viszont a szezonból??? Az első vagy a második találkát? Most philibe fognak jáccani de mindkét oldalon történtek változások az uccsó philiben jáccot meccs óta. Remélem szoros meccs lesz, de végül a Giants nyer!!!
  • lord nihilus
    no igen erre számítottam...de vajon hol köt ki?
  • Dougie
    Eight Reasons Bill Cowher Is Leaving the Steelers
  • [Jakuza]
    Na igen a legutolso jatekot nem sokan kockaztattak volna meg. :)

Amugy az Insight Bowl sem volt kutya azt is lelehet szedni a Demonoid-rol.
  • robotnyk
    Fiesta Bowl
    Boise State-Oklahoma

aki tudja szerezze be torrenten, olyan meccset fog látni, olyan playeket fog látni, hogy még.
  • Darth Krash
    Azon én is eléggé felháborodtam, főleg hogy a Titans ellen ( ami monnyuk feljövőbe volt akkor ). Azt naon elkúrták.
  • Bucser
    Hát a 24 pontos fordítást már megtanulták:D csak negatívban:D
  • Darth Krash
    Vissza kellene hozni azt a Giants-et akik 17pontos hátrányról is nyerni tudnak, akkor pont a Phili ellen! Én meglepő eredményt várok, sztem azért még nem kell leírni a Giants-et, bár igaz hogy a sok sérült miatt nem sok esélyük van. De azért Coughlin is változtathatna vmit mer baromi sok flaget dobnak ellenük.
  • lord nihilus
    egyetértek, a colts meccs ígérkezik a legpontdúsabbnak, a jets-pats pedig a legszegényebbnek(ugyebár a két edző minden gondolatát ismeri a másiknak, igen szenvedős lesz), de télleg nincs már biztos meccs senkinek
  • [Jakuza]
    Igen.
    A Colts es a Phily merkozes nalam is simanak tunik. (A leggyengebb lancszem a Giants, siman kifog esni szvsz)
    Viszont a masik kettoben mar kozel sem vagyok biztos.

A Jets ha jol jatszik megtudna verni a Patriotsot, a Dallas szinten a Seattle-t bar szerintem pont lemeno agba kerultek a nagy meneteles utan.
    Majd meglatjuk mi fog tortenni.

• DanielT
    Én sem tennék rá nagyobb összeget sajnos, de az NFL ben minden megtörténhet, erre volt már példa elég :) Pl amikor 21-0 ról képes volt a negyedik negyedben kikapni a Giants... hogy rohadna meg! :D Harmadik negyed végén lefeküdtem aludni a legnagyobb lelki nyugalommal, erre reggel az arcomba ugrik, hogy sikerült 21-24 re kikapni :D
  • robotnyk
    Colts, Dallas, Jets, Eagles
    én ezekre tippelek. na jó, a Jetst inkább csak szeretném. :)
  • [Jakuza]
    Hat valljuk be, hogy vajmi keves az eselyuk is.
    Raadasul szerintem jobban jart a Phily, hogy McNabb leserult, Garciaval sokkal jobbak.
    Nem szabad elfelejteni, hogy egybol McNabb serulese utan a Coltstol kaptak ki csak vele, azota viszont egyszer sem.
  • lord nihilus
    ne adjuk fel, a remény hal meg utoljára ;)
  • Darth Krash
    Monnyuk erre elég kevés az esély:(
  • Darth Krash
    Leen Giants vs. Patriots SB XLI!!!!:)Nekem ez teccene legjobban.
  • lord nihilus
    :D:D
  • DanielT
    Szerintem erre a meccsre még van esélyük.
  • Dougie
    ATLANTA (Jan. 3, 2007) -- Owner Arthur Blank and general manager Rich McKay are expected to interview Pittsburgh offensive coordinator Ken Whisenhunt for Atlanta's head-coaching vacancy Jan. 4
  • [Jakuza]
    Pffff.
    Azert ez sem semmi.

Saban leaves Dolphins for Alabama

Ending five weeks of denials and two days of deliberation, Saban accepted the Alabama coaching job and abandoned his bid to rebuild the Miami Dolphins after only two seasons.

http://www.nfl.com/teams/story/MIA/9905429
  • [Jakuza]
    A Giants az elso kort sem eli tul szerintem, mert a Phily valoszinuleg siman eltangalja oket.
  • Darth Krash
    Manninget az a baj nem védi meg eléggé az O-fal, amúgy ő is képes 300 yardokra. Kicsit többet kéne vele foglalkozni, mi lett az eagles ellen is:( De legalább lecserélték az offensive coordinatort.
  • DanielT
    Hiába tett meg minden elképzelhetőt Manning meg a védelem, hogy ne jussanak be a Playoffba, Tikit nem lehetett megállítani! Irány a Superbowl!!! :D
  • Darth Krash
    Tiki Barber új franchise rekordot futott a Giants színeiben a Redskins ellen. 234yard 3TD ezzel továbbrepítve csapatát a playoff-ba. Hajrá Giants!!!
  • robotnyk
    After two seasons in Miami, Nick Saban is out as the Dolphins' coach. Saban has accepted an offer to become the head coach at the University of Alabama
  • lord nihilus
    btw új rekord is született az uccsó fordulóban:
    először fordult elő h vki sorozatban 20 szezonban adjon TD passzt, ez pedig Vinny Testaverde-nek sikerül a New England színeiben a Titans ellen, a meccs utolsó perceiben.
  • [Jakuza]
    Most mar igazan kitalalhatnanak valami kulonlegeset, eredetit.
    Mindig a merkozes elott himnusz,tuzijatek , vadaszrepulok. :)
  • [Jakuza]
    On January 1, 2007, the bowl will host the USC Trojans and the Michigan Wolverines. The game will start at 5:00PM ET and will be televised by ABC.

Megvan.
  • robotnyk
    tvu player, o-tsn sports csatorna
    (usc-michigan btw)
  • [Jakuza]
    Hol adjak?
  • robotnyk
    nézi valaki a rose bowlt rajtam kívül?
  • [Jakuza]
    Azert eleg vicc, hogy a Cincinnati es a Denver is kiesett.
    Cincinnati: Siman be kellett volna jutniuk, erre utolso 3 merkozes 3 zako es 8-8el kieses.A Denver kiesese meg egyenesen banto 9-7el.
    Sajnalom, foleg mert a New England mumusa :)
  • robotnyk
    folyt köv:
    Cardinals fire Green after three seasons