13258
-
#1593 hát ilyen full szezonokat publicról szedj, egyébként én már végignéztem, jó sori, ősszel 2. évad :) -
#1592 Az a baj az utolag töltött meccsekkel, hogy a másnapi hírlevélben már lelövik az eredményt a torrenten meg nem tudom tartani az arányt és előbb utóbb leechbe kerülök. -
#1591 Torrentről érdemes leszedni a Friday Night Lights sorozatot, már van belőle teljes évad. Egy amcsi középiskola focicsapatáról szól, meglehetősen hiteles, már a tizenkettedik résznél járok.
A preseason meccsei is tölthetőek lesznek, pl a demonoid.com -on érdemes keresgetni őket. -
D00M #1590 Igen, a CBS-t meg a Fox newst a többit (még) nem adja a TVU. Amúgy sopcastel tényleg lehet nézni az ESPN-t de most offline a server -
smash2005 #1589 Csak az amcsi csatornák. Azokat meg TVUval tudod nézni... -
#1588 pre-t fog közvetiteni vmi?
-
wba #1587 sopcast-tal lehet espn-t is nézni -
D00M #1586 lol, beindult az amerikai propaganda gépezet, dögöljek meg ezen a Vick ellenes kampányon valaki sokat fog keresni. -
Dougie #1585 -
D00M #1584 Csatlakozom az előttem szólókhoz, Vicknek mennie kell. Ebből a szezonból túl jól már sehogysem tudnak kijönni, Vick nem egy hűdejó irányító, akiket a helyébe szeretnének azok kezdők ugyan, de még lehetnek nagy nevek.
Off: nem tud valaki valamilyen jó progit amivel lehet nézni az ESPN-t neten? -
#1583 Hat en a helyukben elengednem, megpedig orommel.
Jelenleg a Falcons visszahuzoja maga Vick. Tullihegtek a kepessegeit, kozel sem olyan jo jatekos, raadasul meg valami.
Miatta lett a Falcons jateka kiismerheto. A jo eredmenyekhez a csapatnak egy olyan iranyitora van szuksege, amelyik kozel fele-fele aranyban tudja keverni a passz illetve futojatekot.
Mint tudjuk Vick passzjateka egy atlagosnal kicsit magasabb iranyitojatekos szintjet se eri el, ez pedig nagy hatrany barmilyen eros csapat szamara.
Lasd. Colts. Egy extra klasszis iranyitoval is docoghet a gepezet, ha egy sikuva valik a jatek. Pont ezert is koszonhette a Colts a SB megnyereset, mert kiegyenlitettebe valt a tamadojatekuk mar nem 80%-ban csak a paszt eroltette Manning. (Jo persze nem ilyen egyszeru a dolog, rengeteg mas tenyezo is belejatszott, de ez is a lenyeges dolgok koze szamitott) -
Dougie #1582 A look at key offseason NFL moves -
lord nihilus #1581 egy kis pojén :D
-
#1580 köszi szépen
hát érdekes helyzet, kíváncsi vagyok mi lesz -
#1579 Vicknek jelenleg van egy bírósági pere mert az egyik nevén levő birtokon 6 éve folyamatosan kutyákat képeznek ki viadalokra és sajnos az állatok nagy része bele is hal. 350K dolláros büntetést és 6 év letöltendőt is kaphat.
Éppen ezért a Falconsnál gondolkodnak azon, hogy mi legyen. Engedjék el Vicket amivel kb 6 millió felszabadulna a Salary capben (ugyanis ekkor felbontják a szerződést) vagy tartsák meg Vicket és kockáztassák a bírósági tárgyalás kimenetelét (ez esetben egész évre fel kell függeszteni, de a fizetését megkapja és s szerződés is érvényben marad így a capben nem szabadul fel hely). Tulajdonképpen számbűvészet, hogy anyagilag mi érné meg jobban az Atlantának. -
#1578 valaki összefoglalná plz röviden magyarul? -
lord nihilus #1577 Végülis igazad van, csak furcsán ért véget a szezonja Miamiban. :D nemcsak hogy bevan rakva de már piros mezben le is van fotózva :) -
#1576 Azért furcsa. Nem értem én a Miami dolphins-t sem... Harrington mentette meg a csapatot a bődületes beégéstől (Culpepper kritikán alúl teljesített amíg játszott) Most pedig van egy Rookie meg egy 1 éves tapasztalattal rendelkező irányítójuk és magukhoz vették Trent Green-t Valamint leszerződtették Cleo Lemon-t aki 4 éves pályafutása alatt nem sok figyelemre méltót alkotott az NFL-ben.
Kérdem én: Hogy akarnak így csapatot építeni miközben a defensive line-juk meg öregszik kifele? mert offensük nincs évek óta...
Harrington jó játékos lehetne ha odafigyelnének rá. Sokat kockáztat de ez nem baj. Majd belejön.
Mindenesetre sajnálom, hogy elment.
Hoppsz most néztem utána: Harington be van írva mint az Atlanta Irányítója az nfl.com-on playerekre keresve. -
lord nihilus #1575 Hát vágni kell Vicket kifele ha eredményt akarnak Atlantában, tele van tehetséges játékosokkal, az egyik legjobb futás ellen védekező 4-3as defense, masszív csapat. Viszont lehet h most fejüket verik a falba Atlantába h Schaubot pont most engedték, Harrington meg hol jó hol nem...sazl érdekesss :D
am picit nem sok cap büntit okozna a szerződés bontás? -
D00M #1574 Olvastátok mi történt Vickel? Edzőm szerint egy "dumbass", egyet kell értenem vele... a cikk -
#1573 Én örülnék ha fel tudnák ugrani a gyűrűig:D -
#1572 :O Nem semmi. -
lord nihilus #1571 szemléltetés:
-
lord nihilus #1570 Oakland az előzetes várakozásoknak megfelelően draftolta JaMarcus Russellt -
#1569 követem. -
Dougie #1568 a draftot nézi valaki? -
#1567 egy embert innen is elvitt a mentő, de már nem voltam ott, nemtom mi lett vele, azt se hogy melyik csapatból :S -
#1566 nfl.com? -
jómagam #1565 Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni, hogy hol tudok mindig az aktuális, friss híreket olvasni az Amerikai NFL-ről?? -
D00M #1564 Aham. Csak azért kérdeztem mert a Pécs elleni játékukon asszem 6 embert küldtek a kispadra + az irányító kezét eltörték Tavaly adta a Sport 2 a döntőt, nemtom idén lesz-e ezenkívül közvetítés, mindenesetre remélem. -
lord nihilus #1563 Ha jól tudom az NFL Europe áprilisban kezdődik, úgyhogy egy másodosztályú NFL-t is láthatunk ha közvetítik valahol...:) -
#1562 sajnos nem tudtam végignézni a meccset, de amíg láttam, nem tűntek túl brutálisnak, bár lehet hogy csak az egri offenzzel nem bírtak :)
tehát ez alatt azt értem, hogy például a pestieké volt az első visszahordás (touchback lett egy kötény után ), de 2. play fumble, aztán a heroes 3 playből megcsinálta a td-t, komolyabb ellenállás nélkül.... -
D00M #1561 Állítólag a Giantsnek elég agresszív a védősora erről tudnál valami bővebbet mondani? -
#1560 én az Eger Heroes - Budapest Giantsen voltam, jó volt, Eger nyert 27-16-ra , de 27-0 is volt :) -
#1559 Kösz! -
D00M #1558 hello! Megvannak a versenykiírások! DIV I és a DIV II. Valamint a hétvégén a Wolves elverte a Monarchsot + volt még 2 jó meccs. -
tonto787 #1557 Van valaki szegedi?
Csinálunk csapatot mindenki jelentkezését szivesen várjuk!
Szeged Bats -
D00M #1556 Megpróbálok keríteni majd egyet, de egy tuti május 12.-én Vipers vs Predators meccs lesz (Budapesten of kóz). Szoros mérkőzés lesz az tuti. -
#1555 Szerintem jöhetnének a nagyok holtidőszakában a magyar vonatkozású dolgok, a Bp-i meccsekre pl ki fogok menni ahogy tavaly is.
Jöhetne egy eseménylista is mikor mi lesz. -
D00M #1554 Hello!
Hamarosan kezdődik a Hungarian Bowl, már voltak scrimmage játékok, a hétvégén pedig edző meccsek zajlottak. Vélemények esetleg? Vagy itt csak a "nagyokkal" foglalkozunk?