13258
feenMUx.jpg
  • lord nihilus
    Hogyne lenne folytatás....egy meccs erejéig mindenképp :P :D

Az h hány pontot ajándékoz el a chargers az az ő dolguk. A patriots is ajándékozott el ennél számtalanszor többet a szezon során, de most visszakapta...van ez így, lehet h utoljára
  • [Jakuza]
    Nem lesz folytatas, ne is almodozz. :D

Amugy a Chargers ajandekozott 14 pontot a NE-nek.
    Sajat magukat, meg harom fieldgolkiserlet kihagyasaval sulytottak.
  • lord nihilus
    Az a 2 pt. conversion döbbenet volt, mindenki áradozott :D:D
    közbe beugrott h ugyanazok(Brady+Faulk) ezt már megcsinálták ugyanígy a SB XXXVIII-ben a Carolina ellen. Gostkowski nagyonjó rúgó lett így a végére, remélem folytatás is hasonló lesz.
  • Bucser
    Ezt neztem en is, hogy a végén LT nem gratulált senkinek, hanem ugy ment mint aki meg fog verni valakit:D

Nem csodálkoztam volna... De ez a Patriots nem fog divisional title-et nyerni az biztos. Pláne ilyen bena jatékkal...
  • robotnyk
    ... Tomlinson yelled and pointed at the Patriots player, upset that some Patriots were dancing on the Chargers logo at midfield after they had silenced the record crowd of 68,810 at Qualcomm Stadium.

"I would never react in that way. I was very upset," Tomlinson said. "When you go to the middle of our field and start doing the dance Shawne Merriman is known for, that is disrespectful. They showed no class and maybe that comes from the head coach."
  • Bucser
    Azzal a fieldgoallal ráadásul meg is nyerhették volna a meccset:)
  • robotnyk
    Schottenheimert én simán kivágnám ilyen playcallinggal. passzolás playoff rookieval még hagyján, de 4&11nek nekimenni első negyedben fieldgoal távolságból?!
  • [Jakuza]
    Errol beszelek. :D Kickreturn fumble is tetszett. :D

Amugy lehet hogy Brady Indianapolisban is ilyen gyengen fog jatszani.
    Es tudod mi volt a meglepo ?
    Ugyanazt csinaltak a 2. negyed kozepetol amit a Colts szokott.
    Shotgun hegyek, pedig a paszjatek sem ment nekik es bemakoltak. :DDDDD

Bar nagyban ludas volt ebben a Chargers is, nem ertem miert jatszottak annyi passzjatekot a vegen. Naluk a vezetes es a liga legjobb futoja es ennek ellenere erolkodnek
    Raadasul a donto meneteknel Samuel fele, amikor Hobbsot elotte apoljak, mert leserult ?

• robotnyk
    meg milyen penaltyk.
    a csúcs az volt, mikor a chargers simán kivédekezett egy pats driveot. jött a punt, abból fumble. pats elment fg távolságig, majd penaltykkal vissza 40ig, Brady csinált egy fumblet, abból illegal recovery, a play után meg a chargersnél unnecessary roughness, 15 yard, 1st & 10.
  • [Jakuza]
    Ez van, ez a rajatszas. :D

Amugy ennyit arrol, hogy mindenki jatszhat rosszul es mindenkinek lehet makja.
    Pl ha nincs makja a NE-nek tegnap, akkor az eletben nem nyert volna.
    Lasd milyen fumblek voltak, egyszeruen nevetseges.
  • robotnyk
    baromi idegesítő meccs volt a tegnapi (vagyis éjjeli). az eagles-saints meccsen mindkét csapat mindent megtett a továbbjutásért, a pats-chargersen meg a kiesésért. egy biztos, a meccs alatt se chargers, se pats szurkoló helyében nem lettem volna.
  • [Jakuza]
    Megsugom neked akkor, de ne aruld el senkinek, hogy Colts-Saints nagydonto lesz. :D
  • Bucser
    Igy igaz:) nem sokon múlott:)
  • [Jakuza]
    Pedig a Bears mindent elkovetett, hogy kiejtsek sajat magukat. :)
  • robotnyk
    mekkora csokker ez a Hasselback...
  • robotnyk
    sokkal jobb a 'hawks, mint vártam
  • [Jakuza]
    Es most csinalt egy TD-t a Seattle-nek.
    Mekkora idiota ez a Grossman. :)
    Nem am foldre dobna a labdat vagy ki az oldalvonalon kivulre.
    Inkabb hagyja, hogy sackeljek es utana fumble. LOL
  • Darth Krash
    Igaz most adott egy 71 yardos TD passzt, nem is akármilyet:) Biztos beteg lett a playoffra és mutat má vmit:D
  • Darth Krash
    Attól, hogy legyűrik a seattle-t, attól még az!
  • lord nihilus
    Hát majd mindent a maga idejében, ez a mai meccs amúgyis rejtély lesz számomra. A másik meccsen szvsz akármennyire béna lesz Grossman úgyis továbbjutnak.
  • [Jakuza]
    Nem kerek sort koszi, csak igerd meg ha most nyertek a Chargers ellen, akkor jovoheten kikaptok. :D

Krash ennek ellenere mar vezet is a Bears es szerintem begyurik a Seattle-t.
  • Darth Krash
    Grossman egy FOS!!!!41
  • lord nihilus
    meg meghívlak egy sörre is ;)
  • lord nihilus
    ha mos továbbjut a Patriots személyesen fogok gratulálni neked meg a Coltsnak :D
  • [Jakuza]
    Mar pedig szvsz egyik csapat sem fog bejutni a nagydontobe.
    Szerintem most a hetvegen kiesik a Seattle es kovetkezo heten koveti a Bears is.

Robotnik a Chargersnek is ki kell esnie, mert nem hiszem, hogy a Colts letudna gyozni, viszont a NE-t igen. :D
  • Darth Krash
    Sztem amelyik csapat megnyeri a Bears vs. Seahawks meccset, az fel fog naon javulni, mer eddig nem sokat mutattak. Az egyik csak védelem, a másik meg hol ez, hol az, de együtt a 2 sose.
  • robotnyk
    a chicago-seahawks meccsen a legjobb lenne, ha mindkét csapat kiesne -.-
  • [Jakuza]
    Na azert en sem talalok el mindent. Pl a Phili gyozelemre tippeltem tegnap, igaz kozel jartam hozza, csak sajat magat okolhatja a Eagles, hogy nem nyertek, meg a hazai palyanak a Saints.

A mai merkozesekre a tippem amugy, Chicago es NE.
    Kulonben Oktoberben amikor azt, mondtam, hogy iden nagy meglepetes lesz a ligaban, arra utaltam, hogy a Saints nagydontot fog jatszani, de nem mertem hangosan kozolni, mert kirohogtetek volna. :D
  • robotnyk
    én bízom benne, hogy nem találod el azért a playoff minden meccsét :D

hirtelen mindenki beszart a Patstől, pedig szerintem a legteljesebb csapat a Chargers, egy egész jó védelem, és nagyon erős támadósor, legjobb futó, egyik legjobb TE, szerintem otthon megverik a NE-t
  • lord nihilus
    Nemhiába a Patriotstól jött igaz? :D
    Amúgy nemnéztem végig, de a meccs eredményéből kiderült h átmentek fociba és rugdosták a gólokat(ezt viszont én sejtettem looool).
    Hát akkor hajrá colts-patriots afc döntő...
  • [Jakuza]
    Nem nyer a Chargers. :)

Amugy visszaterve a Colts mecsre, Peyton-t nem kell azert lesajnalni, mert az ellemzok is azt mondtak, hogy azzal nyerheti meg a Colts a merkozest, hogy Manningnak nagyon jo szeme van es kiszurja a blitzeket, ami a Ravens nagy erosege volt a szenzonban.
    S lam igazuk lett, mindossze egyszer tudtak sackelni azt is csak a 4. negyedben. A liga legjobban vedekezo csapatat, megverte a legrosszabb a vedekezesevel. :)
  • robotnyk
    kellett is, hogy feljavuljon, mert Peyton hozza a playoff formáját.

btw, továbbjutott a Saints. még ha ma este nyer a Chargers, akkor ez egy jó kör volt :)
  • [Jakuza]
    Na Nihilus mit mondtam ? :)
    Bar nem gondoltam volna, hogy ennyit szamit, hogy Sanders visszatert.
    Le a kalappal a Defense elott.
    Szerintem a rajatszas elott erre senki sem szamitott, hogy igy feljavul a Colts vedelme.
    Vini meg hozza a formajat, hihetetlen a pali.
  • Bucser
    nekem nincs vele bajom a multkor sem volt jobb.
  • robotnyk
    o-tsn schedule
  • robotnyk
    o-tsn sportsot nézd meg
    egyelőre még nhl megy, de majd kapcsolnak szvsz
  • lord nihilus
    hát múlt héten is így volt, aztán csak jól ment már meccs közben :|
  • [Jakuza]
    Nem tudtok mas CBS netes lehetoseget, mert eleg gaz ahogy most jon a TVUPlayeren?
  • [Jakuza]
    Igen benezted.
    A valos adatokat beirtam mar.

Holnap este a Chargers-New England lesz a Sport2-n 22:30kor.
    Elotte pedig 19:00 oratol a FOX-on a Chicago-Seattle

Amugy erdemes elolvasni az nfl.com-n az elemzeseket.
  • lord nihilus
    jogos. benéztem vmit :(((
    a saints meccsre nem maradok fönnt inkább, maj letöltöm