Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guest
Elméletileg... 😉
Punker
amíg nem haltak meg addig elméletileg visszatérhetnek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Guest
#2944: Tudtommal ezzel a filmmel nem csak Data, hanem a teljes TNG legénység búcsúzott...
Punker
elszámoltam a letöltési idõt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome
Vagy USS Enterprise a teljes neve? Faxom tuggya hirtelenö

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Punker, mondták már, hogy a Kapcsolatfelvétel óta üzemel az Enterprise NCC-1701-E? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

nemtom, de sztm nem is fontos, lényeg hogy szabad kezük van, használhatják ugy datát, mintha ez az incidens meg se történt volna

jajo, bocs hogy leirtam, nemgondoltam hogy a film fele után fogod magad és netezni kezdesz 😄

Punker
hm érdekes egy vége lett, most Data végleg eltünt vagy B4-t majd átalakítják hogy használni is tudja Data memoriáját???

Punker
most kezdem nézzni 😊))

Guest
És valóban azt szeretnéd, hogy elmondjuk, hogy mi van a másodikon? 😊
Punker
mi??????? még csak az elsõ CD-t néztem meg.....

Guest
#2938: De.
mi baj vele? sztm faszán néz ki, fõleg roncsolodás után amikor tönkrenyomják az elejét 😊

Tuvok

Nem az E van benne ?

Tuvok
ja értem

Punker
hát mit mondjak az új Enterprise-t a Nemesis-ben nem veszi be a gyomrom....

az elsõ részekre totál nem emlékszem, és van köztük olyan amit nem láttam

Tuvok
tán nem láttad a TNG-t ?

én nézem éjjelente, és mit ne mondjak felüdülés
ez már vagy a hatodik rész volt, és EGY DARAB LÖVÉS SE VOLT 😄 (jó, egyszer fézerrel rálött picard egy ferengi agykontrollálóra)
szal nem az mint a voyager, ahol minden második részben hajócsata, vagy az enterprise, ahol szintén már szuperlézereket telepítenek a hajóra, itt egyszerüen szükségtelen az ilyen, mert picard vérbeli katona. Nagy az akaratereje, nem tûr ellentmondást, egyenes, egyszóval akinek jelleme mellett egyszerüen szükségtelen a fézerek vagy a torpedók használata.

Kori
A V3 végleg levette a délutáni adást, vagy csak ideiglenesen szünetel???????????????

Másik adó nem kezdi el vetíteni normális idõpontban????????,

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Tuvok
á, majd megveszem 1 ferengitõl... :

2XP
😉

Tuvok
200 mega szabad helyem van, oda ráférne ??

2XP
Tuvok, te sem vagy igazi fan 😊 Már rég le tudtad volna szedni, replikátor fórumában volt egy üzenet, amiben accot lehetett kérni ftp-re :p De már nincs 😊

Guest
Oks.

Csak szólj elõtte idõben, mert nincs kiírva, és momentán CD-író progim sincs. 😊
Tuvok
hmm, meg kell beszélnem a kapitánylánnyal

Guest
Tuvok, ha feljössz érte Budapestre, odaadom. 😊
Tuvok

Punker
DC++ 😊)

Tuvok

Punker
szép lassan csordogál le a X. film 😊)

According to Trek Today: the diabolical Trek 'powers that be' have come up with yet another way to separate the hapless trekkie from his hard earned cash. The Original Series is being re-released as a Box Set. Reportedly, the sets should feature enough extras to make (they hope) the die-hard pony-up against their better judgement. One interesting aspect of this release is that the Region 2 release will package all original season eps in order of original air-date!

Tuvok
hmm, namajdeccer
haxolni én se tok

Guest
Ha van hozzáférésed, akkor igen... 😊

Tuvok: eDonkey-n pl. nem kell megosztani ( illetve amit épp letöltesz, azt úgyis megosztod), haxoláshoz nem értek... 😊
Eye-scream
FTP roxx...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
azokon nem lehet haxolni és megosztani sem kell ?

Guest
Mondom vannak más fájlcserélõk is... 😊
Tuvok
Nincs mit megosztanom 20 gigás vinyón ...

Guest
Tudom, nem DC-zel, de vannak ám más fájlcserélõk is... 😉
Tuvok
Tenném, ha lenne rá lehetõség ...

Guest
Tedd azt. 😊
Tuvok
Hmm, hát a leírásban Data esetén kívül nem volt semmi ilyesmi . Úgytûnik meg kéne néznem ...

Guest
Mert a Nemesissel búcsúzott a TNG-legénység.
Tuvok
Mé lenne a TNG filmeknek vége ? Stewart megnémult ?

Guest
#2903: Háááát, a TNG filmeknek vége, a TOS legénység enyhén szólva kiöregedett, DS9, VOY pedig csak eléggé nyakatekerten lehetne folytatható, az ENT-nek meg a népszerûsége nem az igazi, sazl...
Tuvok
Átfogalmazom:
Ne legyen olyan lapos és színtelen hangulatú a film, mint a sorozat volt .

Eye-scream
Producer Rick Berman has been hinting that a new Star Trek movie is in the works and may take the form of a prequel.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

én meg vagyok arról gyõzõdve hogy nem kell 2400ban lennünk, hogy jó scifihez, 2150ben ugyanugy lehet, csak jó forgatókönyv kell

Tuvok
Csak nehogy Ent-es legyen ...