11588
-
#4569 de
mostanában ritkán -
#4568 borg még nem írt ide????? -
#4567 AXN, Kedden esténként Enterprise -
Nuki #4566 A Viasat-on kívül nem megy más csatornán a Star Trek?
(lehetőleg magyar) -
janisjoplin #4565 köszönöm,,,,,,,,,,,, -
#4564 hmm -
Cat #4563 http://www.startrek.com
http://startrek.lap.hu/ -
janisjoplin #4562 hol tudhatom meg,hogy milyen sorozatok vannak még amelyek a star trekhez kapcsolódnak,,és ,hogy nem cseréltek,mert láttátok az összes részt,,én gyűjtő vagyok,,és ezeket mind le lehet tölteni,,,,,,,,bocs ha marhaságot kérdezek,vagy írok ,de egy hete van netem,,,, -
Cat #4561 nem azt irtam hogy ne irj többet, hanem hogy előtte szánj rá pár percet, hogy beleolvasgass a hozzászolásokba -
#4560 töröljem vagy nem? ez még nem reklám, de..... -
janisjoplin #4559 bocs nem írok többet,,,,,,,,,,,,,, -
Cat #4558 Szia
1. én is azzal kezdeném hogy nagybetüvel irás = ordibálás
2. Mi nem szoktunk DVDn cserélgetni, mert egyrészt minden részt láttunk már a tévében, vagy pedig ha nem, letöltöttük.
-
#4557 NE ordibálj!!! -
janisjoplin #4556 SZERETEM A SCIFIT,,NEKEM MEG VAN A STAR TEK VOYAGER 172 RÉSZ,DEEP SPICE 9 176 RÉSZ, ÉS AZ ÚJ NEMZEDÉK 178 RÉSZ,,AVI FORMÁTUMBAN DVD-ÉN,10-10-10 LEMEZEN,,SZIVESEN CSERÉLNÉK,,[email protected],,, -
Cat #4555 http://kvizpart.hu/origo/index.kviz?temalist=276 -
_Vegeta_ #4554 Jolvan oke. :) -
#4553 lehet
az volt a cikkben, hogy az az egyetlen rendszer x fényévre a Földtől, ami megközelítőleg egyezik azzal, amit vmelyik részben a Föld - Vulkán távolságáról mondtak -
#4552 meg ami nem, az nem ! és ebben hajthatatlan voltam, vagyok, leszek -
_Vegeta_ #4551 baromsag :) -
_Vegeta_ #4550 oke oke, de bennem ne az ellenseget lasd enis trek fan vagyok egy ideje, de ami igaz az igaz -
#4549 mellesleg olvastam vhol, hogy egyes Trekkerek a Vulkánt is az Epsilon Eridani rendszerben vélik elhelyezni -
#4548 te sem vagy vitapartner (itt legalább is) ha a b5-öt jobban szereted ...
és szóval nem mondtam, hogy lakott a bolygó, azt mondtam, hogy az VOLT, és még akkor építették oda a kaput -
_Vegeta_ #4547 Sajnos nemvagy kepben es igy megfelelo vitapartner sem vagy. Az epsilon eridani 3 nem lakott bolygo, es az ugrokaput is csak azert tettek oda, mert igy logikus. -
#4546 nem biztos, hogy abban mondták -
_Vegeta_ #4545 nokomment... :) -
#4544 Mondom, nem láttam az első évadot sajna :( -
#4543 B5 vs. DS9? hát szerintem hétfőn B5 kedden DS9 és így tovább mind2 qrvajó :) -
#4542 emlékeim szerint azt mondták, hogy a térkapu már akkor ott volt, mikor az állomás melletti bolygót lakták, az állomást évszázadokkal később építették oda, nem ? -
#4541 minek jelöltem volna, így is megtaláltad
Egy forgatókönyvön lehet változtatni, de az időn nem, sem Berman, sem Piller nem láthatott 2 évvel a jövőbe, hogy mit fog jms a b5-be rakni, amit ők 2 évvel korábban már felhasználhatnának ... -
#4540 közel se győzött a b5 ... -
#4539 Amúgy én a B5-öt nem ismerem, a DS9 viszont nagyon bejött. Én többek között azért tartom a Trek csúcsának, mert egyrészt kihasználja a hoszabb terjedelemben lévő lehetőségeket, tehát nem 45 perces részeket nézek, hanem egy hosszú, összetett történetet, ami 45 perces részekre van vágva (még csak nem is "osztva", hiszen vannak 5-6-7-8-9 részes "fejezetetek" is), másrészt, mert a jellemek sokkal árnyaltabbak, nem csupa fekete vagy fehér karater szerepel. (Meg még sok másért is, de annyit most nics kedvem gépelni :))) -
#4538 Ez egy elég régi ellentét, a DS9- és a B5-hívők előszerettel vádolják meg a másik kedvenc sorozatát másolásal :) -
:) -
Inquisitor #4536 "A lemasolas dolog meg abszolut marhasag, mindket sorozast 1993as, szoval nemlehetett lemasolni. :)"
Érdekes, mert más helyen azt olvastam, hogy a sztorit alkotó ember eredetileg a DS9 fő szálainak alkótója volt. Szóval nem lopás volt, csak mindkettő hasonlít az "apára" :) -
#4535 Elkezdtem olvasni a linkelt cikket. Ez a mondat lebontott :D
"Amit régóta hiányolok a ST-ből, az itt megvan: a biztonsági övek az űrhajók ülésein, így nem repül Nélkülözhető zászlós keresztül a képernyőn. " -
#4534 Tudtommal nem a B5 telepedett a térkapu mellé, hanem a térkaput építették a B5 mellé... -
#4533 Én csak azt sajnálom, hogy nem láttam az egész B5-öt. Egyébként meg ez a gonosz faj, harcias faj, kasztrendszeres faj szerintem minden sorozatban benne van, különben macerásabb lenne konfliktusokat csinálni.
Egyébként mért pont Bajor-t említetted, Tuvok? A Vulkánon is ugyan ez van, ha minden igaz, sőt! -
#4532 babylonbol az 5. évad nagyon szar a többi viszont nagyon jól összerakott kerek történet. -
_Vegeta_ #4531 En valoszinuleg b5 fanatikk vagyok, de a ds9et is imadom. Nem rossz egyikse, sott. De nezettsegben verte a b5 a 9es urallomast. :)
Jo cikk de volna egy problema. A b5t eredetileg 4szezonra tervezte jms, de mivel annyira nagyon sikeres volt kenytelen volt beleirni meg egy szezont. :) -
#4530 Khmm, azért a forrást megjelölhetted volna: http://startrek.scifi.hu/klubunk/ujsag/24/ds9_vs_b5.html?column=21
Tanulságos lehet továbbolvasni...
De ezzel saját magadnak mondtál ellent, hiszen: "nem foglalkoztak a rajongókkal, mikor az első részt forgatták, már megvolt az utolsónak a forgatókönyve"
Így csak az egyik lophatott...
Mindegy, tudom, h rajongókkal nem lehet vitatkozni. Én mindkét sorozatot végignéztem, kicsit talán a b5 jobban tetszett, de nem vagyok egyik fanatikusa sem.