Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Gyerekek, gyerekek, azonnal tegyétek el a fegyvereket!

Worf, tedd le annak a kutyának a fejét, nem játék! Egyébként is, hol van a feje? Ja, hogy hõsi halott, és ez a szuvenír? Akkor meg tedd el jó mélyre, mert T'Pol már fullra rosszul van!!!
Kikr, szólj rá Spock-ra, hogy hagyja abba a meditálást, mert kezdõdik az óra!!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tuvok
Csak a fézerpuskámon át ! 😊

Sir Quno Jedi
Azé ! Mert menten depolarizálom a frissen újrakristályosított dilithium mátrixodat ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
Lol, ne szívd má így mellre, nemtom mit vagy úgy ezen oda, én is sokszor sokmindent elírok nah !

Sir Quno Jedi
Nemond, hogy te nem szoktál elírni semmit, bizony én is hibázom. Azonban a dolog hidegen hagy, kijavítottál, ezt köszönöm. Nem episode guide alapján írok ilyeneket (mint oly sokan, abból könnyû okosnak lenni), hanem fejbõl, amire emléxem, ahhoz képest szerintem pontos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
Jellemzõ ... 😊

Sir Quno Jedi
1részt nem tudták, hogy õk a Borg (ezt nem közölték ezúttal, talán nem véletlenül). Egy kis nüansz 200 év távolából senkinek sem tûnhet fel, sokkal durvább ellenfelekbe ütköznek nap mint nap Archer-ék, azt sem szerja le senki (nem beszélve az idõháborúról, ami zajlik és a flotta mégis el sem hiszi) !

Sir Quno Jedi
3 és most készül a negyedik elsõ 12 része.

Sir Quno Jedi
Leszarom, de kössz.

Rage47
Sziasztok!
Az Enterprise-nak hány évadja van összesen?
Tuvok
Wolf 359 😊

Tuvok
T'Pol 😊

Guest
#3188: Aha, és a Borgról sem maradt semmi nyom, akárcsak a ferengikrõl, mi? Na haggyá...
Sir Quno Jedi
Valószínûleg nem tudták pontosan a föld koordinátáit elsõre. Amúgy meg az idõkben párhuzamosan folynak a dolgok, a Borg sem mindig cselekszik következetesen, mivel a közös tudat nem képes a végtelen térben egymásba kapcsolódni, így egyes helyi sejtjei olykor keretsztbe dolgoznak egymásnak. Ez természetes, az õ technológiájuk is limitált. Éppen ezért kellett adást küldeniük, amit majd a jövõben a megfelelõ helyen fognak.

RelakS
😄

Akkor mostmár csak az az érdekes, hogy egyszer elküldtek egy hajót, azt a Wolf mittudoménmennyinél megették. Aztán elküldtek mégegyet, ami meg visszaküldött egy gömböt az idõben? Lehet, hogy ez már egy újabb technikájú volt?
Mellesleg a First Contact-ban azt elcseszték, hogy a régi picard is az új dizájnú hajón volt 😊 Vagy csak a Borgok frissítették az adatbázisát?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sir Quno Jedi
---------SPOILER----------

Az Eterprise-ban nagyon fajin rész volt a Borgos (a második szezon vége felé). Fõleg, hogy ezek azok voltak, akik lezuhantak annak idején Picard-ék jóvoltából, mikor visszamentek az idõben, hogy megakadályozzák Dr. Zefram Cochrane elsõ hiperugrását a Földön, így legyõzve egyszer-, s mindenkorra az emberiséget. Száz évet rohadtak a jégmezõn, majd ahogy az emberek megtalálták õket, rendberakták magukat, megfújtak egy hajót és uzsgyi, irány a legközelebbi bázisuk a jövõben. Útközben mindenkit megtámadtak és átépítették a hajót, szereztek új Borgokat és még az Enterprise-t is megfertõzték. Csak annyit akartak, hogy leadják a Föld koordinátáit hiperûradón és végül Archer minden próbálkozása dacára le is adják. Pont mondta neki T'Paul, hogy nem gond, ez vagy 200 év múlva ér oda, de a kapitányt ez nem vigasztalta. 😄DD Ja, mert pont ez alapján az üzenet alapján mentek a Borgok a föld ellen és vissza a múltba majdan Picardék idejében ! 😄DD

Nagyon fajinul össze volt hozva !

2XP
http://index.hu/tech/tudomany/holo0626/

A holografikus paradigma által leírt univerzumban minden agy részét képezi a láthatatlan egésznek, és a telepátia pusztán a holografikus szint elérését jelenti. Hasonló módon a telekinézis (tárgyak mozgatása az akarat segítségével) szintén megszûnik rejtély lenni, hiszen az összefonódó mélyebb valóságban az egyén és a tárgy eleve egy.

Kori
jó rendben van , különben is az oroszlán jobban tetszik

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Tuvok
pont ugyan az a 120*20-as kép Alien! felirattal van fent vhol, ami egy Alien! nevû SG-s logója is ?

Kori
nem kell csinálni

fent van a neten

Tuvok
csakhoz azt a logót már vki más csinálta magának

Kori
kész

és akkor ezek szerint ez a logo az enyém????

Kori
de szerintem nem a tulaja
szabadon lehet letölteni és feltenni képet

Kori
visszateszem

Tuvok
Na de a tulaja tud róla ?

Kori
cseréletm

RelakSfromhome
Az enyémet? Kizárt.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
Hé, mit keres rajtad vki más logója ?

Kori
felemeltem

Tuvok
Én hiszek

még jó hogy ez nem hit kérdése 😊 "SCIENCE" fiction

RelakSfromhome
Ja, és aki hisz a telepátiában, az emelje fel a kezemet

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Nem? És a Tribblik? A nyulak hozzájuk képes meddõ vackok voltak 😄

ja, és persze a telepatikus lények teljesen baromságnak gondolták a dolgot, mivel annyira bonyolult, és annyira szükségtelen köztes torzitó lépcsõk vannak, hogy ilyen biztos nem lehetséges 😊

lényeg hogy valami nem egyértelmû, attól még simán lehetséges, amit hiányolok az hogy nem engedik el durván a fantáziájukat

RelakSfromhome
=] 😄

egy külsõ szemszögbõl megirt scifiben telepatikus lények filozofáltak olyanokról, amik mások mint õk
a kommunikációra azt képzelték el, hogy az egyik ember gondol valamit, megfogalmazza magában, beszivja a levegõt, majd a torkában lévõ szalagocska rezgetésével és a szája formálásával hanghullámokat hoz létre
ezeket a hullámokat a másik lény speciálisan kialakított formáju hallószerve fokuszálja, és egy hártyán keresztül csontocskáknak adja át, amik a rezgést elektromos jelekké alakítják, majd az agy értelmezi ezeket

világos volt a példa? 😊

Kori
Star Wars-ba voltak ilyen lények

RelakSfromhome
hurrá

Kori
3 irányba tud nézni, a hárotagú agya pedig feldogozza

RelakSfromhome
Milyen elõnye lenne egy lénynek, ha teszemazt három feje lenne? Mondjuk erre meg lehet jönni azzal, miért jó, ha egy lénynek taréj van a fején (ilyen alapon pl a triceratopsnak miért volt jó? :o) ), de akkor is...

Tuvok
A 8472-es 3 lábú .
Amúgy nagyon sok nem humanoid van, mint azt elõttem leírták .

Klik

Kori
A spec lények mozgatása drágább mint az arcfestés!

hm, tényleg, de azok nagyon határozottan eltérõek
ilyen alapon volt a fekete massza, a kristálylény, vagy akár a bolygón lévõ akármi is, ami lemásolta a teljes voyagert

de én nem ilyenekre gondoltam, hanem pl háromfejü, 1 szemu, lábasfejü poliplényekre, vagy ilyesmikre, ezeket határozottan hiányolom. Semeddig se tartana létrehozni ezeket, de folyton homlokbarázdákat csinálnak, meg a kopasz fejet festik be, hogy egzotikus legyen

Kori
Testalkatok a hasonlóak, csak a kinézeten változtatnak

Kori
nem baj, nekem a kedvencem, akárhányszor meg tudnám nézni!!

a 8472es az ha jol emlékszem (egyik részben behatoltak a hajóra, és kétlábu volt, kétkezü és egyfejü)

sõt, egy másik részben a haloginek vadásztak rájuk, akkor is határozottan humanoid formája volt

Guest
A Voyagert már 623-szor leadta, bár még biztos le is fogja. 😊
Kori
A Voyager-t közkívánatra nem akarja adni a V3???????????????????

2XP
Van 😉

Q, 8472, alakváltók 😄

És: Tholiánok, Sheliak, Próféták, Paraziták, Organiaiak, Nagilum, Kristály, Horta, Gomtuu