Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Worf, tedd le annak a kutyának a fejét, nem játék! Egyébként is, hol van a feje? Ja, hogy hõsi halott, és ez a szuvenír? Akkor meg tedd el jó mélyre, mert T'Pol már fullra rosszul van!!!
Kikr, szólj rá Spock-ra, hogy hagyja abba a meditálást, mert kezdõdik az óra!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akkor mostmár csak az az érdekes, hogy egyszer elküldtek egy hajót, azt a Wolf mittudoménmennyinél megették. Aztán elküldtek mégegyet, ami meg visszaküldött egy gömböt az idõben? Lehet, hogy ez már egy újabb technikájú volt?
Mellesleg a First Contact-ban azt elcseszték, hogy a régi picard is az új dizájnú hajón volt 😊 Vagy csak a Borgok frissítették az adatbázisát?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az Eterprise-ban nagyon fajin rész volt a Borgos (a második szezon vége felé). Fõleg, hogy ezek azok voltak, akik lezuhantak annak idején Picard-ék jóvoltából, mikor visszamentek az idõben, hogy megakadályozzák Dr. Zefram Cochrane elsõ hiperugrását a Földön, így legyõzve egyszer-, s mindenkorra az emberiséget. Száz évet rohadtak a jégmezõn, majd ahogy az emberek megtalálták õket, rendberakták magukat, megfújtak egy hajót és uzsgyi, irány a legközelebbi bázisuk a jövõben. Útközben mindenkit megtámadtak és átépítették a hajót, szereztek új Borgokat és még az Enterprise-t is megfertõzték. Csak annyit akartak, hogy leadják a Föld koordinátáit hiperûradón és végül Archer minden próbálkozása dacára le is adják. Pont mondta neki T'Paul, hogy nem gond, ez vagy 200 év múlva ér oda, de a kapitányt ez nem vigasztalta. 😄DD Ja, mert pont ez alapján az üzenet alapján mentek a Borgok a föld ellen és vissza a múltba majdan Picardék idejében ! 😄DD
Nagyon fajinul össze volt hozva !
A holografikus paradigma által leírt univerzumban minden agy részét képezi a láthatatlan egésznek, és a telepátia pusztán a holografikus szint elérését jelenti. Hasonló módon a telekinézis (tárgyak mozgatása az akarat segítségével) szintén megszûnik rejtély lenni, hiszen az összefonódó mélyebb valóságban az egyén és a tárgy eleve egy.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
és akkor ezek szerint ez a logo az enyém????
szabadon lehet letölteni és feltenni képet
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
a kommunikációra azt képzelték el, hogy az egyik ember gondol valamit, megfogalmazza magában, beszivja a levegõt, majd a torkában lévõ szalagocska rezgetésével és a szája formálásával hanghullámokat hoz létre
ezeket a hullámokat a másik lény speciálisan kialakított formáju hallószerve fokuszálja, és egy hártyán keresztül csontocskáknak adja át, amik a rezgést elektromos jelekké alakítják, majd az agy értelmezi ezeket
világos volt a példa? 😊

ilyen alapon volt a fekete massza, a kristálylény, vagy akár a bolygón lévõ akármi is, ami lemásolta a teljes voyagert
de én nem ilyenekre gondoltam, hanem pl háromfejü, 1 szemu, lábasfejü poliplényekre, vagy ilyesmikre, ezeket határozottan hiányolom. Semeddig se tartana létrehozni ezeket, de folyton homlokbarázdákat csinálnak, meg a kopasz fejet festik be, hogy egzotikus legyen
sõt, egy másik részben a haloginek vadásztak rájuk, akkor is határozottan humanoid formája volt