Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
nem tudja valaki a v3 nem akar idõpontot módosítani

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

azok a napelemek olyanok mintha a szárnyai lennének 😊 kurvajol néz ki

WHOÁÁÁÁ ez mekkora kép:

Magnetic
Haaat...ha nem is hajnali kettokor, de utanna igen.Szerintem tobb ezresre teheto azon emberek szama, aki szereti a star trek vilagat.

M.

biztos vagy te abban hogy hajnal kettõkor több ezer ember nézte ?

RelakSfromhome
Azért itt hagyták abba, mert itt van vége az évadnak 😞 Ez jellegzetes sztartrek dolog, de mintha más sorozaban is elõfordulna

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Magnetic
Sziasztok!

Mar nem birtak volna leadni a II. reszet...most tobb ezer ember aki nezte a sorozatot csak bamban pislog, hogy miert is pont itt hagytak abba.
Nem tudjatok, fogja folytatni valamelyik kereskedelmi csati?
Angol reszek??!?! Johet 😊 ,de honnan?

M.

RelakSfromhome
ja ...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

http://2ms.hu/~joey/feliratok/index.php?keres=enterprise

whoá, már a harmadik sorozat jópár részéhez is van magyar felirat

???
ugy ért véget hogy folytatjuk, akkor most kénytelen vagyok angol részeket tölteni?
aaaaaaaaaaaaaaaaa

RelakSfromhome
Uhh, most nézem, és tényleg durva...

Kár, hogy hétfõn már a tng lesz

ez az egész plazmarobbanás lehetett volna valami környezetvédõ, bányáaszatellenes liga akciója is, nem pedig a huszonxedik századból ideugrott sulibán cirkálóé

ez az amit nem értek, minek ilyeneket belekeverni, amikor az univerzum maga következetlen kavarások nélkül is izgalmas LEHETNE (persze ha elég idõt fordítanak a forgatókönyvek megírására)

de

RelakSfromhome
hmm? Gondolom nem a ma hajnali részre gondolsz...

Melyik adón van az angol?

War. War never changes.

ne már idõháború? és én nem nézem 😞

ugyan jó rész volt, de a koncepciót nem értem
minek kellett ebbe idõháborut belekeverni ?
2154 már nem volt elég izgalmas, ezért a 31ik századba ugrunk?

Sir Quno Jedi
Sajnálom, hogy idehaza meghalasztják, meg nem reklámozzák kellõképpen, mert nem is olyan rossz kis sorozat ez. Pedig kezdetben fanyalogtam, de...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én az angolt nézem, szal. sajnos ehhez nem tudok hozzászólni, viszont a második szezontól kezdett izgalmas lenni a sorozat. Egész megkedveltem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jovan, ezekszerint nem egyedül vagyok hülye hogy megvárom 😄

RelakS
Õõõ. Most pl egy vulkáni nagykövettel kavartak, sazl nem mentek a rájszára, pedig töpol szerint már a fél hajó kanos.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

FtranX
most kezdõdik!

én rendszeresen, vannak jobb meg rosszabb részek, ha visszaolvasol látod is a reakcióimat 😊

Tuvok
Érdekelne milyen részek vannak...

RelakSfromhome
Mert?

Guest
Ált felveszem, azután így órumozás közben elindítom, szal úgy fél füllel-fél szemmel...

Amúgy ezen a héten eddig negyedóra késéssel kezdték a mûsorhoz képest...
Nem nagyon😞

Tuvok
Nézi vki mostanság ?

Sir Quno Jedi
Fõleg, hogy megfelelõ felderítõrendszerrel simán mászkálhatsz vaksötétben, nem kell faszányosan világító éjjellátó !

KG21
igen, de én már a 24. szban játszódó részeknél ezen gondolkoztam... botorkáltak azokban is zseblámpákkal😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ez "csak" 2154ben játszódik - de akkoris nevetséges, mér nem simán fényerõsítõ szemüveget használnak egy minimális kis fejlámpával (persze azonnal elsötétülõ védelemmel a hírtelen felvillanó fények ellen)

Erre én is felfigyeltem,de rájöttem hogy a TV miatt van,ugyanis megnéztem a gépemen,itt tökéletesek,nem csak a koromfeketeség látszik,pont annyira sötét hogy élvezhetõ

KG21
azon én is gondolkodtam már, hogy még a 24. században sem tudtak feltalálni egy kis szar zseblámpánál hatékonyabb eszközt ilyen esetekre

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

amit rohadtul utálok a mostani sorozatban, hogy minden második-harmadik rész töksötétben játszódik (éjszaka, idegen ûrhajó stb.), ahol az "izgalom" annyi, hogy 3-4en mászkálnak ISZONYAT BÉNA zseblámpákkal, a fénypászma jobbra balra pásztáz (semmit nem látni, csak egy kb. 50cmes körben világit), közben sejtelmes zene, és hirtelen HOPP! megjelenik egy idegen vagy becsapódik egy ajtó
nagyon fárasztó

Az gyakorlatilag egy suliban koncentrációs tábor volt,azért tartották fogva õket,mert sulibanok,pedig semmit nem követtek el,érted...nade ezek tök ártalmatlanok voltak,nem voltak tagjai annak az idegbeteg csoportnak,nem kaptak semmi spéci génturbózást mint Silik és a haverjai.És mivel embertelen körülmények között tartották õket,Archer ugy döntött kiszabaditja az egesz bagázst.Mondjuk a tábor fõnöke elárulta neki hogy ezzel az akcióval gyakorlatilag 80 (vagy mennyien voltak) új katonát ajándékozott Siliknek 😊)

hykao
nm
Kori
köszi

hykao
Jó késõn volt...
Csak fél szemmel néztem, be-be bóbiskolva...

Valamiféle fegyencteleprõl - amin a már lejjebb említett régi Bakula haver volt a fõnök - szabadították ki azokat a sárga bõrû gyíkarcokat... (Szulibánok?)

De, hogy mi okból, az már számomra a jótékony feledés homályába veszett...csak Jerry Springer idegesítõ hangjára riadtam fel késõbb...
Kori
mi volt éjjel?

RelakSfromhome
stimm

hykao
LOL, az éjszakai részben az a csóka volt a fõ vendégszereplõ, aki a Quantum Leap-ben Bakula színész-társa volt.
Kori
Így legyen!!!!!!!!!!!!

RelakSfromhome
Most nézem én is 😄

Guest
Hát nem volt túl eredeti rész, tekintve, hogy ezt az ötletet már ellõtték a DS9-ban és a Voyagerben is...

Viszont jó volt újra látni Odót. 😊
Sir Quno Jedi
Mer' a flottának nincs szüksége gagyi ultrafejlett idegen technológiára, mi csak simán lenyomunk mindenkit a dicsõséges kõkorszaki szarjainkkal ! Ez ám a kihívás ! 😄DD

szokásos faszság, ne nézzétek meg
meghibásodott hajó, archer odamegy és segít, de nem kéri el a hiperszuper hologrammtechnológiát, csak ad
a Föld nevében beperelném hazaárulásért

na, ma tök korán van, mingyá kezd

Tuvok
Szal ennyit a TNG-s ferengi legendákról...ezt itt naplózták, elküldték a Csillagflottának, és a legenda máris egy hivatalos írásos feljegyzés. No komment, egy újabb következetlenség...

RelakSfromhome
Namármost az enterprájsz felvett valamit, amit a ferengik raktak ki, ez elkábította õket, és így találkoztak, teljesen véletlenül. A további elkerülésre meg a magyarázat talán az, hogy ha 1 fényéven belül közelítenek meg bármilyen föderációs hajót, akkor azt megbánják! Legalábbis árcser (íjjász? 😄) ezt mondta.

Tuvok
Na, és kiderült, hogy akkor most hogy kerültek elõ, és miért a TNG-ben van velük elvileg az elsõ kapcsolat ?