11588
-
#4489 upn -
#4488 hol? -
#4487 na a lényeg hogy most pénteken vagy jövöhét pénteken lesz enterprise -
#4486 mit? hogy megnézem mi van rajta? ő kért adatmentést :) -
#4485 van 12 TOS rész is :) -
#4484 ezt a törvény bünteti :D
-
#4483 behoztak 1 winyót hogy rossz, találtam rajta 11 Enterprise részt :) -
#4482 néda, erre nem emléxem... -
#4481 Ez a következetlenség szvsz már megszokott jelenség... -
#4480 Hmm, a fiatal Picard-nak itt haja van ... a Nemesis-ben a fotón nem volt ... -
#4479 Na nekem meg most ez nem rémlik -
PoisonBorz #4478 Noos...azt hiszem ide is kijár egy gyors üzenet, hogy féléves álmából pár napja újraindult a Transporter magazin... -
#4477 Hmmm :)
Troi haja még mindig borzalmas :)) -
#4476 Tudod, ilyen narancsdzsem :) -
#4475 -
#4474 (Na jó nem ember, hanem ilyen pszeudo-Odo :)) -
#4473 ok :D -
#4472 Ember volt benne :D -
#4471 hmm, mi is volt a kutyával ? a végéről lemaradtam
ez meg jól kezdődik, romulánok, bár tudom melyik rész -
#4470 a kutya ismerős volt :) -
#4469 én igen, a kutyában ember van :) -
#4468 nem emlékszek erre a részre -
#4467 már megnéztem st.com -on, de köszi ,) -
#4466 A második rész a Ship in a Bottle volt. A gonosz hologram életre akart kelni, ezért Pikárdot, Détát és Bárklit egy holoenterprájszra csalta -
#4465 köszi -
#4464 a 2 . -ban mi volt ?? meccset néztem -
Cat #4463 NBC Universal: Európa felé nyitna
Az NBC Universal több csatornával kíván megjelenni az összes európai kulcspiacon, ám a lépésre csak 'pénzügyi óvatossággal' kerülhet sor a médiaóriás szerint.
Az NBC Universal erős csatorna portfolióval rendelkezik az Egyesült Államokban, ám Európában mindezidáig csak nehezen tudott tért nyerni, s egyelőre egyik országban sem fogható a teljes kínálat. Európa szerte a legelterjedtebb kínálati elem a CNBC Europe hírcsatorna. Emellett az NBC Universal kínálatában szerepel a Sci-Fi Channel, a 13th Street akciócsatorna és a Studio Universal filmcsatorna. A teljes kínálat részben fogható Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és Olaszországban is.
"Az a cél, hogy minden országban, ahol csak lehet, az egész csatorna családdal jelen legyünk. Rövid időn belül újabb szolgáltatásokkal bővülhet a kínálat, s a Sci-Fi rejti a legnagyobb növekedési lehetőségeket" - mondta el Brandon Burgess, a médiaóriás digitális médiáért, nemzetközi csatornákért és üzletfejlesztésért felelős alelnöke. -
#4462 -
#4461 Mászthev ! -
-
#4459 jaja -
#4458 Ezek a ferengik sokkal jobbak, mint a DS9-ban -
_Vegeta_ #4457 Hujujj Q volt ? ÁÁÁÁÁÁ az kell.. remelem drs kollega szepen bedigizte nekunk. Q az isten. :D -
#4456 Az elsőben elrabolták a legénység tagjait, és kisérletezgettek rajtuk.
A második a True Q volt -
Cat #4455 melyik részek voltak?
[MOST ÉBREDT] -
#4454 ? -
#4453 Troi-nak egyre szörnyűbb hajviseletei vannak -
#4452 Data ökörségeit soha nem csíptem :( -
_Vegeta_ #4451 De erdekes témák voltak itt hajajj -
#4450 hát persze a penge az kell :D