Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Mostaniakat meg lelõni...

Kori
viasaton vezérkart kellene cserélni

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Adam5
mind1 abból baj még nem lessz hogy irok az ortt-nek de az megint más ha esetleg le is veszik akkor lehet nem a star treket rakják be

Eye-scream
Már volt vmi petíció, de basztak rá...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Punker
Buffy eddig 4-tõl volt hétvégén :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Adam5
i=ti

Adam5
Úgy döntöttem ha nem rakják vissza a Star Treket akkor irok az ORTT-nek hogy vizsgálják meg a Buffy-t és 1értelmüen megálapitják hogy nem erre az idõre való sztem i is tegyétek ezt

Tuvok
*rossz

Tuvok
Nemtom miért nem érik föl ésszel, hogy a kutya se fogja akkor megnézni, nekik ezért meg rohadtul nem érte meg megvenni. Persze hogy rossza a nézettsége, ha ilyen tetû szolgáltatók, mint a viasat elteszik az iccaka közepébe.

SZARHÁZIAK !!!

Adam5
Én küldök levelet a Viasatnak

Tuvok
Rohadj meg viasat !!!

KG21
na nembaj, erre jó a videjó:) Amúgymeg a kúrva anyjukat!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Eye-scream
Hát ja-nemtom mi lesz, ma még megnézem mert holnap még itthon vagyok de most állandóan videóra venni mindennap az nem az én stílusom, fél2ig fennmaradni meg nem fogok mikor másnap suli van...:S

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Punker
fél 2-kor? ezek nem normálisak mert még ha mondjuk 11-tõl arra azt mondom ok, mi a f*szt gondolnak ezek a trek fan-ok nem dolgoznak/suliba járnak/stb......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Eye-scream
Ja, fél kettõkor lesz, szákszik...:(

Punker
délután nem lesz Trek :(((((

Tuvok

...minden Trekfannak !

Punker
Enterprise csajszik

reggelni kell Borda fórumra.

Tuvok
Ez lenne az elsõdleges irányelv, de ha megszegik, akkor nekünk se tetszene, ha mindenáron önkényesen megváltoztatnák a törvényeinket idegen fajok.

semmi köze egy idegen fajnak a mi politikai/etnikai csatározásainkhoz, azok a mi belügyeink

Fehérek, feketék, sárgák, vallási, politikai megkülönböztetés...

KG21
nem azt mondtam, hogy van/volt joguk, csak azt, hogy máskor eszükbe sem jutott nem segíteni ilyen helyzetekben. Attól hogy van ott másik faj, vagy nincs, ugyanúgy beleavatkoznak a bolygó evolúciójába amikor megmentenek egy a sors által kihalásra ítélt fajt.

KG21
ha gyógyítható, már mindjárt nem adott. El lehet "kerülni" azt is, mint kiderült. Az meg lényegtelen, hogy van egy másik faj, akkor is kegyetlenség megtagadni a létezõ gyógyszert egy egész civilizációtól.

Adam5
Tegyük fel hogy a földön 2faj élt az emberek és a xy-ok
a xy-ok sokkal fejletebbek mint mi és a 21.ban a xy faj korlátozza hogy mit csinálhatunk de kiderül hogy az xy faj ban genetikai rendelenesség most kezdi el irtani õket és ez nekünk jó mert nem kéne nyomorban élnünk de jön egyy idegen faj és azt mondja meg tudja gyógyitani õket. gondolhatod ez nekünk mit jelent.
szal a lényeg hogy nincs joguk bele avatkozni ebbe mert ezzel elitélik a másikat.

Adam5
a vidiánoknál is 2faj élt 1 bolygón?

Adam5
A Genetika az adott
a vírúst és a meteort el lehet kerülni

KG21
értettem mire akartak kilyukadni, de ez erõltetett akkor is. Ha a természet egy bolygót kihalásra ítél egy vírus folytán, mint pl a vidiánoknál az nem teljesen ugyanaz? Ott fel sem merült hogy ne segítsenek. Nem látom a különbséget a genetika, és egy szimpla vírus, vagy akár egy meteor között, ami becsapódna egy bolygóba.

ja és egy apróság: a mikroszingularitással mi a franc lett?
baszott nagy tudományos felfedezés és szarnak rá, vagy ez csak engem zavar?

nemértetted akkor a részt, nem a gyógyításrol volt szó, hanem evolucióról - a faj genetikailag degenerálodott, kihalásra volt itélve, ami elõsegítette egy másik faj fejlõdését. Archernek kivételesen igaza volt, nem isten, hogy eldöntse egész fajok sorsát (melyik pusztuljon ki és melyik éljen továbbra is)

uncsi rész volt

Adam5
hát ez elég szar vég volt

hykao
LOL, azt hittem, már megint kezdõdik...
Punker
az túl egyszerû lenne

Punker
:(

Tuvok
bazz, ott a fézer, lõjön má bele a székbe, legalább meleg lesz, ha nem gyullad föl, még oxigént se fogyaszt...

hykao
Nem láttam az elejét én sem...
Punker
amúgy mi lett a komppal?

hykao
Hááát nem tudom....én már jóval elõbb megtettem volna...még az Ent.-on...
Punker
az elsõ élethû jelenet, a 2 részeg csóka T'Pol seggérõl beszél :))))))))))

hykao
LOL, bebasztak...
hykao
Malcolm majdnem megba**ta T'Pol-t...álmában...
Punker
csak most tudtam bekapcsolni, mi történt?

RelakSfromhome
sazl, igen, ya

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
hehh, 1szerre :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Adam5
rosszul irtam szal
én is álmodtam volna ilyet!
ú basszus de irigylem!

RelakSfromhome
NEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!

KRUMPLIPÜRÉ, MINT TÖMÍTÉÉÉÉÉÉS!!!!!!

Adam5
én is álmodtam volna ilyet a helyébe

Eye-scream
LOL lyuktömés krumplipürével :D

Kori
apropó!!!
nem tudja valaki, jövõ héttõl az éjszakai adásokat megismétlik vagy nem?

Kori
ez a szenteskedés múgy az egész soroztra jellemzõ