11588
-
#4810 Az durva volt, azóta is nagy vágyam, hogy 5.1-es rendszeren nézzem (hallgassam) meg az ütközést :)) Brace for impact ! -
#4809 nekem a Nemesis-ből két dolog tetszett:
1: az Enterprise frontális arambolja :)
2: szegény trekker hogy téphette a haját, mikor meglátta, hogy rendes filmet is készítenek nemesis-sel, mikor ő már előzőleg írt ilyen novellát :D -
#4808 1. Akkor képzeld el mi lett volna, ha a DS9-t abbahagyják a Dominion háború kibontakozásakor ? Azt nem egyszerű 'mail-szerver lehalaszsása' ...
2. Szerintem neked meg fogalmas sem lehet, hogy én mit láttam magyarul, ezért kezdesz személyeskedni . Mellesleg azt tudod, hogy az Elnök embereit az USA-ban mikor is kezdik ? Mert valahogy van egy érzésem, hogy nem éjfélkor, hanem főműsoridőben, mert ott nem csak 2-3 kereskedelmi csatorna van, hanem 50-60 (vagy több), és az USA kicsit nagyobb ország a miénkél . Az, hogy itt megnézik 500ezren, az ott elég nevetséges adatnak tűnne .
3. Pontosan azért nem tükrözik a letöltések száma, mert ahová kitüzték rendes műsoridőben (értsd nem viasat), ott senkinek nincs szüksége letölteni a sorozatot, az USA letöltési száma azért tűnhet magasnak, mert az USA 400milliós ország, és minden 2.-3. ember néz Trek-et, míg magyarország 10milliós, és jó, ha minden 10ezredik ember . Hogy hányan töltik le, az csak azt mutatja, hogy hányaknak nem (feltétlenül) elérhető a sorozat, és ez még mindig csak a töredéke annak, amilyen népszerűséget vártak a sorozattól . De megbukott .
4. Ellenkezőleg . -
#4807 1) nem "pár" néző kérte a folytatását, hanem a TV társaság mail szerverét lehalasztó mennyiségű néző kérte a folytatást
2) Szerintem TE még egy elnök emberei részt sem láttál magyarul (ha tudod egyáltalán, hogy mi is az). Vagy ha igen, akkor egyike vagy azon őrülteknek (mint én) akik megnézik a 23:15-00:30-as kezdés ellenére. Szóval nem egy nézett sorozat. Ja, hogy amcsiba az egyik legnézettebb, és iszonyat mennyiségű díjat kapott elsőosztályú sorozat :)) Na ennyit számít az időpont
3) Sokkal jobban tükrözi. Miért? Tudsz te idehaza Sci-fi channel-t, vagy UPN-t fogni? Hát NEM. A fél világot kirekesztik ezzel, akik ezért fogják, és letöltik. Szerintem a legpontosabb nézettségi statisztika ez, és ez lesz a digitális televíziózás jövője (nálam már a múltja is persze)
4) A látogatottsági negatív rekordokat megdöntötte, asszem 1 hét után le is vették a mozik műsorukról -
#4806 Szerintem meg te vagy eltájolva .
1. Azért, mert nem volt ilyenre szükség, az a pár néző, aki kérte a folytatást, messze elenyésző szám ahhoz képest, akik az eddigi (igazi) Trek szériákat nézték .
2. Nem volt értelme főműsoridőbe rakni azt, aminek nincs nézettsége . Ez már a TV stúdiók üzletpolitikája, ami elég egyértelmű .
3. Nézd meg akkor, hogy az eddigi sorozatokat hányan töltötték le, még látatlanban és néhányszor nagyobb számot tippelnék . Amúgy meg a netes letöltés KÖZEL sem tükrözi a rajongók, és nézők valódi számát .
4. Én nem a saját véleményemre alapozok mikor azt mondom, hogy a Nemesis volt az eddigi egyik (2. ?) legnépszerűbb Trek film, hanem a díjakra, amiket kiérdemelt, a rekordokra, amiket megdöntött, stb, tehát attól, hogy neked nem tetszett, még mindig az egyik legnépszerűbb Trek-filmek egyike marad . -
#4805 Te valahogy nagyon el vagy tájolva. De tényleg nagyon-nagyon-nagyon
1) soha még annyi folytatást kérő email-fax nem érkezett, mint az Enterprise folytatásáért (saveenterprise.org)
2) Folyton szarakodtak, hogy mikor is adják, aztán szépen kicsúszott főműsoridőből (meg ütközött pl SG1 és Atlantissal )
3) még volt a btefnet.net, addig ott nagyon szépen követni lehetett, hogy egy részt-sorozatot hányan töltenek éppen, illetve hányan töltötték le eddig. Hát hogy is mondjam, 1,5szerese volt a legjobb SG1 részeknek is (egyszerre 50-60000, azaz hatvanezer letöltő, 12000 seeder és 45000 már befejezett letöltés pl a zindis részeknél ~ 100.000 letöltés)
4) A Nemezis volt a Star Trek filmek eddigi legnagyobb ubkása, a története semmi, az emberi tényezők nullák, a gyerekes data-től sírni tudtam volna és még sorolhatnám, mert szörnyű volt. Nem csoda, ha ezt már nem merték folytatni. A legszarabb részek ranglistáját vezeti, és rögtön az Ressurection (űrlázadás) követi
-
#4804 De amit az Ent-ben művelt, az mindent alul múlt, vagy nagyon jó színész, vagy nagyon nem illik hozzá ez a stílus, meg kell elégednie az előző sorozatai rajongóival, mert a Trek fan-ek tökéletesen kinyilvánították a véleményüket róla, meg az egész Ent parádéról azzal, hogy már kezdettől fogva nézettségi problémákkal küzködött a sorozat . Hogy Riker-t mennyire szeretik, az meg a szombati kulisszás filmből jól kiderült ...
A Nemesis meg az eddigi leglátványosabb film volt, kiváló háttértörténettel, ha jól emlékszem a második legnépszerűbb film eddig, nem is véletlen .
Az Ent jövőképe meg eddig remekül alakul, nézettség hiányából 5-ös, csalódott rajongókból 5-ös, szerencsére be is szüntették . -
#4803 Many Coto mennyen csinájjon SzTártreket, meg mindent ! -
#4802 Hát, szerintem nagyon kifordítva látod a világot. Scott Bakula (Quantum Leap -Vissza a múltba-) sorozattal már a TNG előtt kivívta a sci-fisek tiszteletét. Érdekes mód az eltelt 10-20 év nem látszik meg rajta :)
Ami a Star Trek convention-öket illeti, ott a helye, az igazi fan-ek jobban kedvelik, mint pl: Riker-t.
A Nemezis pedig egy totál szar nagy bukás volt. Pláne az előző ZSENIÁLIS First Contact után (ami sikeréből indult az Enterprise)
Szóval egy Enterprise filmnek lenne jövője és sikere, sőt, szerintem ha tényleg hozzáértő kezébe adják a sztorit (Pls Many Coto :)) ), akkor kb olyan minőségűt és színvonalút várhatunk, amilyen az első 5 mozifilm volt
-
#4801 A Nemesis S.Z.A.R. volt. -
#4800 Nem is mondtam, hogy nem jó, csak az öreg Gene mester forog a sírjában, hogy ilyesmihez adták a nevét . Zsákutca volt, de túlléptünk rajta, ha összehoznak egy legalább olyan jó 11 . filmet, mint a Nemesis volt, akkor talán a rajongók is visszatérnek, de addig Scott Bakula-nak nem sok 'convention'-ra kell elmennie .,, -
#4799 Az Enterprise egy totál jól megcsinált átvezető a "jelenlegi" közel semmi űrkutatásból a tényleges Star Trek féle űrkutatásba. A tisztek még nem a TNG féle előre tenyésztett morálisan és emberileg tökéletes kvalitásokkal rendelkező übermensek, csak tehetséges emberek
Már maga a főcím klipp is olyan, hogy a hátam borsódzik tőle. A múlt, a jelen és a jövő :))
Ebbe kötögess, ne a vasbetonba :) -
#4798 Ezzel nincs vitatkozni .
Az Ent-nek meg legfeljebb annyi köze van az ST-hez, hogy a készítők ugyan azok, de hát Chris Carter a Milleniumot is csinálta az Xakták mellett, szal van ilyen .
Na ezzel már lehet . -
#4797 Akár vitatkozhatnék is veled, de nem teszem. Bár én inkább a jó kategóriába sorolnám az igencsak gyenge globális sztoriszál miatt. Az Enterprise jobb volt :))
Viszont amivel nem lehet vitatkozni, az az, hogy a játékok a Voyager-ről piszok hangulatosra sikeredtek (eddig 3-3-szor nyomtam végig) :))
Jöhetne az Enterprise-ból is egy :) -
#4796 "a DS9 és a Voyager igazi remekmű"
-
_Vegeta_ #4795 Oke. Meglatjuk majd. :) -
Cat #4794 a voyager garantáltan fog meglepetéseket okozni
a TNG épp hogy belepislantott a borgba, a voy viszont szezonokon át foglalkozik vele (illetve ott van hetes...) az entnél meg a xindivonalon fogsz hátast dobni
irigyellek hogy mennyi jo van még előtted :) -
_Vegeta_ #4793 Na sikerult vegre befejezni a tngt.
A feliratokon mar kiadtam magambol h mennyire letablozott ez az egesz tng, regen amikor csak reszeket lattam ossze-vissza rendszertelenul nem gondoltam volt h ennyire jo, nagyot tevedtem.
Nade még van hatra szamomra egy majdnem teljes voyager, 2szezonnyi enti es ugyanennyi tos is. Bar ehhez foghato elmenyt nem fog nyujtani abban biztos vagyok, de ha feleennyi tartalom is van bennuk mint a tngbe akkor leveszem a kalapom es elvezni fogom ez biztos.
Tng forever! -
_Vegeta_ #4792 kimaradt ez -
_Vegeta_ #4791 Hat akinek a voyager remekmu. -
#4790 Ahh... -
#4789 viasaton a TNG-t :( -
#4788 Mit és hol? -
#4787 tényleg újra kezdték :( -
#4786 13 fokozat tudtommal tényleg van, lévén egy idő után átszámozták a Warp skálát, mert a 9,99x 9,999x stb. fokozatok kezdtek hülyén hangzani, meg szegény kományosnak ne a kilencesek számolására kelljen koncentrálnia :) -
#4785 Hehe...én még nem láttam a ST ilyen korai részeit...:)
Troi kb. 5 * terpeszt...ezzel is magára vonva a pásztázó tekintet...vagy a bugyi vagy a segge van kint az első részben...:)
És ez a egyes milyen mokásan néz ki igy fiatalon...:)
Worfról nem is beszélve...az egész nagyon erőltetett művi..
Jokat lehet kuncogni..:)
pedig én imádom a ST universumut...szerintem a DS9 és a Voyager igazi remekmű..:-)
-
#4784 Már fájnak a szemeim Picard fénylő kopasz fejétől ... -
#4783 neee veszli kráser viszavág D: -
#4782 Holnap elvileg a TNG1-2 lesz -
#4781 jövőhetre porton tng t irnak, megint előszedik valahányadik résztől? -
_Vegeta_ #4780 Folyamatban egyelnore a 2.szezonra varok 1000l. Asszem a 3.szezon van full hdtvbe + egy par hr-hd is van. -
#4779 Máshol se igazán :(
Ott megy még a CSI New York is, szóval ha nem tudnám leszedni bizony előkeresném a sörétespuskám -
#4778 AXN? itt nincs olyan csatorna :( -
Cat #4777 ezen a 13mas fokozaton én is meglepődtem, de kétszer is elhangzik, még a kórházhajó is ennyivel megy, azaz ez cirkálósebességnek számít
ez erős ellentétben áll a sebességábrával, melyen exponenciálisan nő a 10es fokozat felé haladva a megtett út -
#4776 készült egy rész GR emlékére, nem? -
#4775 De hülye ez a Riker -
#4774 -
#4773 hanem? -
#4772 Hmm, én Troi hajára nem a 'bizarr' szót használnám ... :) -
#4771 Enterprise az AXN-en megy