11588
-
#4770 valami adhatná a B5-öt/DS9-t vagy az Enterprise-t vagy TOS-t :) -
#4769 Ja -
#4768 ez az uccsó rész akkor? -
#4767 13-mas fokozat?!? -
#4766 Ja, meg nincs kanál :)
Na de a 2-3 szezonról írtad, hogy nem láttad. Abból van HDTV Rip, azt szedesd le -
_Vegeta_ #4765 Nincs istenszindroma.
Nincs hdtv elso szezonbol csak pdtv. Dvd szebb.
;) -
#4764 hát, amit ott művel Sisko az istenszindrómájával, az inkább lesújtó, mint élvezetes. Egyszer meg lehetett nézni, de másodjára már nyugtatóval sem :)
Ott is kicsinálták Dax-et, na az megint egy szar húzás volt. Miért baj az, ha a kivétel kedvéért van egy boldog pár a Star Trekben?? Nem ez lenne a követendő példa, ha már amúgy az emberi jellemben és a fejlődés irányában is példát próbálnak állítani az emberek elé
Amúgy inkább a HDTV Rip-eket nézd szerintem, sokkal szebb, mint a DVD Rip-ek (TFT-n meg pláne látszik a külömbség) -
_Vegeta_ #4763 Anno lattam az elso 2 reszt amikor elkezdtek azan nem neztem mert haver se szette le. (neki volt nettye)
Aztan a 4.szezont el keztem szedni/nezni.
A 2-3. szezont akkor nezem meg ha megjelenik a dvd. :)
Ds9rol azt mondani h gyenge sor?? Ejnye-bejnye! :D
Nem erzed at a star trek filinget. :DD :P
-
#4762 Ugye, ennél sokkal komolyabb helyzetekből is kijöttek épp bőrrel, majd biztos mont ezt a megoldást válassza. A biztonságiak meg persze megint aludtak, ráadásul a hülye szenzorok is ilyenkor sztrájkolnak :) -
Cat #4761 ja, trip meg akart halni
mekkora baromság -
Cat #4760 sztm grátisz elvállalt volna egy félperces szerepet, de inkább arra gyanakszom, hogy nem akarták a hangsulyt nagyon a TNG felé tolni
igy is necces volt -
#4759 DS9 volt a legjobb :) -
#4758 MÉG nem láttad a zindis részeket?
Ejnyebejnye, átugrottad és a végét megnézted, rosszfiú !!
Hát hogy lehet ilyet tenni egy sorozattal?
:))
Na akkor komolyan:
A DS9 egy gyenge sar volt. Volt 1-2 jó rész az egész sorozatban, és ennyi. A tüköruniverzumos részt úgy-ahogy megcsinálták, és pont abba illett bele tökéletesen az Enterprise-os rész (pl: császárnő).
A Trip-T'pol rész nem volt amerikaias (Nem egymásnak ugrottak és ----- egymást éjjel nappal), épp ellenkezőleg. Talán ezért is volt olyan üdítő a Star Trek eddigi "kapcsolataihoz" képest. Talán csak Worf-Jadzia volt még kivétel, a többi amerikais szenvedés.
-
_Vegeta_ #4757 A xindis rezeket meg nem lattam, de folyamatban. :))
A tukoruniverzumos reszekrol mar itt kifejtettem nemtetszesemet. A ds9 nem ilyen vilagot tart fel elenk.
T'pol-Trip szal full amerikaias ahogy a lezarasa is. nem? :) -
#4756 Szerintem nincs igazad. A temporal cold war is egy elég érdekes szál volt, aztán ott volt a zindi szál (ami a Star Trek történetében eddig SOHA nem látott minőséget adott a sorozatnak, végre nem csak egy repülünk ide-oda szar volt, és végre MINDEN rész fontos volt, azaz nem lehetett kihagyni egyet sem), a tüköruneverzumos részek egyszerűen überjók voltak (ahogy SQJ írta, ebből egy külön sorozatot is megnéznénk), vagy pl az utolsó előtti 2 rész is totál minőségire sikeredett (azt tuti teljesen Many Coto csinálta, nem véletlen lett a "főgonosz" az Odyssey 5 kapitánya :) ).
Persze volt sok szar rész is tölteléknek közötte, de azt gondolom megkövetelték tőlük (vagy spórolni kellett)
A T'pol románcot meg ugyan minek kellett lezárni ? Végre valami érdekes is volt, nem csak ez a Star Trek-es, hormonmentes, angolos csak semmi szex szarakodás, ami ugyebár tudjuk, hogy meddig működne a valóságban -
_Vegeta_ #4755 Szerintem jol megcsinaltak. Az egesz sorozatra jellemzo volt ez a kicsi hmm ..."igenytelenseg"?
Tripre meg csak annyit h kellett vmi drama az uccso reszbe meg a T'pol romacot is kellett zarni. :) -
#4754 Épp ezért nem kellett volna Riker. Troy még egész jól néz ki, de Riker min. 110 kg lehet (közelít hozzám :p), szóval még csak mint egy TNG rész sem állta volna meg a helyét. Patrick Stewart (Jean-Luc P.) persze még most is úgy néz ki, mint a TNG-ben (biztos sokba került volna, bár ezt nem hiszem)
És ha már kvázi lezárást akartak csinálni, mért nem egy tényleg történelmi esemény köré felépítve, vagy Picar egy megemlékezése a régi hősökről, vagy valami. Ez így totál nulla lett, eddig te vagy az első, akitől azt hallom, hogy tetszett neki. Van aki egyszerűen törölte, hogy ez nem az Enterprise része.
Mellesleg, ahogy Trip-et megölték benne, az nevetséges
-
_Vegeta_ #4753 Az igaz, a beszeldet meg kellett volna tartani, de ennyi kivetnivalom van az uccso reszben. T'pol megintcsak nagyon csinos. :PP
Amikor eloszor vannak a csillagbarba nemtom eszrevettetek-e vmi erdekessegeket? ;)
cat: Hat megnezem te hogy fox kinezni 53evesen. :) -
Cat #4752 szerintem az utolsó inkább egy TNG epizód volt :)
rikeren figyeltétek hogy 2 tonna smink volt, meg tuti a haja is be volt festve, hogy ne látszodjon hogy megöregedett? A szeme alatt lehetett a legjobban észrevenni hogy sokat dolgoztak az arcán hogy így nézzen ki -
#4751 Igen, az is egy tök uncsi rész volt.
De ha már a föderáció születéséről beszélünk, hát, pont az maradt ki :p
Nem mondom, ha elkezdte volna a híres beszédét "These are the voyages", tehát ha legalább mond pár mondatot, aztán sandán kamera félre (hogy is hívták jövőbeli barátját), vagy valami. Ez, hogy csak kiment taps, oszt kész, ez csimbum. Ráadásul mintha a helyszín sem egyezne meg azzal, amit a jövőben mutatott neki, szóval nagyon gyenge volt.
Ja, és Riker nagy problémája, és az egész story pont egy ilyen aprócska TNG rész elé képzelve, hát, a fan-okon kívül csoda, ha valaki egyáltalán emlékszik arra a részre (se nem "történelmi", se semmi, szóval egy buta normál rész) -
_Vegeta_ #4750 A 4. szezonban tobb kifogasolhato resz volt es nincs benne az uccso resz.
A foderacio szuletesenek benne kell lennie a sorozatban. Te hogy mashogy fejezted volna be ilyen korulmenyek kozott?
Ha lapos reszekrol beszelsz nezd meg ujra a 4x10et. Persze csak ha lesz hozza turelmed. :PPP -
#4749 Hát, bocsi, de az utolsó rész (Troy+Riker-es) tényleg szar volt.
Mind történetileg, mind az Enterprise befelyezéseként szar volt (mindegy mikor is adták volna le, lapos)
Viszont, mint a teljes Star Trek lezárása, na így már valahogy elment.
Ha le se adták volna, akkor az utolsó előtti tökéletes Enterprise befelyezés lett volna. -
_Vegeta_ #4748 Startrekben lové van ugyhogy csak szuneteltetik egy darabig.
Szar? Attol h ez a sorozat vege még nem kene rosszmájunak lenni. Nagyon is otletes resz volt, es ver joneheny 4. szezon beli reszt.
Kivancsi vagyok akkor is "szar"nak nevezted volna ezt a reszt ha 7szezonig ment volna az enti es ez lett volna a vege. :) -
#4747 Ja, Enterprise utolsó része bármily szar is volt, elég egyértelművé tette, hogy ez a Star Trek lezárása
Nyugodjék békeben -
#4746 Ha lesz... -
Cat #4745 megnéztem a 4x22est
várhatunk ismét évekig egy új sorozatra -
#4744 Semmi különös.
Szombat: Utolsó rész - Így készült
Vasárnap: 1.-2. rész -
_Vegeta_ #4743 Ez mar fincsi! :D -
_Vegeta_ #4742 En a dutan 2-3orat jobban elveznem. :) Vagy a reggel 4-5orat. :)) -
#4741 Lehetne mondjuk 7-től, akkor reggelizés után még visszafekhetnék ágyból nézni -
#4740 Ha már Blalockról volt szó. Nem ST, de férfiaknak ajánlott...
J.B. -
Cat #4739 az nálam is reggel... -
Cat #4738 ja, egyetértek
de ami az érdekes. hogy jövő szombaton és jövő vasárnap is két star trek részt ir port.hu
akkor most mi lesz? lenyomják az utolsót meg a legelsőt? :D -
#4737 10 óra az hol reggel? -
_Vegeta_ #4736 Basszameg megin elaludtam. Minek reggelre teszik a startreket. :| -
#4735 Mindíg ezt csinálja a Viasat
Kibaszás -
#4734 krva anyjukat. Ha egyik héten nem 3 részt vetítettek volna, most a két záró rész mehetett volna egy napon is -
_Vegeta_ #4733 Jo szokasa. :) -
#4732 Na, ezeket is törölte atw :(( -
_Vegeta_ #4731 Legfeljebb kiapplikaljuk onnan. :D