24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3344 De attól még ezt a színt át lehet kódolni 256 színbe, mert az, hogy az egyes szinek milyen színt jelentenek, az hótmind1 -
#3343 Szerintem az áll a háttérben, hogy a GIF formátum csak 8 bites színmélységet (azaz 256 színt) támogat, az #585858 pedig 24 bitet jelent. Így nem tudsz pontosan #585858 színü logót készíteni. -
#3342 mert átkódolhatta, mikor lenyomta 256 színre. használj átlátszó hátteret -
#3341 Lassan annyi lesz a kategória, hogy alkategóriákba kell szervezni, pl Közösség, számítástechnika, GUMISZOBA -
#3340 Nem közvetlenül a fórummal kapcsolatos problémám lenne.
A mostani logóm háttérszíne 585858, Flash MX-szel csináltam, de nálam kicsit eltér az üzenetem fejlécének és a logóm hátterének a színe, pedig elvileg ugyanaz.
Mitől lehet ez?
Thx:
Taranov -
#3339 Végre. -
#3338 köszönjük a sport fórumot -
K.András #3337 Nem lehetne megoldani, hogy a csillagok szinét ugy lehessen állitani mint a fejlécét?Mert pl nekem inkább ilyen világos kék kéne, sokkal szebb mint az a szar arany vagy narancs szin :)
Thx -
#3323 NÁM!!! képek alapján???? 17 leszek 1-2 hónap!!!
amúgy St iszonyat rendes, semmi lecseszés semmi!!! simán törölte!!!
htx ST!!!! -
#3306 Vigyázni kéne a html-lel. -
#3305 a születési izéket direkt festettem le, de sokan tudják hány éves vagyok, de akkor is jó vissazélni a net anonimitásával!!! :DDDD -
MÉT van ez hogy a beállitásoknál ennyit látok??? SZtem azért mert multkor akartam egy jó kis órát beállítani a foglalkozás alá... de nem sikerült, és most csak azeket tom beállítani magamnak!!! de még ezeket sem mert nincs OK gomb... :(((( Mitévő legyek??? -
mainevent #3303 thx -
#3302 Saját fórumokba távozott -
mainevent #3301 nem találom a Hova tűnt Szazaveljev Ádám ? topicot
mi lett vele????????????, -
#3300 LOL :DDDD HUÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#3299 eltünt a huá :( -
#3298 #3296: ÁZ! :DDDD -
Chief #3297 -
#3296 LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL! :DDD -
#3295 valahogy így?: ;)
HUÁÁÁÁ!!!! -
#3294 felvettük pusztulat2-t programozónak HUÁÁÁ ;> -
#3293 HUÁ! :DDD -
#3292 jóaz úgy ;) -
#3291 lol -
#3290 Hmm, télleg el van írva. De nekem inkább az a piros G bassza a szememet. :)) -
#3289 lol. Nekem csak ennyi van:
főlap | fórum | GSMzóna | tartalom | apróhirdetés | letöltés | linkek | képeslap | rádió | médiaajánlat | impresszum | -
#3288 főlap | fórum | GSMzóna | tartalom | apróhirdetés | letöltés | linkek | képeslap | rádió | médiaajánlat | impresszum | árhuáz
-
#3287 Ez hol van? Nem találom -
#3286 loál
árHUÁz! :DD -
#3285 Az felső menüben az utolsó menüpont áruház helyett árhuáz! :Ð -
#3284 ha kérdezgeted, attól nem fog gyakrabban lefutni a script ami update-eli a csillagszámokat, úgyhogy légy türelemmel. más is megkapta, te is meg fogod. -
#3283 Nem érzem magam nagyobbnak, azért kell a csillag, mert ha már az a rendszer, hogy évente 1 csillag, akkor nekem 3 csillag jár. -
Cat #3282 tudod, akinek kicsi a farka az mobiltelefont vesz :) -
#3281 miért olyan fontos az a csillag? nagyobbnak érzed magad a fórumon, hogy 3 csillagod lett? -
#3280 hi!
megoldható lenne hogy ezt beraknátok a logomühely bannerének ?
-
#3279 Mikor kapom meg az új csillagomat? Mikor tudok meg pontos időpontot? Meddig kell még várnom? :) -
#3278 jaja :)
#3277: nemtudom, nem én találtam ki, hogy ezek a szinek legyenek -
#3277 Miért nincs piros vagy olyan ami illik a logómhoz? -
#3276 Már annyi foci topik van, hogy lassan jöhetne a Sport fórum is.