24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • RelakSfromhome
    De attól még ezt a színt át lehet kódolni 256 színbe, mert az, hogy az egyes szinek milyen színt jelentenek, az hótmind1
  • FtranX
    Szerintem az áll a háttérben, hogy a GIF formátum csak 8 bites színmélységet (azaz 256 színt) támogat, az #585858 pedig 24 bitet jelent. Így nem tudsz pontosan #585858 színü logót készíteni.
  • RelakSfromhome
    mert átkódolhatta, mikor lenyomta 256 színre. használj átlátszó hátteret
  • RelakSfromhome
    Lassan annyi lesz a kategória, hogy alkategóriákba kell szervezni, pl Közösség, számítástechnika, GUMISZOBA
  • Taranov
    Nem közvetlenül a fórummal kapcsolatos problémám lenne.
    A mostani logóm háttérszíne 585858, Flash MX-szel csináltam, de nálam kicsit eltér az üzenetem fejlécének és a logóm hátterének a színe, pedig elvileg ugyanaz.
    Mitől lehet ez?

Thx:

Taranov
  • Dynamic
    Végre.
  • Punker
    köszönjük a sport fórumot
  • K.András
    Nem lehetne megoldani, hogy a csillagok szinét ugy lehessen állitani mint a fejlécét?Mert pl nekem inkább ilyen világos kék kéne, sokkal szebb mint az a szar arany vagy narancs szin :)
    Thx
  • mukika
    NÁM!!! képek alapján???? 17 leszek 1-2 hónap!!!

amúgy St iszonyat rendes, semmi lecseszés semmi!!! simán törölte!!!

htx ST!!!!
  • Jano
    Vigyázni kéne a html-lel.
  • mukika
    a születési izéket direkt festettem le, de sokan tudják hány éves vagyok, de akkor is jó vissazélni a net anonimitásával!!! :DDDD
  • mukika

MÉT van ez hogy a beállitásoknál ennyit látok??? SZtem azért mert multkor akartam egy jó kis órát beállítani a foglalkozás alá... de nem sikerült, és most csak azeket tom beállítani magamnak!!! de még ezeket sem mert nincs OK gomb... :(((( Mitévő legyek???
  • mainevent
    thx
  • cSuwwi
    Saját fórumokba távozott
  • mainevent
    nem találom a Hova tűnt Szazaveljev Ádám ? topicot
    mi lett vele????????????,
  • FtranX
    LOL :DDDD HUÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • hen-tes
    eltünt a huá :(
  • Guest
    #3296: ÁZ! :DDDD
  • Chief
  • Jano
    LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL! :DDD
  • RelakSfromhome
    valahogy így?: ;)
    HUÁÁÁÁ!!!!
  • St
    felvettük pusztulat2-t programozónak HUÁÁÁ ;>
  • Jano
    HUÁ! :DDD
  • hen-tes
    jóaz úgy ;)
  • hen-tes
    lol
  • Tuvok #3290
    Hmm, télleg el van írva. De nekem inkább az a piros G bassza a szememet. :))
  • Taranov
    lol. Nekem csak ennyi van:

főlap | fórum | GSMzóna | tartalom | apróhirdetés | letöltés | linkek | képeslap | rádió | médiaajánlat | impresszum |
  • RelakSfromhome
    főlap | fórum | GSMzóna | tartalom | apróhirdetés | letöltés | linkek | képeslap | rádió | médiaajánlat | impresszum | árhuáz

• Taranov
    Ez hol van? Nem találom
  • Guest
    loál

árHUÁz! :DD
  • cSuwwi
    Az felső menüben az utolsó menüpont áruház helyett árhuáz! :Ð
  • Dzsini
    ha kérdezgeted, attól nem fog gyakrabban lefutni a script ami update-eli a csillagszámokat, úgyhogy légy türelemmel. más is megkapta, te is meg fogod.
  • Taranov
    Nem érzem magam nagyobbnak, azért kell a csillag, mert ha már az a rendszer, hogy évente 1 csillag, akkor nekem 3 csillag jár.
  • Cat #3282
    tudod, akinek kicsi a farka az mobiltelefont vesz :)
  • cSuwwi
    miért olyan fontos az a csillag? nagyobbnak érzed magad a fórumon, hogy 3 csillagod lett?
  • hen-tes
    hi!
    megoldható lenne hogy ezt beraknátok a logomühely bannerének ?
  • Taranov
    Mikor kapom meg az új csillagomat? Mikor tudok meg pontos időpontot? Meddig kell még várnom? :)
  • Pyx #3278
    jaja :)

#3277: nemtudom, nem én találtam ki, hogy ezek a szinek legyenek
  • Taranov
    Miért nincs piros vagy olyan ami illik a logómhoz?
  • Dynamic
    Már annyi foci topik van, hogy lassan jöhetne a Sport fórum is.