24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3275 igen, mint Comié... :D
ezek közül lehet választani: #005793, #456789, #585858 -
[Walaki]D`Lair #3274 Ha az ember VIP-eli magát lehet fekete a fejléce? -
#3273 Szavazásba rakjatok bele "Zene" opciót :) -
#3272 akkor nyomsz egy entert. azt könnyebb, mint nekem minden egyes módosításkor nyomogatni a backspace-t -
#3271 na ja, a php kódból le kell venni két darab \n-et. Télleg nagy dolog. -
#3270 Szerintem egyszerűbb kitörölni a plusz sorokat, mint kijavítani a hibát :) -
#3269 Nekem pont az a gondom, hogy elveszi az entereket az aláírásból. :D -
#3268 Ha már a beállításoknál tartunk, lenne még egy probléma, az aláírással kapcsolatosan. Van egy pl. 1 soros aláírásom. Ha bármit javítok az infómon, akkor az aláírást automatikusan 3 sorosra bővíti 2 sortöréssel. Így viszont egy nagy üres placc van a hozzászólólásoknál, az aláírásom alatt. Eddig úgy tudtam kiütni, hogy frissítéskor, mindig visszatöröltem az a 2 sortördelést. Nem lehetne megoldani, hogy ne bővítse ki automatikusan 3 sorosra az aláírást? -
#3267 Hát ezüst csillag nem ártana :) -
#3266 hát azt nem tudom :)
más: forumozokat értékelös dolog nem lesz? :)
ja és sztem már elkelne egy sport kateg. is...
(uj csillagok? :) -
#3265 Köszi, és kb. mennyi hét késéssel? -
#3264 aszem elkellene egy kis takarítás:itt
meg a kölyök is kaphatna valami kis figyelmeztetést. -
#3263 pár hét késéssel kapod meg, már irták néhányan... -
#3262 Hello!
Lenne egy nagy problémám!
2004. márc. 20-án 2 éves lett a regisztrációm, de nem kaptam meg a 3. csillagomat. Eddig is 2 volt. -
#3261 Már nem szükséges betenni. Bocs a zavarásért. -
#3260 Hali.
Betennétek ezt a bannert a logoműhely topicba? Köszönöm.
-
#3259 OK! :)) -
#3258 A beállításoknál a születési dátumnál a figyelmeztető szöveg (beállítás után) teljesen felesleges, mivel nem fogom átállítani, mert nem lehet. A nem beállítánál is megjelent, de beállítás után eltűnt. Itt is nyugodtan eltűnhetne... -
#3257 Szavazásra szeretnék egy tanácsot... Lehetne egy felmérés, hogy hány modemes van és hány szélessávú. ez rédekelne -
#3256 moderátoroknak írj ezzel kapcsolatban, ezek nem az én kompetenciám. -
#3255 még sokáig, perc időm sincs mostanság, és a dolognak technikai akadálya is van: az ubb kódok üzenet elküldése után lesznek konvertálva HTML kóddá, ami azt jelenti, hogy üzi szerkesztése esetén nem lehetne használni az UBB Kódot, ergó a vipesek számára így engedélyezve lenne a HTML...
...ezért nem 5 perc ezt beletenni. a jövőben majd átszerkesztem, hogy az üzenet megjelenítésekor "onthefly" konvertálja az UBB dolgokat és akkor az utólagos szerkeszthetőség már megoldható. -
#3254 meddig még ? -
K.András #3253 St pls, nem tudjuk megoldani hogy a játékok topikban a ...:::GTR:::... nevü topikot tudjam szerkeszteni?Tegnap kértem rakják be a banert,és azota semmi nem történt,pedig két kattintás az egész,nem is értem...THX -
#3252 de undokság beírni, kitörölni, oszt nemmegmondani mi vót benne -
#3251 az! -
#3250 Én csak éltem a méltán népszerü SG VIP, szolgáltatással, amelyet a forum föoldalán lévö linkre kattintva bárki magáévá tehet :D -
#3249 persze.. :) -
#3248 ez "faszság" ugye??? -
#3247 b+ pyx te mindent észreveszel? :))) -
#3246 rohatt visszavonós !! -
#3245 a szerkesztés jo dolog... :D -
#3244 Jók ezek a színes hátterek, csak nem fogok fizetni érte, ha lementhetem, Bluetooth-on átnyomhatom a telóba, és mindezt ingyen. -
#3243 Igen, hogy észrevegyék, de itt úgy tűnik nem az a látogatókör van, aki ezekre a bizbaszokra bukik...:))
(aminek egyébként örülök...:) -
#3241 Én már igen.
Semmi nagy durranás, olyan mint a többi.
Csingilingihang...képecske...játék stb. -
#3240 hmm, mindig megakad rajta a szemem, de még sose kattintottam rá :D -
#3239 elöször az egész piros volt, de ugy nem volt jo :p -
#3238 Hmm, régóta fúrja az oldalam, fent a menüsorban a GSMZóna első betűje (G) szándékosan van pirossal ? -
#3237 Balo csinált rendet, szokásos utolsó 30 topigban vagy ő volt az utolsó hozzászóló valami értelmetlenséggel... -
#3236 Ott már szerintem hiába néz szét, már volt takarítás...
Bár én már nem láttam, de ha jól veszem ki a reagálásokból, akkor megint meghúzhatott valami én-vagyok-mindenhol-az-utolsó-hozzászóló szintű mutatványt. De gondolom akik rendet csináltak, azok el tudják mondani, hogy mi volt. -
#3235 Nézz szét a gumiban, desktruktivitás miatt lett banolva fórumozó, Chappy is kiérdemelt sztem, de nem tempban, túl fiatal még, hogy tanuljon belőle...