24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • FtranX
    ajjaj... :)
  • O0D:
    anyadat bannold.
  • tomsolo
    és meddig lesz még eu logo? már kicsit uncsi...
  • St
    2 hétig, utána jön a superbanner ;>
  • cSuwwi
    remélem örökre :)
  • Tuvok #4015
    Egyből jobb így inviteles hirdetés nélkül . :)
    Meddig marad így ?
  • mukika
    és kik kaptak, kik voltak??? vagy ezt nem mondhatod el?
  • St
    nem kapsz bant
  • Balo
    Nem "destruktív szándékkal" tettem, így utólag tényleg hiba volt, de már megváltoztatni nem tudom. Ha ban-t kapnék légyszi írd meg, hogy meddig. Köszi.
  • cSuwwi
    még annyit, ha lehetne, hogy a "hm" és "hmm" szavak ne látszódjanak :D
  • Tertovan
    hm :)
  • St
    megoldottam a chatra is a regisztráció ellenőrzést, nem lehet már visszaélni. Akik szórakoztak, azok banra kerülnek.
  • Borg
    detto
  • Tuvok #4007
    Most leszögezem, hogy még sose 1 szót nem írtam a chatbe, szal ha vki a nevemben bármilyen nemű hozzászólást tett, akár mást szidva, akár csak sima hümmögés, nem én voltam
  • Cat #4006
    hülye döntés
  • bogyoka
    Most ideirom, ebben az időpontban pont az én nickemmel szórakozik, hátha utána lehet nézni.:))
  • Pyx #4004
    én is szoltam már érte itt, Balo is jot akart (igaz, a linket nem kellett volna beirnia), de nem élt vissza vele.
  • FtranX
    szerintem csak azt az egyént kéne megbüntetni, aki már napok óta visszaél mások nevével.
  • cSuwwi
    most nemazért, de tudtál róla, jóval előbb is. ha jól emléxem, annó még én is szóltam róla priviben, hogy jó lenne kijavítani.
    várható volt, hogy valaki előbb-utóbb vissza fog élni vele...
  • St
    nem tudom balo kapjon -e permbant, ő írta ide be először a lehetőséget, azután szaporodtak meg a visszaélések... elküldhette volna e-mailben is, vagy priviben, így egyértelműen destruktív szándékkal tette. azt hiszem permbant kap.
  • Pyx #4000
    4000
  • Pyx #3999
    mindig csak a nyaralás... :D
  • bogyoka
    Jajj, nagyon jó lenne valami, nagyon rossz lett igy, mert ha helyettem, a nicknevemmel csunyákat ir be, erre volt már példa, sosem tudom magam tisztára mosni, meg ugyanígy a többiek is. Na meg már sokszor nemtudni, hogy adott pillanatban kivel csevegünk, igazival, vagy nem az igazival, ma is totál zavaros volt az egész.:))
  • Punker
    mindenki? :) a végén már a saját nevünkel kellett játszani hogy a többiek tudják ki ír....
  • FtranX
    mindenki? mert mitán rájöttünk, hogy hogyan lehet hackelni, sokan kipróbálták.
  • St
    egyszer megyek L egy hétvégére géptől távol, máris alteregom
    születik :D

ma rendbeteszem a csetet, nem lesz garázdálkodás. logból visszakeresem ki hackolt, permbant kap szépen.
  • cSuwwi
    pl. tűzfallal
  • bizar
    hogy lehet letitani?
  • mukika
    igen.
  • mukika
    nem kell nézni. nekem le van tiltva, mert suxx...
  • bizar
    de csak a Chat-be tud írkálni?
  • bizar
    mert már idegesít
  • bizar
    Ki lehet az aki az én nevemet meg másokét is használja?
  • O0D:
    mostmár mehet, ami kellett azt copyztam.
  • Cat #3985
    inkább az egészet át kéne rakni a gumiba...
  • O0D:
    ebből pár hozzászólás kivágható lenne, túl sok az idióta faszfej.
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083370603
  • szando
    az enyémet is, de igazából nem érdekel, csak kinézitek már belőlem azt hogy nem írok ilyeneket.. (amikor nem vagyok benn)
  • Punker
    meg az enyémet is
  • cSuwwi
    az én nevemet is használta
  • Mary Vetsera
    Hali!