24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4020 ajjaj... :) -
#4019 anyadat bannold. -
#4018 és meddig lesz még eu logo? már kicsit uncsi... -
#4017 2 hétig, utána jön a superbanner ;> -
#4016 remélem örökre :) -
#4015 Egyből jobb így inviteles hirdetés nélkül . :)
Meddig marad így ? -
#4014 és kik kaptak, kik voltak??? vagy ezt nem mondhatod el? -
#4013 nem kapsz bant -
#4012 Nem "destruktív szándékkal" tettem, így utólag tényleg hiba volt, de már megváltoztatni nem tudom. Ha ban-t kapnék légyszi írd meg, hogy meddig. Köszi. -
#4011 még annyit, ha lehetne, hogy a "hm" és "hmm" szavak ne látszódjanak :D -
#4010 hm :) -
#4009 megoldottam a chatra is a regisztráció ellenőrzést, nem lehet már visszaélni. Akik szórakoztak, azok banra kerülnek. -
Borg #4008 detto -
#4007 Most leszögezem, hogy még sose 1 szót nem írtam a chatbe, szal ha vki a nevemben bármilyen nemű hozzászólást tett, akár mást szidva, akár csak sima hümmögés, nem én voltam -
Cat #4006 hülye döntés -
#4005 Most ideirom, ebben az időpontban pont az én nickemmel szórakozik, hátha utána lehet nézni.:)) -
#4004 én is szoltam már érte itt, Balo is jot akart (igaz, a linket nem kellett volna beirnia), de nem élt vissza vele. -
#4003 szerintem csak azt az egyént kéne megbüntetni, aki már napok óta visszaél mások nevével. -
#4002 most nemazért, de tudtál róla, jóval előbb is. ha jól emléxem, annó még én is szóltam róla priviben, hogy jó lenne kijavítani.
várható volt, hogy valaki előbb-utóbb vissza fog élni vele... -
#4001 nem tudom balo kapjon -e permbant, ő írta ide be először a lehetőséget, azután szaporodtak meg a visszaélések... elküldhette volna e-mailben is, vagy priviben, így egyértelműen destruktív szándékkal tette. azt hiszem permbant kap. -
#4000 4000 -
#3999 mindig csak a nyaralás... :D -
#3998 Jajj, nagyon jó lenne valami, nagyon rossz lett igy, mert ha helyettem, a nicknevemmel csunyákat ir be, erre volt már példa, sosem tudom magam tisztára mosni, meg ugyanígy a többiek is. Na meg már sokszor nemtudni, hogy adott pillanatban kivel csevegünk, igazival, vagy nem az igazival, ma is totál zavaros volt az egész.:)) -
#3997 mindenki? :) a végén már a saját nevünkel kellett játszani hogy a többiek tudják ki ír.... -
#3995 mindenki? mert mitán rájöttünk, hogy hogyan lehet hackelni, sokan kipróbálták. -
#3994 egyszer megyek L egy hétvégére géptől távol, máris alteregom
születik :D
ma rendbeteszem a csetet, nem lesz garázdálkodás. logból visszakeresem ki hackolt, permbant kap szépen.
-
#3993 pl. tűzfallal -
#3992 hogy lehet letitani? -
#3991 igen. -
#3990 nem kell nézni. nekem le van tiltva, mert suxx... -
#3989 de csak a Chat-be tud írkálni? -
#3988 mert már idegesít -
#3987 Ki lehet az aki az én nevemet meg másokét is használja? -
#3986 mostmár mehet, ami kellett azt copyztam. -
Cat #3985 inkább az egészet át kéne rakni a gumiba... -
#3984 ebből pár hozzászólás kivágható lenne, túl sok az idióta faszfej.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083370603 -
szando #3983 az enyémet is, de igazából nem érdekel, csak kinézitek már belőlem azt hogy nem írok ilyeneket.. (amikor nem vagyok benn) -
#3982 meg az enyémet is -
#3981 az én nevemet is használta -
Mary Vetsera #3980 Hali!