45528
-
Mice #3104 vágjatok már majd léci be egy urölöt is, hogy másnak is lehessen hasonlója
és itt most nem az sg fórumban bennt levő képek path-ére gondolok, mert az tele wan ikonnal meg ablakkal, hanem az otthoniakét honnan szereztétek -
#3103 loál :_DD -
#3102 most ijen! :)))) -
#3101 most hirtelen megjavult -
#3100 reggel öttől reggel ötig szedi az anyagot, de nem azzal van a baj, mert nálam a temp fájlok frissültek. -
#3099 kösz az infot, majd megnézem -
#3098 nem figyeltem. a viva nem működik a tvfilm.hu-n se, így a script sem fogja tudni. (így második ránézésre nem megy a fix.tv sem, bár az nem tudom kit érdekelne) -
#3097 ok
jó tanulást!
-
#3096 észrevettem, de most suliba kell mennem -
#3095 igaz, most a TVfilm.hu is elég lassú, de elvileg tegnap éjjel már leszedte a mai adagot
mégse működik -
#3094 The script was aborted because execution exceed the specified time period -
#3093 most reggel visoznt nem működik -
#3092 Bunyos Pityu! -
#3091 Most hajnali egykor a majd 9-től induló programokat írja csak ki a script, de pl. a NGC vagy a Discovery-n éjszakai műsor is van. Ez hogy lehet kiíratni. Valamit, hogy a műsorokat a reggeli kezdéstől írja ki, ne pedig a 9 utániakat? -
#3090 Jobb a széna, mint a szalma? Komoly... :)) -
#3089 Jobb a Xena mint a Salma
-
Mice #3088 -
#3087 ok thx -
lacam #3086 Samurize
Samurize.com, de (nálam) perpill nem megy az oldal.
Ha megvan a prog, kelleni fog Quipper hunTV skript-je. Utána már csak egy kis fantázia és kész. -
#3085 MELYIK PROGI IRJA KI A TVMÜSORT AZ ASZTALON???? -
#3084 Kárr, hogy a tvfilm.hu nem közli az EuroSport műsorát. Már csak az hiányzik :( -
lacam #3083 Itt :((
-
lacam #3082 Csáó mindenki.
A Vivánál csak nekem ugat a samu hogy " A bevitel túllépte a fájl végét"?
(megjegyzem 9 csatornát figyelnék, abból 8 simánmegy)
Mit szúrhattam el? -
#3081 off: ha tényleg nem jársz arra akkor tényleg nincs sok értelme, bár szerintem sosem tudhatni mikor lesz rá szükséged
szerintem "technikailag" a HWSW fórumán okosabbak emberek vannak
-
#3080 hát, az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egész scriptet ma csináltam (1022 sor kód, áá de rohadtul megutáltam ma a visual basicet), úgyhogy nincs túl sok energiám hülye regisztrációkat elvégezni.
meg egyébként sem járok arra túl gyakran, úgyhogy nem lenne sok értelme. de ez már nagyon off... -
#3079 ehhh
miért nem csinálsz?
feltettem
-
#3078 szólnál a HWSW-seknek, hogy teszteljenek? (nekem nincs ott accountom) -
#3077 kösz, most perfekt -
#3076 kösz, javítva.
töltsd le újra, ha gondolod. -
#3075 egen, szerintem is hasznos dolog
azt hiszem ezt fogom inkább használni
de ha a sima next-er választom akkor nekem elé nem írja ki az időpontot -
#3074 ha nem akarod formázni, csak simán kirakni a mostanit meg a következőt, úgy ahogy van. arra jó -
#3073 kösz, tesztelődik
egyelőre nálam a köv műsornál nem írja ki a kezdetét, hiába 0 vagy 1 a beállítás
a simple az mi?
amikor egyszerre kettőt raki ki?
-
#3072 mi a f*szom?
hogy dögölne meg a kis-nagybetű-érzékenység
na -
#3071 hát ezt jól elb*sztam. szóval a link:
hunTV v1.0test
remélem most megy -
#3070 szerencsések vagytok, ezennel hivatalosan is ti vagytok a teszterek:
huntv v1.0test
ha valaki esetleg éjfél körül még fent van, akkor elmondhatná a tapasztalatait. (kritikus időszak még a reggel 5 órás időpont.)
megpróbálok alkotni majd hozzá egy konfigot, hogy az új samurize felhasználók is tudjanak vele valamit kezdeni.
legyetek szívesek a hibákat itt, vagy privát üziben (esetleg e-mailben) jelezni. köszi, és használjátok egészséggel! -
Roll #3069 -
#3068 köszi :) -
#3067 nem! Greysc -
#3066 Sundaze (?) -
#3065 nagyon joak! ennek a theme(?)nek mi a neve (startmenü)?