45528
-
#3304 Mivel lehet olyan desktopot csinálni, ami így írja ki az asztalra az infókat mint nálad? -
Wicktor #3303 Gyerekek!
Az a baj, hogy nem nagyon megy ez az időjárás-jelentés kijelzés a samurize-zal.
Leszedtem a Mikike configját, de azt berakva az enyémbe se
jelez ki mást, mint a várt értékek helyett egy egyszerű, kevésbé hasznos NA feliratot.
És azt sem nagyon hiszem, hogy a kis weather-logók a helyükön lesznek.
Miééééééééééééér'?
Viktor -
#3302 sehol
sok sikert -
#3301 Gép/Távelérés(RAS)/Vételi sebesség
Gép/Távelérés (RAS)/Küldési sebesség
-
#3300 azért dodb fel a konfigodat a netre
köcce
-
rem #3299 Hol található magyar leírás a progihoz??? -
#3298 Egy kis script update :)
Azt nem tudja valaki, hogy a netsebességet hogy íratom ki? A Prefmon, vagy a WMI közül mit kell keresni? -
Én is csináltam egy ilyet, de nem tetszik...visszaállítom a jól bevált Style Xp-set :) -
#3296 ja, elfelejtettem odaírni hogy thx 2 cSuwwi, bocsesz :) -
#3295 Látom milyen népszerű lett a configom... :) -
#3294 -
#3293 jah megvan kösszike :D -
#3292 A CPU-nál állítsd be a saját gépedre. Neked azért 0%, mert az én gépem neve Darkblue, és az van neki megadva configban. Állítsd át a sajátodéra, és jó lesz... :) -
#3291 mert az a telefonos játék megy. Ez neki a címe. Nézd meg a tv műsort. :)) 06-81-320-320 -
#3290 Ha megnézed a hivatkozásokat, látod, hogy nem arra mondtam... -
#3289 állítsd be a Proci propertit -
#3288 ez -
#3287 már csak az a gondom hogy a RTLnel ami épen megy az nekem a tel szam van kiirva:DDD Miért?
Meg a CPU nál meg 0% miért?
Ez a kettő dolog van hátra:D -
#3286 Szerintem ez kék... (#3285) -
#3285 Here is it: wallpaper -
#3284 az kék?
vagy én vagyok a színvak? -
#3283 Ja, az a kék kellene? Az nem onnan van. Azt hittem, a füstösről beszélsz. Mindjárt felrakom valahova. -
#3282 Ezt a háteret nem találom:((( -
#3281 Illetve, ha akarod használni, azt a winamp-ot is, akkor ezt a fájt tömörítsd ki a c:\ meghajtó gyökérkönyvtárába.
Winamp Controller for Samurize -
#3280 Megvan. A háttér innen van: www.sensitivelight.com
Van több színben is... :)
A config, a saját 5let, nem egy nagy szám, de ha annyira kell, itt találod. A konfigom
Csak bemásolod, és megy, minden ott van, amit használ.
Jelenleg ilyen lett az asztalom:
-
#3279 1konfig -
#3278 Megvan még neked az a hátér meg az a config?ha igen keress meg! :DDDD kösszike -
#3277 Nah már kezdek érteni valamit:DD nem is vagyok ANNYIRA HÜLYEde akor is ha ehez a progihoz ért valaki keresen meg THX! -
#3276 ez nekem nem megy akármit mondtok valaki keresen már meg ICQn PLZ! -
cyrus #3275 Értem ám a célzááááást !
:P -
#3274 -
#3273 Valaki segitsen már keresen meg icqn az ilető PLZ! -
cyrus #3272 1.: thx
2.: szerintem is -
#3271 1: gyik.com, http://www.deviantart.com
2: ok -
cyrus #3270 2 kérdésem van : 1. ilyen nonfigurativ háttereket honnan szedhetek ? mert egy normál hátttérben ehhez a progihoz túúl sok a szín
2.: Na ezt most speciel elfelejtettem :P -
cyrus #3269 Hehe, most olvastam bele énis, tökjó ez a progi, csak kicsit bonyolultnak tűnik első ránézésre... bár a Photoshop is :P -
#3268 más link nem kell, csak #3264, és elég két oldalt is visszaolvasni -
#3267 Bazzeg mind 14 oldalt vissza olvastem találtam egy linket nemjo.. az sem semelyik nem muxik:((
QuippeR:Keres meg ICQn PLZ!!
Kössz elore is! -
#3266 tessék visszaolvasni, többször, részletesen le van írva, hogy mit, hogy kell csinálni. annyira nem bonyolult. -
#3265 Nah én eből egy kukott nem értek keresen meg valaki ICQn aki ehez a progihoz nagyon ért mert én HÜLYE vagyok kösszke!