45528
-
#3264 http://www.samurize.com -
#3263 Sziasztok ezt a progit hol lehett letolteni?
Tudnátok adni egy linket?!
Kössz -
#3262 jo kis background :D -
#3261 HOHHA! Schárckáhny! :)) -
#3260 -
#3259 az jó, kár hogy nekem nincs tv-kártyám. -
#3258 mikor a "kedvenc" műsor megy akkor elindítja a tv progit, vagy ha már az fut akkor átkapcsol (vagy elmenti) -
#3257 :o)
-
#3256 most kezdtem el csinálni. a hold naponta egyszer megkerüli a földet (tudom, hogy a való életben ez nem így van, de akartam, hogy látszódjon). a konfig még nem túl ütős, majd kitalálok valamit.
-
#3255 melyik script? bár mindegyik azt teszi, szóval nem tudom mit módosítottál :D -
#3254 hmm én picit módosítottam a scriptet, naponta csak 1x kéri le az adatokat, elég az egyszer is nem ? -
#3253 jól -
#3252 hát ja, az éjfél egy elég kritikus időszak -
#3251 pedig olyan ari :) -
#3250 a sima perfmon mutató miért nem jó? -
#3249 tessék
Kezd idegesíteni ez a Garfield. -
#3248 HWSW fórum MKconfig -
#3247 elolvastam readme-t. beállítottam amit kell. DE A script nem műxik.
Szal keresek más UP/Download Mutatót.
Valaki használ ilyet? Ami müxik is. Megköszönném ha megosztaná velem.
Köszönöm -
#3246 nálam a reggel 6os garfield script nem szedte le az új blikk képet
Az objektum nem taámogatja ezt a tulajdonságot, vagy metódust : fs.filexists
bár úgy látom ma nem is frissítettek, még mindig a tegnapi van fent
http://www.blikk.hu/db/09/39/i00002939.gif
-
#3245 Jól látni, milyen pontos a script időnként... -
#3244 Akkor egy témába vágó kép :)
-
#3243 Bocsesz, kajálni voltam. :)
A kép szerint paraméteres. Gondolom nem nagyon töröd az angolt. Az unit, a mértékegység. Írd be úgy ahogy látod ott az értékeket. kB, MB stb. Szerintem kB-tal célszerű használni. A timespan valami idővel kapcsolatos lehet. Nem tudom így mi lehet. Írj oda valamit, és meglátod... -
#3242 talán kiszenvedem. Olvasom a READme-txt t több dolgot is kihagytam . IP-t kell cserélni benne.
-
#3241 a readme ből :
""timespan"
parameter and enter kB, MB, GB, TB, PB or EB (*grin*) as the "unit" parameter. " -
#3240 Timespan : http://jutkamodell.uw.hu/timespan.jpg
a másik értéket a UNIT értékét ezutánkell beírni... de ugyanez az ablak. -
#3239 vagy elég lesz egy screenshot is. -
#3238 nem tudom így. dobj egy linket, és megnézem én is. -
#3237 a value for Timespan
és a value for Unit az pontosan mit jelent.
egyébként kössz mert bejött a script. Csak ezt a két dolgot most nem tudom . -
#3236 mi sem egyszerűbb. :)
Bemásolod a vbs-t (ez Visual Basic Script), a Scripts könyvtárba. Majd szerkesztés. Behozod a konfigodat. Oldalt a menüben Add meter > Active Script. Legalul az Active Script fülön kiválaszod a vbs fájlodat. Alatta hogy melyik funkció menjen. Beállítod a megjelenését, és használod. Ennyi. -
#3235 hi all.
egyik ismerős adta nekem a fórum LINK jét, hogy nézzem má meg mi megy itt. Visszaolvastam 3 oldal. Felraktam a Samurize progit. be is konfogoltam magamnak a Magyar tv -k közül amelyik nekem kell, ezzel nem is volt gond.
Viszont most lenne 1 kérdésem. A Program oldalán található pár script meg jó cuccok. Én letöltöttem egy SpeedTouch nevű script et. ami a NET sebességet figyeli. BEjövő kimenő adatok. Ezt most be szeretném építeni az én Configomba. Az lenne a kérdés hogy hogyan lehet ezt megoldani.
Értem ezalatt hogy a script az vbs kiteresztésű és nem INI mint a config file.
thx -
#3234 thx -
#3233 hát bocs, de ez a véleményem. Olvass vissza. Legalább 5x le van írva magyarul, hogy mit kell csinálni... -
#3232 THX -
#3231 Érdekes módon, mindenki tudja hasznáni a programot, csak te nem... Nekem kemény fél órámba tellett, míg elég jól használhatóan kiismertem. Persze némi IQ sem árt... -
#3230 tényleg nemtom hol kell! -
#3229 köcce, ma letesztelem -
#3228 tessék
az már kérdéses, hogy működik-e... -
#3227 öööö, esetleg a scriptíró úr, nem tudna egy olyat, hogy ne 0 órakor, hanem mondjuk 6 után töltse le?
-
#3226 nincs több kérdésem -
#3225 igen, ez lesz a baj.