45528
-
#2944 Ok, megcsinálom. Melyik adókat használnátok leginkább. (Asszem megkérem egyik srácot a samurize.com-ról, hogy csináljon ikonokat hozzájuk, de mind a 28-hoz valószínű nem fog készíteni.) -
#2943 a simán az adó nevével megegyező a jelenleg futó műsort adja, a _next végű a következőt. érdemes belenézni magába a file-ba is, mert be lehet néhány dolgot állítani. -
#2942 Hi QuipperR
Engem is érdekel. -
Daniel #2941 most ez a tvs script csak 1et mutat meg a mostot!
nemlehet ugy hogy:
17.00 ez
18:05 az
stb?? -
#2940 Hát majd jól megrugdosom magam, és akkor jövő héten készen lesz. De elég undorító a tvfilm.hu HTML kódja, ezért megy el tőle a kedvem, ahányszor hozzákezdenék. -
#2939 akkor jelzem
és mikor lesz kész?
-
#2938 Ez azért tulzás.
-
#2937 gyorsabban meg tudod csinálni, mint amennyi ideig az import/export wizarddal elszórakoztok... -
Daniel #2936 légyszíves add oda a tied :) -
#2935 active script mutató, majd kiválasztod -
Daniel #2934 letoltottem az nforce és a tvset ott hol lehet azt mert új mutatoknál nem találom :( -
Daniel #2933 Config.exe?
nem adod oda a tied? :) -
Daniel #2932 az hol van? :D -
#2931 egy configot kell csinálnod. jobb gomb a kis ikonra, majd szerkesztés menüpont, beledobálsz néhány cuccot, majd elmented. jobb gomb a kis ikonra, újratöltés.
ja, egyébként a client.exe-t futtasd.
és ne számíts rá, hogy tíz perc alatt komoly eredményt érsz el, ez nem az a program... -
Gandibá #2930 Meg kell szerkesztened a neked tetsző dizájnt. Config Tools-ba teheted ezt meg. -
Daniel #2929 felment és elinditom és csak kis ikon jön ki
most? :)
különben melyiket kéne?:
SamurizeServer.exe
Client.exe
?? HM ? :) -
Daniel #2928 csináld csak :D -
#2927 www.hatterkepek.hu ;] -
#2926 elment a kedvem a hunTV 1.0-s verziójának megírásától. egyáltalán szüksége van rá valakinek? jelezzétek, ha esetleg nem elég ez a 8(?) csatorna.
(az új verzióban lenne retekklub, tv2, mtv, m2, duna tv, viasat3, filmmúzeum, pax, hbo, hallmark, f+, m+, spektrum, national geographic, discovery, animal planet, nickelodeon, minimax, fox kids, cartoon network, reality tv, hálózat, főnix tv, sport1, humor1, viasat explorer, axn. ha ezekre senkinek nincs szüksége, akkor tök felesleges megírnom az új scriptet...) -
Daniel #2925 thank you :)
nem tudtok egy jó háttérképes oldalt? -
Gandibá #2924 www.samurize.com -ról szedd le, plusz a hunTV.vbs-t. -
#2923 de nem azt írta :P -
#2922 sztem samurizra gondolt :D -
#2921 micsoda mattoda ti pattoda ? :DDDD
mit szeretnél pontosan ? :D -
Daniel #2920 Hello!
Olyat szeretnék ami ennek az asztal alja felé van de a tálca fölött!
FONTOS!!!
THHHHXXX -
#2919 na most keresek valami "darkos" hátteret magamnak :] -
#2918 véreb!!! :D -
#2917 Az bizony.
-
#2916 kutyaaa :DD -
#2915 -
#2914 de -
#2913 -
#2912 nem tudnatok elkuldeni a huntvt a [email protected]?
az oldal halott és szivesen megnézném.elore is koszi! -
Daniel #2911 ez milyen progi? -
#2910 jó kis asztalok vannak itten :]
és lehet hogy adok még 1 esélyt samurize-nek ;] -
#2909 Hi Gypeti küldtem 1 mailt. -
SSS #2908 Na szereztem egy HuntTV filet, ha valaki küdjön már hozzá egy .ini-t. Köszönöm! -
SSS #2907 Úgy néz ki hogy az oladaluk teljesen beszart -
#2906 miről beszélsz??? -
Dave77 #2905 Nekem nem, mert semmit se frissített automatikusan. A scripek se. "not yet executed" Ha meg "kézzel" újratöltöttem akkoris ugyanazt írta ki. (műsorra, hírekre)