45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• I.C.ram
    Köszi :)
  • cSuwwi
    3018-tól felfelé olvass vissza
  • I.C.ram
    Letöltöttem, bemásoltam a kellő helyre ezt a HunTV cuccot, de nem tudom, hol kell elindítani. Valaki segítene?
  • cSuwwi
    a piros keret az megvolt. nem tudtam, hogy mit jelent, de csináltam egy új konfigot, most már nincs vele baj :)
  • cSuwwi
    procihasználat is megoldva, már csak 20-30% körül mozog winamppal. :)
  • cSuwwi
    idő probléma megoldva, ki volt kapcsolva a scriptben alapból. hmmm. Azt hittem a scriptet nem kell szerkeszteni...
  • cSuwwi
    Elindítom a samurize-et, vagyis a client.exe-t ha jól látom. Szerkesztés, mutatók szerk -> active script. Alul kiválasztom a huntv.vbs-t, majd a legördülő listából amit akarok. Ha kiválasztom az rtlk-t akkor csak az aktuális prog nevét adja. Ha a nextest, akkor most jól megy (a múltkor itt állt le), ha a prog-ot akkor kiír egy számot, az rtl-nél 100. A futtatás 5 percre van állítva.

Egyébként a server és a cliens között mi a különbség?
  • cSuwwi
    mindjárt mondom, mit ír ki...
  • QuippeR
    Nem pipáltad be véletlenül a gyakrabb futtatást? Csak mert akkor másodpercenként futtatgatja a scripteket.

Vagy az is lehet, hogy nagyon nagy a rajzfelület. (Például, ha a konfig egyik fele a bal felső sarokban van, a másik meg a jobb alsóban. Ilyenkor pirosra vált a config.exe-ben a konfigot bekeretező vonal.)

tvscript: Az időpontot ki lehet vele íratni, csak szerkeszteni kell a scriptben a konstansokat. Hibát nálam meg még soha nem produkált.

Egy szó mint száz, nálad valami bibi van, a te gépeden is max 10-20%-ot használna el egy normális konfig.
  • cSuwwi
    annyira jutottam, hogy alapjáraton csak 8% körül mozog a procihasználat. De ha berakom a tv-s scriptet, akkor állandó 100%-on megy. Nem írja ki az időpontokat, csak az aktuális filmet. A következőt sem tudja, valamilyen hibával kidob. :( De próbálkozom, csak jutok valamire... :)
  • QuippeR
    A viasat3 meg a natgeo ikonja is meg van ilyen stílusban, asszem a via3 a sat ikonok 1 csomagban 3.png névvel, a natgeo meg külön fel van töltve. (Mindkettő az ikonok kategóriában)
  • QuippeR
    Igen. Ez ismert bug, fel is hívtam rá a figyelmet a samurize.com-on, a file hozzászólásaiban.
  • cement
    Ma volt windows reinstall
  • kasika
    quipper, nem quipeer, bocs
  • kasika
    izé, quipeer, az van, hogy a tv-s cuccban a szerkesztésnél át kell írni a Viasat3-at VIASAT3-ra, mert csak így szedi le a műsort... Vagyis nekem csak azután ment, miután átírtam...
  • kasika
    Nah, én most tettem fel samurize-t, ezért eléggé kezdetleges a desktop, de ez van...
  • cSuwwi
    akkor nem tudom mi lehet a baj. Mondjuk lehet hogy nem egy 500-as cerkán kéne használni a progit... :)
  • QuippeR
    látogassatok el a samurize.com-ra pupákok!
    jövő héten kész lesz a tv-script is, megígérem.
  • ricsi1

• Mauro
    Szívesen.
  • ricsi1
    felraktam a sammurizet(legújabb)
    most mit kell csinálni,hogy "Pofás asztalom"legyen?(időjárás,TV stb...)
  • ricsi1
    neke ha semi bnem fut is 15%
  • tomsolo
    tékmester :)
  • Pyx #3001
    3000
  • Pyx #3000
    nekem is max 2% ha csak a samurize fut
  • KG21
    nálam 0% pedig nemcsak az fut. És a memóriaigénye is kicsi
  • cSuwwi
    Nekem az a bajom a Samurize-al, hogy a proci kihasználtsága 100%, ha fut a program. :( Másnak is ilyen, vagy csak nálam ilyen szar?
  • ricsi1
    ......
  • ricsi1
    na de ogy mi az,meg hoyg ez az egész ,hogy működik...

ha azt szeretnám,hogy legyenek bent tvműsorok,időjárás meg mittom én mi akkor mit kell tenni?
  • KG21
    igaz ez is akart vmi routereket meg anyámkínját, de nem adtam neki semmit meg:)
  • KG21
    aha kösz leszedtem azt a scriptet és már működik
  • Pyx #2993
    nálam is kért vmit, nem de nem irtam be semmit, és müxik
    externalIP.vbs
  • KG21
    Nemtudja senki a választ 2983-ra?
  • mikike
    Samurize 1.25
  • Augustus Gigo
    Hol lehet ezeket ahíreket beállítani? nekem is kéne
  • Gandibá
    Zsíír háttér! :D
  • KG21
    az eszközkezelőnél nézegettem a hálókártya tulajdonságainál, de ott nincs.
  • mikike
    nem jut eszembe, egyszer csináltam, egy jó hosszú szám volt, valahonnan máshonnan kellett kinézni
  • mikike
    ott van az izében
    meg kell nézni mi a hálókártya száma
  • [HUN]PAStheLoD
    hát nemtudom .. de elvileg a PPP WAN Device .. "száma" jó hosszú objektumleíró . .vagy mi a szösz