45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• lacam
    Öööö, én is kérhetném ezt a konfigot? (hátteret meg mindent is hozzá, persze csak ha lehet)
    Köszi

3338-as hsz.
  • cyrus #3343
    ne vicceljetek már.. ez már a copyrightos kategória !!!
  • robotnyk
    én is kérem, csókolom! :)
  • mikike
    mehet fel a netre, ill jöhet ide is, köcce
  • cyrus #3340
    ez korrrekt !
  • Dave77
    Mer' hűteni kell teccik érteni...
  • VinylToy #3338

Ezt délután csináltam akinek a samurize konfigra szüksége van, a háttérképpel együtt, küldjön mailt -> egyébként Blasta Jóarc™ desktopja fog így kinézni. :)
  • robotnyk
    tudom, de az már megvolt párszor, most kikapcsoltam ne éktelenkedjen nekem a not yet executed felirat
  • QuippeR
    hello mindenki. bocs, hogy mostanában nem válaszoltam a nekem feltett kérdéseknek, sajn beteg voltam (vagyok), és eddig nem ültem a gép elé, mert a puha, meleg ágyikó gyorsabban gyógyít a hideg vasnál. :)

hunTV-s problémákra általában elmondható, hogy a tvfilm.hu hibája szokott lenni. ha a script nem kap megfelelő inputot, akkor problémák vannak. én meg nem írtam bele kivételkezelést, majd talán legközelebb.
  • mikike
    az újratöltésre gondoltam
  • robotnyk
    ok, köszi. akkor egy időre kikapcsolom
  • mikike
    ez igaz, néha nekem sem szokott menni, most pl. "Érvénytelen eljárás vagy argumentum: Left" baja van, de frissíts párszor, egy idő után megjavul
  • robotnyk
    ehem. újabb probléma akadt: a tv műsorok nem jelennek meg, ha az editorban test scriptre nyomok, akkor meg azt írja ki, hogy a bevitel túllépte a fájl végét. fél órja még működött :)
  • Dzsini
    ja, és ajánlanám mindenkinek a readme.txt meg ilyesmi file-ok böngészését, nagyon sokat tud segíteni :) (főleg a huntv scriptnél)
    vagyis röviden: RTFM
  • Blasta
    Kösze, mekknézem!
  • mikike
    ok, szabadság!
    vagy testvériség
    vagy barátság
  • VinylToy #3328
    Sajnos letöröltem a programmal együtt, de ha ennyire kell, délután csinálok egy másikat...ugye nincs harag? :))
  • mikike
    kösz a feltöltött konfigot...
  • robotnyk
    köszi, azt hittem van valami egyéb módszer is
  • lacam
    robotnyk: beteszed indítopultba a samut. (Samurize az utoljára használt konfiggal nyílik meg)
  • robotnyk
    üdv!
    cSuwwi még 1* kösz a konfigot :)

kérdés: hogyan és hol tudom azt beállítani, hogy a windows indításkor töltse be a samurizet a kívánt scriptel?
  • lacam
    Dzsini: Köszi
  • VinylToy #3322
    jaaa...korán van még :(
  • Dzsini
    Opera-ban nemmegy a válasz-gomb. írd be kinek írod :)
  • lacam
    off: hogy a ....-be lehet válaszolni? Nyomogathatom a válasz feliratot, de csak ugrál a böngésző. (opera az baj?)
    Bocs az off-ért
  • lacam
    Azt kérdi, hogy NE San Diego legyen
  • VinylToy #3318
    San Diego

A többit elmondja lacam! :))
  • lacam
    San Diego?
    A sriptben kell beállítani a te területi beállításaidat. (weather.com-ról kérdezd le a területi kódodat és írd át a scriptet)
    Najó, segítek. Melyik város kéne? (nem sok lehetőség van, tehát ha kisvárosban lax, egy közeli nagyváros nevét is please) Aztán majd mondom hova írd...
  • VinylToy #3316
    Ja és egyébként ezt üzenem mindenkinek:

akinek nem inge, nem veszi magára :))
  • VinylToy #3315
    Samurize

A fórumban tényleg elég sok mindent leírtak, vannak különböző scriptek, amik segítségével ilyenné lehet varázsolni.
  • rem
    Emberek mit kell beállítani, hogy ne San Diedo időjárás jelentéset adja le???
  • cSuwwi
    thx. sikerült mekkcsinálni... :)
  • Punker
    bazzz nem tünt eddig fel hogy van itt kereső is?
  • mikike
    nem
    talán a topik.hu
  • grebber
    Bocsi de nemm tud valaki olyan topicot mondani ahol PC-s gondokról van szó??
  • Punker
    csak pár sort kéne visszaolvasni
  • mikike
    programmal bazeg
  • misi9
    Azt mivel csináltátok meg, hogy kiírja a TV műsort, valamint a proci terheltségét, a gép bekapcsoltsági idelyét, és a többi infot????
  • mikike
    egy fórumon sosem hátrány, ha az ember pár sort visszaolvas, akármekkora arc is...
  • mikike
    nem tom
    elolvastad a readmeket?
    be van állítva a DesktopWeatherXML.vbs a Config szerkesztőben?
    jól vannak megadva neki az elérési utak? (a VBSben is!!!)
    ott vannak a képek a megadott könyvtárban??