45528
-
lacam #3344 Öööö, én is kérhetném ezt a konfigot? (hátteret meg mindent is hozzá, persze csak ha lehet)
Köszi
3338-as hsz. -
cyrus #3343 ne vicceljetek már.. ez már a copyrightos kategória !!! -
#3342 én is kérem, csókolom! :) -
#3341 mehet fel a netre, ill jöhet ide is, köcce
-
cyrus #3340 ez korrrekt ! -
Dave77 #3339 Mer' hűteni kell teccik érteni...
-
Ezt délután csináltam akinek a samurize konfigra szüksége van, a háttérképpel együtt, küldjön mailt -> egyébként Blasta Jóarc™ desktopja fog így kinézni. :) -
#3337 tudom, de az már megvolt párszor, most kikapcsoltam ne éktelenkedjen nekem a not yet executed felirat -
#3336 hello mindenki. bocs, hogy mostanában nem válaszoltam a nekem feltett kérdéseknek, sajn beteg voltam (vagyok), és eddig nem ültem a gép elé, mert a puha, meleg ágyikó gyorsabban gyógyít a hideg vasnál. :)
hunTV-s problémákra általában elmondható, hogy a tvfilm.hu hibája szokott lenni. ha a script nem kap megfelelő inputot, akkor problémák vannak. én meg nem írtam bele kivételkezelést, majd talán legközelebb. -
#3335 az újratöltésre gondoltam -
#3334 ok, köszi. akkor egy időre kikapcsolom -
#3333 ez igaz, néha nekem sem szokott menni, most pl. "Érvénytelen eljárás vagy argumentum: Left" baja van, de frissíts párszor, egy idő után megjavul
-
#3332 ehem. újabb probléma akadt: a tv műsorok nem jelennek meg, ha az editorban test scriptre nyomok, akkor meg azt írja ki, hogy a bevitel túllépte a fájl végét. fél órja még működött :) -
#3331 ja, és ajánlanám mindenkinek a readme.txt meg ilyesmi file-ok böngészését, nagyon sokat tud segíteni :) (főleg a huntv scriptnél)
vagyis röviden: RTFM -
#3330 Kösze, mekknézem! -
#3329 ok, szabadság!
vagy testvériség
vagy barátság
-
#3328 Sajnos letöröltem a programmal együtt, de ha ennyire kell, délután csinálok egy másikat...ugye nincs harag? :)) -
#3327 kösz a feltöltött konfigot...
-
#3326 köszi, azt hittem van valami egyéb módszer is -
lacam #3325 robotnyk: beteszed indítopultba a samut. (Samurize az utoljára használt konfiggal nyílik meg) -
#3324 üdv!
cSuwwi még 1* kösz a konfigot :)
kérdés: hogyan és hol tudom azt beállítani, hogy a windows indításkor töltse be a samurizet a kívánt scriptel? -
lacam #3323 Dzsini: Köszi -
#3322 jaaa...korán van még :( -
#3321 Opera-ban nemmegy a válasz-gomb. írd be kinek írod :) -
lacam #3320 off: hogy a ....-be lehet válaszolni? Nyomogathatom a válasz feliratot, de csak ugrál a böngésző. (opera az baj?)
Bocs az off-ért -
lacam #3319 Azt kérdi, hogy NE San Diego legyen -
#3318 San Diego
A többit elmondja lacam! :)) -
lacam #3317 San Diego?
A sriptben kell beállítani a te területi beállításaidat. (weather.com-ról kérdezd le a területi kódodat és írd át a scriptet)
Najó, segítek. Melyik város kéne? (nem sok lehetőség van, tehát ha kisvárosban lax, egy közeli nagyváros nevét is please) Aztán majd mondom hova írd... -
#3316 Ja és egyébként ezt üzenem mindenkinek:
akinek nem inge, nem veszi magára :)) -
#3315 Samurize
A fórumban tényleg elég sok mindent leírtak, vannak különböző scriptek, amik segítségével ilyenné lehet varázsolni. -
rem #3314 Emberek mit kell beállítani, hogy ne San Diedo időjárás jelentéset adja le???
-
#3313 thx. sikerült mekkcsinálni... :) -
#3312 bazzz nem tünt eddig fel hogy van itt kereső is? -
#3311 nem
talán a topik.hu -
#3310 Bocsi de nemm tud valaki olyan topicot mondani ahol PC-s gondokról van szó?? -
#3309 csak pár sort kéne visszaolvasni -
#3308 programmal bazeg -
#3307 Azt mivel csináltátok meg, hogy kiírja a TV műsort, valamint a proci terheltségét, a gép bekapcsoltsági idelyét, és a többi infot???? -
#3306 egy fórumon sosem hátrány, ha az ember pár sort visszaolvas, akármekkora arc is...
-
#3305 nem tom
elolvastad a readmeket?
be van állítva a DesktopWeatherXML.vbs a Config szerkesztőben?
jól vannak megadva neki az elérési utak? (a VBSben is!!!)
ott vannak a képek a megadott könyvtárban??